- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.561
Bende de peceteye bakma korkusu vardı...su anda da rahat nefes aliyormu diye arada bakiyorum esim dalga geciyo, annelik baska birsey.he yaaa 18+2 yiz bugün, artık minnak tekmecikler de başladı, ama ablamız ve babamız hissedemiyor daha çok üzülüyorlar. hayırlısıyla ayrıntılı da atlasın da bende artık derin br nefes alayım.
bende hala tuvalet fobisi var ama ya, ne zaman tuvalete gitsem peçeteye bakma korkum geçmedi. bi rahatlayamadım walla
milllet ilk test sonucuyla sosyal medyada naklen gebelik yayınına başlıyor, gık diye de doğuma geliyor. biz daha korkuları yenemedik... ne kadar zor bir sınavdayız hep birlikte!..
Senin oğluşunu öperim yerim ben...@ferda88 tesekkur ederim arkadasim. Evet en kisa vakitte ogrenmek istedik. 12. Haftada cvs yapildi. Eger kotu gelseydi
Sonuca ne yapardik bilemiiyorum
Ama sadece ogrenmek istedik bir an once. Cinsiyetinide soylediler cvs sonucu ile
Birlikte. Oglum olacak allah izin veririse. Bundan once en son kalbi duran
Bebegim kizdi, niye bilmiyorum sanki kizima haksizlik yapmisim gibi hissettim kendimi. Ama inaniyorum ben beni bekleyen bi kizim var diger alemde. Orada gorecegim koklayacagim onu da..
Sukurler olsun
Binlerce sukurler olsun bu gunumuze
Senin oğluşunu öperim yerim ben...
Üzülme artık, öncekiler için elimizden bir şey gelmiyor, benim de iki tane meleğimi uğurladım cennete. Beni cennet kapısında bekliyorlar. Hatta son kaybettiğim meleğimin erkek olduğuna o kadar Eminim ki, ona Ömer ismini düşünmüştük, eşime dedim eğer şimdiki meleğim erkek se aynı ismi veremem diye, biz anneyiz, hepsinin sevgisi ayrı.
Bu arada minnak kız annençok duygusala bağladın, normale dön tekmesi attı az önce, kıskandı demek ki :):)
Canım oncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah. Sana bir sorum olacak. Sizin pgt ucretini devlet karşıladı mı? Ya da ne kadarını karşıladı. Az once karşıladığını belirten bir yazı okudum. Ya da kimlerinkini karşılıyor?Nekadar zor korkmak rabbim saglikli sihhatli kucagina verde gule gule buyut mis kokulu evladini
yok canım, maalesef devletten bize hayır yok. ancak genetik geçişli hasta bir çocuğun olacak ve doğacak kardeşi ona şifa olabilecekse yardım alabiliyorsun ama aylar aylar sonra...Canım oncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah. Sana bir sorum olacak. Sizin pgt ucretini devlet karşıladı mı? Ya da ne kadarını karşıladı. Az once karşıladığını belirten bir yazı okudum. Ya da kimlerinkini karşılıyor?
Biz de hiçbir sebep bulunamadı. Fakat dort kez doğal yolla hamile kaldım hepsi duştu. Yapılmadık test kalmadı.hiçbir sorun yok. Doktor doktor prof prof dolandım. Sana tup bebek olmaz dediler. Sen de sorun yok dediler. Yaş oldu 37. Kendi çabamızla tup bebek yaptırdık ve cgh yaptırdık. 6 embriyodan 4 unde kromozom bozukluğu tespit edildi. Ben doktorları dinleseydim kimbilir kaç defa daha duşuk yapacaktım. Benim gibi olanları zaten devlet hasta kabul etmiyor. Bana ege unv. Bebeğinin sağlıksız olduğunu kanıtla o zaman pgt yaparız dediler. Kolay mı ha diyince hamile kalmak. Artık devletin bunu gormesi lazım. Ya maddi gucu olmayanlar??yok canım, maalesef devletten bize hayır yok. ancak genetik geçişli hasta bir çocuğun olacak ve doğacak kardeşi ona şifa olabilecekse yardım alabiliyorsun ama aylar aylar sonra...
drkumut arkadaşımız devlete başvurdu ama gerekli setup ın gelmesi için 5-6 ay sonraya gün verdiler, ardından işlem için tekrar 5 ay sonraya gün vereceklerdi, ama arkadaşımız bu arada hazır setup'ı memorialde vardı zaman kaybetmemek için burada devam etti ve şükürler olsun sağlıklı 1 tane meleği oldu ve tutundu annesine.
