- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.021
canım ya...züldüm belki yarın durum biraz daha düzelir.kaçıncı gün dü ki bugun..Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
canım ya...züldüm belki yarın durum biraz daha düzelir.kaçıncı gün dü ki bugun..Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
Biz sorduk ne yapalım diye başka merkez deneyin dedi el elden üstündür dedi .yumurta kalitem kötü benim kalite neden kötü oluyoryapma yaaaAllahtan ümit kesilmez yarın bakalım ne gelecek..
ama başka merkeze neden gönderiyorlar?
Transfer iptal canım kaliteleri kötü benim yumurta kalitemde öylecanım moralini bozmamaya çalış lütfen(çok zor olduğunu biliyorum) embriyolarının pgt girmemesi dünyanın sonu değil ki...allah yazdıysa pgt olmadan tutunur.
çok zor bi süreç ama güçlü olmak zorundasın lütfen güzel düşün ne biliyosun tutunmayacağını
3.tedavim havuz yapmıştık yumurta kaliteleri her yöntemi denedi biz başka napabiliriz diye sorduk başka merkez önerdi istanbul ankara gibi pgt yi eşim ile orak hücre olduğumuz için istemiştik ama olmadı zamanım para boşa gitti birde genetik testi yapacağımız yer 3900tl Ödeme yaptık vermiyor bize ona da gerildikHiç umutsuzluğa kapılmayın. Hamile kalmanızı imkansız kılan bir özel durumumuz olmadığı sürece şansımız var ve insanlar 5.-6. denemeşerinde hatta kimi zaman sonrakilerde bile bebek sahibi olabiliyor. Bunun için de umuda ihtiyaç var. Umudunuzu elinizden almalarına izin vermeyin. Bakın bir sürü örnek var. Niye pnlardan biri de bi olmayalım?
Hangi merkezde tedavi gördünüz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız 37 üstü mü?
Şu merkezlerin zor vaka gördüklerinde başka merkez deneyin demelerine çok sinirleniyorumm
Tedavi gördüğünüz merkez neresi?3.tedavim havuz yapmıştık yumurta kaliteleri her yöntemi denedi biz başka napabiliriz diye sorduk başka merkez önerdi istanbul ankara gibi pgt yi eşim ile orak hücre olduğumuz için istemiştik ama olmadı zamanım para boşa gitti birde genetik testi yapacağımız yer 3900tl Ödeme yaptık vermiyor bize ona da gerildik
Bahcecinin çalıştığı biryer varmış söylediler ismini ama ben pek tutamıyorum aklımda bu arada henüz yaptırmadım bugün döllenmenin ikinci günüDuruma alışmaya çalışıyorum. Elden bişey gelmiyo. Bu ngs yi genlabda mı yaptırdın.? Cgh den ucuzmuş. Ben dort embriyo için 2062 dolar odedim.
Canım yerini oğrenip soylersen çok sevinirim. Yarın biyopsi mi yapılacak?Bahcecinin çalıştığı biryer varmış söylediler ismini ama ben pek tutamıyorum aklımda bu arada henüz yaptırmadım bugün döllenmenin ikinci günü
Olur tabi öğrenir söylerim Hayır yarın değil 5.gün yada 6.gün yapılacak yarın 3.gün bilgi vermek için arayacaklar o zaman ögrenirimCanım yerini oğrenip soylersen çok sevinirim. Yarın biyopsi mi yapılacak?
Canım bu 5. Gebeliğimdi. İki gun once kurtajla alındı. İlk dordu doğal yolla oldu.hiç kalp atımı gorulmedi. 5. Tup bebekte cgh ile ama bunun da yedinci hafta kalbi durdu. Altı embriyomuzdan dordu sağlıksız çıktı. Elde dondurulmuşum da yok. Herşey sil baştan. Ama gucum kalmadı. Kalp atımı gormek başka bişeymiş. Bu kayıp yıktı beni.Imdesire canım peki gebeligin nasıl sonlandırılacak kaçıncı gebelikti
Aynen öyle benimde iki kaybım var ikisinin de kalp atışları gözümden de kulağından da gitmiyor ikiside normal yolla olmuştuCanım bu 5. Gebeliğimdi. İki gun once kurtajla alındı. İlk dordu doğal yolla oldu.hiç kalp atımı gorulmedi. 5. Tup bebekte cgh ile ama bunun da yedinci hafta kalbi durdu. Altı embriyomuzdan dordu sağlıksız çıktı. Elde dondurulmuşum da yok. Herşey sil baştan. Ama gucum kalmadı. Kalp atımı gormek başka bişeymiş. Bu kayıp yıktı beni.
