Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nasıl şey hiç anlamıyorum yaa kader sanırım tamda böle bişi ama umudunu yitirme bir tanıdığım 10 yıl hamile kalamadi eşi tüp bebege yanasmadi tam olmaz diolardi ki hamile kaldı. Belkide onxesinde tup bebek deneseydi bile olmicakti cunku onun zamani gelmemisti. Allahimm sanada yazmıştır sağlıkla hayırlı bir evlat sadece zamanı gelmemiş. Kimsenin acısı ötekinden ağır deil herkesin acisi sınavı kendi için en büyük ama sabret olurmu hep sirkelen güçlen tekrar dene yılmak yok annelik en çokta bizim gibilerin hakkı bence

Bende de genetik bozuklugu cikti malesef normal yoldan su an hamileyim pgt yi ne zaman yapmam gerekiyor ve ne kadara cikio
Sen suan pgt yaptiramazsin ki kac haftalik hamilesin anne karninda yapilan testler var hormany ve bicogu daha ama en neti aminosentez yaptir ogren bebek sagliklimi degilmi

Daha cok erken bence amino icin ama tam ne zman bilmiyorm googledan arastir ama bence oncesinde yapilan testlerden yaptir sonucu daha erken ogrenirsin

günaydın dün çözülen embriyoların haberi bugün gelecek dua edin ne olur güzel haberler alayım 2 tane de taze embriyom var onlarda 5.güne götürülmeye çalışılıyor

günaydın dün çözülen embriyoların haberi bugün gelecek dua edin ne olur güzel haberler alayım 2 tane de taze embriyom var onlarda 5.güne götürülmeye çalışılıyor
Hadi hayirli haberler gelsin. Kaçıncı gun donduruldu merak ettim.bende 5. Gun pgt ye gitti zaten cozulunce nasıl olacak ki merak ettim....

Hadi hayirli haberler gelsin. Kaçıncı gun donduruldu merak ettim.bende 5. Gun pgt ye gitti zaten cozulunce nasıl olacak ki merak ettim....
2 tedavimden 7 embriyo vardı kalitesi kötüydü dr güvenip pgt yaptırmak istemiyorum demişti .. bu tedavimde de 2 emb var dün 3.günüydü donmuşlar çözüldü gelişmleri devam edenler pgtye gidecek yarına kadar dayanmaları gerek

canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Senin için dua edicem. İnşallah guzel sonuçların gelir...

bir sorun olsaydı ararlardı dimi mutlaka ters giden birşey varsa hergün ortalama 9,45 gibi aarıyorlardı içim içime sığmıyor beklemekten

bir sorun olsaydı ararlardı dimi mutlaka ters giden birşey varsa hergün ortalama 9,45 gibi aarıyorlardı içim içime sığmıyor beklemekten
Canım benim taze embriyoya pgt yapılmıştı. Biz transfer olduğu gun oğrenmiştik. Dun pgtye gittiyse bugun aramayabilşrler. Belki bugun işlemi yapıyolardır. Nerde yaptırıyosun?

Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin kizlar ben yumurta danosyonu dusunuodum hic hamile kalip bebegim olmayacak dediler simdilik hersey iyi gidiyor hersey nasip iate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…