Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pgtye gitmiyor embriyolarım malesef donmuşlardan 2 si azda olsa ilerleme kaydediyor taze embriyolarda 1 tanesi gelişim kaydediyor yarın devam ederse eğer pgtsiz transfer olacak onca zaman onca emeğim param boşa gitti anlaycağız pgt bile bazen bize çözüm olamıyor kaçtığın şeyler başına geliyormuş yadırgamamak gerekiyor insanları anlayışlı olmak gerekbu bana çok büyük bir ders oldu bazen çenemi tutamıyordum

Nuffin anlamadim yaa ne oldu pgt iptalmi niye ne olmus

Nuffin anlamadim yaa ne oldu pgt iptalmi niye ne olmus
iptal canım gelişimleri çok yavaş bu şekilde transfer olacak oda iyi görünen embriyo yarında gelişim gösterir ise gelişim olmaz ise transferde iptal ... bizde döllenme sorunu oluyordu bu sebeb ile 3 tedavi gördük ama hepsi boşa gitti elde var sıfır

Bol şans dilerim en azindan sayi çok inşallah gidecek canım umutlu ol.

Kizlar NGS cok yeni bi yöntemmis gebelik orani i cok yūkseltiyo saglikli olmadi icin emriyolarin oraninida yukseltiyo arastirin bakin bakalimm

Merhaba, 2 tup bebek denemem var birinci.negatif ikinci pozitif ama 11.haftada bos gebelikten kurtaj oldum bugun acibadem bulent hocaya gittik üçüncü deneme için ve bize emriyolari genetige gonderelim dedi. Hamile kalma sansim artiyomu diye sordugumda evet dedi ama kafam cok karisik bide cok paralar cikti

rabbim hepimize daynm gücü sabır versin .. sizde neden öyle oldu
Bende zaten rezerv düşüktü. 2 si dollendi 1 tanesi istenilen kalite değil diğeri 5. Gün emb. Olarak yaşim yüzünden pgt gitti. Sonuç bekliyoruz 15 güne belli olur dediler. Umutlu olmaya sağlam durmaya çalışıyorum ☺

inşallah 1. kalitede ilerler en azından ondan yüzün güler canım ya

Iyi geceler kizlar doktordan geldigimden beri internette bakiniyorum beynimde binlerce cevapsiz soru,pgt yontemi.embriyolara zarar veriyomu. Pgt icin ortalama kac embriyo gondermek gerekiyo biz 3 diye dusunduk cunku tanesi 450 dolar ortama beşbin liraya geliyor sadece pgt. Ve gercekten gebelik sansini arttiriyomu ne olur cevap verin . Yumurta toplamadan sonra 15 gun gibi bir sure verdiler yani ben adet olmus olucam ee sonra yine yumurta olusmaya baslamickmi bende nasil olucak

Sml kızlar öncelikle hepinize gecmis olsun size sormak istediğim bir şey var dondurulmus embriyoya yapılıyorum bu işlem

Sorularr sorularr gelin kizlarr gelin dondurulmusa yapiliyo gerci emriyolar kacinci gun donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…