Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ephnal E vitamini diğerleri de takviye internetten bak araştır anlarsın Zaten

canım genetk test 5. güne gelen embriyolarda doğru sonuç veriyor, senin 7 taneden 2 taneye düşmesi, merkez başarısızlığı ya da yumurta&sperm kalitesizliğinden olabilir. bu durumları bir araştır istersen.

Araştırıyorum canım ilk olarsk laboratuarı ve doktoruna bakacagım merkezin haklısın 5. Güne gelen 7 embriyoya ne oldu. Dondurmak istemiştim ben çünkü yaş dolayısı ile kaldıramıyorum

Araştırıyorum canım ilk olarsk laboratuarı ve doktoruna bakacagım merkezin haklısın 5. Güne gelen 7 embriyoya ne oldu. Dondurmak istemiştim ben çünkü yaş dolayısı ile kaldıramıyorum
6 tane en iyi kalitedekiler genetik sorunlu çıktı, imha edildiler, 1 tane arkadan koşturan minnak sağlıklı geldi orta kalite, ve şimdi göbüşümde

6 tane en iyi kalitedekiler genetik sorunlu çıktı, imha edildiler, 1 tane arkadan koşturan minnak sağlıklı geldi orta kalite, ve şimdi göbüşümde
Benimkini orta kalite bile olmadıgını söylediler sordugumda kalitesizmiş yani 2 tane öyle transfer oldumm. Hayırlı olsun canım bebişin

Benimde dort tane 1. Kalite sağlıksız çıktı. Pgt yaptırmasam onlar transfer edilse sonuç negatif olucak ya da duşuk. Belki de birçok kişinin bu yuzden tutmuyo.

Son adete gore bugun 8+3 um. Ama 10 aralık transfer gunumdu. Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Transfere gore 7+3 ama bilmiyorum.
Benim transferim 5 inde olmustu galiba.cok yakiniz
Canim devam etmiyo cok sukur dr progestan verdi 1 tane igne offf ne acitiyor o igneee oturamiyom vala.dun dr gittim kesede fln kanama alani yok dedi isyirahat verdi.esle birlikte olmak yok dedi :)
Zaten ben gel desemde adam gelmez okadar ugrastik ki adam dokunmaya korkuyo bana :)
Saka bi yana insallah birdaha yasamam herkesin gebeligi guzel gecsinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…