Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah canım pgtye gitmesini beklemek tedavi sürecinden daha zor malesef pgt ne kadar sürede belli oluyor stresli günler başladı bende bugüne kadar çok rahattım
Sana taze transfer mi yapılacak/??? Hangisi yapılacak? Fish mi cgh mi? Taze embriyo ise iki gunde çıkıyo sonuç. Sizin problem neydi?

Sana taze transfer mi yapılacak/??? Hangisi yapılacak? Fish mi cgh mi? Taze embriyo ise iki gunde çıkıyo sonuç. Sizin problem neydi?
tek gen / orak hücre anemisi taşıyoruz eşimle.. 7 tane 3. gün embriyolarım var onları çözüp 5.güne götürmeye çalışacaklar toplananlarda aynı şekilde 5.güne götürmeye çalışacaklar .. fish olacak cgh gerekli değil tek gen olduğu için genetikçi öyle söylemişti .. iki gün uzun süre

Bizde genetik hastalık olduğu için pgt olacak bunun içinde aynı olur bu arada ne kadar fiyat cikti
hangi genetik hastalık bizde eşimle orak hücre taşıyıcıyız riske atmamak için pgtye karar verdik ... pgt şimdilik 3890 tl ödedik geçen senede 200 dolar set up aşaması için ödeme yapmıştım ... tüp bebek fiyatı bana pahalıya mal oldu embriyoskop fertilchip klsiyum uygulnacak ilaç hariç 5000 tl tutacak yaklaşık içinde transferde var

Allah razi olsun, bu tedavin mi olumlu sonuc verdi, benim engelli kizim var 9 yasinda cok agir oldu bakimi var, transfer olursa kaldiramam
Annem 7. ayda gelebilir ondan ozamana yapmam gerekiyor,

Arkadaşlar bilgilerinize yine ihtiyacim var dün genetikcime gittim gittigimde öğrencisi varmis onunla konuştuk bi saate yakin her seyi anlatti onun hesaplamalarini gore normel doğal yolla hamile kalmam '/,40 miş şansim iyimi sizce

Nuffiun uzun protokol mu uygulanacak benim kisa da 5 uzunda 11 yumurtam toplandi. Bende çok farketti. Ayrica genetik ve tüp bebeğe ilaçlarla birlikte 25 bin civari harcadim. Allaha şükürler olsun tuttu. Bu şekilde en azindan taşiyiciliktan emin olabiliyoruz. Fakat 11 haftada anne kaninda bebek dna testini yaptirmak istiyorum. Bir oñcekinde yaptirmiştim. Çok rahatl
atiyor.

Nuffion bende de ilaçlara başlayacağım ay östrojen tablet var ya estrofem di adı sanırım onu kullandırdı. İlk denememde 7 yumurta alınmıştı, ikincisinde 11 oldu

Ben önceden kısa protokolde 13 uzun protokolde 12 yumurta toplanmıştı ama döllenme sorunu yaşadık. Biz sadece bu tedavide 7bin civarı pgtye 2000 ilaçlara 5000tl hastaneye ödüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelim

Masalcım korkma lütfen yeni okudum benim eltime de aynı şeyi söylediler riskleri falan saydılar aynı sana söylenenleri bişey olmadı çok şükür şimdi Oğlusu kocaman oldu sadece tedbir için sezeyanla oldu doğumu o kadar

Arkadaslar bu arada bende başladım tedaviye bir hafta oldu inşallah pazartesi opu yapılacak zor olan kısım ondan sonra başlayacak cgh sonucu beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…