Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ay senin de mi kızın olacak yani :) o keseciki öperim ben ama :)

maşAllah ona, büyüyecek annesi sağlıkla inşallah. evinize neşe abisine şifa olacak

dün bende işte çok gerilmiştim eve gidince çok uzun süre karnımın tam ortası ağrıdı nasıl korktum bişey olacak diye, meğer stresten olmuş. eve gittiğim gibi yattım kalkamadım ağrıdan. ama bugün iyiyim şükürler olsun, kızım da bugün iyi olduğuna dair tepiklerini attı şükürler olsun.

Canım ben burası dahil herkese 23. Haftada söylemiştim nerdeyse 6. Ay :)
kız nasıl sakladın o kadar benim kocaman göbeğim var belli oluyor eni konu hamile olduğum.. ve daha 18 haftalık olduk sayılır. MaşAllah sana

:):) ben çatlardım ama

Malesef sonuç negatif hayırlısı bakalaım kısmet değilmiş
yaa çok inanmıştım senin de pozitif olacak diye. canım çok üzüldüm gerçekten .. ne diyeceğimi bilemiyorum. kendini toparlayıp önüne bakman lazım canım. yıpratmamaya çalış kendini hayırlı değilmiş demek ki...

Demek kiz masallah keske bizede deselerdi ne guzel

Ay inşallah canımmm inşallah dediğin gibi olur merkeze kalsa tekrar toplayıp hepsini birlikte pgt ye yollayacaklardı birde biyopsi almadan donduruyorlar sizlerden öğrendiklerimi uyguladım riske atmak istemedim dondur çözdür olmasın diye dedim ya sayenizde bilinçli hareket ediyorum maddi tarafı ayrı manevi olarak yıprandım fostımon bırde merinoal kullandım bu iğnelere cvp vermemiş vücudum humatrope diye büyüme hormonu içeren bir iğne daha kullandım mahvetti beni ama işe yaradı.. Gelişmeleri mutlaka yazacağım canım bu hafta içi pgt sonucu gelir inşallah herşey yolunda giderde hayırlı haberler veririm. Tel arızalı şarj tutmuyo akşamdan beri cvp yazmaya çalışıyorum sana sayfaya giriyorum yazamadan kapanıyo servise yollayacağım içindeki resimleri biryere aktarmadan yollayamıyorum.. Hepinizin dualarını beklıyorum.. Rabbim cuma vakti hürmetine hepimize saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..

Canim cok sukur keseyi gorduk vala :) ay sonunda insallah kalp atislarinida duyariz....senin minnak buyudu iyice hareketlidir simdi annesinin karninda
Bende ise badliyorum pazar esi insallah zorlanmam
Aman kuzum sende dikkat et bu bebekler cok kiymetli cok zahmetli....yorma kendini sen 3 aynini atlattin bende gecirsem o gunleri

Canim heyecanla bekliyorum sonucunu ve ben cok inaniyorum vala sonucunu
hepiniz dualarimdasiniz cumanin hurmetine insallah hepimizin yuvalari saglikli evlatlarla tatlanir
Insan tedavi doneminde merkexi cok elestiriyor bende oyleydim cok kiziyordum hepsine cok zor ne dusunecegini bilemiyosun psikoloji alt ust oluyor ama sinavimiz bu
Soyle dusun evet bi derdimiz var evet ama rabbim bize imkanlarda sunmus insallah deneyen herkese rabbim birgun nasip edecek...
Herkese hepimize
Guzel sonuclarin gelecek ve gun sayicsz hep beraber...guzel olucak inan lutfen ben yurekten inaniyorum
Telefondan yazamiuorum bende yanlis yaziyorum hep

Canolar ben de ayin 17sinde transferimi yaptirdim Rabbimn izni ile 1embryo konuldu. Pgt yapldi 3unden 1temz geldi. Dun 5.gunumdu kahverengi lekelenmem oldu az oldu arkasi yok... Hayra yormak istiyoruuum. Benim gibi olan var mi. Bi de hapsururken falan çok,korkuyorum .bi şey olmaz dimi hapsurmaktan. 4. Transferin... Hic tutmadi daha. Rabbim bu kez nasip etsn hepimizie saglkli ömürlü..

tutunma kanaması olabilir canım. hayra yormak lazım. geçen gün bir arkadaşımın testi 12. gün 35 çıktı 3 gün sonra 110 çıktı sonra 2 gün geçti ve kanaması oldu hastaneye gittiler ve henüz kese yoktu küçük olduğu için ama test 250 çıktı. doktoru da tutunma kanaması muhtemelen demiş. keseyi görene kadar bişi diyemiyorum demiş ama sonuçta kötü bişi yok.

Insallah canim insallah yuzun guler...kahverengi akinti devamli olmadigi surece problem degildir bence ama dokyoruna danis yat bol bol madem lekelenmen var.hapsurmak oksurmek fln sikinti olmaz canim sadece kendini yorma uzanma agir isler yapma guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisi

hayırlısı olsun bebeğim, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bence de en doğru kararı vermişsin... Rabbime güven..

Canim benim cinsiyete bagli hastalik oldugu icin belirtiliyordu
benimkini söylemişlerdi , oysa dedim ki 1 tanecik zaten neyse kabulum tercih imkanım yok diye, gene de yasak dediler. sadece cinsiyet geçişli hastalıklarda söyleyebliriz demişlerdi :) çok bozulmuştum

canım bence iyiye yorulacak bişey, benimde 3. gün minnacık bi kahverengi şey gelmişti, çapak kadarcıktı. sonra 5 gün turuncu leke gelmişti.

ama gerçi sonrasında ben hep kanamalarla uğraştım belki benimkiler nbu yüzden de olmuş olabilir.

eğer 5. gün embriyosu konulduysa yarın test yapabiirsin bence

Cinsiyete bağlı olunca babada bı sıkıntı varsa erkek çocuklarda, annede sıkıntı varsa kızlarda mı sorun oluyor.

eğer hatalık normal kromozomlar dışında cinsiyet kromozomlarındaysa,

Y geni geçişli olursa babadan geliyor kesinlikle ve erkek çocuklarda devam edebilir demektir. kızlar XX, erkekler XY genlerine sahip ya. o yüzden kız bebek tercih ediliyor hasta olmaması açısından..

X geçişli bir hastalıksa ve baba da varsa o zaman da erkek çocuk seçiliyor. X anneden, Y babadan geliyor, XY sağlıklı erkek bebek oluşuyor

anne de bir rahatsızlık varsa ve X geçişliyse o biraz zor durum kesinlikle iki cinsiyete de aktrılabilir, şans azalıyor.

umarım açıklayabilmişimdir :) matematikteki bilinmeyenli denklemler gibi...

bu arada arkadaşlar Prof Dr Rıza Madazlı yı duyan var mı? deepliner sen sanki bu doktorda kontrol yaptırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum. Periontolog

Organ taraması için doktorum bu hocaya yönlendirdi, işinin en iyisi bu diye, ayrıca kendisi de kontrol edecekmiş ama iki göz baksın istiyorum dedi.

bende korkmaya başladım acaba bişey görüyorda bana mı söylemiyor diye, gene evham mı yapıyorum bilmiyorum.
sordum özellikle var mı böyle bi durum diye, "kesinlikle yok dedi.. ben bunu tüm hastalarıma yapıyorum organ taraması bana göre en önemli gebelik taraması çift göz baksın istiyorum didi. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…