Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

haha bizde de öyle :) en başında kanamalardan yasaktı şimddi de plasentadan dolayı yasakladı, dedim zaten eşime de lohusa 40 ım çıkana kadar unut bu işi, benden hayır yok dedim :)

maşallah aman dursun kanama, ama tekrarlayabiilir sanırım seninki de benim başlardaki kanamalardan, ben hala iğne vuruluyorum canım Proluton depot haftada 1 tane olanından, bir de bunun günlk olanları var ama, bu depo iğne olanı 1 haftada ancak dağılıyor vurulan yerden. ve maalesef ki çok yakıyor canı ama şifa olsun bebeklerimize

istirahat çok önemli aynı şekilde, dinlen canım yapacak bişey yok, gerekmedikçe şehir içi bile yol yapma ben 4 ay anneme gitmedim aramız toplasan 20-25 km, kır dizini otur evinde

çok eğilip kalkma ve sakın bu hareketsizlikte kabız olma...

Vala canim bebekler dursunda :) dedigin gibi kirip dizi oturacam..
Kabiz olmamam lazim benim bunye cok musait oglumda cok cekmistim simdiden incir islayip suyunu iciyorum.karnim biraz cikti sanki suan sadece benim hissedebilecegim gibi:)

Vala canim bebekler dursunda :) dedigin gibi kirip dizi oturacam..
Kabiz olmamam lazim benim bunye cok musait oglumda cok cekmistim simdiden incir islayip suyunu iciyorum.karnim biraz cikti sanki suan sadece benim hissedebilecegim gibi:)
Benim kanaman bi kez oldu fakat dunki kontrolde kanama alanı tespit edildi.yine raporluyum bu hafta. Doktor kendiliğinden de kaybolabilir veya et suyu şeklinde vucut atabilir dedi. Yani kahverengi akıntım olabilirmiş. İnşallah atlatırım. Haftaya pazartesi kontrol var yine. Kabızlığın ilacı elma. Ben de çok kabız olurum ama elma ve sebze yemekleri sayrsinde rahatım.

ah o kanama alanları, ne zaan ultrasona girsem karşımdaydı 18. haftam bitene kadar... çok can sıkıcı.

kahverengi akıntı tabiri güzelmiş dktounun tam rengi tutturmuş :) et suyu rengi

şimdi de kanamalar bitti ama başka korkular başladı Rabbim korusun..

Nasıl geçti canım? Yani akıntıyla mı yoksa kendiliğinden mi? Ya bu sıkıntılar bitmeyecek eminim. Geçen hafta kalp atımı duzelecek mi korkusu, onu atlattık kanama alanı.. Sonu guzel olsun da onemli değil çekeriz. Neleri atlattık....

Merhabalar arkadaşlar özellikle tüp bebek ile hamile kalanlar geçen çarsamba pozitif sonucumu aldim. Iki gun sonra da yine artişli kan degerlerimi aldim. Dr 15 gün sonra ultrasona gel dedi. Ilk degere göre mi 15 gün ikinci değere göre mi 15 gün sonra gittiniz?Ayrica ben ultrasona girdiğimde 7 haftalik olmuş olucak

Tebrik ederim. Kaç çıktı değerlerin. Benim değer 415 olunca iki hafta sonraya işk ultrason randevusunu verdiler.

Progestan desteğini daha bu hafta kestik şimdiye kadar progestan ile devam ettik. canım benim aktif kırmızı kanamam vardı, 2-3 gün az az kanayıp duruyordu, ilk gun kırmızı sonrak günler koyu kahverengiden, açıa doğru giderek azalıyordu ama ortalama haftada 2 defa kanama yaşıyordum..

şimdi de plasenta ile sıkıntımız var, yanlış yere yerleşmiş.. ilerleyen haftalarda başka sorunlara sebep olabilirmiş.

Geçmiş olsun canım. Sen sadece sabret. Allah kolaylığını verir.

niye o kadar geç ya; ben 5+0 da keseyi gördüm, 6+0 da kalpatışını aldık.. kanamalar vardı o yüzden 7+0 da gitmiştim..

Gecmis olsun canim ben felaket kabiz oldum.oglumdada cok olmustum ekmek yemeyi kesmem lazim
Aksam hafif kanama oldu tirnak kadar ama cok korkuyorum dr gittim sikinti gozukmuyo dedi.su 12 haftayi doldursak hayirlisiyla aklim cikiyo akinti fln olunca
Insallah saglikli bir sekilde ilerleyebiliriz
Bol bol yaticaz

Canim yaaa leke gormek korkunc bisey bide senin gercekten cok kanamali gecti
insanda moral fln kalmiyo. Vala aksam benimde oldu tirnak kadar ama ben bembeyaz oldum insallah hayirlisiyla iletleriz.
Plesentayla ilgili de insallah bir problem olmaz masal.artik tadina varirsin gebeligin nekadarlik oldun? Karnin baya cikmistir kuzum ya

sezer1111 canim ben transferimiden 15 gun sonra keseyi gordum.yani testten 7.8 gun sonra keseyi gorursun sanirim kalp atislatinida keseden 10 gun sonra duymustum

canım bugün 21+4 olduk, karnım var ama popişim sanki daha fazla

kan gördükçe kendimden geçyordum, çok ağladım... ama bişey söyleyeyim mi ne zaman ben savaşmaya karar verdim kanamalar düzene gimeye başladı

dün çok karın ağrım vardı, akşam eve gider gitmez yattım, yemek bile yiyemedim.. diyorum ki, İnşallah Plasenta yukarı çıkmıştır da onun ağrısını yaşamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…