- 31 Aralık 2016
- 41
- 36
- 3
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.861
bHayırlı olsun canım inşallah. Pgt mi yaptırdın kaçıncı denemen..
Hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin canımb
İlk transferimdi canim. Çok şüküŕ tuttu fakat 2 kez toplanan yumurtalarla oldu. Kisa protokolde 5 uzun protokolde 11 yumurta toplandi. 8 tanesi 5. gune gitti.
Drkumut, ne kadarlik oldun canimmasllah zaman ne cabuk geciyor. Ben 17 haftayi doldurdum. Hala gebelik takvimi yapmaya korkuyorumGecmis olsun canim ben felaket kabiz oldum.oglumdada cok olmustumekmek yemeyi kesmem lazim
Aksam hafif kanama oldu tirnak kadar ama cok korkuyorum dr gittim sikinti gozukmuyo dedi.su 12 haftayi doldursak hayirlisiyla aklim cikiyo akinti fln olunca
Insallah saglikli bir sekilde ilerleyebiliriz
Bol bol yaticaz
Hayirli ugurlu olsuncanim. Burada pozitif haberleri okumak cok mutluluk verici umut oluyo herkeseb
İlk transferimdi canim. Çok şüküŕ tuttu fakat 2 kez toplanan yumurtalarla oldu. Kisa protokolde 5 uzun protokolde 11 yumurta toplandi. 8 tanesi 5. gune gitti.
Masallah masal, yolu yariladin. Gecmis olsun dikkat et kendine.canım bugün 21+4 olduk, karnım var ama popişim sanki daha fazla
kan gördükçe kendimden geçyordum, çok ağladım... ama bişey söyleyeyim mi ne zaman ben savaşmaya karar verdim kanamalar düzene gimeye başladı
dün çok karın ağrım vardı, akşam eve gider gitmez yattım, yemek bile yiyemedim.. diyorum ki, İnşallah Plasenta yukarı çıkmıştır da onun ağrısını yaşamışımdır.
Canim 9 haftayi doldurdum bugun :) vala zaman cabuk geciyo rahme dustugunde gunden gune gelisiyo buyuyoDrkumut, ne kadarlik oldun canimmasllah zaman ne cabuk geciyor. Ben 17 haftayi doldurdum. Hala gebelik takvimi yapmaya korkuyorum
Bende de oldu kanama kumut, 13. Haftaya kadar devam etti. Zaman zaman durdu tekrar basladi hep pedli gezdim. Ins saglikla aliriz kucagimiza. Ins gecer kanaman. Masal demisti benm kanamamvarken ona katiliyorum vucudumuz saglikli embryoyu zor kabul ediyo sanki yabanciliyo. Dusuklerimde kanamam olmamisti benim ama bunda oldu hemde kac hafta. Allahin izniyle ilk 12 hafta gecer. Yat dinlen kendine dikkat et
Canim 17.18 gun fln suruyorTüp bebek ne kadar suruyor
merhaba bu ay başlıyor musunuz tüp bebege..Allah nasip ederse ocak ayının 20 si gibi inşallah baslayacagiz biz Manisa da oturuyoruz ankarada kalicaz süreç boyunca. Nasipse ben gittiğimde senin sorunu volkan beye sorarım
kişiye göre değişir 31 aralıkta başladım yarın opu var ortalama 20 gün sürdüTüp bebek ne kadar suruyor
sende benim kadar yarıladın sayılır kuzum... 17 haftalık olmuşsun baksana;Masallah masal, yolu yariladin. Gecmis olsun dikkat et kendine.
ben,m yumurta toplamam temmuz sonu olmuştu transferi eylülde yapmıştık, ddonddurulmuşların dinlenmiş anne vucudunda daha kolay tutunduğunu söylemişti doktorum, önemli olan başlama zamanı, parayı denkleştirmek için ben de son kürtajdan ve genetik dorunların çıkmasının ardından 7 ay sonra başlayabmiştim.Ben 4. ayda pgt yaptircam, ama transferi 7.ayda yaptircam transferi böyle bir kac ay sonra yapan varmi?
çok zor bilirim.. ama güzel günler yakın... azcık daha sabır canım..herkese günaydın dün kontrolüm vardı 7 yumurtam var boyutları 16 20 arası değişiyor çatlama iğnemi de vuruldum yarın opu var hafta içi pgt ye gidecek adetimden sonra transfer olacak . diğer 2 tedavimde transfer olmamıştı embriyo kalitesi düşük olduğundan dua edin kızlar bu son tedavim maddi olarak çok yordu bizi
geçekten ilk 3 ayı atlatınca rahatlayacaksın, vücudummuzun bebişlere alışması zaman alıyor.Canim 9 haftayi doldurdum bugun :) vala zaman cabuk geciyo rahme dustugunde gunden gune gelisiyo buyuyo
Korkuyorum cok insallah bi sikinti olmaz.aslinda oyle aman aman kanama olmadi ama kucucuk biseyde gorsem korkuyorum cok.insan sevinemiyo biturlu kese kalp uc ay gecsin derken korkuyla endiseyle yasiyoruz...cok zor.
Napalim kader.....allahim insallah sonunu guzel eyler herkes bebekli olur benimde oglum sifasi gelir ...dusunmek cok guzel cankm hep guzel seyler yadayalim insallah
Benimde tehlikeli 2 haftam kaldi subatin basinda 11 hafta llucak o zaman rahatlarim biraz....
Sen artik baya yol almissin cankm ohhh rahatlamissindir biraz ama kanmalar petidan ediyo insani
Korkma artik 3 ayi atlaytin allahin izniyle yavrunu alicaksin kucagina
inşallah canım pgtye gitmesini beklemek tedavi sürecinden daha zor malesef pgt ne kadar sürede belli oluyor stresli günler başladı bende bugüne kadar çok rahattımçok zor bilirim.. ama güzel günler yakın... azcık daha sabır canım..
Canim cok gecmis olsun..ahhhhh anneler annelik .....iy ik i varlar gercekten.geçekten ilk 3 ayı atlatınca rahatlayacaksın, vücudummuzun bebişlere alışması zaman alıyor.
benimde az hareket etmem lazım, ama annem acil dizlerinden ameliyat oldu artık cok zorlanıyordu yürümekte, sezeryan olursam bana yardımcı olabilmek için apar topar bıçağın altına yattı kadıncağız.. Annelik böyle bişey herhalde, normalde cok korkuyordu.
ama yengem yanında kalıyor, kadının 2 çocuğu var, ben çalışıyorum... cumaya kadar yengemin annesi bakacak, ben izin aldım haftaya 1-2 gün, cumadan çocuklara ben bakıcam, 3 çocuk bir tanesi daha 2,5 yaşında
aslında korkuyorum da kendimden ama Rabbim korusun ne diyeyim artık, hastanede ben işe yaramıyorum bari bir kaç gün ben rahat ettireyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?