Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya kızlar bişey soracam sizlere bu hastalık teşhisleri nasıl konuldu hiç duymadım ilk defa burada duydum

Canim cok gwcmis olsun
Umarim hamile degilsin diyemiyorum cunki belkide sagliklidir
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Eger hamileysen tabiyki cvs yaptir canim % 75 saglikli olma ihtimali var galiba 4 bebekte bi bebek hasta olma olasiligi.
Saglikli olma ihtimali varken cvs yatirman cok mantikli
Canim eger gebe degilsen dogum kontrolune cok dikkat et psikolojik olarak yipranmamak icin

Canim dogum kontrol hapi cok rahat kullabilirsin bazi tup tedavilerinde bile veriyolar.ben tup bebek ile dusuk yaptim 2 ay dinlen demislerdi o zaman bile kullandim hem rahmi temizliyor

Yine soyluyorum benim fikrim amniyo fln yaptirmadan kiyma yavruna

Canim sen de benim durumumdasin. Seni iyi anliyirum. Ben de tup bebek tedav baslicamiz arada kendiliginden hamilekaldim. 18 haftaligim su anda. Duser diye bekledik dusmedi kanamalarim devam etti. Bir de benim translokasyon 21. Kromozom yani down sendromu, dusmeme ihtimali yuksekti. Cok zor bi 12 haftadan sonra cvs yaptirdim. Sukurler olsun saglikli geldi. Eger hamileysen ki adetlerin cok duzenliyse hamilesindir.. bunu ogrenmenin en erken yolu cvs testi

Cvs yapmak en doğrusu zaten ama yaptırana kadar bebek büyüyor o zaman daha zor %25 hasta olma ihtimali var ama bize hep o %25 denk geldi yani kizim hasta tekrar düşündüm ama isteyerek %75 lik kısmı var korkma dedim ama cbs yaptırdık yine aynı hastalık şimdi isteyerek değil bugün idrar testi yaptım evde yapılan var ya tek çizgi çıktı ınş öyledir güvenmek lazim mi acaba pazartesi gününe kadar en azından kafam rahat olacak guvenilirmi bu testler

çok sevindim canim ya o kararı almak çok zor Dawn sendromu genetik mi acaba oranı yüzde kaç olma ihtimali var

Sabah ilk idrarınla yap. Olsaydı belki silik de olsa çıkardı. Pazartesi tekrar yap ya da kan ver. En azından emin olursun. Şindi stres yapıyırsun o da adet gecikmesi yapar.

Inş kizlar..... sagolun okuyup degerlendurip yorum yaptiginuz icin tesekku r ederim rikssiz bir gebelik dusunuyorum Allah nasip ederse cok istiyorum isteyen herkese nasip olsun yani Allah verirse engelli bebek hersekilde verir zaten istedigin kadar test yap olmadi dogumda ters giden biseyler olur hop cocuk engelli Allah bilir orasini ama bilerek olmaz yapamam Allah herkese saglikli sihhatli 've hayirli evlat nasip etsin

Inş kizlar..... sagolun okuyup degerlendurip yorum yaptiginuz icin tesekku r ederim rikssiz bir gebelik dusunuyorum Allah nasip ederse cok istiyorum isteyen herkese nasip olsun yani Allah verirse engelli bebek hersekilde verir zaten istedigin kadar test yap olmadi dogumda ters giden biseyler olur hop cocuk engelli Allah bilir orasini ama bilerek olmaz yapamam Allah herkese saglikli sihhatli 've hayirli evlat nasip etsin

X xxxcemre % 75 çok iyi bir rakam eğer hamileysen 12. Haftaya git mutlaka, sağlıklı bir bebeği de aldırıyor olabilirsin.

Ama eğer gebelik olsaydı silik milik bir çizgi çıkardı. Gene de en güvenlisi kan tahlili. Eğer hamile değilsen , doktorunla konuşup Doğum kontrol hapıma başla bu adetinle bence ya da OKEY

Evet kesinlikle daha mantikli koruncam bi negative sonycu alsaydim yarin sabah tekrar idrar test I yapcam yine negatif cikarsa kan veririm lutfen olmasin .... %75 iyi rakam ama nebiluyim iki kere denk gelince ucuncuye korkuyirum belkide saglikli ama hamilelelugi devam ettirsem bebek buyuyo 've canlanuyi cinsiyetibile belli oluyo nasil kiycam Ben on a kiymayim doguruyum desem yine kiymis oluyorum ufff karisik o kadar isteyip te servetbiriktirdim sirf tup bebek icin yeterki sagliklii olsun sagligini bilmrden aldirmak cok zor olur rabbim hic acil degil kiymetbilmryene saglikli sihhatli evlat yagdiriyor resmenbasindan yacami avlusuna yada cope atiyo bizde yanip tutuduyiruz evladim olsun diyosun vermiyo yinede sukrediyirum Ama nebiliyim Allah bilir diyoruz isteyen yapacak tekseybu

Bence hamile degilsin canim ama yine de kan baktir ve korun bizde de ayni risk var yüzde yirmibeş fakat bilip te göze alarak hamilelik çok ciddi stres ve surekli tekrar eden de var 4 çocuk üst üste hasta olan da var .Ben pgt ıçin 1 yildan fazla mutasyon bekledim normal çocuğum olduğu halde güvenemedim . Çok şukür rabbime şimdi içim rahat hamileyım .Allah biliŕ ama biz elimizden geleni yapmiş oluyoruz. Gerisi tevekkül, sende mutlaka mutlaka PGT yaptir.

Son düzenleme:
X xxxcemre canım benim de sağlıklı 6,5 yaşında bir kızım var, ama 2 tane de düşüğüm var, son düşük ikizdi. bana da söylenen %25 sağlıklı bebeğimin olabileceğiydi ancak teavi sırasında gördüm ki benşm şansım %11-12 lerde.

canım sana diyeceğim şu ki, Rabbim verdiyse bir bildiği vardır, eğer sağlıklıysa ona şans vermen lazım, değilse sonlandır. çünkü sağlıklı olup olmadığını bilmeden sonlandırmak bence vebal altına sokar seni. Belki de Allahın mucizesi olacak sana o, tıpkı benim kızım gibi.

ne yaptın tekrar test yaptın mı?

Canim pes etmek yok bizler mecburuz sonuna kadar savasmaya hani o doktorlar varya pgtye bile gerek yok diyenler onlara inat bastan chg ile daha temkinli olarak basla cunki pgt tek basina yeterli olmuyo bazen vee kesinlikle incelet bebegi herturlu test yapilsin gerekiyosa aminosentez yapiliyosa yaptir

Canım zaten bu cghliydi. Ne bileyim olmadı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…