Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu testi hiç duymadım bana trombofili paneli yapıldı. Sonra eşimle bana kromozom analizi yapıldı.ikisinde de problem çıkmadı. En az 30 doktorka goruştum. Hepsi de sizde problem yok denemeye devam dediler. Ama kendi çabamızla cgh yaptırdık. Ben hiç kalp atımı duymadım. Altı haftaya kadar kese buyuyodu sonra kanamalar başlıyodu. İnşallah bu kez yavrumu kucağıma alırım.darısı tum isteyen arkadaşlara. Allah yardımcımız olsun.

Genetik testinin uzerine bak 20 metafazda yapildigi yaziyor. Mozaik durumlarin ortaya cikabilmesi icin Testin 100 metafazda yapilmasi gerekiuormus. Mozaiklik de surekli dusuklere neden olurmus. Sagolsunlar buradaki arkadaslardan ogrendim ben de. Ben de baktiracagim Mozaiklik var mi diye. Ama tuhaf olan doktorlar neden bu testinde yapilmasi gerektigini soylemiyorlar acaba? Insallah bebeginin kalp atimlarini da duyarsin saglikla kucagina da alirsin :)

Ins canim. Eger kanaman, krampin falan yoksa hersey yolundadir allahin izniyle.
Yanlis bilmiyorsam 8-9 haftalikkrn karindan gorebiliyosun bebegi..
bizleri haberdar et mutlaka

Kızlar nasılsınız .. Hergün girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.. Herkes iyi çok şükür umutun hamileliği gerçekleşti,masal hamileliği yarıladı bile maşallah vicdan azabı arkdaşım test sonucun temiz çıktı çok şükür sevindim benim oğlan eziyetli büyüyor Allah ömrünü versin acısını göstermesin kusmamız gazımız çok onunla uğraşıyorum inşallah yeni yıl hepimize sağlık siner huzur getirsin arkadaşlar :)))

Kader arkadaslarima fikir sormak istiyorum, Ilki 20 haftalik olu dogum, ikincisi 8 haftalik.dusuk, ucuncusu pgt li tup bebek.9 haftalik kalbi duran evladi dusuk yapmis 31 yasinda bir dengeli translokasyon sahibi olarak vazgecmek icin cok mu erken? Cok yoruldum ben.. cok acitiyor canimi her defasinda birileriyle ayni zamanda hamile kalip , onlar kucagina alirken benim kendi yavruma veda etmem. Hamd olsun her halimize ama ben cok acizim. Cok canim yaniyor. Allahim ne olur sen bizim zayifligimiza bakarak sukur sebebi olacak hayirli saglikli evlatlar nasip eyle bizlere..
Insallah kimsenin moralini bozmam.. baska kimsenin beni anladigini sanmiyorum, buraya yaziverdim..

Maaşallah.Rabbim bebeğini sana bagislasin.Sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Empati kurunca herhalde o sesi duyduğun andaki ruh halinin tarifi yoktur.Rabbim bize de nasip etsin. Nerde tedavi gormustun? Belki benim gibiler için fikir olur eğer hikâyeni anlatirsan.

Canim tesekkurler rabbim dileyen herkese nasip etsin...
Ben istanbul memorialda tedavi gordum.pgt yapildi embriyolara.
Insan bu yolda bazen cok umutsuz oluyo bende oldum herseyi yasiyosun...pes etme deneyebildigin kadar dene...

Merhaba arkadaslar ben eskilerden sezercan bir türlu siteye giremiyordum . Yeni isimle geldim.Eskiler bilirler Umut hayirli ugurlu olsun canim bu gün de ben transferimi oldum . Simdi yatiyorum. Bir tane de donduruldu. Transfer sonrasi tavsiyelerinizi bekliyorumm

Canim tesekkurler rabbim dileyen herkese nasip etsin...
Ben istanbul memorialda tedavi gordum.pgt yapildi embriyolara.
Insan bu yolda bazen cok umutsuz oluyo bende oldum herseyi yasiyosun...pes etme deneyebildigin kadar dene...
Amin.İnş en kısa zamanda burada anne olmak isteyen herkes muradına erer. Kaç yumurtan olmuştu ve kaci sağlıklı çıktı? Benim normal tup bebek tedavimde 5 tane olmuştu. Sayı az Son olarak toplamda maliyetin ne kadar tuttu?

Maşallah maşallah:)Allah tamamına erdirsin Can'ım benim

bende sizinkine benzer durumdayım banada 100 metafazda yapıldı 6 tanesinde mozaiklik çıktı.bende bu sonucumu başka bir hastanede farklı bir genetikçiye görüştüm bana da neden 100 de bakılmış anlayamadım 20 yeterli olurdu dedi. sana bu teşhis konulmuş ama mozaikler düzenli adet görmezler kendiliğinden asla gebe kalamazlar... falan diye devam etti.bende mozaiklerde olur dedikleri hiç bir belirti yok.kesin tanı için bir kesi yapıp doku örneği alınıp teste gönderilmesi gerek ama bence çok dikkate alma bu durumu dedi.acaba farklı bi hastanede tekrar bu testi yaptırsam sonuç değişir mi acaba?Kafam iyice karıştı

Canim sayi az degil bence yeterki saglikliyi bul iclerinde sayiya takilma bence....benim yumurts sayisi her tedavimde 20 kusur toplandi yarisi dollendi yarisi 5.gune gitti son tedavimde 6.tane ye pgt yapildi.
Sakin sayi az diye uzulme insallah saglikli bir embriyo bulirsun ve tutunur
Maliyet olarak tek tedavi 4.800 tup+pgt 2500 tl+ilaclar 2000 tl maliyet asagi yukari boyleydi

Anladım.Tesekkur ederim canım verdiğin bilgiler için.Benim kesimde transkokasyon var.Sanırım sizdeki sıkıntı başka.Rabbim yardımcımız olsun.Bebisine iyi bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…