- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.521
canım ben recep hasa fehmi yazıcıoğluna ve atıl yüksele gittim. bu doktoru duymadım hiç. herkese yapılıyor canım ayrıntılı ultrason. merak etme .bu arada arkadaşlar Prof Dr Rıza Madazlı yı duyan var mı?deepliner sen sanki bu doktorda kontrol yaptırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum. Periontolog
Organ taraması için doktorum bu hocaya yönlendirdi, işinin en iyisi bu diye, ayrıca kendisi de kontrol edecekmiş ama iki göz baksın istiyorum dedi.
bende korkmaya başladım acaba bişey görüyorda bana mı söylemiyor diye, gene evham mı yapıyorum bilmiyorum.
sordum özellikle var mı böyle bi durum diye, "kesinlikle yok dedi.. ben bunu tüm hastalarıma yapıyorum organ taraması bana göre en önemli gebelik taraması çift göz baksın istiyorum didi. "
Canim bizimki x gecisli ben tasiyiciyim yani bendeki x lerden biri hasarliCinsiyete bağlı olunca babada bı sıkıntı varsa erkek çocuklarda, annede sıkıntı varsa kızlarda mı sorun oluyor.
Masalcigim benimde gebeligim saglikli ilerlerse kesinlikle dusunuyorum bencede gerekli.bu arada arkadaşlar Prof Dr Rıza Madazlı yı duyan var mı?deepliner sen sanki bu doktorda kontrol yaptırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum. Periontolog
Organ taraması için doktorum bu hocaya yönlendirdi, işinin en iyisi bu diye, ayrıca kendisi de kontrol edecekmiş ama iki göz baksın istiyorum dedi.
bende korkmaya başladım acaba bişey görüyorda bana mı söylemiyor diye, gene evham mı yapıyorum bilmiyorum.
sordum özellikle var mı böyle bi durum diye, "kesinlikle yok dedi.. ben bunu tüm hastalarıma yapıyorum organ taraması bana göre en önemli gebelik taraması çift göz baksın istiyorum didi. "
:) eminim hicbirimiz kiz yada erkek diye tutturmaz muhim olan saglikli olmasibenimkini söylemişlerdi , oysa dedim ki 1 tanecik zaten neyse kabulum tercih imkanım yok diye, gene de yasak dediler. sadece cinsiyet geçişli hastalıklarda söyleyebliriz demişlerdi :) çok bozulmuştum
Bende Hastaneden aradıklarında heycan yapıyorum onun dışında bir genişlik bir rahatlık var sebebebini bilemediğim.. Çok şükür canım dermanımız var evet her nekadar zor olsada bu süreç sonunda Rabbim nasip ediyor şükürler olsun burada mutlu sonla biten birçok hikaye okuduk inşallah bizde yazarız mutlu sonlarımızı.." Güzel sonuçların gelecek ve gün sayacağız hep beraber" dedinya ordada bi heycan yaptım hayal ettim allahım öyle günler de olucakmı diye sonra dedim neden olmasın Allah ol dedikten sonra, sagol arkadaşım duaların için hepimiz birbirimizin duaları içindeyiz Ve birbirimize yaptığımız duaları Rabbim kabul etsin en hayırlı en güzel zamanda inşallah..Canim heyecanla bekliyorum sonucunu ve ben cok inaniyorum vala sonucunu
hepiniz dualarimdasiniz cumanin hurmetine insallah hepimizin yuvalari saglikli evlatlarla tatlanir
Insan tedavi doneminde merkexi cok elestiriyor bende oyleydim cok kiziyordum hepsine cok zor ne dusunecegini bilemiyosun psikoloji alt ust oluyor ama sinavimiz bu
Soyle dusun evet bi derdimiz var evet ama rabbim bize imkanlarda sunmus insallah deneyen herkese rabbim birgun nasip edecek...
Herkese hepimize
Guzel sonuclarin gelecek ve gun sayicsz hep beraber...guzel olucak inan lutfen ben yurekten inaniyorum
Telefondan yazamiuorum bende yanlis yaziyorum hep
Aminn canım benim inşallah..Agzindan bal damliyo hayatim.....
Insallah canim guzel olur hersey.....
Haftaya kalp atislarina bakariz dedi doktor bi aksilik olmaz insallah 3 ayi atlatsam rahatliycam sanki biraz
Buradan kopulmaz..
dost oluyoruz kimseyle paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz biz boyle cok guzeliz....
Herkesin guzel bitsin hikayesi....
Beraber gun sayicaz hep bazen doguma bazen tedaviye bazen gebelik testine bazen pgt sonucuna.....hep guzel haberler alalim jnsallah
Offff cok sabretmissin kiyamam bende korkuyorum ama rabbim buyuk aksam ruyamda cok tatli esmer bi kiz cocugu gordum seviyodum benim kizimmis abisi de yaninda:)
Benim embriyo kizdi bugunde keseyi gordum rabbim hepimize guzel seyler yasatsin
Tam sevinemiyosun elin yureginde korkuyla sevinme arasi bisey
Zaman gectikce inaniyorum ki endiseler yetini mutluluga huzura birakacak insallah
Benimde hikayem senin gibi guzel biter insallah......
İnşallah güzel haberlerini paylaşır,hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın..Sorduğun soru bana hiç yabancı gelmiyor..:))Hatirlayanlar bilir bu hapşırma sorusunu ben de sormuş dert etmiştim ama hapsirmanin tutunmaya olumsuz hiç bir etkisi yok.Bunu burda da söylediler drum da söyledi. Hiç canını sıkma. .Lekelenmen de sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana..:))Canolar ben de ayin 17sinde transferimi yaptirdim Rabbimn izni ile 1embryo konuldu. Pgt yapldi 3unden 1temz geldi. Dun 5.gunumdu kahverengi lekelenmem oldu az oldu arkasi yok... Hayra yormak istiyoruuum. Benim gibi olan var mi. Bi de hapsururken falan çok,korkuyorum .bi şey olmaz dimi hapsurmaktan. 4. Transferin... Hic tutmadi daha. Rabbim bu kez nasip etsn hepimizie saglkli ömürlü..
