- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.801
Canım niye korkuyosun o mucize beklediğin özlediğin bebişin sana geliyo korkulcak ne varki daha çok heveslenmen sevinmen lazım.Ben en son 2 sene önce tedavi oldum ve transferden sonra bayildim, cok korkiyorum
Canım ben arı sütü polen propolis bal karışım yedim ephnal qenzim q10 selenyum efa s 1200 keçiboynuzu pekmezi 3 ay yedim şuan embriyolarım pgt ye gitti bekliyorum hayırlısı 7 yumurta toplandı hepsi de döllendi hayırlısı inşHamile kalanlar, özel bisey yaptinizmi? Tüp bebek tedaviye baslamadan önce mesela kürler, yumurtalari güclendirmek icin, bu benim son sansim....
Bi umutla basliyorsun, Rabbimden hayirlisini diliyorum, ama icimdeki korkuyu yenemiyorumCanım niye korkuyosun o mucize beklediğin özlediğin bebişin sana geliyo korkulcak ne varki daha çok heveslenmen sevinmen lazım.
Cok sagol , Allah razi olsun, Rabbim sevindirsinCanım ben arı sütü polen propolis bal karışım yedim ephnal qenzim q10 selenyum efa s 1200 keçiboynuzu pekmezi 3 ay yedim şuan embriyolarım pgt ye gitti bekliyorum hayırlısı 7 yumurta toplandı hepsi de döllendi hayırlısı inş
Bir yardım al canım ozaman tabiki bir umut çok mutluydum ben transfer günüBi umutla basliyorsun, Rabbimden hayirlisini diliyorum, ama icimdeki korkuyu yenemiyorum
Senin bebegin sana tutundumu?Bir yardım al canım ozaman tabiki bir umut çok mutluydum ben transfer günü
Evet canım tutundu ama kalbi durdu 10 gün önce kürtajla alındı 9 haftalıktıSenin bebegin sana tutundumu?
Rabbim sabir versin, insAllah Rabbim bidaha yüzünü güldürür evlatlarini kucagina alirsinEvet canım tutundu ama kalbi durdu 10 gün önce kürtajla alındı 9 haftalıktı
Canım saol allahım hepimizin yüzünü güldürsün kolaylık versin inşallahRabbim sabir versin, insAllah Rabbim bidaha yüzünü güldürür evlatlarini kucagina alirsin
ben qenzim kullanıyorum canım sonucu 10 gün içinde belli olacak ama faydasını görenleri biliyorum doktor tavsiyesi ile kullanıyorumHamile kalanlar, özel bisey yaptinizmi? Tüp bebek tedaviye baslamadan önce mesela kürler, yumurtalari güclendirmek icin, bu benim son sansim....
ay sende ben gibi mi oldun, kıyamam sana, bebek iyiyse dinlenmen lazım. işte bizim bedenlerimiz kendi istedikleri gibi sorunlu bebek üretmeye çalışırken sağlıklı embr verdiğimizde kabullenene kadar baya zaman geçiyor. dinlenmen lazım ve ciddi progestan desteği.Canim yatiyorum 2 gundur cumartesi aksami kanamam oldu sabah farkettim camasirim baya batmis cok korktum.dr kesede kanama yok dedi igne verdi ben korkuyorum bisey olucak diye yarin rapor alicam 5 gun 8+4 oldum bu arada
bayagadir giremedim benim oglan telefona sardi cok gece kapattim telefonu oynamasin diye simdi okuyorum hepinizin yazdiklarini :)
annesi o savaşıyor sende ona destek ol, bol bol dinlen ve su iç.Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 88 den 135 e çıkmış. Allaha şukur. Fakat yine kanama tespit edildi. Mecburen dinleniyorum.
Oyle yapıyorum teyzesi:))) onunde çerezler, su, meyve.. Doktor dedikibu çok kıymetli bir bebek değerini bil.!!! İçimden dedim kime diyon sen??? Yıllarca çabaladım ben onun için ne badireler atlattım.annesi o savaşıyor sende ona destek ol, bol bol dinlen ve su iç.
Çok sevindim cnm umut oldun banaArkadaşlar bebeğimin kalp atışı 88 den 135 e çıkmış. Allaha şukur. Fakat yine kanama tespit edildi. Mecburen dinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?