Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy insallah canim insallah
Yavrumun kalp atislarinida duymak nasip olursa ozaman biraz daha alisacam...bakalim doktor persembe cuma gelirsin dedi cuma gunu gidicem bi aksiljk olmazsa :)

Nekadar zor korkmak rabbim saglikli sihhatli kucagina verde gule gule buyut mis kokulu evladini

Beni ankattın sanki canım iki gün devamlı doktora iyi dimi siye sormusum

Melek Deniz eastnbull deepliner hayat_gun drkumut masal2010 C cemre_y
Cani gonulden tesekkur ediyorum hepinize arkadaslar. Ben bu gurubun uguruna, duasina,pozitif enerjisine inanyorum artik.. ailemle bile paylasmadim ben yasadiklarimi daha fazla yorulmak istemedim ama sizlere yazmak, sizler tarafindan biliniyor olmak rahatlatti beni..
Bu guruptaki butun arkadaslar duamdasiniz.. ben inaniyorum ki herbirimiz buraya mucizlerimizin hikayesini yaZacagiz..ve hepimiz birbirimizin mucizelerine sahitlik edecegiz allahin izniyle..

Canim keseyi gormussun hayirli ugurlu olsun kendim kadar sevindim. Kucagimiza aldigimiz gunlerde gelir ins.

F ferda88 tesekkur ederim arkadasim. Evet en kisa vakitte ogrenmek istedik. 12. Haftada cvs yapildi. Eger kotu gelseydi
Sonuca ne yapardik bilemiiyorum
Ama sadece ogrenmek istedik bir an once. Cinsiyetinide soylediler cvs sonucu ile
Birlikte. Oglum olacak allah izin veririse. Bundan once en son kalbi duran
Bebegim kizdi, niye bilmiyorum sanki kizima haksizlik yapmisim gibi hissettim kendimi. Ama inaniyorum ben beni bekleyen bi kizim var diger alemde. Orada gorecegim koklayacagim onu da..
Sukurler olsun
Binlerce sukurler olsun bu gunumuze

Oyy yerim ben o oğlusunu sağlıkla gelsin inşallah . Benim kaybettiğim bebeğim de kızdı canım onlar bizi bekliyor ben ona inaniyorm. Buradan inşallah sağlıkla doğum haberlerini de okuyacagiz

Genartta pgt işlemi ni yaptırdık şimdi sekiz haftalık hamileyim şükürler olsun.
Hayirli olsun insalh kucaginada alirsin..genartti biraz anlatirmisiniz ben orayi dusunuyorum ama olumsuz konusanda baya var..hayat ankaradaki kadinin dogumcu genartta kandirmaca diomus.Merkez nasil

he yaaa 18+2 yiz bugün, artık minnak tekmecikler de başladı, ama ablamız ve babamız hissedemiyor daha çok üzülüyorlar. hayırlısıyla ayrıntılı da atlasın da bende artık derin br nefes alayım.

bende hala tuvalet fobisi var ama ya, ne zaman tuvalete gitsem peçeteye bakma korkum geçmedi. bi rahatlayamadım walla

milllet ilk test sonucuyla sosyal medyada naklen gebelik yayınına başlıyor, gık diye de doğuma geliyor. biz daha korkuları yenemedik... ne kadar zor bir sınavdayız hep birlikte!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…