- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.501
ay senin de mi kızın olacak yani :) o keseciki öperim ben ama :)Offff cok sabretmissin kiyamam bende korkuyorum ama rabbim buyuk aksam ruyamda cok tatli esmer bi kiz cocugu gordum seviyodum benim kizimmis abisi de yaninda:)
Benim embriyo kizdi bugunde keseyi gordum rabbim hepimize guzel seyler yasatsin
Tam sevinemiyosun elin yureginde korkuyla sevinme arasi bisey
Zaman gectikce inaniyorum ki endiseler yetini mutluluga huzura birakacak insallah
Benimde hikayem senin gibi guzel biter insallah......
kız nasıl sakladın o kadar benim kocaman göbeğim var belli oluyor eni konu hamile olduğum.. ve daha 18 haftalık olduk sayılır. MaşAllah sanaCanım ben burası dahil herkese 23. Haftada söylemiştim nerdeyse 6. Ay :)
Malesef sonuç negatif hayırlısı bakalaım kısmet değilmiş
Demek kiz masallah keske bizede deselerdi ne guzelOffff cok sabretmissin kiyamam bende korkuyorum ama rabbim buyuk aksam ruyamda cok tatli esmer bi kiz cocugu gordum seviyodum benim kizimmis abisi de yaninda:)
Benim embriyo kizdi bugunde keseyi gordum rabbim hepimize guzel seyler yasatsin
Tam sevinemiyosun elin yureginde korkuyla sevinme arasi bisey
Zaman gectikce inaniyorum ki endiseler yetini mutluluga huzura birakacak insallah
Benimde hikayem senin gibi guzel biter insallah......
Canim benim cinsiyete bagli hastalik oldugu icin belirtiliyorduDemek kiz masallah keske bizede deselerdi ne guzel
Ay inşallah canımmm inşallah dediğin gibi olur merkeze kalsa tekrar toplayıp hepsini birlikte pgt ye yollayacaklardı birde biyopsi almadan donduruyorlar sizlerden öğrendiklerimi uyguladım riske atmak istemedim dondur çözdür olmasın diye dedim ya sayenizde bilinçli hareket ediyorum maddi tarafı ayrı manevi olarak yıprandım fostımon bırde merinoal kullandım bu iğnelere cvp vermemiş vücudum humatrope diye büyüme hormonu içeren bir iğne daha kullandım mahvetti beni ama işe yaradı.. Gelişmeleri mutlaka yazacağım canım bu hafta içi pgt sonucu gelir inşallah herşey yolunda giderde hayırlı haberler veririm. Tel arızalı şarj tutmuyo akşamdan beri cvp yazmaya çalışıyorum sana sayfaya giriyorum yazamadan kapanıyo servise yollayacağım içindeki resimleri biryere aktarmadan yollayamıyorum.. Hepinizin dualarını beklıyorum.. Rabbim cuma vakti hürmetine hepimize saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..Ooooo canim o yavrulardan kesin 2 veya 3 tanesi saglikli gelir allah emeklerinin karsiligini nasip etsin insallah
Tekrar tedavi gormemekle iyi yapmissin bunlarin icinden gelir bence
Bu tedaviler maddi olarak cok kulfetli.....ama meyvesi cok tatli insallah hepimiz tadicaz o meyveden
Guzel haberlerini bekliyorum canim yaz mutlaka
Meryem suresine oku
ay senin de mi kızın olacak yani :) o keseciki öperim ben ama :)
maşAllah ona, büyüyecek annesi sağlıkla inşallah. evinize neşe abisine şifa olacak
dün bende işte çok gerilmiştim eve gidince çok uzun süre karnımın tam ortası ağrıdı nasıl korktum bişey olacak diye, meğer stresten olmuş. eve gittiğim gibi yattım kalkamadım ağrıdan. ama bugün iyiyim şükürler olsun, kızım da bugün iyi olduğuna dair tepiklerini attı şükürler olsun.
Canim cok sukur keseyi gorduk vala :) ay sonunda insallah kalp atislarinida duyariz....senin minnak buyudu iyice hareketlidir simdi annesinin karnindaay senin de mi kızın olacak yani :) o keseciki öperim ben ama :)
maşAllah ona, büyüyecek annesi sağlıkla inşallah. evinize neşe abisine şifa olacak
dün bende işte çok gerilmiştim eve gidince çok uzun süre karnımın tam ortası ağrıdı nasıl korktum bişey olacak diye, meğer stresten olmuş. eve gittiğim gibi yattım kalkamadım ağrıdan. ama bugün iyiyim şükürler olsun, kızım da bugün iyi olduğuna dair tepiklerini attı şükürler olsun.
