Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
canım ya...züldüm belki yarın durum biraz daha düzelir.kaçıncı gün dü ki bugun..
negüzel hemen başka merkezde deneyin diyebiliyolar.

Transfer iptal arkadaşlar yarın ki duruma tekrar bakacak belki çağırır ama umut yok başka merkez deneyin diyor
canım ya...züldüm belki yarın durum biraz daha düzelir.kaçıncı gün dü ki bugun..
negüzel hemen başka merkezde deneyin diyebiliyolar

Transfer iptal canım kaliteleri kötü benim yumurta kalitemde öyle

3.tedavim havuz yapmıştık yumurta kaliteleri her yöntemi denedi biz başka napabiliriz diye sorduk başka merkez önerdi istanbul ankara gibi pgt yi eşim ile orak hücre olduğumuz için istemiştik ama olmadı zamanım para boşa gitti birde genetik testi yapacağımız yer 3900tl Ödeme yaptık vermiyor bize ona da gerildik

Tedavi gördüğünüz merkez neresi?

Duruma alışmaya çalışıyorum. Elden bişey gelmiyo. Bu ngs yi genlabda mı yaptırdın.? Cgh den ucuzmuş. Ben dort embriyo için 2062 dolar odedim.
Bahcecinin çalıştığı biryer varmış söylediler ismini ama ben pek tutamıyorum aklımda bu arada henüz yaptırmadım bugün döllenmenin ikinci günü

Imdesire canım peki gebeligin nasıl sonlandırılacak kaçıncı gebelikti
Canım bu 5. Gebeliğimdi. İki gun once kurtajla alındı. İlk dordu doğal yolla oldu.hiç kalp atımı gorulmedi. 5. Tup bebekte cgh ile ama bunun da yedinci hafta kalbi durdu. Altı embriyomuzdan dordu sağlıksız çıktı. Elde dondurulmuşum da yok. Herşey sil baştan. Ama gucum kalmadı. Kalp atımı gormek başka bişeymiş. Bu kayıp yıktı beni.

Aynen öyle benimde iki kaybım var ikisinin de kalp atışları gözümden de kulağından da gitmiyor ikiside normal yolla olmuştu

Hem maddi hem manevi olarak kolay değil Rabbim de bizi böyle sınıyor sabır tevekkül yapacak birşey yok vazgeçmek yok bizim de bebislerimiz olacak Allah ın izniyle

Hem maddi hem manevi olarak kolay değil Rabbim de bizi böyle sınıyor sabır tevekkül yapacak birşey yok vazgeçmek yok bizim de bebislerimiz olacak Allah ın izniyle
Bizde tespit edilebiken hiçbir sorun yok. Herşey Allahın izniyle elbet. Ol demesini bekliycez. Demezse bunda da bir hayır vardır elbet. Ama çok zor. Ben çok umutluydum cgh yaptırırsam olacak diye. Şimdi guvenemiyorum hiçbişeye. Şu eyrafdakiler bi sussa ben sabredicem ama yok susmuyolar.. Bizi en çok bunaltan anlayışsız insanlar.offff valla çpk bunaldım.

O zaman görüşme etrafındakilerle uzak tut onları kendinden

Nasıl görüşmüyorlar kimmiş onlar sanki bu bizim elimizde ne aptal insanlar var çok sinirlendim şimdi
Çocuklarına arkadaş bulsun oynasın diye biraraya geliyolar.beni niye çağırsınlar.başım şişermiş. E bunlar insanın yuzune soylenince çağırsalar bile gitmem zaten. Ben kendime yetiyorum allaha şukur. İşte çocuğu olanların da duşuncesi buymuş demekki. Çocuklu olmak bunu gerektiriyor galiba.

Bakma sen onlara onlar sana layık insanlar değillermis öyle düşün ben öyle bi saçmalık yeni duyuyorum benimde etrafında çocuğu olanlar kişiler var onlar hep bizim yanımızdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…