- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.781
Sonucu mutlaka bildir. Oncekilerin sebebi neydi? Kaç duşuk yaşadın?Kızlar bugün 6 tane 5. Gün embriyosu pgt ye gitti Allah yardımcımız olsun tekrarlayan gebelik kayıplarım var inş hayırlısı olur
5 tane düşük yaptım bebeklerim karnımda öldü doktorlar genetikli tüp bebek önerdi bekliyorum şimdi senin durumun ne olduSonucu mutlaka bildir. Oncekilerin sebebi neydi? Kaç duşuk yaşadın?
Ozaman pgtli tüp bebek yaptırman lazım iyi bir merkez olsun Laboratuar ıArkadaşlar bende 3 sezaryan oldum 2 bebeğini kaybettim 4. Düşünüyorum ama korkuyorum bizde genetik hastalık varmış ondan dolayı pgt yöntemi mi düşünüyoruz ama bilmiyorum yardımcı olur musunuz bu konuda
Ben dort jez. Şimdi hamileyim. Yarın durumum netleşecek.5 tane düşük yaptım bebeklerim karnımda öldü doktorlar genetikli tüp bebek önerdi bekliyorum şimdi senin durumun ne oldu
İnş hayırlısı olur cnm problem bebeklerdemi çıktıBen dort jez. Şimdi hamileyim. Yarın durumum netleşecek.
Evet. Bizde hiçbir problem bulunamadı. Ne genetik ne kromozom.ama dollenme sırasında hata oluyormuş. Benim de 6 tane gitti ve dort tanesi sağlıksız çıktı. Bu dordu de 1. Kalite embriyoydu. Hiçbir doktor bize tup bebeği onermemişti.İnş hayırlısı olur cnm problem bebeklerdemi çıktı
Canim yatiyorum 2 gundur cumartesi aksami kanamam oldu sabah farkettim camasirim baya batmis cok korktum.dr kesede kanama yok dedi igne verdi ben korkuyorum bisey olucak diye yarin rapor alicam 5 gun 8+4 oldum bu aradadrkumut nerelerdesin arkadaşım :):) hamile kalıp unuttun mu bizi?
Geçen hafta cumartrsi de benim kanamam oldu. Bir haftadır yatıyorum allaha şukur bi daha olmadı.yarın sabah kontrolum var. Bu haftada vucutta bi gorev değişimi oluyormuş kanama olması normalmiş.inşallah bi daha olmaz.Canim yatiyorum 2 gundur cumartesi aksami kanamam oldu sabah farkettim camasirim baya batmis cok korktum.dr kesede kanama yok dedi igne verdi ben korkuyorum bisey olucak diye yarin rapor alicam 5 gun 8+4 oldum bu arada
bayagadir giremedim benim oglan telefona sardi cok gece kapattim telefonu oynamasin diye simdi okuyorum hepinizin yazdiklarini :)
Canim gecmis olsun internette normal yaziyo bende oyle bi yazi okudum..sen nekadarlik oldun canim yarin bende gidiyorum. nobetci dr gormustu beni simdi kendi dr gidicem.cok sukur benimde bugun hic kanamam olmadi ama ben baya korktumGeçen hafta cumartrsi de benim kanamam oldu. Bir haftadır yatıyorum allaha şukur bi daha olmadı.yarın sabah kontrolum var. Bu haftada vucutta bi gorev değişimi oluyormuş kanama olması normalmiş.inşallah bi daha olmaz.
Son adete gore bugun 8+3 um. Ama 10 aralık transfer gunumdu. Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Transfere gore 7+3 ama bilmiyorum.Canim gecmis olsun internette normal yaziyo bende oyle bi yazi okudum..sen nekadarlik oldun canim yarin bende gidiyorum. nobetci dr gormustu beni simdi kendi dr gidicem.cok sukur benimde bugun hic kanamam olmadi ama ben baya korktum
Canım bildiğim kadarıyla döllenmiş embriyolara genetik inceleme saglıklımı diyePgt tedavinizi anlatirmisiniz?
bende pgtyi volkan baltacıda yaptırıyorum merkez iyi bir merkez mi ? sorun yaşadın mı hiç
Pekii mesela 10 yumurta 5. güne kadar gelirse kac ta 1 saglikli oluyor? Her 3 yumurtadan 1 tanesimi yoksa bu hic belli olmiyormu?Canım bildiğim kadarıyla döllenmiş embriyolara genetik inceleme saglıklımı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?