Canim oncelikle cok gecmis olsun..Biz de hiçbir sebep bulunamadı. Fakat dort kez doğal yolla hamile kaldım hepsi duştu. Yapılmadık test kalmadı.hiçbir sorun yok. Doktor doktor prof prof dolandım. Sana tup bebek olmaz dediler. Sen de sorun yok dediler. Yaş oldu 37. Kendi çabamızla tup bebek yaptırdık ve cgh yaptırdık. 6 embriyodan 4 unde kromozom bozukluğu tespit edildi. Ben doktorları dinleseydim kimbilir kaç defa daha duşuk yapacaktım. Benim gibi olanları zaten devlet hasta kabul etmiyor. Bana ege unv. Bebeğinin sağlıksız olduğunu kanıtla o zaman pgt yaparız dediler. Kolay mı ha diyince hamile kalmak. Artık devletin bunu gormesi lazım. Ya maddi gucu olmayanlar??
Canim cuma yada cumartesi gidicem pazartesi ise baslamistim gecesi cok kasik agrim oldu cok korktum sukur kanama fln olmadi sali dr gittim keseye bakti iyi dedi ama bebek yok vajinal bakalim dedi bende kabul etmedim rapor aldim 10 gun daha...memoriali aradim karindan bebek daha gozukmez erken dediler.insallah bir problem yoktur da duyarim canimin caninin kalp sesini.......Canim ben de senin kizini operim. Yeterki saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez. Bu guruptaki butun herkese nasip etsin allahim da sevincimiz hepberaber olsun.
drkumut canim senin diger ultrason un ne zaman kalp atisi icin?
Şuan hamileyim canım. İki hafta sonra ultrason kontrolumuz var. İnşallah kesemizi gorucez:))Canim oncelikle cok gecmis olsun..
benim durumumu masal arkadasim cok guzel anlatmis
Benim kemik iligi nakliyle iyilesecek hasta bir cocugum var.bu durumda devlet karsilir imis.......ben faydalanamadkm bu isten
2016 mayista diskapi genetige kanlarimizi gonderdik 3.4 ay dediler ilk calisma etabi bitti 2.kisim icin tekrar malzeme siparis etmisler yurtdisina hala ses yok fitmayi arayip isteyin fln demistim 6 ay sureleri varmis ihalede yani daha set.up bile hazir degil o hazir olunca tup bebege yazilicaz devlete ordada bi sira bekliycek cunki ayda 5 hla uyumlu hadtalar icin tup bebek kontejyanlari varmis.....yani devlet bu durumda bizim agzimiza bal caliyo
Ben teshis konuldugunda memorislla tedaviye baslamistik 6 haftada fln setup bitti devleti beklemedim zaman kaybetmemek icin 6 tedavimde rabbim bana nasip etti insallah hayirlisiyla devam eder.....
bildigim kafariyla kromozom yada genetik rahatsixligi olan hastalara pgt ucretsiz yapilmiyor.piyasada da bu artik malesef umut tacirligine donusuyor.bimere fln yazabilirsin veya ankara sana yakinsa diskapi genetik merkezine durumunu anlat ve onlarla konus belki ozele gore daha uygun yapabilirler
Ege unv ucretsizmi yaparim demek istedi eger oyleyse gecen sefer gordugun tedavinin pgt raporunu goturmen yeterli olmali bence
Neticede illa bi hasta cocuk dusurmene gerek yok 6 embriyodan 4 u sagliksiz buda demekki sagliksiz gebelik olma ihtimali var bu yeterli olmali bence
Peki o saglikli embriyolari transfer ettirmedinmi canim
Ege unv. Si daha duşuk bir ucretle yapıyor. Ama gerekçen olması lazım. Translokasyon gibi. Geçen sene bir arkadaş orada toplam 6000 liraya mal olduğunu soyledi.tabi rapır da çıkarıyor unv. Ben raporsuz 15000 e mal ettim. Ayrıca ikibin de yol parası için harcadık. Çok uzuldum. Bizler gibi bir çok insan var.Canim oncelikle cok gecmis olsun..
benim durumumu masal arkadasim cok guzel anlatmis
Benim kemik iligi nakliyle iyilesecek hasta bir cocugum var.bu durumda devlet karsilir imis.......ben faydalanamadkm bu isten
2016 mayista diskapi genetige kanlarimizi gonderdik 3.4 ay dediler ilk calisma etabi bitti 2.kisim icin tekrar malzeme siparis etmisler yurtdisina hala ses yok fitmayi arayip isteyin fln demistim 6 ay sureleri varmis ihalede yani daha set.up bile hazir degil o hazir olunca tup bebege yazilicaz devlete ordada bi sira bekliycek cunki ayda 5 hla uyumlu hadtalar icin tup bebek kontejyanlari varmis.....yani devlet bu durumda bizim agzimiza bal caliyo
Ben teshis konuldugunda memorislla tedaviye baslamistik 6 haftada fln setup bitti devleti beklemedim zaman kaybetmemek icin 6 tedavimde rabbim bana nasip etti insallah hayirlisiyla devam eder.....
