Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hamile kalanlar, özel bisey yaptinizmi? Tüp bebek tedaviye baslamadan önce mesela kürler, yumurtalari güclendirmek icin, bu benim son sansim....
Canım ben arı sütü polen propolis bal karışım yedim ephnal qenzim q10 selenyum efa s 1200 keçiboynuzu pekmezi 3 ay yedim şuan embriyolarım pgt ye gitti bekliyorum hayırlısı 7 yumurta toplandı hepsi de döllendi hayırlısı inş

Cok sagol , Allah razi olsun, Rabbim sevindirsin
Ephnam qenzi q10 selenyum me?

Hamile kalanlar, özel bisey yaptinizmi? Tüp bebek tedaviye baslamadan önce mesela kürler, yumurtalari güclendirmek icin, bu benim son sansim....
ben qenzim kullanıyorum canım sonucu 10 gün içinde belli olacak ama faydasını görenleri biliyorum doktor tavsiyesi ile kullanıyorum

ay sende ben gibi mi oldun, kıyamam sana, bebek iyiyse dinlenmen lazım. işte bizim bedenlerimiz kendi istedikleri gibi sorunlu bebek üretmeye çalışırken sağlıklı embr verdiğimizde kabullenene kadar baya zaman geçiyor. dinlenmen lazım ve ciddi progestan desteği.

yalnız bu arada sende sakın kendini bırakma, umutsuzlaştığında kanamalar enteresan bir şekilde artıyor, bebek sağlıklı sadece anne bedeni ona alışamadı, bende çok uzun süre kanamalar yaşadım biliyorsun sabır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…