Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizde hiçbir problem yok. Ne genetik ne kromozomla ilgili. Bizim dollenme sırasında hata meydana geliyormuş.

zaten sen imdi baştan tedaviye başlarsan cgh yapılacaksa bile ne kadar çok embriyoya yapılırsa o kadar para gidecek.. benim demek istediğim aslında bişey değişmeyecek yani sen bence 7 embriyona test yaptır. eğer sağlıklı hiç çıkmazsa o zaman baştan başlarsın tedaviye. neden şimdiden başlayacaksın ki. sonuçta belki de 7 nin 7 si de sağlıklı olabilir. ki inşallahhhh öyledir :)

Benim 36 çıkmıştı. Bakma sen doktora.. Hayırlı olsun. Benim iki gun sonra 101 oldu. Dort gun sonra ise 415 oldu. Beni de labaratuardaki bayan değer duşuk diyerek moralimi bozmuştu. Takma sen. Prof hocam ikinci test için 60-80 arası olursa işler tıkırında demişti.

Transferinin kaçinci gunü canim benim 11 gun sonra yapildi testim

Karar vermek zor oluyor bu konuda.Hayırlısı olsun inşallah doğru kararı verirsin.Belki de 7de sağlıklı çıkan embiriyoların fazla olur.İnşallah öyle olsun ve ilk tedavinde yavruna kavuşursun inşallah.

Aynen bizim de tek gen hastalığı. Sağlıklı şansımız %75 ve riskimiz %25 ken %25 lik risk iki defa geldi bizi buldu.Neye göre belirleniyor bu risk yüzdesi?%25 düşük bir riskken üst üste aynı sıkıntıyı yaşadık. Allah bidaha yaşatmasın tabi.

5 üzeri hamilelik sayılıyor. Çok düşük degerle başlayıp bebeğini kucağına alan çok kişi var.Dr neden öyle demiş anlamadim.Allah yavru (larını)nu sağ salim kucağına almanı nasip etsin innnşallah.

Cnm seni şimdi gördüm bende 5 kez normal yolla hamile kaldım negatif bende pgtli tüp bebek yaptırıyorum sonuç olarak ne oldu cnm kendinden bahsedermisin

Cnm seni şimdi gördüm bende 5 kez normal yolla hamile kaldım negatif bende pgtli tüp bebek yaptırıyorum sonuç olarak ne oldu cnm kendinden bahsedermisin
Sebepsiz dort duşuk yaşadım, doğal yolla hamile kaldım. Sonra tup yapalım dedik pgt için 6 embriyodan dordu sağlıksız çıktı. Şimdi hamileyim allaha şukur. İlk defa kalp atışını gorduk. Biraz yavaş çıktı kalp atımı umudumuz normale donmesi.

En son nezaman gittin diğer bebeklerin de kalp atımı yavaş mıydı

Hiç birinde kalp atımı gorememiştik. Şuan 8 haftalık hamileyim. Darısı sizlerin başına.sizin problem neydi?
Cnm ben 5 kez hamile kaldım hepsi karnımda öldü şimdi 3. Cü tüp benek denememiz olacak pgtli cghli yaptırıyoruz bakalım yaş kaç bu arada

Olsun canim ya , 28 degerle baslayip dogum yapan birini taniyorum ben. Kizi 2 yasina yaklasti. Devami gelir allahin izniyle. Benm bi tup bebek denemem de degerim 600 du. Buyuk ihtimalle ikiz demisti doktorum. Sadece 1 tane tutunmustu onuda sonradan dusurmustum. Halbuki ne sevinmistim degerim
Ck yuksek ikiz olacak diye.
Hic belli olmaz bu isler. Sen tekrarla bakalim testini ins yukselir.

Herkese hayirli cumalar, benim kizim 9 yasina girecek. Kizim Rabbim verdigi bir hediye, ama yavrum cok cekti, dile kolay aylarca yogun bakimda kaldi, cok hastaligi var, bu zamana gelmemiz bir mucize diyor profesörler
Simdi Allah izin verirse PGT yolluyla bi deneme yapmak istiyoruz, ama benim Türkiyeye gelme ihtimalim yok
Benim sorum su:
Ben avusturyada bir klinikte tedaviye baslayacagim, ama avusturyada yumurtalari sagliklimi diye tarama yapmiyorlar
Yumurtalar donduktan sonra cek cumhuriyeti yollancak ve orda cözüldükten sonra orda bakilcak saglikli varmi aralarinda diye
Ve tekrar dondurulup avusturyaya yollancak, ve Allah izin verirse transfer olursa tekrar cözülcek
Bu yumurtalara zarar oluyormu?

Embriyoların yollandığından eminmisin? Normalde 3. Gune gelen embriyolardan biyopsi ile bir hucre koparılıyor ve o hucre pgt yapılacak yere bir gorevli ile gonderiliyor. Ben tup bebeği izmirde bir merkezde yaptırdım ama pgt ankarada yapıldı. Ama embriyolar bi yere gitmedi.

Kızlar bişey sorucam benim 3. Günde dondurulmuş 7 emriyom var doktor tekrar yumurta toplayalim dedi ancak ben yeniden yapmadan bunları mi pgt yaptirsam bana bi akıl verin
canım 3. gün embriyosundan biopsi alındıysa ve kromozom incelemesi yapılacaksa 3. gün hatalı sonuç çıkma ihtimali var bizzat ben yaşadım ama eğer sizedeki problem tek gen ise ozaman 3. günde bakılabilir

Doktor 3. gün biyopsi yapilmicak dedi, 5 gün yapilcak ve embroylar yollancak dedi, embryo buna dayanirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…