- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.601
Panikli, canim allah razi olsun. HepimizinKızlar nasılsınız .. Hergün girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.. Herkes iyi çok şükür umutun hamileliği gerçekleşti,masal hamileliği yarıladı bile maşallah vicdan azabı arkdaşım test sonucun temiz çıktı çok şükür sevindim benim oğlan eziyetli büyüyor Allah ömrünü versin acısını göstermesin kusmamız gazımız çok onunla uğraşıyorum inşallah yeni yıl hepimize sağlık siner huzur getirsin arkadaşlar :)))
masallah drkumutu canim benimArkadaslar bebegimin kalp sesini duydum hamd olsun 6+2gumbur gumbur degilti kalp sesi doktor dsha kucuk haftaya dahada netlesir dedi...ama gosterdi karnimda kucucuk kalbi yanip sonuyor hamd olsun veren allaaha...insallah hayirlisiyla tamamlarim bu sureci
Tedekkurler canim seninde transferin hayirli olsunMerhaba arkadaslar ben eskilerden sezercan bir türlu siteye giremiyordum . Yeni isimle geldim.Eskiler bilirler Umut hayirli ugurlu olsun canim bu gün de ben transferimi oldum . Simdi yatiyorum. Bir tane de donduruldu. Transfer sonrasi tavsiyelerinizi bekliyorumm
Sagol canim.hepimiz hayirlisiyla tamamlayalim insallah evet yol uzun ama dedigin gibi allahta buyuk...masallah drkumutu canim benim
Gozunaydin. Cok sevindim. Evet yolumuz uzun zor ama allah buyuk ya, ins sonuna
Kadar saglikla gitsin
Rabbim acini hafifletsin insallah.zor seyler yasamissin dogal yolla iki kayip ve pgt li bir kayip..Kader arkadaslarima fikir sormak istiyorum, Ilki 20 haftalik olu dogum, ikincisi 8 haftalik.dusuk, ucuncusu pgt li tup bebek.9 haftalik kalbi duran evladi dusuk yapmis 31 yasinda bir dengeli translokasyon sahibi olarak vazgecmek icin cok mu erken? Cok yoruldum ben.. cok acitiyor canimi her defasinda birileriyle ayni zamanda hamile kalip , onlar kucagina alirken benim kendi yavruma veda etmem. Hamd olsun her halimize ama ben cok acizim. Cok canim yaniyor. Allahim ne olur sen bizim zayifligimiza bakarak sukur sebebi olacak hayirli saglikli evlatlar nasip eyle bizlere..
Insallah kimsenin moralini bozmam.. baska kimsenin beni anladigini sanmiyorum, buraya yaziverdim..
teşekkuŕler canim ama yatmaktan cok sikildim ayaklarimi uzatip uzun otursam olur mu
Sikinti olacagini sanmiyorum..zaten 2 3 gun hayatina don diyolar.rahat ol canim uzanma cok yorma kendini surekli yatmana gerekte yok bence
Ama sen nasil rahat edeceksen oyle davran psikolojik olarak
Guzel haberini bekliyorum hadi hayirlisi
Hayırlı olsun insallah.sürekli uzanıp yatmanıza bence de gerek yok, iki uc gun istirahat edin uzatin ayaklarinizi keyfini cikarin.teşekkuŕler canim ama yatmaktan cok sikildim ayaklarimi uzatip uzun otursam olur mu
Emoss006 merhaba. Benim bu topik de veya baska topiklerde okudugum kadariyla mozaiklilerin en belirgin ozellikleri kisa boylu olmalari. Yabanci kaynaklardan da cok okudum. Ta ki bebek sahibi olmak isteyene kadar mozaik olduklarini anlamiyorlar. Fakat bu hamile kalamayacaklari veya saglikli cocuk doguramayacaklari anlamina gelmiyor. Hatta, normal yolla hamile kalip cocuklarini saglikla buyutup cocuklarinin uremesinde sorun cikinca kendilerinin mozaik oldugunu ogrenenler bile var. yani kendi uremelerinde sorun cikmamis torunlari olacakken kendilerindeki sorunu ogrenenler var. benim nacizane tavsiyem cgh yaptirarak hamile kalman. Cunku bu durumun yani mozaikligin hangi kromozomu etkileyecegi belli degil. Normal yolla da hamile kalip saglikli bebek dogurma sansin var fakat dusuk olma veya ozurlu olma ihtimali normal insanlara gore daha yuksek. Ben 5 dusukten sonra normal yolla hamilelige artik cesaret edemiyorum. Son bir sans verip kendime seneye tup bebek denerim beki diyorum. Guzel Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli sihhatli yavrularla doldursun Insallah 2017 cok mutlu gecsin :)bende sizinkine benzer durumdayım banada 100 metafazda yapıldı 6 tanesinde mozaiklik çıktı.bende bu sonucumu başka bir hastanede farklı bir genetikçiye görüştüm bana da neden 100 de bakılmış anlayamadım 20 yeterli olurdu dedi. sana bu teşhis konulmuş ama mozaikler düzenli adet görmezler kendiliğinden asla gebe kalamazlar... falan diye devam etti.bende mozaiklerde olur dedikleri hiç bir belirti yok.kesin tanı için bir kesi yapıp doku örneği alınıp teste gönderilmesi gerek ama bence çok dikkate alma bu durumu dedi.acaba farklı bi hastanede tekrar bu testi yaptırsam sonuç değişir mi acaba?Kafam iyice karıştı
Arkadasim canim,Kader arkadaslarima fikir sormak istiyorum, Ilki 20 haftalik olu dogum, ikincisi 8 haftalik.dusuk, ucuncusu pgt li tup bebek.9 haftalik kalbi duran evladi dusuk yapmis 31 yasinda bir dengeli translokasyon sahibi olarak vazgecmek icin cok mu erken? Cok yoruldum ben.. cok acitiyor canimi her defasinda birileriyle ayni zamanda hamile kalip , onlar kucagina alirken benim kendi yavruma veda etmem. Hamd olsun her halimize ama ben cok acizim. Cok canim yaniyor. Allahim ne olur sen bizim zayifligimiza bakarak sukur sebebi olacak hayirli saglikli evlatlar nasip eyle bizlere..
