Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım ben recep hasa fehmi yazıcıoğluna ve atıl yüksele gittim. bu doktoru duymadım hiç. herkese yapılıyor canım ayrıntılı ultrason. merak etme .

Cinsiyete bağlı olunca babada bı sıkıntı varsa erkek çocuklarda, annede sıkıntı varsa kızlarda mı sorun oluyor.
Canim bizimki x gecisli ben tasiyiciyim yani bendeki x lerden biri hasarli
Mesele diyelum cocuk kiz bir x benden bir x babadan aliyor benden hasarli x i alirsa babadan gelen saglikli oldugu icin tasiyici oluyor benden saglikli x gelirse saglikli kiz oluyor
Ama erkek bebekte xy x i anneden aliyor ve bendeki hasarli x i alirsa bebek hasta doguyor
Boyle karisik bisey anlatabildimmi bilmiyorum bizdeku hastalik erkek bebekleri etkiliyor

Masalcigim benimde gebeligim saglikli ilerlerse kesinlikle dusunuyorum bencede gerekli.
Doktor garanriye almak ister gebeligi cok hakli biz evham yapiyoruz ama dogru bi karar bence

benimkini söylemişlerdi , oysa dedim ki 1 tanecik zaten neyse kabulum tercih imkanım yok diye, gene de yasak dediler. sadece cinsiyet geçişli hastalıklarda söyleyebliriz demişlerdi :) çok bozulmuştum
:) eminim hicbirimiz kiz yada erkek diye tutturmaz muhim olan saglikli olmasi
zaten saglikliyi bulabilmek cok zor.dedigin gibi bulunan kabulumuz :) yeterki saglikli olsun

masal2010 sorma cnm baya sakladık valla. :) söylemeye yakın herkes anlamıştı zaten :)

Rıza madazlıyı duydum cnm, doktorlar detaylı ultrason için profosyonel kişilere yönlendiriyorlar. Korkma. Her gebeye yapılıyor rutin kontrol. Benımkı 2,5 saat sürdü düşün:)
Yaptır için rahat etsin.

drkumut cnm doğumda muhakkak kordondan kan aldır. Ben aldırmadığıma çok pişmanım. Vaktiniz varken iyice araştırın güvenilir bir kurumda saklatın.

Bende Hastaneden aradıklarında heycan yapıyorum onun dışında bir genişlik bir rahatlık var sebebebini bilemediğim.. Çok şükür canım dermanımız var evet her nekadar zor olsada bu süreç sonunda Rabbim nasip ediyor şükürler olsun burada mutlu sonla biten birçok hikaye okuduk inşallah bizde yazarız mutlu sonlarımızı.." Güzel sonuçların gelecek ve gün sayacağız hep beraber" dedinya ordada bi heycan yaptım hayal ettim allahım öyle günler de olucakmı diye sonra dedim neden olmasın Allah ol dedikten sonra, sagol arkadaşım duaların için hepimiz birbirimizin duaları içindeyiz Ve birbirimize yaptığımız duaları Rabbim kabul etsin en hayırlı en güzel zamanda inşallah..

Aminn canım benim inşallah..

Cinsiyetini söylediler mi canım?

İnşallah güzel haberlerini paylaşır,hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın..Sorduğun soru bana hiç yabancı gelmiyor..:))Hatirlayanlar bilir bu hapşırma sorusunu ben de sormuş dert etmiştim ama hapsirmanin tutunmaya olumsuz hiç bir etkisi yok.Bunu burda da söylediler drum da söyledi. Hiç canını sıkma. .Lekelenmen de sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana..:))

Anladım canım saol. Ben de kız bebek kaybettim o yüzden soruyorum. Daha test yaptirmadik su an bebek düşünmüyoruz. Bir tane oğlum var çok şükür

Canım 3 tane çok iyi peronatolog var atıl yüksel recep has ve rıza madazlı. Genelde doktorlar atıl yüksele gönderir işinin en iyisi diye bende ona gitmiştim. Ama bu doktorlara 1 ay önden randevu almalısın. Git bence için rahatlar

Canim kordon kani toplanicak allah nasip ederse ve abisine nakil olacak bizim bu bebek biraz ilac bebek..
Oglumun doktoru ankara tipta dogum yaparsin kordon kani da orda toplanir demisti hic bilmiyirum canim napicaz boluda yasiyorum ankarada dogum ve kontroller zor olucak biraz benim icin sonra nakil kismi var iyice bi arastirmamiz lazim

4 ocağa randevu aldım canım. 7 ocakda da kendi doktorumla randevum var, hayırlısıyla şunu da bi atlatsam,

Off offf 9 ay bitene kadar böyle geçecek sanırım, yüreğimiz ağzımızda :):)

4 ocağa randevu aldım canım. 7 ocakda da kendi doktorumla randevum var, hayırlısıyla şunu da bi atlatsam,

Off offf 9 ay bitene kadar böyle geçecek sanırım, yüreğimiz ağzımızda :):)
Canım sen onu birde bana sor doğduktan sonraa bile 2 ay çocuğun her yerini inceledim birşey mi var diye korkudan . Millet hamileliği hevesle geçiriyor ya çok özeniyorum

Emin ol hepimiz gülücez, yeter ki inancımızı ve bu konudaki inadımızı kaybetmeyelim.

Zaten Rabbim kaybettikçe devam etme hırsı veriyor insana. Bu bize güç veriyor...

Canım sen onu birde bana sor doğduktan sonraa bile 2 ay çocuğun her yerini inceledim birşey mi var diye korkudan . Millet hamileliği hevesle geçiriyor ya çok özeniyorum
Daha hala kızıma bişey alamadım biliyor musun, hep şu da geçsin, bu da bitsin sonra diyorum. Bakalım şimdi de şu tarama bitsin...

Daha hala kızıma bişey alamadım biliyor musun, hep şu da geçsin, bu da bitsin sonra diyorum. Bakalım şimdi de şu tarama bitsin...
Masal Harika ya 19 haftalik olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor hayirlisiyla detayliyi da geciceksin hiç endiselenme..
drkumut , ne kadar güzel bir haber bu keseyide gördünüz demek sırada kalp var ben bile heyecanlandım.Allah kucağına almayı da nasip edecek buna inaniyorum

.

Aynen bende surekli inceliyorum.hatta ilk ameliyatta ebeye verdim tlfnla ceksin dye .cikincada bacaklarim uyusuk kalkamiyorum kiza bakamiyorum dogru duzgun tlfndan cekilenlere bakip anneme surasi normalmi burasi normalmi dye sorup durdum.annem yeter artik dedi kizdi sonunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…