Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

S saremina olursa rabbimden olmazsada rabbimden ama Allhin haram kıldigi şeyi nasil yapipta hayir gormeyi beklerizki hemde nasil kwndi coxugum die sevebilirizki yumurta donosyonu dedigin sey baskasinin coxugu olmuyomu yani Allh oyle seyler nasip etmesin

İmdesire yaso bebek ve diger arkadaslar ne olur umudunuzu yitirmeyin bura coxugu olamayan bebegi olmayan kimse kalmadi hepsi bebislerine kavustu simdi o kucuk yaramazlarla ugrasiyolar ve giremiyolar hally ikizannesi2016 @kocisim @milat27 baska kim vardi nickleri aklima gelmiyoki @shebly kızlarrr bi ugrayin topice hele bize bi moral verin gūc verinn

Masa ben umudumu yitirmedim sadece imdesire ile biraz konuştuk

Imdesire benim merkezim ngs yi yurtdışında bir yere gönderiyormuş
İnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...

Normal hamilelikte ngs ne zaman yapilio hamileyim dogal yolla tup bebek degil ama genetik sorun oldugu icin test yapilmasi gerekio ne zaman yapilir sizce
Canum senin 11. Hafta cvs yapturman gerekir. Eğer ben de doğal yoldan kalırsam benim de yapturmam lazım. İyi bir doktor bul bu iş için.

Canım gerçekten benim Dr tavsiye ederim henüz bi netice almamış olsamda Dr inanılmaz yoğun yurtdışından bile hastaları var bana her türlü testi yaptı bana lütfen bana güven ben herseyi senin adına düşünüyorum sen kendini rahat bırak dedi

Insallh emeginin karsiligini alirsin ..canim NGS nasil bi tedavi neler yapiliyor sanki bu topicte ilk sen yaptiriyosun NGS yi insallh hayirla tamamlanir
Ngs pgt nin en gelişmiş hali 5 yada 6.gün araştırmaya gönderiyorlar sadece problem olan kromozomları değil 46 kromozomun hepsi inceleniyor

Rabhim yardimcimiz olsun ben dort tane gebelik kaybi yasadim simdi alti haftalikken keseyi gorduk 0.38 cm 2254 iyi diolar ama bakalim nasip diyelim yarin twkrar doktora gidecm bakalim ne cikacak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins

canım eğer durumum onu gerektirseydi belkide yaptırabilirdim. bunlar kötü şeyler değil bence zaten Rabbim vesile olmasa yapılabilirmi... Allah istemesse yumurta başkasının da olsa o çocuğa can vermez zaten.
rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah....

canım çok zor toparlanmak...biliyorum bende yaşadım ve burdaki herkes yaşadı....
ama bebğin tutunmuş ve pgt temiz gelmiş bu defa diyelim şanssızlık oldu..herdefa böyle olmıycak inşallah bidahaki denemende sağlıcakla kauşursun yavruna

geçmiş olsun canım nebiliyim onun için bir şey yok mu acaba
benim dr bana her ay kadının yumurtaları değişiklik gösterir derdi kalitelerinide etkiler belki
qenzim kullanırmıştı dr bana o kadar ... araştırıyorum bakalım birşey bulabilecemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…