Insallah kimsenin moralini bozmam.. baska kimsenin beni anladigini sanmiyorum, buraya yaziverdim..
15 haftalik oldu umutcum allah izin verirseSagol canim insallah..hep guzel seyler yadalim hepimiz.senin ufaklik nasil nekadarlik oldu
Canim sana kendi hikayemi yazdim ama trkrar anlatip arkadaslari skmamak icin post etmedim. Sana ozelden yazayim dedim cok uzun oldugu icin kabul etmedi. Basindan bir suru dusuk , bir suru tup bebek gecmis, erken menopoz ve translokasyon teshisi alan, tam pes ettigim anda dogal yolla hamile kalan biri olarak diyorum ki verecek olan rabbim, umut her zaman var canim.Kader arkadaslarima fikir sormak istiyorum, Ilki 20 haftalik olu dogum, ikincisi 8 haftalik.dusuk, ucuncusu pgt li tup bebek.9 haftalik kalbi duran evladi dusuk yapmis 31 yasinda bir dengeli translokasyon sahibi olarak vazgecmek icin cok mu erken? Cok yoruldum ben.. cok acitiyor canimi her defasinda birileriyle ayni zamanda hamile kalip , onlar kucagina alirken benim kendi yavruma veda etmem. Hamd olsun her halimize ama ben cok acizim. Cok canim yaniyor. Allahim ne olur sen bizim zayifligimiza bakarak sukur sebebi olacak hayirli saglikli evlatlar nasip eyle bizlere..
Canim sana kendi hikayemi yazdim ama trkrar anlatip arkadaslari skmamak icin post etmedim. Sana ozelden yazayim dedim cok uzun oldugu icin kabul etmedi. Basindan bir suru dusuk , bir suru tup bebek gecmis, erken menopoz ve translokasyon teshisi alan, tam pes ettigim anda dogal yolla hamile kalan biri olarak diyorum ki verecek olan rabbim, umut her zaman var canim.
Maddi manevi gucun ve imkanin oldugu
Muddetce devam et. Buradaki hemen hemen butun arkadaslarin basindan kac tup bebek kac dusuk kac olu dogum gecmistir allah bilir.
Sabret, elbet bir gun dogacak gunes
Allah razi olsun.. insallah guzel seyler yazarim bir gun.Rabbim acini hafifletsin insallah.zor seyler yasamissin dogal yolla iki kayip ve pgt li bir kayip..
Canim pgt li bile olsa dusuk.tutunamama..vb seyler yasanabiliniyor malesef...
Bi gun olucak insallah inan buna zor ve mesakatli bir yol suanki duygularini cok iyi anlayabiliyorum insallah rabbim cok ugrastirmaz..saglikli bir embriyo elbet devam edecek sen yeterki pes etme.....
Burda ne hikayeler var bitti derken baslayan...bitti derken degisen.....
Herseyin yolunda gitmesi dilegiyle......
Canim sana kendi hikayemi yazdim ama trkrar anlatip arkadaslari skmamak icin post etmedim. Sana ozelden yazayim dedim cok uzun oldugu icin kabul etmedi. Basindan bir suru dusuk , bir suru tup bebek gecmis, erken menopoz ve translokasyon teshisi alan, tam pes ettigim anda dogal yolla hamile kalan biri olarak diyorum ki verecek olan rabbim, umut her zaman var canim.
Muddetce devam et. Buradaki hemen hemen butun arkadaslarin basindan kac tup bebek kac dusuk kac olu dogum gecmistir allah bilir.
Mrh canım iyiyim henüz uyaniğiz yılbaşı dolayısıyla..:))Sen nasılsın canm?Bebiş nasıl? Umarim yeni yıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve bizlere..hayat_gun . Hayat canim napiyosun, goremiyorum seni bayadir
Vicdanazabi aslinda hikayeni ogrenmeyi ben de cok isterim. Deepliner arkadasimizin hikayelerimizi biriktirdigi bir blogspot sayfasi var. ona yazsan butun hikayeler orada birlesirdi. Ben de tup bebek yaparsam eger yaptiktan sonra yazacagim.Canim sana kendi hikayemi yazdim ama trkrar anlatip arkadaslari skmamak icin post etmedim. Sana ozelden yazayim dedim cok uzun oldugu icin kabul etmedi. Basindan bir suru dusuk , bir suru tup bebek gecmis, erken menopoz ve translokasyon teshisi alan, tam pes ettigim anda dogal yolla hamile kalan biri olarak diyorum ki verecek olan rabbim, umut her zaman var canim.
Masaallah kuzuya riskli donem gecmis :) allah nasip ederse acilisi masal yapicak pesinden biz yakin yakina olacak dogum tarihlerimzArkadasim canim,
Sana
15 haftalik oldu umutcum allah izin verirse
Kocaman bir amin canim 2017 iyi gelsin hepimize saglikli evlatlarimiza kavusalim insallah hepimiz2017 acılarımızı,hüzünlerimizi,sıkıntılarımızı geride bırakıp,huzur,mutluluk,bereket, bolluk,sağlıklı hayırlı evlatlar getirsin bizlere..MUTLU YILLARRR. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?