- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.041
Çocuğu olmayanBakma sen onlara onlar sana layık insanlar değillermis öyle düşün ben öyle bi saçmalık yeni duyuyorum benimde etrafında çocuğu olanlar kişiler var onlar hep bizim yanımızdaydi
Masa ben umudumu yitirmedim sadece imdesire ile biraz konuştukİmdesire yaso bebek ve diger arkadaslar ne olur umudunuzu yitirmeyin bura coxugu olamayan bebegi olmayan kimse kalmadi hepsi bebislerine kavustu simdi o kucuk yaramazlarla ugrasiyolar ve giremiyolarhally ikizannesi2016 @kocisim @milat27 baska kim vardi nickleri aklima gelmiyoki @shebly kızlarrr bi ugrayin topice hele bize bi moral verin gūc verinn
İnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...Imdesire benim merkezim ngs yi yurtdışında bir yere gönderiyormuş
Insallh emeginin karsiligini alirsin ..canim NGS nasil bi tedavi neler yapiliyor sanki bu topicte ilk sen yaptiriyosun NGS yi insallh hayirla tamamlanirImdesire benim merkezim ngs yi yurtdışında bir yere gönderiyormuş
Canum senin 11. Hafta cvs yapturman gerekir. Eğer ben de doğal yoldan kalırsam benim de yapturmam lazım. İyi bir doktor bul bu iş için.Normal hamilelikte ngs ne zaman yapilio hamileyim dogal yolla tup bebek degil ama genetik sorun oldugu icin test yapilmasi gerekio ne zaman yapilir sizce
Canım gerçekten benim Dr tavsiye ederim henüz bi netice almamış olsamda Dr inanılmaz yoğun yurtdışından bile hastaları var bana her türlü testi yaptı bana lütfen bana güven ben herseyi senin adına düşünüyorum sen kendini rahat bırak dediİnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...
Ngs pgt nin en gelişmiş hali 5 yada 6.gün araştırmaya gönderiyorlar sadece problem olan kromozomları değil 46 kromozomun hepsi inceleniyorInsallh emeginin karsiligini alirsin ..canim NGS nasil bi tedavi neler yapiliyor sanki bu topicte ilk sen yaptiriyosun NGS yi insallh hayirla tamamlanir
İnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...[/QUOTEinşallah sağlıklı embriyo gelirse transfer martta olacak başarı oranı yükseltmek için rahim dinlendirme yapacak Dr um bu tüp bebek iğneleri rahmin yapısını degistiriyormus onun icin
Hastalığını bile bile mi hamile kaldin canım. Problem neydi. Kaç yaşında cocugunBende kartalda oturuyorum cnm. Genetik hastalığım var ama doğal yolla bir oğlum oldu şükürler olsun. Kartalı görünce yazayım dedim nedense :)
canım eğer durumum onu gerektirseydi belkide yaptırabilirdim. bunlar kötü şeyler değil bence zaten Rabbim vesile olmasa yapılabilirmi... Allah istemesse yumurta başkasının da olsa o çocuğa can vermez zaten.
canım çok zor toparlanmak...biliyorum bende yaşadım ve burdaki herkes yaşadı....İnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...
geçmiş olsun canım nebiliyim onun için bir şey yok mu acabaTransfer iptal canım kaliteleri kötü benim yumurta kalitemde öyle
qenzim kullanırmıştı dr bana o kadar ... araştırıyorum bakalım birşey bulabilecemiyimgeçmiş olsun canım nebiliyim onun için bir şey yok mu acaba
benim dr bana her ay kadının yumurtaları değişiklik gösterir derdi kalitelerinide etkiler belki
Cnm peki sendede kromozom bozuklugu mu varCanum senin 11. Hafta cvs yapturman gerekir. Eğer ben de doğal yoldan kalırsam benim de yapturmam lazım. İyi bir doktor bul bu iş için.
Acaba DHEA ışe yarar mi ben kullandim az bir şeý bence işe yaradi.Yumurta kalite ve sayisi için 1 kutuya yakin kullanmiştim.qenzim kullanırmıştı dr bana o kadar ... araştırıyorum bakalım birşey bulabilecemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?