Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Slm bayanlar aslında ben okumaya çalıştım ama çok sayfa olunca basedemedim. Ben 3 ay önce doğum yaptım hiç bilmiyorduk doğunca ogrendik bebeğim de george sendromu ile doğdu 72 gün yasadi ve kaybettik. Bize test yapıldı negatif yazio şimdi ne yapcagimi bilemiyorum kafam çok karışık acım çok taze evet ama yaralarımı saramiyorum tekrar bebeğim olsun istiyorum ama korkuyorum. Akın verin bana nolur

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş. Bugun kurtaj olucam

Çok zor biliyorum sen ne anlarsın dicen içinden onuda biliyorum ama nolur üzülme beterin beteri var çünkü tevekkül et. 2 yıl olmadı çocuğum sebebsiz dediler. Sonra tam umutsuzken aldım haberini skntisiz bi hamilelik. Hevesle gidilen doğum ve sonrası yoğun bakım.
Ben 72 gün ağzında tüple gordum boncugumu masmavi gozleriyle nolur al beni burdan dedi bana.bi acik kalp ameliyati oldu bir anjio. Okadar cok cani yandiki bende onla mahvoldum sadece 1 kez kucagima alabildim.melek olcaj die belkide okadar guzeldiki dunyaya fazlaydi sanki.kan almaktan eli kolu mosmordu kaç kere 2 aylık bebek ağzından tüp çıkarır mı çıkardı çünkü istemiodu o agzindakini. Okadar acı çektiki dusseydin bea annecim dedim. Nekadar zor bi hayal et. Optum kokladım vedalaştım bana gozleriyle veda etti meleğim sadece ağlayarak hersey güzel olucak diye fısıldayabildim kulağına. Nolur üzülme sağlıkla nasip etsin allahım sana bana burda bebek bekleyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin isallahh.

Allah sana da sabır versin.bu 5. Hamileliğim.ilk dordunde hiç kalp atımı gormedik.cgh yaptırdık ve ilk kez kalp atımı gorup sevindik. Haklısın bebeterin beteri var. Allah kimseye acı yaşatmasın.

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm .. acının tarifi yok.. sizlerde bir sorun yoksa eğer , bu sadece embriyo oluşurken gelen bir hastalık olabilir. yani tüp bebek yaparak bunun önüne geçebilirsiniz. cgh li tüp bebek yaptırabilirsiniz. yolun açık olsun..

Allah sana da sabır versin.bu 5. Hamileliğim.ilk dordunde hiç kalp atımı gormedik.cgh yaptırdık ve ilk kez kalp atımı gorup sevindik. Haklısın bebeterin beteri var. Allah kimseye acı yaşatmasın.
canım çok üzüldüm takip ediyordum seni de buradaki arkadaşları da.. nolur çok yıpratmamaya çalış kendini.. demek ki sağlıklı değilmiş ki kalbi durmuş. illa genetik bir hastalık olmak zorunda değil , herhangi bir şekilde sağlıklı değilmiş demek ki. çok üzüldüm ama nolur pes etme. biraz toparladıktan sonra yani bunun ilacı da zaman , tekrar deneyeceksin. buradaki ve tüm isteyen herkese allah inşallah sağlıklı bebekler versin uzun ömürlü ve hayırlı.. burada bunları okuyan herkes eminim ki acı tecrübelerle birlikte bu sayfalara kadar gelmiştir. yıllar önce burada konuşma başlatan ve konuya yorum yapanlar bize nasıl ışık olduysa bizler de bundan sonrakiler için umut olmaya çalışacağız. bunun için de mücadeleyi bırakmamalıyız. çok yıpratıcı süreçler bunlar ama maalesef hayırlısı demekten başka çaremiz yok..

Cnm çok üzüldüm gerçekten sen umut olmuştun bana ben seni üzülmesin diye söylemedim benim bebeklerimin hepsi karnımda öldü ve kalp atımları yavaştı bildiğim kadarıyla bir sorununuz yoktu bizim gibi ameliyat oldun mu hiç acaba tüplerde bir problem olabilir mi cnm bende pgt yi bekliyorum

Canım tuplerim tertemiz. Belki bebekte başka bi sorun vardı. İllaki genetik sorununun olması gerekmiyor. Sanırım zaman en buyuk ilaç inşallah guzel sonuç alırsın.

bugün embriyolarımın 3.günü donmuşları da çzödüler 5 güne gitmesini beklicez kalite durumları kötü malesef .. klitesi kötü olup 5. güne giden embriyo duydunuz mu hiç ?

Selam herkese cok sıkıntılı konular bunlar hepimiz için. 5. Gün Pgt ye dun gitti süreç şimdi 15 gun falan dediler. Sonrasında neler olacak merak içindeyim. Bekleyip göreceğim...

o senin cennet kapısındaki bekleyenin olacak, belki de Rabbim onun yalvarışlarına seni de oğlunla cennetine alacak. Allah yardımcın olsun.

canım bu kadar zorlu bir süreç yaşadıktan sonra bence hangi gen le alakalıysa onu araştırıp genetiği yapılmış tüp bebek yap, bu işlerde Rabbim Annelik isteğimzi o kadar yükseltiyor ki, hemen yenniden hamile kalabilme için savaşma gücü veriyor.

Gözyaşlarıma engel olamadım... Başın sağolsun Sözz bulamıyorum yazmaya ((((

Çok çok üzüldüm yasadiklariniza..gözümden yaşlar aka aka okudum ne diyebilirim ki kilitlendim.....Allah sabir versin..en kısa zamanda bir evlat versin insallah.

Sayfa ilerlemişti okumaya zaman olmamıştı rabbim sana sabır versin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun gidenin yeri hep ayrı kalır unutulmaz ama teselli olur belki

Bizi ancak bizler anlarız. Herbirimizin yaşadığı da kolay değil ne olursa olsun. Allah inşalkah en kısa zamanda sana tekrar sağlıklı sihhatli bir bebek nasip etsin. Bu george sendromu sonradan mı oluşmuş? Eşin ve sen negatif dediğin sizde bu hastalığı taşıyan gen olmadığı anlamında mı? Bizde de en ufak bir sorun yok. Hatta benim sağlıklı bir çocuk sahip olmama engel hiçbirşey yok. Bazen keşje olsa da sebebini bilsek diyoruz. 6 embriyomdan dort tanesinde kromozom bozukluğu tespit edildi pgt ile. İki tane sağlıklı geldi.biri tuttu. O da kalbi durdu. Soylenebilen tek şey dollenme hatası. Allah hepimize hayırlusını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…