- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.001
canım moralini bozmamaya çalış lütfen(çok zor olduğunu biliyorum) embriyolarının pgt girmemesi dünyanın sonu değil ki...allah yazdıysa pgt olmadan tutunur.İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ORYA GİDİPTE TRANSFER İPTAL DERLERSE KENDİMİ HİÇ TOPLAYMAM SANIRIM
canım acıbademe bende gitmiştim ücret orda gerçekten çok fazla.Merhaba, 2 tup bebek denemem var birinci.negatif ikinci pozitif ama 11.haftada bos gebelikten kurtaj oldum bugun acibadem bulent hocaya gittik üçüncü deneme için ve bize emriyolari genetige gonderelim dedi. Hamile kalma sansim artiyomu diye sordugumda evet dedi ama kafam cok karisik bide cok paralar cikti
Inşallah canım şimdi merkeze gidiyorum inşallah transfer iptal olmazda süreç devam edercanım moralini bozmamaya çalış lütfen(çok zor olduğunu biliyorum) embriyolarının pgt girmemesi dünyanın sonu değil ki...allah yazdıysa pgt olmadan tutunur.
çok zor bi süreç ama güçlü olmak zorundasın lütfen güzel düşün ne biliyosun tutunmayacağını
3.cu gün cnmSorularr sorularr gelin kizlarr gelindondurulmusa yapiliyo gerci emriyolar kacinci gun donduruldu
Bol şans diliyorum allahtan hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler.....Inşallah canım şimdi merkeze gidiyorum inşallah transfer iptal olmazda süreç devam eder
Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
Hay Allah ya... her işte bir hayir vardır demek lazım.. bunca emek bunca zaman alah yardimci olsun. Başka Dr bakmak lazım kesun de bunu acikca söylemeleri ilginç ...Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
Cok sukur allah kucagina almayi nasip etsin insallahh. Bizde maddi acidan 3 tane gondeririz diye dusunduk. Gercekten tutunma sirasinda nekadar etkisi var o aklimda hep soru isaretiConnet benim tedavi olduğum merkez en az dört tane genetiğe gönderiyoruz dedi bizde o şekilde yaptık tanesi 500 dolardan üç tanesi sağlıklı geldi chg yapıldı bir sağlıklıyla oğlum oldu üç ayımız bitecek çok şükür zaten transferi bir sonraki adetinle yapıyor çoğu hastane ki benimde öyle oldu bir ay rahimi dinlendirmek için
Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Hamile kalmanızı imkansız kılan bir özel durumumuz olmadığı sürece şansımız var ve insanlar 5.-6. denemeşerinde hatta kimi zaman sonrakilerde bile bebek sahibi olabiliyor. Bunun için de umuda ihtiyaç var. Umudunuzu elinizden almalarına izin vermeyin. Bakın bir sürü örnek var. Niye pnlardan biri de bi olmayalım?Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
Ilk 2 denemem memorial sislide olmustu. Bus efer acibademi tavsiye ettiler ama bukadar pahali.olacagini bilmiyordum tup bebek 6850 tl diye duyunca ee normalmis dedik basladik ama bu pgt olayi falan hic aklimiza gelmemisti. Tek merak ertigim sonucu pozitif olarak nekadar etkiliyo. Doktora sordugumda buyuk olcude sansi artiriyo dedi. Baska merkez arastirmadim cunku doktor bu yontemde merkezin cok iyi olmasi gerekiyo diyince ve hic bilgim olmadi icin arastirmadimcanım acıbademe bende gitmiştim ücret orda gerçekten çok fazla.
bence pgt yapan merkezleri gez.hepsinden fiyat al.kafana hangisi yatarsa orada tedaviye başla hayırlı uğurlu olsun şimdidem
Benim 2 embriyom kaldı 5.güne. ikisini de gönderdik genetik incelemeye ve biri sağlıklı geldi. Transfer yapıldı ama kimyasal gebelik oldu. Yani aslında bir garantisi yok. Biz sadece düşük /kürtaj vb. bir süreçten korktuğumuz için istedik pgt yi. Ama öyle de olmadı. Dilerim sizde pozitif sonuçlanır. Yaşınız genç ise gerek yok bence.Cok sukur allah kucagina almayi nasip etsin insallahh. Bizde maddi acidan 3 tane gondeririz diye dusunduk. Gercekten tutunma sirasinda nekadar etkisi var o aklimda hep soru isareti
Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor[/QUOTcanım kolay degil Allah yardımcın olsun sen hangi ildesin bende başladım tedaviye yumurtalarım toplandı iki gün oldu ngs için 5.günü bekliyoruz benim Dr iyi ben bahceciye gidiyorum Dr arkadaşım önermisti senin derdini dert eden birisi diye düşünürsen bi git derim
Canim benim 2. Tup bebek pozitif oldu fakat bos gebelikten 11.haftada kurtaj oldum ve 10 senelik evliyim doktor isimizi sansa birakmayalim dedi. Buarada yasim 34Benim 2 embriyom kaldı 5.güne. ikisini de gönderdik genetik incelemeye ve biri sağlıklı geldi. Transfer yapıldı ama kimyasal gebelik oldu. Yani aslında bir garantisi yok. Biz sadece düşük /kürtaj vb. bir süreçten korktuğumuz için istedik pgt yi. Ama öyle de olmadı. Dilerim sizde pozitif sonuçlanır. Yaşınız genç ise gerek yok bence.
Duruma alışmaya çalışıyorum. Elden bişey gelmiyo. Bu ngs yi genlabda mı yaptırdın.? Cgh den ucuzmuş. Ben dort embriyo için 2062 dolar odedim.Imdesire sanada çok geçmiş olsun ne durumdasın şimdi kolay değil Rabbim sabır ve güç versin benim ngs embriyo başına 350 $
yapma yaaaTransfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?