Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sezercan canım benimde aynı bu şekil çıkmıştı :))) hayırlı olsun inşallah bencede hamilesin canımm

çok doğru söylüyorsun ama işte insan tedirgin oluyor yoksa dediğin gibi en kaliteli embriyo bile tutunamayabiliyor

herkese günaydın bayanlar iyi haftalar bugün adet oldum çarşamba kontrolüm var genotropin e gün aşırı devam ... sizlerde durum ne

tedavin hayırlı olsun canım

Çok sağolun dua edin arkadaşlar ben yine de umutlanamiyorum bundan önceki üc gebeliğimde de adet günumu bir kac gün geçtikten sonra yaptigim için hep aninda kipkirmizi iki cizgi cikmişti. Tüp bebek çoook zor arkadaşlar Allah bu ışle uğŕaşan herkesin emeğinin karşiliğini versin tüm isteyenlerin kucaği dolsun ınşallah.

öncelikle duana amin canım. gebelik olmasa bu kadar net kırmızı çizgi olmaz gözün aydın

Dualarım seninle canım rabbim emeklerini yemesin

Kızlar cumartesi akşam kanamam oldu. Bugun ilk ultrason randevum vardı. Şukur kalp atışlarını duyduk ama doktor çok yavaş dedi. Dakikada 88 çıktı. Sonradan duzelir mi acaba? Çok korkuyorum.

Can'ım Allah verirse bakılır da ya bizden sonra ben 35 yaşındayım 25 yıl daha güçlü kalsam ya sonra?

İnsallah ama kan sonucunu görmeden umutlanmiyorum Hayatcim çunkü idrar pozitif kan negatif olanlar varmış.Yalnizca göğüslerim siş ve agrili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…