Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aynen öyle canım ama karar da veremedim bize pgt tarama emriyo tanesi 350 $ denildi yani daha da fazla taranirsa +bide tüp bebek işlemleri deyince baya maliyet de oluyor o yüzden karar veremedim toplam olsa neyse ama tane olarak hesaplaniyor

Canim hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin ins. Bu siralar hep guzel haberler aliyoruz masallh brn bu gurubun kismetine de uguruna da inaniyorum

Imkansiz degil canim. Maddinmanevi gucun varsa, rezervin iyiyse bir kac denemede bulursun ins saglikli embryoyu. Bu guruptan cok sey ogreniyir insan takip et burayi.

Kızlar bişey sorucam benim 3. Günde dondurulmuş 7 emriyom var doktor tekrar yumurta toplayalim dedi ancak ben yeniden yapmadan bunları mi pgt yaptirsam bana bi akıl verin
bence dondurulmuşlarına pgt yaptırmalısın , sğlıklı olan var belki neden baştan başlayasın ki tedaviye. 7 iyi bir rakam zaten .

Kızlar bişey sorucam benim 3. Günde dondurulmuş 7 emriyom var doktor tekrar yumurta toplayalim dedi ancak ben yeniden yapmadan bunları mi pgt yaptirsam bana bi akıl verin
Bizim tek gen hastaligi 4 te bir hastalik ihtimali vardi . 8 embriyodan 4 tanesi sağlikli geldi. Bazilari değerlendirilemedi falan . Yani 7 de bir ise şans 10 civari göndersen iyi olur.

Nerde yaptıracaksın? Eğer fish yontemi yapılırsa yani 9 kromozoma bakılırsa sayı farketmiyo. Ama cgh yaptıracaksan tane başı hesapkano.gerçi merkeze gore de fiyatlar değişiyo. Benim 4 tanesine cgh 2 tabesine fish yapıldı. Sebebi ise fiyatı tabiiki.

Sanırım bugün öğleden sonra alırım.

4 yumurtam toplandı. 2si döllendi. Yumurta rezervim az. Döllenen 2 embriyo cgh ye gönderildi. Pgt (cgh)den bir tanesi sağlıklı geldi. Bu kez tutmazsa gelecek sefere bir kaç kez yumurta toplatıp sonra transfer yaptırmayı düşünüyorum.

canım 3. gün dondurulanlar çözülüp PGT alınıp 5. güne giden transfer edilebiliyor.

ama CHG yaptırman bu kısa sürede olamıyor tekrar dondurulması gerekiyr, ama 5. güne gelenleri tekrar dondurmanda bir sıkıntı yok, 7 iyi bir rakam, ama maaliyetlerini ortayaa koymanda fayda var gene de, benim 2 genetikçim de taze embriyo ile çalışmak istediler.. en iysini gene onlar biliyor

transferin hatyırlı olsun, ne zaman test günün, İnşAllah güzel sonuçlarını alrız

Bende
bence dondurulmuşlarına pgt yaptırmalısın , sğlıklı olan var belki neden baştan başlayasın ki tedaviye. 7 iyi bir rakam zaten .
Bende öyle düşünüyorum yani elimde olanlara bakmadan hemen baştan yaptırmak biraz farklı geldi sanırım doktorum da 7 nin üzerine daha fazla emriyo olsun diye hem donmislari da alırız hemde yeniden yaparız dedi

Canim benim hem donmislari kullanalım hemde taze emriyolari diyor ama o zaman ki maliyet fazla oluyor 7 de iyi bi sayı sonuçta ama tekrar konuşurum yine öyle uygular derse yinede öyle yaparız bilmiyorum valla benim resiprokal translokasyon senin de mi öyleydi

Acıbadem fulya bize de cgh önerdi doktorumuz o yüzden tane olarak canım senin fiyat neydi Nerede yaptirdin

Acıbadem fulya bize de cgh önerdi doktorumuz o yüzden tane olarak canım senin fiyat neydi Nerede yaptirdin
Ben genlaba yaptırdım. Taze embriyo 1-4 tane olursa 2062 dolar. İki tanesine fish yapıldı. Toplam 7750 gibi fiyat verdiler. Ben de ilk zamanlar acıbademe sormuştum. Bana cgh fiyatını bir embriyo içşn 1150 tl + 432 dolar dediler. Yani bir embriyo o zaman 2500 e mal oluyordu. Doktor iki kez yumurta toplarız en az 8 embriyo istiyorum dedi. Kafadan 20 bin lira. 432 doları anladıkta 1150 tllik ne yapıyolar anlamadım. Hava parası.... Ben medicalde yaptıtdım.benden biyopsi parası falan da almadılar. Madem 7 tane var niye tekrar yumurta topluyorki?? Acıbademin fiyatı bizim için 40 binden başlıyordu. Ben 15 bine mal ettim. Sizin sorun neydi canım?

Bizim tek gen hastaligi 4 te bir hastalik ihtimali vardi . 8 embriyodan 4 tanesi sağlikli geldi. Bazilari değerlendirilemedi falan . Yani 7 de bir ise şans 10 civari göndersen iyi olur.
Sen bana baya umut oluyosun zaten ☺ bi de doktorum la konuşayım senin ki resiprokal translokasyon muydu

Hayir canim tranlokasyon değıl tek gen hastaliği diye bir durum var biz taşiyiciyiz eşimle dörtte bir çocuğumuzun hasta olma ihtımalı var. Yüzde yetmişbeş saglikli yuzde yirmibeş hasta ihtimali vardi. 8 taneden biri hasta üçünde farkli şeyler 4 taneside transfere uygun geldi.

Valla doktorumuz öyle dedi sanırım daha fazla emriyo olsun diye ancak daha fazla emriyo seninde dediğin gibi boyumuzu aşıyor bende o yüzden ilk önce elimizdekine bi bakalım olmazsa yine yumurta topları diye düşünüyorum 5 gün sonra istanbula gidicem ilk muayeneye bakalım. Ne diyecek benim sorunum resiprokal translokasyon sizde ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…