- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.621
İnşallah canım inşallah herkese Allah gönlündekinin hayırlısını versin bu yıl herkese uğurlu gelsin Seninde sağ selamet bebeğini eline kavuştursun abiside şifa bulsun.. Oğlum iki ayını bitirdi teyzesi:)Sagol canim insallah..hep guzel seyler yadalim hepimiz.senin ufaklik nasil nekadarlik oldu
Oh oh masallah canim 2 aylik olmus bile:) zaman hizli geciyor donuyor emekliyor konusuyor yuruyor derken guzel heyecanlar...2017 inaniyorum herkese guzellik getirecekİnşallah canım inşallah herkese Allah gönlündekinin hayırlısını versin bu yıl herkese uğurlu gelsin Seninde sağ selamet bebeğini eline kavuştursun abiside şifa bulsun.. Oğlum iki ayını bitirdi teyzesi:)
Emoss006 tekrar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. 20 metafazda yapılan testte sorun çıkmış mıydı? Çıkmadıysa seni kim yönlendirdi 100 metafazda test yaptırmaya? Bir de tekrar söylemek istiyorum. Benim yaşayanlardan anladığım kadarıyla mozaik turner' lılarda PGT yeterli değil. CGH veya NGS yapılmalı tüp bebek yapılırken. Çünkü, mozaikliğin hangi kromozomu etkileyeceği belli değil. Lütfen bunu göz önünde bulundur ve bir sonraki tüp bebek denemesinde doktorundan cgh veya ngs yapmasını iste. Düzenli adet görmeyenler ve kendiliğinden hamile kalamayanlar mozaik turner sendromlular değil, direk turner sendromlu olanlar.bende sizinkine benzer durumdayım banada 100 metafazda yapıldı 6 tanesinde mozaiklik çıktı.bende bu sonucumu başka bir hastanede farklı bir genetikçiye görüştüm bana da neden 100 de bakılmış anlayamadım 20 yeterli olurdu dedi. sana bu teşhis konulmuş ama mozaikler düzenli adet görmezler kendiliğinden asla gebe kalamazlar... falan diye devam etti.bende mozaiklerde olur dedikleri hiç bir belirti yok.kesin tanı için bir kesi yapıp doku örneği alınıp teste gönderilmesi gerek ama bence çok dikkate alma bu durumu dedi.acaba farklı bi hastanede tekrar bu testi yaptırsam sonuç değişir mi acaba?Kafam iyice karıştı
Emoss006 tekrar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. 20 metafazda yapılan testte sorun çıkmış mıydı? Çıkmadıysa seni kim yönlendirdi 100 metafazda test yaptırmaya? Bir de tekrar söylemek istiyorum. Benim yaşayanlardan anladığım kadarıyla mozaik turner' lılarda PGT yeterli değil. CGH veya NGS yapılmalı tüp bebek yapılırken. Çünkü, mozaikliğin hangi kromozomu etkileyeceği belli değil. Lütfen bunu göz önünde bulundur ve bir sonraki tüp bebek denemesinde doktorundan cgh veya ngs yapmasını iste. Düzenli adet görmeyenler ve kendiliğinden hamile kalamayanlar mozaik turner sendromlular değil, direk turner sendromlu olanlar.
canım ... ben erkencilerdendim :) 6. gün akşam bakmıştım bu son bebiişimde, azcık daha sabır..5. gün embriyosu transfer edilen arkadaşlar evde idrar testini hangi gün yaptiniz .bu gün 3. günüm ...
Amin canim hep beraber gulelim ins.Mrh canım iyiyim henüz uyaniğiz yılbaşı dolayısıyla..:))Sen nasılsın canm?Bebiş nasıl? Umarim yeni yıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve bizlere..
Insallah canim, uzak geliyor amaMasaallah kuzuya riskli donem gecmis :) allah nasip ederse acilisi masal yapicak pesinden biz yakin yakina olacak dogum tarihlerimz
Arkamizdanda tum dileyenler insallah hayat.deep.maysa .melek
Ve ismini hatirlayamadigim herkes insallah
Vicdanazabi aslinda hikayeni ogrenmeyi ben de cok isterim. Deepliner arkadasimizin hikayelerimizi biriktirdigi bir blogspot sayfasi var. ona yazsan butun hikayeler orada birlesirdi. Ben de tup bebek yaparsam eger yaptiktan sonra yazacagim.
Bir de , nasil cesaret ettiniz normal yolla denemeye? Cvs yaptirdiniz mi? Rabbim saglikli sihhatli hayirli bir evlat kilsin yavrunuzu size bagislasin.
Aslinda hikayenizi duymayi da cok isterim. Size zahmet olmazsa yazabilir misiniz? Tekrar olacak arkadaslarin affina siginirim.[/QUOTE
Canim deep arkadasimizin bloguna yaziyorum
Hikayemi oradan okursun ins. Bir de ben kolay hamilr kalan biri degilim. yillardir dogru duzgun korunmamistim bile olmuyordu. Bu hamileleigim ne denir tam bir mucize. Evet cvs testi yaptirdim
Canim 12 haftalikken.
sen onlara güven ve lütfen inan... belki bizlerde kalitesiz embriyolardan olduk, bizim kalitemiz belli miydi :)herkese merhaba bu topiğe uzun zamandır yazmıyorum eşim ve ben orak hüre taşıyıcısıyız. döllenme sıkıntısından dolayı havuz sistemi uygulamaya karar verdik. ilk 2 tedavimden 7 embriyonun durumu çok kötü ne olacağı belli değil . umarım bu tedavimde kaliteli embriyolarım olur .
Şaka umut verdi :) inşllah canım 3.tedavi her tedavide pgt olcak gözü ile baktık transfer olacak dedik elim boş döndüm umarım bu tedavide güzel sonuçlarla son bulursen onlara güven ve lütfen inan... belki bizlerde kalitesiz embriyolardan olduk, bizim kalitemiz belli miydi :)
şaka bi yana da bebişlere inanman ve güvenmen lazım.. yanlarında olmasan da onlara içindeki sevgiyi gönder. emin ol onlar bunu hissediyorlar
bende pgtyi volkan baltacıda yaptırıyorum merkez iyi bir merkez mi ? sorun yaşadın mı hiçgenart ı sormuştu maysa arkadaşım.... ben merkez için olumsuz bir şey söyleyemeyeceğim. doktorum aysun baltacı idi. çok ilgili her konuda bilgi veriyor, çok rahat hissediyorsunuz. ben daha önce pgt yi konya medicana da yaptırmıştım hiç sağlıklı embryo bulunamadı. medicana ile burayı kıyaslayınca merkezin içi vasat görünüyor ama bence öneml olan uzmanların yeterliliği, bilgisi.. ayrıca hijyenik olması..ben memnun kaldım tabi pozitif sonuç almam da bunda etkili olmuştur muhakkak..bir de eşim kaan aydos a görünmüştü bir müddet iğne ve takviye ilaçlar kullandı dna hasarı için..
nasılsın canım ne durumdasın başlamayı düşünüyor musun tekrrdanMrh canım iyiyim henüz uyaniğiz yılbaşı dolayısıyla..:))Sen nasılsın canm?Bebiş nasıl? Umarim yeni yıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve bizlere..
ben 20. haftaya girdim şaka maka derken :) hiiiiççç uzak gelmesin..Insallah canim, uzak geliyor ama
Ins o gunleride goruruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?