Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar bende 3 sezaryan oldum 2 bebeğini kaybettim 4. Düşünüyorum ama korkuyorum bizde genetik hastalık varmış ondan dolayı pgt yöntemi mi düşünüyoruz ama bilmiyorum yardımcı olur musunuz bu konuda

Ozaman pgtli tüp bebek yaptırman lazım iyi bir merkez olsun Laboratuar ı

İnş hayırlısı olur cnm problem bebeklerdemi çıktı
Evet. Bizde hiçbir problem bulunamadı. Ne genetik ne kromozom.ama dollenme sırasında hata oluyormuş. Benim de 6 tane gitti ve dort tanesi sağlıksız çıktı. Bu dordu de 1. Kalite embriyoydu. Hiçbir doktor bize tup bebeği onermemişti.

Bende 2. Tüp bebek için araştırma içindeyim benim ilk tüp bebekte 12 yumurtadan 7 tane embriyo döllenmişti 5. Güne 2 tane kaldı ve çok kaliteli degildi tek tuttu oda düşük oldu kürtaj oldum yani. Şimdi ikinci denemede bu yöntemi denesemmi arastırma yapıyorum genetik testlerım kromozol testlerim normal ama yinede ilk tüp bebekte claxane ve coraspin kullanmıştım hakkımızda hayırlısı arkadaslarım inşallah bu çabalarımız boşuna çıkmaz

drkumut nerelerdesin arkadaşım :):) hamile kalıp unuttun mu bizi?
Canim yatiyorum 2 gundur cumartesi aksami kanamam oldu sabah farkettim camasirim baya batmis cok korktum.dr kesede kanama yok dedi igne verdi ben korkuyorum bisey olucak diye yarin rapor alicam 5 gun 8+4 oldum bu arada
bayagadir giremedim benim oglan telefona sardi cok gece kapattim telefonu oynamasin diye simdi okuyorum hepinizin yazdiklarini :)

[QU heyeOTE="masal2010, post: 49717507, member: 450607"]Arkadaşlar bu arada bugün organ taramasını yaptırdık, çok şükür kızım çok iyi, 29 cm ve 420 gr olmuş.

Ama can sıkıcı bir haber aldım plasenta previa yani bebeğin eşi rahim ağzını kapatmış şekilde yerleşmiş. Dr bana bişey demedi sadece eğer ilerleyen haftalarda yukarı çıkmazsa sezeryanla alırız normal Doğuma engel olur sadece dedi ama konuyla ilgili okuduklarım canımı çok sıktı.

Önemli olan rahim ağzı boyutmuş, şükür o normal, ilerleyen haftalarda eşin yukarı çıkmasını bekleyeceğiz. İnşallah bunu da atlatırız kızımla.

Bize ne olur dua edin canlarım...[/QUOTE]
Cok heyecanlanmissindir kesin.cok il er ledin canim hayirlisiyla tamamlarsin insallah.korku korku nasil rahat nefes alicaz bilmiyorum

Geçen hafta cumartrsi de benim kanamam oldu. Bir haftadır yatıyorum allaha şukur bi daha olmadı.yarın sabah kontrolum var. Bu haftada vucutta bi gorev değişimi oluyormuş kanama olması normalmiş.inşallah bi daha olmaz.

[QUOT cokE="panikli, post: 49706493, member: 466451"]Umut ne kadarlık oldu hamileliğin Nasıl gidiyor CNm iyisin inşallah[/QUOTE]
Canim cok sagol dune kadar hersey yolundaydi aksam kanamam olmus sabah farkettim.dr hersey yolunda dedi igne verdi isin garip tarafi dun benim adet gunumdu
Sikintisiz atlatirim insallah 12 haftayi atlatsam hayirlisiyla 8+4 oldum bugun

Canim gecmis olsun internette normal yaziyo bende oyle bi yazi okudum..sen nekadarlik oldun canim yarin bende gidiyorum. nobetci dr gormustu beni simdi kendi dr gidicem.cok sukur benimde bugun hic kanamam olmadi ama ben baya korktum

Canim gecmis olsun internette normal yaziyo bende oyle bi yazi okudum..sen nekadarlik oldun canim yarin bende gidiyorum. nobetci dr gormustu beni simdi kendi dr gidicem.cok sukur benimde bugun hic kanamam olmadi ama ben baya korktum
Son adete gore bugun 8+3 um. Ama 10 aralık transfer gunumdu. Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Transfere gore 7+3 ama bilmiyorum.

drkumut canim korkma yaa doktor bisey yok demis hem adet gununmus bazi kadinlar adet zaman gelince hasta oluryir gibi lekesi gelirmis bi tanidigik 9 ay boyunca her adet gununde hastalandi ama bebeginide kucagina aldi

bende pgtyi volkan baltacıda yaptırıyorum merkez iyi bir merkez mi ? sorun yaşadın mı hiç

merkezden ve doktordan cok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar aldım , bazen ben sormadan söylendi, ... ama şu an konya da aynı ilgiliyi gösterecek bir dr bulamadım henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…