- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.961
Merhabalar nerde yaptirdiniz bizde pgt yapiracazSelam herkese cok sıkıntılı konular bunlar hepimiz için. 5. Gün Pgt ye dun gitti süreç şimdi 15 gun falan dediler. Sonrasında neler olacak merak içindeyim. Bekleyip göreceğim...
Bizi ancak bizler anlarız. Herbirimizin yaşadığı da kolay değil ne olursa olsun. Allah inşalkah en kısa zamanda sana tekrar sağlıklı sihhatli bir bebek nasip etsin. Bu george sendromu sonradan mı oluşmuş? Eşin ve sen negatif dediğin sizde bu hastalığı taşıyan gen olmadığı anlamında mı? Bizde de en ufak bir sorun yok. Hatta benim sağlıklı bir çocuk sahip olmama engel hiçbirşey yok. Bazen keşje olsa da sebebini bilsek diyoruz. 6 embriyomdan dort tanesinde kromozom bozukluğu tespit edildi pgt ile. İki tane sağlıklı geldi.biri tuttu. O da kalbi durdu. Soylenebilen tek şey dollenme hatası. Allah hepimize hayırlusını versin.
Sen suan pgt yaptiramazsin ki kac haftalik hamilesin anne karninda yapilan testler var hormany ve bicogu daha ama en neti aminosentez yaptir ogren bebek sagliklimi degilmiBende de genetik bozuklugu cikti malesef normal yoldan su an hamileyim pgt yi ne zaman yapmam gerekiyor ve ne kadara cikio
11 haftalik oluncaAmino sentez ne zaman oluyor cnm su an alti haftaligim yediye girecm yarin
Hadi hayirli haberler gelsin. Kaçıncı gun donduruldu merak ettim.bende 5. Gun pgt ye gitti zaten cozulunce nasıl olacak ki merak ettim....günaydın dün çözülen embriyoların haberi bugün gelecek dua edin ne olur güzel haberler alayım 2 tane de taze embriyom var onlarda 5.güne götürülmeye çalışılıyor
2 tedavimden 7 embriyo vardı kalitesi kötüydü dr güvenip pgt yaptırmak istemiyorum demişti .. bu tedavimde de 2 emb var dün 3.günüydü donmuşlar çözüldü gelişmleri devam edenler pgtye gidecek yarına kadar dayanmaları gerekHadi hayirli haberler gelsin. Kaçıncı gun donduruldu merak ettim.bende 5. Gun pgt ye gitti zaten cozulunce nasıl olacak ki merak ettim....
canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..2 tedavimden 7 embriyo vardı kalitesi kötüydü dr güvenip pgt yaptırmak istemiyorum demişti .. bu tedavimde de 2 emb var dün 3.günüydü donmuşlar çözüldü gelişmleri devam edenler pgtye gidecek yarına kadar dayanmaları gerek
Senin için dua edicem. İnşallah guzel sonuçların gelir...2 tedavimden 7 embriyo vardı kalitesi kötüydü dr güvenip pgt yaptırmak istemiyorum demişti .. bu tedavimde de 2 emb var dün 3.günüydü donmuşlar çözüldü gelişmleri devam edenler pgtye gidecek yarına kadar dayanmaları gerek
Canım benim taze embriyoya pgt yapılmıştı. Biz transfer olduğu gun oğrenmiştik. Dun pgtye gittiyse bugun aramayabilşrler. Belki bugun işlemi yapıyolardır. Nerde yaptırıyosun?bir sorun olsaydı ararlardı dimi mutlaka ters giden birşey varsa hergün ortalama 9,45 gibi aarıyorlardı içim içime sığmıyor beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?