- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.061
Imdesire canim cok gecmis olsun. Acin cok taze daha. Bu topikteki en zor sey kayiplari yasamak bence. Hamile kalsan bile 3-4 ay elin yureginde bekliyosun. Allah buyuk canim umudunu kaybetme. Dindurlumus embryolarin varmiİnşallah guzel haberler alırsın. Transfer o zaman bi sonraki ay mı olacak? Ben de doktordan geldim şimdi. Parça kalmış mı diye baktı.bişey yok şukur. Onceden sana pgt gerek yok diyen doktor şimdi yine pgt yaptırmalısın diyo. Resmen kendi tedavimi kendim yaptım. Bakalım uç ay bi dinlenelim. Bi kez daha denerşm.olmazsa yine uğraşmıycam artık. Bi kalp atışını gormek bile yıkıp geçti beni allah yavrusunu kaybeden annelere , şehit annelerine sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısını gostermesin...
allah yardimcin olsun. Bene ayni yollardan gectim. Her hafta bu sefer kalbi durmustur kesin diyerek gittim doktora. O kadar dusuktrn sonra insan cok tedirgin oluyoRabhim yardimcimiz olsun ben dort tane gebelik kaybi yasadim simdi alti haftalikken keseyi gorduk 0.38 cm 2254 iyi diolar ama bakalim nasip diyelim yarin twkrar doktora gidecm bakalim ne cikacak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins
Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik.geçmiş olsun canım nebiliyim onun için bir şey yok mu acaba
benim dr bana her ay kadının yumurtaları değişiklik gösterir derdi kalitelerinide etkiler belki
Araştırdım onu .. kullandıktan sonra ve öncesini kıyaslarsan kaç yumurta kaliteli olduAcaba DHEA ışe yarar mi ben kullandim az bir şeý bence işe yaradi.Yumurta kalite ve sayisi için 1 kutuya yakin kullanmiştim.
canım 10+2 oldum ben hamd olsun..Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik.hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz
merhaba kızlar, hep okuyorum takipteyim sizleri. ben de transfere hazırlanıyorum. şubat adetimle başlayacağız hayırlısıyla.. dualarınızı bekliyorum..Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik.hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz
canım büyük kızla uğraşıyorum bu ara canım sıkkınmasal2010 masal sen de yoksun bayadir? Ins hersey yolundadir. Bebek nasil sen nasilsin?
ay bu çok güzel bir haber yaaamerhaba kızlar, hep okuyorum takipteyim sizleri. ben de transfere hazırlanıyorum. şubat adetimle başlayacağız hayırlısıyla.. dualarınızı bekliyorum..
yok anacım yok, bitmiyor dertler, endişeler, ben organ taramasından sonra rahatlarım diyordum bommmm yeni bir bomba çıktı.. İnşallah rahatlarsın sende.canım 10+2 oldum ben hamd olsun..
hala korkuyorum 15 gun snra 12 hafta olucak ozaman biraz rahatlıycam.
kahve kahve lekelenmelerim oluyo gündüzleri o biraz tedirgin ediyor beni
bu arada eğer sağlıklı ilerlerse gebeliğim amniyosentez yaptırabilirim belki
sen nasılsın canım 20 hafta fln oldun herhalde en son konuştuğumuzda 17 haftadaydın sanırım :) ohh ne güzel maşallah 4 aylık oldu bebe
hayat_gün kafasını dinliyodur herhalde biraz..unutsun herşeyi enerji toplasın kendine.girmiyor sanırım çoktandır rastlaşmadık
maşAllah ona, artık sıkıntı olmaz canım tüm herşeyi tamamladı sadece buyuyecek hayırlısıyla. şişmanlıycakallah yardimcin olsun. Bene ayni yollardan gectim. Her hafta bu sefer kalbi durmustur kesin diyerek gittim doktora. O kadar dusuktrn sonra insan cok tedirgin oluyo
şubat 7 gibi başlayacak canım:) ama strsten biraz erteleniyor bir kaç aydır. :)ay bu çok güzel bir haber yaaahadi bakalım maşaaAllah, peki tahminii ne zaman geliyor kırmızılar
ay benim de aynı olmuştu, ne sinir olmuştum :) bekliyon bekliyon gelmiyoşubat 7 gibi başlayacak canım:) ama strsten biraz erteleniyor bir kaç aydır. :)
Mrh canım iyiyim ben farklı bir durum yok.Sen nasılsın?Bebişimiz iyidir inşallah..Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik.hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz
Valla yorumunu pek okuyamadim.Takvimin dikkatimi çekti. Çok mutlu oldum.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benim..allah yardimcin olsun. Bene ayni yollardan gectim. Her hafta bu sefer kalbi durmustur kesin diyerek gittim doktora. O kadar dusuktrn sonra insan cok tedirgin oluyo
Aynen canim kafa dinliyorum.Kkya giriyorum da sayfaya pek bakmadım sürekli aynı konulara odaklanmamak için.Vicdanazabi etiketleyince gördüm.Hepiniz dualarimdasiniz.Sen de artık rahatla canm.Bebiş Allah'in izniyle iyi.Hamileliklerde lekelenmeler olabiliyor.Tabi kontrollerini aksatma.canım 10+2 oldum ben hamd olsun..
hala korkuyorum 15 gun snra 12 hafta olucak ozaman biraz rahatlıycam.
kahve kahve lekelenmelerim oluyo gündüzleri o biraz tedirgin ediyor beni
bu arada eğer sağlıklı ilerlerse gebeliğim amniyosentez yaptırabilirim belki
sen nasılsın canım 20 hafta fln oldun herhalde en son konuştuğumuzda 17 haftadaydın sanırım :) ohh ne güzel maşallah 4 aylık oldu bebe
hayat_gün kafasını dinliyodur herhalde biraz..unutsun herşeyi enerji toplasın kendine.girmiyor sanırım çoktandır rastlaşmadık
Canim cok sevindim senin adına. Bu defa rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Geçmiş geçmişte kaldı ileriye odaklan güzel şeyler düşün. Bu defa güzel haberler alacaksın innnşallah..İnanıyorum..merhaba kızlar, hep okuyorum takipteyim sizleri. ben de transfere hazırlanıyorum. şubat adetimle başlayacağız hayırlısıyla.. dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?