Canim heyecanla bekliyorum sonucunu ve ben cok inaniyorum vala sonucunuAy inşallah canımmm inşallah dediğin gibi olur merkeze kalsa tekrar toplayıp hepsini birlikte pgt ye yollayacaklardı birde biyopsi almadan donduruyorlar sizlerden öğrendiklerimi uyguladım riske atmak istemedim dondur çözdür olmasın diye dedim ya sayenizde bilinçli hareket ediyorum maddi tarafı ayrı manevi olarak yıprandım fostımon bırde merinoal kullandım bu iğnelere cvp vermemiş vücudum humatrope diye büyüme hormonu içeren bir iğne daha kullandım mahvetti beni ama işe yaradı.. Gelişmeleri mutlaka yazacağım canım bu hafta içi pgt sonucu gelir inşallah herşey yolunda giderde hayırlı haberler veririm. Tel arızalı şarj tutmuyo akşamdan beri cvp yazmaya çalışıyorum sana sayfaya giriyorum yazamadan kapanıyo servise yollayacağım içindeki resimleri biryere aktarmadan yollayamıyorum.. Hepinizin dualarını beklıyorum.. Rabbim cuma vakti hürmetine hepimize saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..
Canim gecmis olsun cok uzuluyor insanMalesef sonuç negatif hayırlısı bakalaım kısmet değilmiş
tutunma kanaması olabilir canım. hayra yormak lazım. geçen gün bir arkadaşımın testi 12. gün 35 çıktı 3 gün sonra 110 çıktı sonra 2 gün geçti ve kanaması oldu hastaneye gittiler ve henüz kese yoktu küçük olduğu için ama test 250 çıktı. doktoru da tutunma kanaması muhtemelen demiş. keseyi görene kadar bişi diyemiyorum demiş ama sonuçta kötü bişi yok.Canolar ben de ayin 17sinde transferimi yaptirdim Rabbimn izni ile 1embryo konuldu. Pgt yapldi 3unden 1temz geldi. Dun 5.gunumdu kahverengi lekelenmem oldu az oldu arkasi yok... Hayra yormak istiyoruuum. Benim gibi olan var mi. Bi de hapsururken falan çok,korkuyorum .bi şey olmaz dimi hapsurmaktan. 4. Transferin... Hic tutmadi daha. Rabbim bu kez nasip etsn hepimizie saglkli ömürlü..
Insallah canim insallah yuzun guler...kahverengi akinti devamli olmadigi surece problem degildir bence ama dokyoruna danis yat bol bol madem lekelenmen var.hapsurmak oksurmek fln sikinti olmaz canim sadece kendini yorma uzanma agir isler yapma guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisiCanolar ben de ayin 17sinde transferimi yaptirdim Rabbimn izni ile 1embryo konuldu. Pgt yapldi 3unden 1temz geldi. Dun 5.gunumdu kahverengi lekelenmem oldu az oldu arkasi yok... Hayra yormak istiyoruuum. Benim gibi olan var mi. Bi de hapsururken falan çok,korkuyorum .bi şey olmaz dimi hapsurmaktan. 4. Transferin... Hic tutmadi daha. Rabbim bu kez nasip etsn hepimizie saglkli ömürlü..
Cinsiyete bağlı olunca babada bı sıkıntı varsa erkek çocuklarda, annede sıkıntı varsa kızlarda mı sorun oluyor.Canim benim cinsiyete bagli hastalik oldugu icin belirtiliyordu
hayırlısı olsun bebeğim, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bence de en doğru kararı vermişsin... Rabbime güven..İnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur.. Âmin güzel duan için 2. Yumurta toplama işleminden sonra 4 emriyom pgt ye gitti bu hafta. saglıklı gelirse cgh de yapılcak önümüzdeki hafta içi sonuclar cıkacak hayırlısıyla beklemedeyim Rabb'imden gelecek mucizeleri bekliyorum bide ilk opudan sonra kist oluştu o cok agrı sancı yaptı birde 3 kez ymurta toplanacaktı ben istemedim maddi manevi çok yıprandım en azından olanlarla bir şansımı deneyeyim dedim sonrası Allah Kerim..
Malesef sonuç negatif hayırlısı bakalaım kısmet değilmiş
benimkini söylemişlerdi , oysa dedim ki 1 tanecik zaten neyse kabulum tercih imkanım yok diye, gene de yasak dediler. sadece cinsiyet geçişli hastalıklarda söyleyebliriz demişlerdi :) çok bozulmuştumCanim benim cinsiyete bagli hastalik oldugu icin belirtiliyordu
canım bence iyiye yorulacak bişey, benimde 3. gün minnacık bi kahverengi şey gelmişti, çapak kadarcıktı. sonra 5 gün turuncu leke gelmişti.Canolar ben de ayin 17sinde transferimi yaptirdim Rabbimn izni ile 1embryo konuldu. Pgt yapldi 3unden 1temz geldi. Dun 5.gunumdu kahverengi lekelenmem oldu az oldu arkasi yok... Hayra yormak istiyoruuum. Benim gibi olan var mi. Bi de hapsururken falan çok,korkuyorum .bi şey olmaz dimi hapsurmaktan. 4. Transferin... Hic tutmadi daha. Rabbim bu kez nasip etsn hepimizie saglkli ömürlü..
Cinsiyete bağlı olunca babada bı sıkıntı varsa erkek çocuklarda, annede sıkıntı varsa kızlarda mı sorun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?