Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben yakin die adana basket her zaman aklimda hayat arkadasimizda orda tedavi oldu tekrar olcak.nasil memnunmusun? Cok kalabalikmi

Arkadaşlar sayfayı sürekli takip ediyorum. Mutlu olanlarla mutlu oluyorum uzulenlerle üzülüyorum. Kafama bir şey takıldı. Cgh pgt yapılıp da bebeğinde yine de sorun çıkan oluyor mu. Ben de ileride yaptiracam sanırım. Bir sıkıntılı gebelik daha kaldıracak gücüm kalmadı

Transferden sonra hamile kalırsan mı amniyosentez isticeksin yoksa doğal gebelik için mi söyledin canm?Embriyolog kaliteye takılmayın diyor canm.İnşallah bu tedavin sana mis kokulu evlatlar getirir..

Ben yakin die adana basket her zaman aklimda hayat arkadasimizda orda tedavi oldu tekrar olcak.nasil memnunmusun? Cok kalabalikmi
Memnunum canım dr tayfun bey . Yoğunluk tabi ki var ama ilgi de var ben her not bırakmışım da gününde beni aradı tayfun bey .ilk muayenemde yarım saat kadar kaldım gerek bana gerek eşime herşeyi tek tek anlattı rahim ve yumurtalık yapışıktı ameliyatımı yaptı.. yumurta takipte uzun uzun kalamıyorsun ama tatmin edici cevaplar alabiliyorsun öneririm.fakat çok daha iyi bir merkezde şansın varsa oraya git tabi hangi şehirdeyim. Birde pgt yatıracaksın beyden dolayı

Transferden sonra hamile kalırsan mı amniyosentez isticeksin yoksa doğal gebelik için mi söyledin canm?Embriyolog kaliteye takılmayın diyor canm.İnşallah bu tedavin sana mis kokulu evlatlar getirir..
Amin canım.. doğal yoldan da kalamıyorum canım. Ptt yaptırmadan transfer sonra amniyosentez diye düşündüm ama zor bir ihtimal

canım... CHG nin %1-3 yanılma payı var... ayrıca bebek de kromozomlarla alakalı olmayan bir rahatsızlığın gelişme ihtimali de var... deepliner arkadaşımız bu kötü yoldan geçti maalesef ki..

bende CHG yapıldı, ama buna rağmen doktorum yanılma paylarından bahsetti ve ikili test ölçümlerimi, tam detaylı dörtlü test yapıldı, bu hafta doktorum ayrıntılı organ taraması yapacak, 2 hafta sonraya da bir profa randevu aldırdı (Rıza Madazlı) onun da görmesini istiyorum, herşey iyice incelenmeli diyor.

tüm bunlara rağmen hala korkular geçmiyor, hayırlısıyla bi şu taramaları da atlatsaydım..

canım amniyosentez de mi yaptırdın pgt yaptırdığın halde

Amin canım.. doğal yoldan da kalamıyorum canım. Ptt yaptırmadan transfer sonra amniyosentez diye düşündüm ama zor bir ihtimal
benim iki tane dondurulmuşum vardı önceki tedavimden, ama onlara güvenemedim, 6. gün donduruldukları için de PGT yapılamıyorlar. onların imha edilmesi için talepte bulundum zor br karar oldu insanın içi acıyor ama yapabilecek bir şeyim yok..

canım amniyosentez de mi yaptırdın pgt yaptırdığın halde
yok amniyo yaptırmadım, ama amniyo dışındaki herşey yapılıyor hatta ikişer defa

bende CHG yapıldı, 24 kromozoma bakıldı, PGT de max 5 kromozoma bakılabiliyor.

neden pgt yapılamıyor dondurulumuş diye mi dediler başka bir durum mu var

yok amniyo yaptırmadım, ama amniyo dışındaki herşey yapılıyor hatta ikişer defa

bende CHG yapıldı, 24 kromozoma bakıldı, PGT de max 5 kromozoma bakılabiliyor.
cgh istedi önce doktor ama genetikçi gerek görmedi bize orak hücre olduğu için ama kromozom sorunu varsa biliyorlar yine de .. içim rahatladı biraz ben amniyo da yaptırsam mı diye de düşünüyorum bir yandan kafayı yicez zaten düşünmekten

neden pgt yapılamıyor dondurulumuş diye mi dediler başka bir durum mu var
6. gün embriyosu oldukları için, çözülüp hücre alınıp hemen tekrar dondurulması gerekiyor. inceleme sonrası tekrar çözülecek bu durumda hem kalite düşüyor hemde embriyonun tutunma ihtimali düşüyor. benim o kalan iki embriyonun bir tanesi 3AA diğeri 5BA idi.

7 embriyomun durumu kötü 3.güne zor ulaştılar onlarada pgt yaptırcak drem neden size öyle yapıldı anlamadım çözünürken bile kalite artabilir en kötü embriyo bile tutunabilir neyse hayırlısı olsun canım vardır hreşeyin bir hyrı

Canim benimde dondurulmus ama biopsi yapilmamis embryolarim var. kalite de dusse ben inlari cozdurup tekrar donduracagim. Yani diger turlu cok buyuk risk. Allah korusun hamile kaldin hasta oldugu anlasildi, inan gebeligi sonlandirmak, kalite dusse bile embryoyu cozdurup biyopsi yaptirmaktan cok daha zor. Yakin zamanda bu korkuyu yasamis biri olarak yaziyorum. Hem allah buyuk, olacaksa en kalitesiz embryoyla
Bile oluyor. Olmayacaksa en iyi embryoyla bile olmuyor. Yakin zamanda bi arkadasim dusuk yapti,tup bebekle hamile kalmisti. kendide kocasininda genetik prob yok. Dusuk yapinca doktor bebegi teste yollayin mutlaka kromozom problemi cikacak dedi. Test sonucu geldi tam kromozom sayisina sahip erkek bebek. Yani dusen cocuk saglikliymis. Yani pgt den saglam da gelse
Embryo olmayacaksa olmuyo.

Kızlarr merhaba iyi hafta sonları hepinize dün itibari ile iğnelerime baslamıs bulunmaktayım bugun ikinci iğnemi evde ki hemşir im eşim yapıcak umarım dokuz gün sonunda fazla sayıda kaliteli yumurtalar veririm suanda yumurta sayım fazla oldugu için en düşük dozda gidiyoruz dualarınız benimle olsun saglıkı bi sürü yumos olsun sonunda hepinize selamlar

Merhaba kizlar transferimin 1 . haftasi oldu. Bu akşam yaptigim testi atiyorum bakarmisiniz . Yorumlarinizi bekliyorumm

Ahhh bu silik çikan cizgiler:) canim bugun tam olarak kacinci gunun 7 mi? Azda olsa ikinci cizgi gorunuyo sabah ilk idrarla tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…