Anladım canım saol. Ben de kız bebek kaybettim o yüzden soruyorum. Daha test yaptirmadik su an bebek düşünmüyoruz. Bir tane oğlum var çok şükürCanim bizimki x gecisli ben tasiyiciyim yani bendeki x lerden biri hasarli
Mesele diyelum cocuk kiz bir x benden bir x babadan aliyor benden hasarli x i alirsa babadan gelen saglikli oldugu icin tasiyici oluyor benden saglikli x gelirse saglikli kiz oluyor
Ama erkek bebekte xy x i anneden aliyor ve bendeki hasarli x i alirsa bebek hasta doguyor
Boyle karisik bisey anlatabildimmi bilmiyorum bizdeku hastalik erkek bebekleri etkiliyor
Canım 3 tane çok iyi peronatolog var atıl yüksel recep has ve rıza madazlı. Genelde doktorlar atıl yüksele gönderir işinin en iyisi diye bende ona gitmiştim. Ama bu doktorlara 1 ay önden randevu almalısın. Git bence için rahatlarbu arada arkadaşlar Prof Dr Rıza Madazlı yı duyan var mı?deepliner sen sanki bu doktorda kontrol yaptırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum. Periontolog
Evladina rabbim uzun omur versin canim cocuk dusundugun zaman mutlaka arastirAnladım canım saol. Ben de kız bebek kaybettim o yüzden soruyorum. Daha test yaptirmadik su an bebek düşünmüyoruz. Bir tane oğlum var çok şükür
Soylediler canim bizimki cinsiyete bagli hastalik oldugu icin raporda cinsiyet belirtiliyoCinsiyetini söylediler mi canım?
Canim kordon kani toplanicak allah nasip ederse ve abisine nakil olacak bizim bu bebek biraz ilac bebek..masal2010 sorma cnm baya sakladık valla. :) söylemeye yakın herkes anlamıştı zaten :)
Rıza madazlıyı duydum cnm, doktorlar detaylı ultrason için profosyonel kişilere yönlendiriyorlar. Korkma. Her gebeye yapılıyor rutin kontrol. Benımkı 2,5 saat sürdü düşün:)
Yaptır için rahat etsin.
drkumut cnm doğumda muhakkak kordondan kan aldır. Ben aldırmadığıma çok pişmanım. Vaktiniz varken iyice araştırın güvenilir bir kurumda saklatın.
4 ocağa randevu aldım canım. 7 ocakda da kendi doktorumla randevum var, hayırlısıyla şunu da bi atlatsam,Canım 3 tane çok iyi peronatolog var atıl yüksel recep has ve rıza madazlı. Genelde doktorlar atıl yüksele gönderir işinin en iyisi diye bende ona gitmiştim. Ama bu doktorlara 1 ay önden randevu almalısın. Git bence için rahatlar
Canım sen onu birde bana sor doğduktan sonraa bile 2 ay çocuğun her yerini inceledim birşey mi var diye korkudan . Millet hamileliği hevesle geçiriyor ya çok özeniyorum4 ocağa randevu aldım canım. 7 ocakda da kendi doktorumla randevum var, hayırlısıyla şunu da bi atlatsam,
Off offf 9 ay bitene kadar böyle geçecek sanırım, yüreğimiz ağzımızda :):)
Emin ol hepimiz gülücez, yeter ki inancımızı ve bu konudaki inadımızı kaybetmeyelim.Bende Hastaneden aradıklarında heycan yapıyorum onun dışında bir genişlik bir rahatlık var sebebebini bilemediğim.. Çok şükür canım dermanımız var evet her nekadar zor olsada bu süreç sonunda Rabbim nasip ediyor şükürler olsun burada mutlu sonla biten birçok hikaye okuduk inşallah bizde yazarız mutlu sonlarımızı.." Güzel sonuçların gelecek ve gün sayacağız hep beraber" dedinya ordada bi heycan yaptım hayal ettim allahım öyle günler de olucakmı diye sonra dedim neden olmasın Allah ol dedikten sonra, sagol arkadaşım duaların için hepimiz birbirimizin duaları içindeyiz Ve birbirimize yaptığımız duaları Rabbim kabul etsin en hayırlı en güzel zamanda inşallah..
Daha hala kızıma bişey alamadım biliyor musun, hep şu da geçsin, bu da bitsin sonra diyorum. Bakalım şimdi de şu tarama bitsin...Canım sen onu birde bana sor doğduktan sonraa bile 2 ay çocuğun her yerini inceledim birşey mi var diye korkudan . Millet hamileliği hevesle geçiriyor ya çok özeniyorum
Masal Harika ya 19 haftalik olmuş bileDaha hala kızıma bişey alamadım biliyor musun, hep şu da geçsin, bu da bitsin sonra diyorum. Bakalım şimdi de şu tarama bitsin...
Aynen bende surekli inceliyorum.hatta ilk ameliyatta ebeye verdim tlfnla ceksin dye .cikincada bacaklarim uyusuk kalkamiyorum kiza bakamiyorum dogru duzgun tlfndan cekilenlere bakip anneme surasi normalmi burasi normalmi dye sorup durdum.annem yeter artik dedi kizdi sonunda .Canım sen onu birde bana sor doğduktan sonraa bile 2 ay çocuğun her yerini inceledim birşey mi var diye korkudan . Millet hamileliği hevesle geçiriyor ya çok özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?