- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.681
Canım test yaptın mı tekrarEvet akşam idrari ile yapmiştim. Sabah tekrar yapicam ne kadar zormuş transfer sonrasi ....
Canım test yaptın mı tekrar
Canım büyük ihtimal var kan versen şimdi cikarİnşallah canim ama yine de umutlanmiyorum fazla ışe, gezmeye falan gidip kafami dagitiyorum.
amin canım inşaalaSchonerDuft
Anladım canım hakkında en hayırlısı olsun.Umarım bu tedavin başarıyla sonuçlanır sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun..
çok doğru söylüyorsun ama işte insan tedirgin oluyor yoksa dediğin gibi en kaliteli embriyo bile tutunamayabiliyorCanim benimde dondurulmus ama biopsi yapilmamis embryolarim var. kalite de dusse ben inlari cozdurup tekrar donduracagim. Yani diger turlu cok buyuk risk. Allah korusun hamile kaldin hasta oldugu anlasildi, inan gebeligi sonlandirmak, kalite dusse bile embryoyu cozdurup biyopsi yaptirmaktan cok daha zor. Yakin zamanda bu korkuyu yasamis biri olarak yaziyorum. Hem allah buyuk, olacaksa en kalitesiz embryoyla
Bile oluyor. Olmayacaksa en iyi embryoyla bile olmuyor. Yakin zamanda bi arkadasim dusuk yapti,tup bebekle hamile kalmisti. kendide kocasininda genetik prob yok. Dusuk yapinca doktor bebegi teste yollayin mutlaka kromozom problemi cikacak dedi. Test sonucu geldi tam kromozom sayisina sahip erkek bebek. Yani dusen cocuk saglikliymis. Yani pgt den saglam da gelse
Embryo olmayacaksa olmuyo.
canım bencede hmilesin inşallah kanda da değerlerin yüksek çıkar hayırlı olsun diyelim şimdiden
tedavin hayırlı olsun canımKızlarr merhaba iyi hafta sonları hepinize dün itibari ile iğnelerime baslamıs bulunmaktayım bugun ikinci iğnemi evde ki hemşir im eşim yapıcak umarım dokuz gün sonunda fazla sayıda kaliteli yumurtalar veririm suanda yumurta sayım fazla oldugu için en düşük dozda gidiyoruz dualarınız benimle olsun saglıkı bi sürü yumos olsun sonunda hepinize selamlar
öncelikle duana amin canım. gebelik olmasa bu kadar net kırmızı çizgi olmaz gözün aydınÇok sağolun dua edin arkadaşlar ben yine de umutlanamiyorum bundan önceki üc gebeliğimde de adet günumu bir kac gün geçtikten sonra yaptigim için hep aninda kipkirmizi iki cizgi cikmişti. Tüp bebek çoook zor arkadaşlar Allah bu ışle uğŕaşan herkesin emeğinin karşiliğini versin tüm isteyenlerin kucaği dolsun ınşallah.
Dualarım seninle canım rabbim emeklerini yemesinÇok sağolun dua edin arkadaşlar ben yine de umutlanamiyorum bundan önceki üc gebeliğimde de adet günumu bir kac gün geçtikten sonra yaptigim için hep aninda kipkirmizi iki cizgi cikmişti. Tüp bebek çoook zor arkadaşlar Allah bu ışle uğŕaşan herkesin emeğinin karşiliğini versin tüm isteyenlerin kucaği dolsun ınşallah.
Can'ım Allah verirse bakılır da ya bizden sonra ben 35 yaşındayım 25 yıl daha güçlü kalsam ya sonra?Hayat, nasilsin?
Kendini toparladin mi biraz dha?
Benim bu cuma cvs testim var eger kalbi durmamissa bebegin.
Dun sabahtan aksama kadar yapip yaptirmama konusunda dusundum, sonucta iptal edebilirim, ne bileyim hasta bi cocuk buyutebilirmiyim diye kendimi yokladim hep
Tam bunun uzerine oglumu parka goturdum, inanmazsin boyle zihinsel engelli bi kiz cocugu beni gorunce kostu sarildi bana, opmeye calisti annesi durdurmak istedi.
Birak dedim bende ona sarildim agladim..
22 yasindaymis. Annesi surekli agzini siliyordu. En azindan mutlu hep guluyor dedi
Bilemiyorum
Dualrinizi bekliyorum..
Maşallah canım sen baya baya hamilesin işte..Allah mutluluğunuzu bozma sin, sağlıklı hayırlı evlatlarinizi size bagişlasin innnşallah..Inşallah Panikli bu da bu gunkü test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?