- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.821
Senin pgt ne zaman sonuçlancak? Transfer ne zaman?Ephnal E vitamini diğerleri de takviye internetten bak araştır anlarsın Zaten
canım genetk test 5. güne gelen embriyolarda doğru sonuç veriyor, senin 7 taneden 2 taneye düşmesi, merkez başarısızlığı ya da yumurta&sperm kalitesizliğinden olabilir. bu durumları bir araştır istersen.Bende 2. Tüp bebek için araştırma içindeyim benim ilk tüp bebekte 12 yumurtadan 7 tane embriyo döllenmişti 5. Güne 2 tane kaldı ve çok kaliteli degildi tek tuttu oda düşük oldu kürtaj oldum yani. Şimdi ikinci denemede bu yöntemi denesemmi arastırma yapıyorum genetik testlerım kromozol testlerim normal ama yinede ilk tüp bebekte claxane ve coraspin kullanmıştım hakkımızda hayırlısı arkadaslarım inşallah bu çabalarımız boşuna çıkmaz
gözün aydın canım darısı kucağına almana nasip olsunArkadaşlar bebeğimin kalp atışı 88 den 135 e çıkmış. Allaha şukur. Fakat yine kanama tespit edildi. Mecburen dinleniyorum.
İmdesire gözün aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin İnşallah Amin :)Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 88 den 135 e çıkmış. Allaha şukur. Fakat yine kanama tespit edildi. Mecburen dinleniyorum.
Araştırıyorum canım ilk olarsk laboratuarı ve doktoruna bakacagım merkezin haklısın 5. Güne gelen 7 embriyoya ne oldu. Dondurmak istemiştim ben çünkü yaş dolayısı ile kaldıramıyorumcanım genetk test 5. güne gelen embriyolarda doğru sonuç veriyor, senin 7 taneden 2 taneye düşmesi, merkez başarısızlığı ya da yumurta&sperm kalitesizliğinden olabilir. bu durumları bir araştır istersen.
Yaş kaç? Hangi ildesin? Daha once nerde yaptıtdın?Araştırıyorum canım ilk olarsk laboratuarı ve doktoruna bakacagım merkezin haklısın 5. Güne gelen 7 embriyoya ne oldu. Dondurmak istemiştim ben çünkü yaş dolayısı ile kaldıramıyorum
6 tane en iyi kalitedekiler genetik sorunlu çıktı, imha edildiler, 1 tane arkadan koşturan minnak sağlıklı geldi orta kalite, ve şimdi göbüşümdeAraştırıyorum canım ilk olarsk laboratuarı ve doktoruna bakacagım merkezin haklısın 5. Güne gelen 7 embriyoya ne oldu. Dondurmak istemiştim ben çünkü yaş dolayısı ile kaldıramıyorum
Benimkini orta kalite bile olmadıgını söylediler sordugumda kalitesizmiş yani 2 tane öyle transfer oldumm. Hayırlı olsun canım bebişin6 tane en iyi kalitedekiler genetik sorunlu çıktı, imha edildiler, 1 tane arkadan koşturan minnak sağlıklı geldi orta kalite, ve şimdi göbüşümde
Benimde dort tane 1. Kalite sağlıksız çıktı. Pgt yaptırmasam onlar transfer edilse sonuç negatif olucak ya da duşuk. Belki de birçok kişinin bu yuzden tutmuyo.6 tane en iyi kalitedekiler genetik sorunlu çıktı, imha edildiler, 1 tane arkadan koşturan minnak sağlıklı geldi orta kalite, ve şimdi göbüşümde
Pgt 15 gün içinde dediler transferde pgt açıklamdıktan sonra inş içime korku düştü sizin sağlıklı embriyolar kalitesiz çıkmış çok korkuyorumSenin pgt ne zaman sonuçlancak? Transfer ne zaman?
Benim ik gun içşnde çıkmıştı. Hiç belli olmaz. Belki hepsi sağlıklı çıkar senin.Pgt 15 gün içinde dediler transferde pgt açıklamdıktan sonra inş içime korku düştü sizin sağlıklı embriyolar kalitesiz çıkmış çok korkuyorum
Evet uyutuluyor fiyatlar hastane hastane değişiyorTüp bebek yumurtaların toplanması ve transferinde uyutuluyormuyoruz fiyatı ne kadar suan
Benim transferim 5 inde olmustu galiba.cok yakinizSon adete gore bugun 8+3 um. Ama 10 aralık transfer gunumdu. Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Transfere gore 7+3 ama bilmiyorum.
ay sende ben gibi mi oldun, kıyamam sana, bebek iyiyse dinlenmen lazım. işte bizim bedenlerimiz kendi istedikleri gibi sorunlu bebek üretmeye çalışırken sağlıklı embr verdiğimizde kabullenene kadar baya zaman geçiyor. dinlenmen lazım ve ciddi progestan desteği.
yalnız bu arada sende sakın kendini bırakma, umutsuzlaştığında kanamalar enteresan bir şekilde artıyor, bebek sağlıklı sadece anne bedeni ona alışamadı, bende çok uzun süre kanamalar yaşadım biliyorsun sabır canım..
Canim devam etmiyo cok sukur dr progestan verdi 1 tane igne offf ne acitiyor o igneee oturamiyom vala.dun dr gittim kesede fln kanama alani yok dedi isyirahat verdi.esle birlikte olmak yok dedi :)ay sende ben gibi mi oldun, kıyamam sana, bebek iyiyse dinlenmen lazım. işte bizim bedenlerimiz kendi istedikleri gibi sorunlu bebek üretmeye çalışırken sağlıklı embr verdiğimizde kabullenene kadar baya zaman geçiyor. dinlenmen lazım ve ciddi progestan desteği.
yalnız bu arada sende sakın kendini bırakma, umutsuzlaştığında kanamalar enteresan bir şekilde artıyor, bebek sağlıklı sadece anne bedeni ona alışamadı, bende çok uzun süre kanamalar yaşadım biliyorsun sabır canım..
Hep hamile kalmakla bitmiyo yazayilardi buraya gercekten bitmiyomus endiseler endiselerdrkumut sanırım doğurup kucağımıza almadan bitmeyecek bu dertler ve endişeler.
dua edelim birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?