- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.981
maşallah allah kucağına almayı nasip etsinHamileyim sonucumda guzel cikti ama nasip tabi hersey
Nuffin anlamadim yaa ne oldu pgt iptalmi niye ne olmusPgtye gitmiyor embriyolarım malesef donmuşlardan 2 si azda olsa ilerleme kaydediyor taze embriyolarda 1 tanesi gelişim kaydediyor yarın devam ederse eğer pgtsiz transfer olacak onca zaman onca emeğim param boşa gitti anlaycağız pgt bile bazen bize çözüm olamıyor kaçtığın şeyler başına geliyormuş yadırgamamak gerekiyor insanları anlayışlı olmak gerekbu bana çok büyük bir ders oldu bazen çenemi tutamıyordum
iptal canım gelişimleri çok yavaş bu şekilde transfer olacak oda iyi görünen embriyo yarında gelişim gösterir ise gelişim olmaz ise transferde iptal ... bizde döllenme sorunu oluyordu bu sebeb ile 3 tedavi gördük ama hepsi boşa gitti elde var sıfırNuffin anlamadim yaa ne oldu pgt iptalmi niye ne olmus
Bol şans dilerim en azindan sayi çok inşallah gidecek canım umutlu ol.2 tedavimden 7 embriyo vardı kalitesi kötüydü dr güvenip pgt yaptırmak istemiyorum demişti .. bu tedavimde de 2 emb var dün 3.günüydü donmuşlar çözüldü gelişmleri devam edenler pgtye gidecek yarına kadar dayanmaları gerek
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ORYA GİDİPTE TRANSFER İPTAL DERLERSE KENDİMİ HİÇ TOPLAYMAM SANIRIMBol şans dilerim en azindan sayi çok inşallah gidecek canım umutlu ol.
Dilerim allah gönlüne gore versin... bak 1 adet embriyo ile devam etmeye çalışıyoruz lütfen içini ferah tut...İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ORYA GİDİPTE TRANSFER İPTAL DERLERSE KENDİMİ HİÇ TOPLAYMAM SANIRIM
O ne ki? Bitane q- pcr biliyorum guya 46 kromozom inceleniyo ama artık neyi yaptıracağımızı şaşırdık.Valla kizlar döllenme olmuyosa sagliksizsa en iyi yontemi NGS yi denicez mecburuz pes etmek yok o bebişler bu göbūşe girecekk
ngs ne canım ilk kez duydumValla kizlar döllenme olmuyosa sagliksizsa en iyi yontemi NGS yi denicez mecburuz pes etmek yok o bebişler bu göbūşe girecekk
rabbim hepimize daynm gücü sabır versin .. sizde neden öyle olduDilerim allah gönlüne gore versin... bak 1 adet embriyo ile devam etmeye çalışıyoruz lütfen içini ferah tut...
Baktım canım. Ama heryer yapmıyo bunu galiba.Kizlar NGS cok yeni bi yöntemmis gebelik orani i cok yūkseltiyo saglikli olmadi icin emriyolarin oraninida yukseltiyo arastirin bakin bakalimm
Bende zaten rezerv düşüktü. 2 si dollendi 1 tanesi istenilen kalite değil diğeri 5. Gün emb. Olarak yaşim yüzünden pgt gitti. Sonuç bekliyoruz 15 güne belli olur dediler. Umutlu olmaya sağlam durmaya çalışıyorum ☺rabbim hepimize daynm gücü sabır versin .. sizde neden öyle oldu
inşallah 1. kalitede ilerler en azından ondan yüzün güler canım yaBende zaten rezerv düşüktü. 2 si dollendi 1 tanesi istenilen kalite değil diğeri 5. Gün emb. Olarak yaşim yüzünden pgt gitti. Sonuç bekliyoruz 15 güne belli olur dediler. Umutlu olmaya sağlam durmaya çalışıyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?