Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sagol canim insallah..hep guzel seyler yadalim hepimiz.senin ufaklik nasil nekadarlik oldu
İnşallah canım inşallah herkese Allah gönlündekinin hayırlısını versin bu yıl herkese uğurlu gelsin Seninde sağ selamet bebeğini eline kavuştursun abiside şifa bulsun.. Oğlum iki ayını bitirdi teyzesi:)

Oh oh masallah canim 2 aylik olmus bile:) zaman hizli geciyor donuyor emekliyor konusuyor yuruyor derken guzel heyecanlar...2017 inaniyorum herkese guzellik getirecek

Arkadaslar merhaba uzun zamandır girmiyordum forum a hepinize saglıklı huzurlu yıllar dilerim gönlünüz de olan kabul olsun insallah hamileler saglıkla alsın bebeklerini kucaklarına evladı olanlar saglıklı bir hayat sürsün evlatlarıyla hamile kalmak isteyenler de en kısa zamanda hayırlı haberlerni alsınlar insallah mutlu yıllar hepinize

Emoss006 tekrar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. 20 metafazda yapılan testte sorun çıkmış mıydı? Çıkmadıysa seni kim yönlendirdi 100 metafazda test yaptırmaya? Bir de tekrar söylemek istiyorum. Benim yaşayanlardan anladığım kadarıyla mozaik turner' lılarda PGT yeterli değil. CGH veya NGS yapılmalı tüp bebek yapılırken. Çünkü, mozaikliğin hangi kromozomu etkileyeceği belli değil. Lütfen bunu göz önünde bulundur ve bir sonraki tüp bebek denemesinde doktorundan cgh veya ngs yapmasını iste. Düzenli adet görmeyenler ve kendiliğinden hamile kalamayanlar mozaik turner sendromlular değil, direk turner sendromlu olanlar.

Bende direk 100 metafazda bakıldı.Farklı bir genetikçi dedi bana neden 100 de bakıldı 20 yeterli oluyor aslında diye.Özel genetik labratuvarına gittim görüştüm tüp bebek öncesi bana pgt yapılıp sadece 5veya 6 kromozoma bakılması yeterli dendi(zaten tüp bebek denememde de pgt yapıldı sonuç negatif) özellikle cinsiyet kromozomuna.Zaten bebek kız olursa problem olur erkek olursa problem olmaz dendi.bilmiyorum ben testi farklı bi yerde tekrar baktırmak istiyorum.Boyumda 1.58

5. gün embriyosu transfer edilen arkadaşlar evde idrar testini hangi gün yaptiniz .bu gün 3. günüm ...
canım ... ben erkencilerdendim :) 6. gün akşam bakmıştım bu son bebiişimde, azcık daha sabır..
ilk tüpümde de 5. gün yapmıştım iksinde de pozitifi görmüştüm şükürler olsun

herkese merhaba bu topiğe uzun zamandır yazmıyorum eşim ve ben orak hüre taşıyıcısıyız. döllenme sıkıntısından dolayı havuz sistemi uygulamaya karar verdik. ilk 2 tedavimden 7 embriyonun durumu çok kötü ne olacağı belli değil . umarım bu tedavimde kaliteli embriyolarım olur .

genart ı sormuştu maysa arkadaşım.... ben merkez için olumsuz bir şey söyleyemeyeceğim. doktorum aysun baltacı idi. çok ilgili her konuda bilgi veriyor, çok rahat hissediyorsunuz. ben daha önce pgt yi konya medicana da yaptırmıştım hiç sağlıklı embryo bulunamadı. medicana ile burayı kıyaslayınca merkezin içi vasat görünüyor ama bence öneml olan uzmanların yeterliliği, bilgisi.. ayrıca hijyenik olması..ben memnun kaldım tabi pozitif sonuç almam da bunda etkili olmuştur muhakkak..bir de eşim kaan aydos a görünmüştü bir müddet iğne ve takviye ilaçlar kullandı dna hasarı için..

Masaallah kuzuya riskli donem gecmis :) allah nasip ederse acilisi masal yapicak pesinden biz yakin yakina olacak dogum tarihlerimz
Arkamizdanda tum dileyenler insallah hayat.deep.maysa .melek
Ve ismini hatirlayamadigim herkes insallah
Insallah canim, uzak geliyor ama
Ins o gunleride goruruz..

Vicdanazabi aslinda hikayeni ogrenmeyi ben de cok isterim. Deepliner arkadasimizin hikayelerimizi biriktirdigi bir blogspot sayfasi var. ona yazsan butun hikayeler orada birlesirdi. Ben de tup bebek yaparsam eger yaptiktan sonra yazacagim.

sen onlara güven ve lütfen inan... belki bizlerde kalitesiz embriyolardan olduk, bizim kalitemiz belli miydi :)

şaka bi yana da bebişlere inanman ve güvenmen lazım.. yanlarında olmasan da onlara içindeki sevgiyi gönder. emin ol onlar bunu hissediyorlar

Şaka umut verdi :) inşllah canım 3.tedavi her tedavide pgt olcak gözü ile baktık transfer olacak dedik elim boş döndüm umarım bu tedavide güzel sonuçlarla son bulur

bende pgtyi volkan baltacıda yaptırıyorum merkez iyi bir merkez mi ? sorun yaşadın mı hiç

Insallah canim, uzak geliyor ama
Ins o gunleride goruruz..
ben 20. haftaya girdim şaka maka derken :) hiiiiççç uzak gelmesin..

hayırlısıyla Rıza Madazlı da 16/01 deki ayrıntılı taramayı da atlatırsam sanırım artık içim rahatlayacak.

gerçi bu cumartesi kendi doktorumda kontrolüm var, o da ayrıntılı inceleyeceğim dedi.

off bu çouklar karnımdaki ayrı ablamız ayrı :):) Masal'ın da 2 üst azı dişinde çürük var, biri baya ağrı yapıyordu, dün kanal tedavisi yapıldı minnacık kuzuma.. ikinci dişine de ptesi günü yapılacak...

herşeyin ucu paraya dayanıyor, Rabbim başka dertlerini göstermesin. herşeyimiz onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…