Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ohh canim masallah 5 ayi doldurmussun
Heryer buyusun :) yeterki bebe rahat etsin.
Cok seyi geride biraktin buda kolay bisekilde seni huzursuz etmeden cekip gitsin hayatindan.insallah plasentayla ilgili bir problem yasamadan cikaricaksin hayatindan dualarimizla.
Ayyyy imrendim suan bende okadar olurum insallah :)

Drkumut, ne kadarlik oldun canimmasllah zaman ne cabuk geciyor. Ben 17 haftayi doldurdum. Hala gebelik takvimi yapmaya korkuyorum
Bende de oldu kanama kumut, 13. Haftaya kadar devam etti. Zaman zaman durdu tekrar basladi hep pedli gezdim. Ins saglikla aliriz kucagimiza. Ins gecer kanaman. Masal demisti benm kanamamvarken ona katiliyorum vucudumuz saglikli embryoyu zor kabul ediyo sanki yabanciliyo. Dusuklerimde kanamam olmamisti benim ama bunda oldu hemde kac hafta. Allahin izniyle ilk 12 hafta gecer. Yat dinlen kendine dikkat et

Masallah masal, yolu yariladin. Gecmis olsun dikkat et kendine.

Canim 9 haftayi doldurdum bugun :) vala zaman cabuk geciyo rahme dustugunde gunden gune gelisiyo buyuyo
Korkuyorum cok insallah bi sikinti olmaz.aslinda oyle aman aman kanama olmadi ama kucucuk biseyde gorsem korkuyorum cok.insan sevinemiyo biturlu kese kalp uc ay gecsin derken korkuyla endiseyle yasiyoruz...cok zor.
Napalim kader.....allahim insallah sonunu guzel eyler herkes bebekli olur benimde oglum sifasi gelir ...dusunmek cok guzel cankm hep guzel seyler yadayalim insallah

Benimde tehlikeli 2 haftam kaldi subatin basinda 11 hafta llucak o zaman rahatlarim biraz....
Sen artik baya yol almissin cankm ohhh rahatlamissindir biraz ama kanmalar petidan ediyo insani
Korkma artik 3 ayi atlaytin allahin izniyle yavrunu alicaksin kucagina

herkese günaydın dün kontrolüm vardı 7 yumurtam var boyutları 16 20 arası değişiyor çatlama iğnemi de vuruldum yarın opu var hafta içi pgt ye gidecek adetimden sonra transfer olacak . diğer 2 tedavimde transfer olmamıştı embriyo kalitesi düşük olduğundan dua edin kızlar bu son tedavim maddi olarak çok yordu bizi

Ben 4. ayda pgt yaptircam, ama transferi 7.ayda yaptircam transferi böyle bir kac ay sonra yapan varmi?
ben,m yumurta toplamam temmuz sonu olmuştu transferi eylülde yapmıştık, ddonddurulmuşların dinlenmiş anne vucudunda daha kolay tutunduğunu söylemişti doktorum, önemli olan başlama zamanı, parayı denkleştirmek için ben de son kürtajdan ve genetik dorunların çıkmasının ardından 7 ay sonra başlayabmiştim.

Allah yardımcın olsun

çok zor bilirim.. ama güzel günler yakın... azcık daha sabır canım..

geçekten ilk 3 ayı atlatınca rahatlayacaksın, vücudummuzun bebişlere alışması zaman alıyor.

benimde az hareket etmem lazım, ama annem acil dizlerinden ameliyat oldu artık cok zorlanıyordu yürümekte, sezeryan olursam bana yardımcı olabilmek için apar topar bıçağın altına yattı kadıncağız.. Annelik böyle bişey herhalde, normalde cok korkuyordu.

ama yengem yanında kalıyor, kadının 2 çocuğu var, ben çalışıyorum... cumaya kadar yengemin annesi bakacak, ben izin aldım haftaya 1-2 gün, cumadan çocuklara ben bakıcam, 3 çocuk bir tanesi daha 2,5 yaşında

aslında korkuyorum da kendimden ama Rabbim korusun ne diyeyim artık, hastanede ben işe yaramıyorum bari bir kaç gün ben rahat ettireyim..

Canim cok gecmis olsun..ahhhhh anneler annelik .....iy ik i varlar gercekten.
canim sende cocuklarla ilgilenirken cok yorma kendini 2.5 yasindaki findik y
orar seni biraz.aman kendinede dikkat et..
bende iyice evhamlandim vala.. lekelenmelerden
hayirlisiyla atlatalim insallah bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…