- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.901
Teşekkür ederim inşallahinşallah
ben kısa protokolle, CHG + tüp bebe + ilaçlar 17.000 toplam lira tuttu genetiğe 7 emb girdi. büyük paralar bunlar arkadaşım, Allah yardımcısı olsun hepimizin.Ben önceden kısa protokolde 13 uzun protokolde 12 yumurta toplanmıştı ama döllenme sorunu yaşadık. Biz sadece bu tedavide 7bin civarı pgtye 2000 ilaçlara 5000tl hastaneye ödüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelim
Sorun neydi arkadasım doktor bana genetik yapalım dedi kürtaj oldum kalbi durdugu için. tıbbı genetik doktorum ise gerek yok pgt chg dedi testlerinde sorun yok dediben kısa protokolle, CHG + tüp bebe + ilaçlar 17.000 toplam lira tuttu genetiğe 7 emb girdi. büyük paralar bunlar arkadaşım, Allah yardımcısı olsun hepimizin.
geçen bir akrabam bahsediyordu, habererde görmüş, bi aile çocuk doğurup doğurup satıyormuş 5000 liraya. bana diyor ki, sen boşa uğraştın diye17.000 lira ile çocuğğu 1 yaşına getirirdin ddiyor hatta sıraya giriyorlarmış Erkek çocuk için falan bazı aileler.
Allahım dedim, sen büyüksün, kimine verip deniyorsun, kiminden alıp deniyorsun. herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada
Haydi Hayırlısı inşAllah, güzel haberlerini peşpeşe alalım birlikte mutlu olalım.Arkadaslar bu arada bende başladım tedaviye bir hafta oldu inşallah pazartesi opu yapılacak zor olan kısım ondan sonra başlayacak cgh sonucu beklemek
Sesli güldüm tövbe tövbe nasıl vazgeçebiliyor evladından biz neler ile uğraşıyoruz sinirlerim bozuldu.ben kısa protokolle, CHG + tüp bebe + ilaçlar 17.000 toplam lira tuttu genetiğe 7 emb girdi. büyük paralar bunlar arkadaşım, Allah yardımcısı olsun hepimizin.
geçen bir akrabam bahsediyordu, habererde görmüş, bi aile çocuk doğurup doğurup satıyormuş 5000 liraya. bana diyor ki, sen boşa uğraştın diye17.000 lira ile çocuğğu 1 yaşına getirirdin ddiyor hatta sıraya giriyorlarmış Erkek çocuk için falan bazı aileler.
Allahım dedim, sen büyüksün, kimine verip deniyorsun, kiminden alıp deniyorsun. herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada
Amin inşallah canım pgt günleri nasıl geçecek bilmiyorumNuffin insallh hayirlisiyla sana saglikli donerler rabbim emeginizi bosa vermesin
Inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHaydi Hayırlısı inşAllah, güzel haberlerini peşpeşe alalım birlikte mutlu olalım.
Hayır canım tamamen şans. Bakma oyle dediklerine.Kızlar bende bu gün ilaçlara başladım bende resiprokal translokasyon var yumurta toplanacak ve emriyolar 5. Güne gelmesi gerek dedi doktorum bide 7 tanede 3. Gün emriyolari var onlarda cozulup 5. Güne gidecek yani ikisinden 5. Güne gidenler yapılır dedi. Ancak 12 yada 13 tanede bir ancak bulunur dedi çok canım sıkıldı çok mu zor bu kadar baya ümidim kırıldı
Banada kizim engelli olcak dediler, ben kiyamadim, rabbimmin sana verdigi imtihan, insAllah sagliklidirİlaç iğne siprayl falan kullanıp hormonları etkilemek istemedim 4 ay sonra basluycam nasıl olsa tedaviye dedim eşim korunuyordu ama etkili olmuyomus demek siz olsanız napardiniz 12 haftada yapiyolar cvs i bebek buyuyuyo sonrada sonucu bekle 15-16 haftalık oluyor simdi mi aldirmali bekleyip sonuca goremi hareket etmem lazım ufff napmaliyim
Panik yapmadan once bi test al evde test yap ya da kan ver sonucu oğren. O zaman telaş yap. Mevsimden de gecikebilir.kurtajdan sonra da adet duzensizliği olabiliyor. Allah yardımcın olsun.Çok geçmiş olsun rabbim sifasini versin çok zor biliyorum senin yaşadığının aynısını yaşıyorum zaten mesela ben eşimle akraba falan degilim burak akrabalığı birimiz dagdanbirimiz bagdan ama aynı geni taşıyoruz yani kader ışte tamam ama bile bile nasıl kiyabilirsin hayatın içinde olamiycak büyüyüp evlenip bebek sahibi olamiycak onuda geç hep biseyler eksik olacak hayata dair bilmiyorum hangisi doğru nasıl yapmalı
Rabbim hakkinda hayirlisini versin.insan yasamadan bilmiyo aama sen zaten yasamissin yasiyorsun bir tane evladin var ona kardes istiyorsun ama insanin kafasinda deli sorular oluyor.eger hamileysen test yaptirdiktan sonra eger olumsuz cikarsa yani bebekte sikintili dogacaksa ona gore davransan daha iyi olur diye dusunuyorum.Çok geçmiş olsun rabbim sifasini versin çok zor biliyorum senin yaşadığının aynısını yaşıyorum zaten mesela ben eşimle akraba falan degilim burak akrabalığı birimiz dagdanbirimiz bagdan ama aynı geni taşıyoruz yani kader ışte tamam ama bile bile nasıl kiyabilirsin hayatın içinde olamiycak büyüyüp evlenip bebek sahibi olamiycak onuda geç hep biseyler eksik olacak hayata dair bilmiyorum hangisi doğru nasıl yapmalı
Canım öncelikle bir test yap belki hamile değilsindir. Eğer hamileysen de 12.haftada cvs yaptır neden hemen aldiracaksin ki belki de sağlıklıLütfen yardımcı olun sizler bazen doktorlardan daha deneyimlisinuz yaşadıkça ogreniyosunuz bir şey sormak istiyorum ben sma hastalığı tasiyicisiyim bir kizim var hasta o dünyaya gelince öğrendik acı deneyimle tekrar bebek düşünüyorum inşallah sağlıklı olur ama bugün kötü Bisey oldu tüp bebek dusunuyodum ben 4 ay sonra basliycam tedaviye pgt ile tüp bebek olacak tasiyicilikdan dolayı ama benim adetim gecikti hamile miyim bilmiyorum ama birgün bile gecikmezken 3 gün oldu olmadi daha ben bundan 5 ay önce bebeğini aldırdım yine ama hastalığı teşhisi koyuldu cbs yapıldı yani %75 sağlıklı ihtimali var aslında ama 4 aylık hamilelik sonlandi ve çok zordu benim için eger ki ben hamilysem ki öyledir ben napmaliyim hemen aldirmalumiyim yoksa tekrar bekleyip cvsmi yaptirmaliyim bilmiyorum napcam ben arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?