Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şaka umut verdi :) inşllah canım 3.tedavi her tedavide pgt olcak gözü ile baktık transfer olacak dedik elim boş döndüm umarım bu tedavide güzel sonuçlarla son bulur
bu lafı bana Hayat Gün arkadaşımız sööylemişti, ona da genetikçisi demiş :)

benim minnak orta kalitenin biraz daha altıydı, çok takmıştım kafama o zamanlar... ama bu lafı duyunca mutlu olmuştum, ve o orta kalite minnak beni sabahları tekmeleriyle uyutmamaya başladı

Rabbim hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.

amin inşallah canım. bu topikte bir arkadaş en kötü kalitede olam embriyodan ikiz oğlanları doğurdu benim umudum hep o oldu ama arada düşüyor işte . hatta drsi hiç tutunacağına ihtimal vermemişti

masal2010 canım sana sormak istedim cevaplarsan sevinirim:))benim adetimin ikinci günü bugün transfer için ocak 24 yada 25 gibi olacak dedi doktor çek geç değilmi adetime yakın olması normalmi ?

masal2010 canım sana sormak istedim cevaplarsan sevinirim:))benim adetimin ikinci günü bugün transfer için ocak 24 yada 25 gibi olacak dedi doktor çek geç değilmi adetime yakın olması normalmi ?
Canım ortalama 22.-23. güne geliyor tranasferin bilemedim ki.. benim bu bebiş 17. gün transfer edilmişti, ilk tüp denememde de 20. gündü. benim normal döngüm 27-28 gündür

doktorun sana tahmini bir tarih söyleiş rahim kalınlığı belli bir ölçüye gelince yapıyorlar zarten, o kalınlığa gelmeden koyamazlar ki...

Ne kadara yapıyolar?? Cgh ve fish fiyatı ne kadar?

geçen ay aralıkta yaptırdım mikrogene volkan beye 2000 tl embriyo sayısı fark etmez dendi.fish tekniği ile yapılmıştı.
ama daha sonra hrs ile görüştüm embriyo başına 450 tl demişti.yalnız dışarıdan hasta kabul ediliyor mu bilmiyorum.benim 5 embriyom vardı 2 si 5.ci güne çıktı sadece bir tanesi testi geçmişti malesef o da tutunmadı bilgilerinize

Saol canım bende 28 günde bi olurum eğer öyleyse tahmini tarih vermiştir demekki .

Arkadaşlar transferim Cumartesi günü oldu bu gün 5. günüm ucuz idrar testlerinden yaptim. Herhangi bir şey cikmadi besinci gün test yapip bir séy cikmayan sonraki günlerde çikiyor mu acaba?

Nuffiun tek gen taşiyicisi ve yuzde yirmibeş riskliysen 4 ,5 tane embriyo gitse yeter . Benim 8 embriyom gitti 4 tanesi transfer edilebilir geldi.

Arkadaşlar transferim Cumartesi günü oldu bu gün 5. günüm ucuz idrar testlerinden yaptim. Herhangi bir şey cikmadi besinci gün test yapip bir séy cikmayan sonraki günlerde çikiyor mu acaba?
Benim test gunu bhgc 36 çıktı. Ben o gun yapsaydımki teansferden 10 gun sonrasıydı evdeki testte çıkmayacaktı. 5. Gun çok erken. Evdeki testte çıkması için kandaki bhgc değerin 100-150 arası olması gerekir diye biliyorum. Usrelik testi sabah ilk idrarınla yapmalısın. 5. Gun çok erken. Boştan yere erken yapıp uzme kendini.

Masallah masal, yolu yariladin. Ins ayrintili da kolay gecer. Herkes biliyor mu gebeligini, soyledin mi herkese? Benim annem kardeslerim
Bile bilmiyor daha. Biraz dha gecsin iyice kesinlessin istiyorum, hala korkularimi atabilmis degilim.
Kizina da gecmisler olsun.

Kuzum herkesin hormon salgılama dengesi başka, sakin ol.. bu miniğimde 6. gün akşam yaptığımda silik çıkmıştı, 5. Gün çok erken çıkmayabilir normal. Zaten bana test günü transferden 8 gün sonra demişti doktorum. Test günün ne zaman normalde senin?

Herkes biliyor canım... başlangıcı hep kanamalı olduğu için saklayamadım, işe gidemedim rapor aldım, kızı okula komşular götürdü, annem bana bakmaya geldi derken cümle alem biliyor :) biraz mecburi oldu tabi benimki. Ama zaten saklayamam ki göbeğim baya çıktı benim... :):)

Bir de ne bileyim, sakladıklarım hep sorunlu oldu, saklamadıklarım benimle.. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz, herkesten dua istedim ben..

nasılsın canım ne durumdasın başlamayı düşünüyor musun tekrrdan
Mrh canım iyiyim.Kısmet olursa Haziran ayında tedaviye başlayacağız tabi o zaman düşüncemde bir degisiklik yoksa.Çünkü bazen doğal yoldan mi denesem diye aklımdan geçmedi değil. Ya da su an çok yoğun bir şekilde hemen zaman geçsin tekrar deneyelim gibi bir düşüncem yok.Bakalim hayırlısı..Sen ne yaptın canm?Geriye dönük yorumlarına bakayım şimdi. :))

bende tedaviye başladım 7 embriyonun kalitesine baktırdım dosyamdan kötü malesef hemşire çözülürken iyiye gidenlerde oluyor dedi biraz rahatlattı beni 3 ay kadardır teatrio qenzim kullnıyoruz eşim ile .. adet olunca muayneye gidicem diğer ilaçlara başlıcam .. bazen bende amniyosentez yaptırsaydım diyorum daha az stres yaşıcaz gibime geliyor ki olmazsa transfer isteyip amniyosenteze bile dönebilirim

SchonerDuft canim insalh tedavin olumlu sonuclar sendemi genarttasin..cok duydum orda hamiş kalan..bende senin gibi dusunuyorm bazen aminotensezmi yapsam die ama bide aldirmak var isin ucunda rabbim oyle sınavlara tabi tutmasin kimseyi

Adana başkentte tedavim volkan baltacı da pgt yi yaptıracam . Bende aldirmaktan korktuğum için pgt dedim ama süreçler çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…