bildigim kafariyla kromozom yada genetik rahatsixligi olan hastalara pgt ucretsiz yapilmiyor.piyasada da bu artik malesef umut tacirligine donusuyor.bimere fln yazabilirsin veya ankara sana yakinsa diskapi genetik merkezine durumunu anlat ve onlarla konus belki ozele gore daha uygun yapabilirler
Ege unv ucretsizmi yaparim demek istedi eger oyleyse gecen sefer gordugun tedavinin pgt raporunu goturmen yeterli olmali bence
Neticede illa bi hasta cocuk dusurmene gerek yok 6 embriyodan 4 u sagliksiz buda demekki sagliksiz gebelik olma ihtimali var bu yeterli olmali bence
Peki o saglikli embriyolari transfer ettirmedinmi canim
Canım ultrason , dr , cihaz çok önemli... ben 5+0 da keseyi vajinal gördüm, sonra kanama sıkıntılarım olunca hep karından baktık. 6+0 da kalp atışını gördük. duyamadık ama yanıp sönmesini görmüştük.Canim cuma yada cumartesi gidicem pazartesi ise baslamistim gecesi cok kasik agrim oldu cok korktum sukur kanama fln olmadi sali dr gittim keseye bakti iyi dedi ama bebek yok vajinal bakalim dedi bende kabul etmedim rapor aldim 10 gun daha...memoriali aradim karindan bebek daha gozukmez erken dediler.insallah bir problem yoktur da duyarim canimin caninin kalp sesini.......
ahhh ahhh bilmez miyim ne paralar dökülüyor bu yolda, ne umut tacirleri var, Çok şükür ben düşmedim öylelere, herkes bana çok yardımcı oldu, doktorumdan Allah razı olsun öncelikle..Ege unv. Si daha duşuk bir ucretle yapıyor. Ama gerekçen olması lazım. Translokasyon gibi. Geçen sene bir arkadaş orada toplam 6000 liraya mal olduğunu soyledi.tabi rapır da çıkarıyor unv. Ben raporsuz 15000 e mal ettim. Ayrıca ikibin de yol parası için harcadık. Çok uzuldum. Bizler gibi bir çok insan var.
Biz de hiçbir sebep bulunamadı. Fakat dort kez doğal yolla hamile kaldım hepsi duştu. Yapılmadık test kalmadı.hiçbir sorun yok. Doktor doktor prof prof dolandım. Sana tup bebek olmaz dediler. Sen de sorun yok dediler. Yaş oldu 37. Kendi çabamızla tup bebek yaptırdık ve cgh yaptırdık. 6 embriyodan 4 unde kromozom bozukluğu tespit edildi. Ben doktorları dinleseydim kimbilir kaç defa daha duşuk yapacaktım. Benim gibi olanları zaten devlet hasta kabul etmiyor. Bana ege unv. Bebeğinin sağlıksız olduğunu kanıtla o zaman pgt yaparız dediler. Kolay mı ha diyince hamile kalmak. Artık devletin bunu gormesi lazım. Ya maddi gucu olmayanlar??
Haaa supermis cok sevindim allah tamamina erdirsin insallahŞuan hamileyim canım. İki hafta sonra ultrason kontrolumuz var. İnşallah kesemizi gorucez:))
Canim insallah bir problem yoktur da hayirlisiyla bebegi gorurum bende...Canım ultrason , dr , cihaz çok önemli... ben 5+0 da keseyi vajinal gördüm, sonra kanama sıkıntılarım olunca hep karından baktık. 6+0 da kalp atışını gördük. duyamadık ama yanıp sönmesini görmüştük.
ama ultrason cihazıyla çok alakalı, 6+3 de kanama olunca ben mahallemde bi hastaneye gittim karından keseyi zor gördü, bebeği göremedi biile. endişe etme..
boş kese sorunu falan hep kromozom bozukluğu olan bebekler...
Canım saçmalama yaaa ne boş kesesi bebiş annesinin karnındaCanim insallah bir problem yoktur da hayirlisiyla bebegi gorurum bende...
aslinda cok huzurluyum oyle icim icimi yemiyo ama bos kese mi diye aklima gelmiyoda degil allah koruya
Insallah bende oyle umuyorum bakalim cumartesi tanisiriz insallah yavruylaCanım saçmalama yaaa ne boş kesesi bebiş annesinin karnında
Canim setup islemi yapiliyor kanlarla muhtemelen o islemdirSelam arkadaslar yeni üyeyim.Bir sorum olcak size biz ptg icin genartta basvurduk bir ay oldu sistem hazırlıgı yapıcaz sıze dönüş yapcaz dediler hala haber yok nasıl bi sistem hazırlığı oluyo bilgisi olan var bu konuda.
Kesinlikle haklisin canim cok maliyetli...devletin el atmasi lazim bu ise insallah bi gun bu islemler tadiyici ciftlere tamamen ucretsiz yapilirEge unv. Si daha duşuk bir ucretle yapıyor. Ama gerekçen olması lazım. Translokasyon gibi. Geçen sene bir arkadaş orada toplam 6000 liraya mal olduğunu soyledi.tabi rapır da çıkarıyor unv. Ben raporsuz 15000 e mal ettim. Ayrıca ikibin de yol parası için harcadık. Çok uzuldum. Bizler gibi bir çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?