Hem maddi hem manevi olarak kolay değil Rabbim de bizi böyle sınıyor sabır tevekkül yapacak birşey yok vazgeçmek yok bizim de bebislerimiz olacak Allah ın izniyleCanım bu 5. Gebeliğimdi. İki gun once kurtajla alındı. İlk dordu doğal yolla oldu.hiç kalp atımı gorulmedi. 5. Tup bebekte cgh ile ama bunun da yedinci hafta kalbi durdu. Altı embriyomuzdan dordu sağlıksız çıktı. Elde dondurulmuşum da yok. Herşey sil baştan. Ama gucum kalmadı. Kalp atımı gormek başka bişeymiş. Bu kayıp yıktı beni.
Bizde tespit edilebiken hiçbir sorun yok. Herşey Allahın izniyle elbet. Ol demesini bekliycez. Demezse bunda da bir hayır vardır elbet. Ama çok zor. Ben çok umutluydum cgh yaptırırsam olacak diye. Şimdi guvenemiyorum hiçbişeye. Şu eyrafdakiler bi sussa ben sabredicem ama yok susmuyolar.. Bizi en çok bunaltan anlayışsız insanlar.offff valla çpk bunaldım.Hem maddi hem manevi olarak kolay değil Rabbim de bizi böyle sınıyor sabır tevekkül yapacak birşey yok vazgeçmek yok bizim de bebislerimiz olacak Allah ın izniyle
O zaman görüşme etrafındakilerle uzak tut onları kendindenBizde tespit edilebiken hiçbir sorun yok. Herşey Allahın izniyle elbet. Ol demesini bekliycez. Demezse bunda da bir hayır vardır elbet. Ama çok zor. Ben çok umutluydum cgh yaptırırsam olacak diye. Şimdi guvenemiyorum hiçbişeye. Şu eyrafdakiler bi sussa ben sabredicem ama yok susmuyolar.. Bizi en çok bunaltan anlayışsız insanlar.offff valla çpk bunaldım.
Zaten çocuğum olmsdığı için kimse goruşmuyo benimle. Ama ortam aynı olunca olmuyo.konuşulanı duyup yine etkileniyosun.O zaman görüşme etrafındakilerle uzak tut onları kendinden
Nasıl görüşmüyorlar kimmiş onlar sanki bu bizim elimizde ne aptal insanlar var çok sinirlendim şimdiZaten çocuğum olmsdığı için kimse goruşmuyo benimle. Ama ortam aynı olunca olmuyo.konuşulanı duyup yine etkileniyosun.
Çocuklarına arkadaş bulsun oynasın diye biraraya geliyolar.beni niye çağırsınlar.başım şişermiş. E bunlar insanın yuzune soylenince çağırsalar bile gitmem zaten. Ben kendime yetiyorum allaha şukur. İşte çocuğu olanların da duşuncesi buymuş demekki. Çocuklu olmak bunu gerektiriyor galiba.Nasıl görüşmüyorlar kimmiş onlar sanki bu bizim elimizde ne aptal insanlar var çok sinirlendim şimdi
Bakma sen onlara onlar sana layık insanlar değillermis öyle düşün ben öyle bi saçmalık yeni duyuyorum benimde etrafında çocuğu olanlar kişiler var onlar hep bizim yanımızdaydiÇocuklarına arkadaş bulsun oynasın diye biraraya geliyolar.beni niye çağırsınlar.başım şişermiş. E bunlar insanın yuzune soylenince çağırsalar bile gitmem zaten. Ben kendime yetiyorum allaha şukur. İşte çocuğu olanların da duşuncesi buymuş demekki. Çocuklu olmak bunu gerektiriyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?