- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.881
Sana taze transfer mi yapılacak/??? Hangisi yapılacak? Fish mi cgh mi? Taze embriyo ise iki gunde çıkıyo sonuç. Sizin problem neydi?inşallah canım pgtye gitmesini beklemek tedavi sürecinden daha zor malesef pgt ne kadar sürede belli oluyor stresli günler başladı bende bugüne kadar çok rahattım
Bizde genetik hastalık olduğu için pgt olacak bunun içinde aynı olur bu arada ne kadar fiyat ciktikişiye göre değişir 31 aralıkta başladım yarın opu var ortalama 20 gün sürdü
tek gen / orak hücre anemisi taşıyoruz eşimle.. 7 tane 3. gün embriyolarım var onları çözüp 5.güne götürmeye çalışacaklar toplananlarda aynı şekilde 5.güne götürmeye çalışacaklar .. fish olacak cgh gerekli değil tek gen olduğu için genetikçi öyle söylemişti .. iki gün uzun süreSana taze transfer mi yapılacak/??? Hangisi yapılacak? Fish mi cgh mi? Taze embriyo ise iki gunde çıkıyo sonuç. Sizin problem neydi?
hangi genetik hastalık bizde eşimle orak hücre taşıyıcıyız riske atmamak için pgtye karar verdik ... pgt şimdilik 3890 tl ödedik geçen senede 200 dolar set up aşaması için ödeme yapmıştım ... tüp bebek fiyatı bana pahalıya mal oldu embriyoskop fertilchip klsiyum uygulnacak ilaç hariç 5000 tl tutacak yaklaşık içinde transferde varBizde genetik hastalık olduğu için pgt olacak bunun içinde aynı olur bu arada ne kadar fiyat cikti
ilk defa duydum böyle birşey .. yaşam bize güzel şeyler sunsunBizimki abcc8 geninde de mutasyon çıktı hiperinsulizm hastaliginbadi aşırı insülin salgilamasi
Amin valla bizde yeni duyduk iki bebeğini kaybettimilk defa duydum böyle birşey .. yaşam bize güzel şeyler sunsun
ben,m yumurta toplamam temmuz sonu olmuştu transferi eylülde yapmıştık, ddonddurulmuşların dinlenmiş anne vucudunda daha kolay tutunduğunu söylemişti doktorum, önemli olan başlama zamanı, parayı denkleştirmek için ben de son kürtajdan ve genetik dorunların çıkmasının ardından 7 ay sonra başlayabmiştim.
Allah yardımcın olsun
sabır diliyorum greçekten zor bulupta kaybetmekAmin valla bizde yeni duyduk iki bebeğini kaybettim
Başın sağolsun benimde 2 kaybımvarAmin valla bizde yeni duyduk iki bebeğini kaybettim
Ben önceden kısa protokolde 13 uzun protokolde 12 yumurta toplanmıştı ama döllenme sorunu yaşadık. Biz sadece bu tedavide 7bin civarı pgtye 2000 ilaçlara 5000tl hastaneye ödüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelimNuffiun uzun protokol mu uygulanacak benim kisa da 5 uzunda 11 yumurtam toplandi. Bende çok farketti. Ayrica genetik ve tüp bebeğe ilaçlarla birlikte 25 bin civari harcadim. Allaha şükürler olsun tuttu. Bu şekilde en azindan taşiyiciliktan emin olabiliyoruz. Fakat 11 haftada anne kaninda bebek dna testini yaptirmak istiyorum. Bir oñcekinde yaptirmiştim. Çok rahatl
atiyor.
Hayırlı olsun tedavin. Pozitif haberini alırız inşallahArkadaslar bu arada bende başladım tedaviye bir hafta oldu inşallah pazartesi opu yapılacak zor olan kısım ondan sonra başlayacak cgh sonucu beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?