- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.581
Bu testi hiç duymadım bana trombofili paneli yapıldı. Sonra eşimle bana kromozom analizi yapıldı.ikisinde de problem çıkmadı. En az 30 doktorka goruştum. Hepsi de sizde problem yok denemeye devam dediler. Ama kendi çabamızla cgh yaptırdık. Ben hiç kalp atımı duymadım. Altı haftaya kadar kese buyuyodu sonra kanamalar başlıyodu. İnşallah bu kez yavrumu kucağıma alırım.darısı tum isteyen arkadaşlara. Allah yardımcımız olsun.İmdesire merhaba
Benim de seninle durumum aynı. Bir tane kızım var Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin. Sonrasında 5 düşük yaptım. 3'ü incelemeye gitti, kromozom bozukluğu çıktı. Testlerimizde de sorun çıkmadı ? Bir şey soracağım sana. Genetik testlerinizi 100 metafazda yaptırdınız mı? Mozaiklik denen durum 20 metafazda çıkmıyormuş. Bu durum da düşüklere neden olurmuş.
Genetik testinin uzerine bak 20 metafazda yapildigi yaziyor. Mozaik durumlarin ortaya cikabilmesi icin Testin 100 metafazda yapilmasi gerekiuormus. Mozaiklik de surekli dusuklere neden olurmus. Sagolsunlar buradaki arkadaslardan ogrendim ben de. Ben de baktiracagim Mozaiklik var mi diye. Ama tuhaf olan doktorlar neden bu testinde yapilmasi gerektigini soylemiyorlar acaba? Insallah bebeginin kalp atimlarini da duyarsin saglikla kucagina da alirsin :)Bu testi hiç duymadım bana trombofili paneli yapıldı. Sonra eşimle bana kromozom analizi yapıldı.ikisinde de problem çıkmadı. En az 30 doktorka goruştum. Hepsi de sizde problem yok denemeye devam dediler. Ama kendi çabamızla cgh yaptırdık. Ben hiç kalp atımı duymadım. Altı haftaya kadar kese buyuyodu sonra kanamalar başlıyodu. İnşallah bu kez yavrumu kucağıma alırım.darısı tum isteyen arkadaşlara. Allah yardımcımız olsun.
Teşekkür ederim cnmCanim setup islemi yapiliyor kanlarla muhtemelen o islemdir
Ins canim. Eger kanaman, krampin falan yoksa hersey yolundadir allahin izniyle.Canim cuma yada cumartesi gidicem pazartesi ise baslamistim gecesi cok kasik agrim oldu cok korktum sukur kanama fln olmadi sali dr gittim keseye bakti iyi dedi ama bebek yok vajinal bakalim dedi bende kabul etmedim rapor aldim 10 gun daha...memoriali aradim karindan bebek daha gozukmez erken dediler.insallah bir problem yoktur da duyarim canimin caninin kalp sesini.......
İstanbulda.Memorial yada BahceciMerkezine gore değişiyo. Nerde yaptıracaksınız?
Maaşallah.Rabbim bebeğini sana bagislasin.Sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Empati kurunca herhalde o sesi duyduğun andaki ruh halinin tarifi yoktur.Rabbim bize de nasip etsin. Nerde tedavi gormustun? Belki benim gibiler için fikir olur eğer hikâyeni anlatirsan.Arkadaslar bebegimin kalp sesini duydum hamd olsun 6+2gumbur gumbur degilti kalp sesi doktor dsha kucuk haftaya dahada netlesir dedi...ama gosterdi karnimda kucucuk kalbi yanip sonuyor hamd olsun veren allaaha...insallah hayirlisiyla tamamlarim bu sureci
Canim tesekkurler rabbim dileyen herkese nasip etsin...Maaşallah.Rabbim bebeğini sana bagislasin.Sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Empati kurunca herhalde o sesi duyduğun andaki ruh halinin tarifi yoktur.Rabbim bize de nasip etsin. Nerde tedavi gormustun? Belki benim gibiler için fikir olur eğer hikâyeni anlatirsan.
Amin.İnş en kısa zamanda burada anne olmak isteyen herkes muradına erer. Kaç yumurtan olmuştu ve kaci sağlıklı çıktı? Benim normal tup bebek tedavimde 5 tane olmuştu. Sayı azCanim tesekkurler rabbim dileyen herkese nasip etsin...
Ben istanbul memorialda tedavi gordum.pgt yapildi embriyolara.
Insan bu yolda bazen cok umutsuz oluyo bende oldum herseyi yasiyosun...pes etme deneyebildigin kadar dene...
Maşallah maşallah:)Allah tamamına erdirsin Can'ım benimArkadaslar bebegimin kalp sesini duydum hamd olsun 6+2gumbur gumbur degilti kalp sesi doktor dsha kucuk haftaya dahada netlesir dedi...ama gosterdi karnimda kucucuk kalbi yanip sonuyor hamd olsun veren allaaha...insallah hayirlisiyla tamamlarim bu sureci
İmdesire merhaba
Benim de seninle durumum aynı. Bir tane kızım var Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin. Sonrasında 5 düşük yaptım. 3'ü incelemeye gitti, kromozom bozukluğu çıktı. Testlerimizde de sorun çıkmadı ? Bir şey soracağım sana. Genetik testlerinizi 100 metafazda yaptırdınız mı? Mozaiklik denen durum 20 metafazda çıkmıyormuş. Bu durum da düşüklere neden olurmuş.
Sagol canim insallah..hep guzel seyler yadalim hepimiz.senin ufaklik nasil nekadarlik olduMaşallah maşallah:)Allah tamamına erdirsin Can'ım benim
Canim sayi az degil bence yeterki saglikliyi bul iclerinde sayiya takilma bence....benim yumurts sayisi her tedavimde 20 kusur toplandi yarisi dollendi yarisi 5.gune gitti son tedavimde 6.tane ye pgt yapildi.Amin.İnş en kısa zamanda burada anne olmak isteyen herkes muradına erer. Kaç yumurtan olmuştu ve kaci sağlıklı çıktı? Benim normal tup bebek tedavimde 5 tane olmuştu. Sayı azSon olarak toplamda maliyetin ne kadar tuttu?
Canim sayi az degil bence yeterki saglikliyi bul iclerinde sayiya takilma bence....benim yumurts sayisi her tedavimde 20 kusur toplandi yarisi dollendi yarisi 5.gune gitti son tedavimde 6.tane ye pgt yapildi.
Sakin sayi az diye uzulme insallah saglikli bir embriyo bulirsun ve tutunur
Maliyet olarak tek tedavi 4.800 tup+pgt 2500 tl+ilaclar 2000 tl maliyet asagi yukari boyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?