- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.701
Canim inşallah yanilmiyoruzdur ama idrar testi negatif çıkıp kanda pozitif göreni duydum da idrar da pozitif çıkıp kanda negatif göreni pek duymadım ya da çok nadir oluyor.İnnnşallah hamilesindir hayırlısıyla..İnsallah ama kan sonucunu görmeden umutlanmiyorum Hayatcim çunkü idrar pozitif kan negatif olanlar varmış.Yalnizca göğüslerim siş ve agrili
hoşgeldin aramıza. ilk öğrendiğinde herkes senin gibi paniğe kapılıyor. ama sonra duruma alışıyorsun merak etme tabiki de var olumlu sonuç alan. ayrıca 7 de 1 değil oran , hiç belli olmuyor kimisinin 2 embriyo gidiyor genetik teste 2 si de temiz geliyor kimisinin 10 embriyo gidiyor hiç sağlıklı gelmiyor. her ay farklı sonuç çıkıyor yani ve herkesin farklı oluyor biraz şans yani. inşallah sağlıklı çok çok embriyon oluşur .Arkadaşlar Merhaba 4 yıllık evliyim gittiğim tüm doktorlar hiç bir problem yok hersey çok yolunda ddi ancak eşinden dolayi 2. Yilimizda tüp bebek denedik olmadı doktorumuz benden genetik test istedi dengeli translokasyon tasiyicisiyim bu ayın 20 sinde 2. Deneme olacak bu defa genetik taraması yapılacak nolur dua edin doktormuz 7 emriyoda 1 sağlıklı olma şansı var dedi başlayacağız o kadar berbat durumdayım ki napacagimi bilmiyorum denizde Kum arar gibi imkansız gibi nolur aranızda olumlu deneyimi olanlar bana moral versin allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma amin
Hamileliğin hayırlı olsun canım. Saglikla kucağına alırsın inşallah. Bir buçuk yıl mutasyon aramak ne oluyor? Kusura bakma. Ben şu an tedavi görmüyorum ama ilerisi için bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Kizlar tahlil sonucumu aldim çok şukur Allahima 174 çikti Hamile olan arkadaşlarima hayirli hamilelikler diliyorum . Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza versin İnşallah. Hayatcim İnsallah sende bir dahaki tedavinde pozitifi görürsün canim . Ben bir buçuk yila yakin mutasyon aradim. Tedaviye çok geç basladim iki kez embriyo toplandi 8 taneden 4 ü transfere uygun geldi. Bu yolda yilmayin Rabbim İnsaallah hayirlisini versin.
Teşekkür ederim deepliner allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin geçen deneme doktorumuz yumurta durumun çok iyi dedi hatta ilaçları azaltı bakalım bu defa ne olacak. İnan çok zor Luxor istanbula şehir dışından geliyoruz epey maliyeti ve zor oluyor sende durumlar nasıl senin denemeler var mihoşgeldin aramıza. ilk öğrendiğinde herkes senin gibi paniğe kapılıyor. ama sonra duruma alışıyorsun merak etme tabiki de var olumlu sonuç alan. ayrıca 7 de 1 değil oran , hiç belli olmuyor kimisinin 2 embriyo gidiyor genetik teste 2 si de temiz geliyor kimisinin 10 embriyo gidiyor hiç sağlıklı gelmiyor. her ay farklı sonuç çıkıyor yani ve herkesin farklı oluyor biraz şans yani. inşallah sağlıklı çok çok embriyon oluşur .
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah bana da ve tüm isteyenlere nasip etsin sen hamilesin kabul olur bana dua et bu ay başlıyoruz demeye inşallah önümüzdeki ay bende tasarım bu duyguyuCanim genetik hastaliği olan bir bebek kaybetmiştik . Onun genetik mutasyonu uzun süre bulunamadi. Pgt yapilmasi için mutasyonun yani hastaligin hangi gende oldugunun bulunmasi lazim bizim ispanya da bulundu.
Paketim bitmişti uzun zamandır giremedim, kardan dolayı da evdeyim hiç bir yere çıkamadım, işe de 3 gündür gitmedim, kayıp düşerim mazallah diye.Kizlar tahlil sonucumu aldim çok şukur Allahima 174 çikti Hamile olan arkadaşlarima hayirli hamilelikler diliyorum . Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza versin İnşallah. Hayatcim İnsallah sende bir dahaki tedavinde pozitifi görürsün canim . Ben bir buçuk yila yakin mutasyon aradim. Tedaviye çok geç basladim iki kez embriyo toplandi 8 taneden 4 ü transfere uygun geldi. Bu yolda yilmayin Rabbim İnsaallah hayirlisini versin.
Canım seni o kadar iyi anlıyoruz ki. Bende 9 da 1 sağlıklı geldi ve şimdi benimle şükürler olsun. İnşAllah sende ilk genetik denemende meleğine kavuşursun.Teşekkür ederim deepliner allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin geçen deneme doktorumuz yumurta durumun çok iyi dedi hatta ilaçları azaltı bakalım bu defa ne olacak. İnan çok zor Luxor istanbula şehir dışından geliyoruz epey maliyeti ve zor oluyor sende durumlar nasıl senin denemeler var mi
Ben karşılaştım. Doğal yolla dort kez hamike kaldım dordunu de kaybettim. En son tup bebekte cgh yaptırdık.6 embriyodan 4 tanesinde kromozom bozukluğu tespit edildi ve dordude 1. Kaliteydi. Ne eşimde ne bende kromozom veya genetik bir problem yok. Ama dollenme surasında hata meydana gelebiliyor. Eğer maddi durumun iyiyse yaptır.dondurulmuşlara da yapıyorlar.kızlar bende ve eşimde herhangi bir genetik problemi yok ama ilk tüp bebek denememiz tuttu ve 8.haftada kalbi durdu 2.denememiz tutmadı ve bazı görüştüğüm doktorlar bana eşler sağlıklı olabilir ama embriyoda genetik hasar olabilir dedi embriyolar pgt olursa daha iyi olur tabi tercih sizin maliyetli vs diye söylediler böyle bişeyle karşılaşan oldu mu ?
Sizin kanlariniz alınarak bulunmadı mı? Bizim bebeğe test yapmadilarCanim genetik hastaliği olan bir bebek kaybetmiştik . Onun genetik mutasyonu uzun süre bulunamadi. Pgt yapilmasi için mutasyonun yani hastaligin hangi gende oldugunun bulunmasi lazim bizim ispanya da bulundu.
Kizlar tahlil sonucumu aldim çok şukur Allahima 174 çikti Hamile olan arkadaşlarima hayirli hamilelikler diliyorum . Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza versin İnşallah. Hayatcim İnsallah sende bir dahaki tedavinde pozitifi görürsün canim . Ben bir buçuk yila yakin mutasyon aradim. Tedaviye çok geç basladim iki kez embriyo toplandi 8 taneden 4 ü transfere uygun geldi. Bu yolda yilmayin Rabbim İnsaallah hayirlisini versin.
Tekrar yumurta toplama işlemi yapılırsa sağlıklı bulma şansın artar.7 tane içinde sağlıklı çıkar diye düşünüyorum ama iyi düşün yine de.Hem fazla sağlıklı embriyo olursa dondurursun insallah bu tedavin olumlu sonuçlanirsa ilerde kardeş için yine gerekir canm.Bence mantıklı ama işte o an insan sabredemiyor canm.Bir an önce transfer olmasını istiyor.Kızlar bişey sorucam benim 3. Günde dondurulmuş 7 emriyom var doktor tekrar yumurta toplayalim dedi ancak ben yeniden yapmadan bunları mi pgt yaptirsam bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?