Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Imdesire canim cok gecmis olsun. Acin cok taze daha. Bu topikteki en zor sey kayiplari yasamak bence. Hamile kalsan bile 3-4 ay elin yureginde bekliyosun. Allah buyuk canim umudunu kaybetme. Dindurlumus embryolarin varmi

Rabhim yardimcimiz olsun ben dort tane gebelik kaybi yasadim simdi alti haftalikken keseyi gorduk 0.38 cm 2254 iyi diolar ama bakalim nasip diyelim yarin twkrar doktora gidecm bakalim ne cikacak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins
allah yardimcin olsun. Bene ayni yollardan gectim. Her hafta bu sefer kalbi durmustur kesin diyerek gittim doktora. O kadar dusuktrn sonra insan cok tedirgin oluyo

geçmiş olsun canım nebiliyim onun için bir şey yok mu acaba
benim dr bana her ay kadının yumurtaları değişiklik gösterir derdi kalitelerinide etkiler belki
Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik. hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz

Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik. hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz
canım 10+2 oldum ben hamd olsun..
hala korkuyorum 15 gun snra 12 hafta olucak ozaman biraz rahatlıycam.
kahve kahve lekelenmelerim oluyo gündüzleri o biraz tedirgin ediyor beni
bu arada eğer sağlıklı ilerlerse gebeliğim amniyosentez yaptırabilirim belki
sen nasılsın canım 20 hafta fln oldun herhalde en son konuştuğumuzda 17 haftadaydın sanırım :) ohh ne güzel maşallah 4 aylık oldu bebe
hayat_gün kafasını dinliyodur herhalde biraz..unutsun herşeyi enerji toplasın kendine.girmiyor sanırım çoktandır rastlaşmadık

merhaba kızlar, hep okuyorum takipteyim sizleri. ben de transfere hazırlanıyorum. şubat adetimle başlayacağız hayırlısıyla.. dualarınızı bekliyorum..

masal2010 masal sen de yoksun bayadir? Ins hersey yolundadir. Bebek nasil sen nasilsin?
canım büyük kızla uğraşıyorum bu ara canım sıkkın

kızımın özel bölgesinde 1-2 kalın tüy vardı artmaya başladı, bende bi cocuk druna götürdüm bazı hormon testleri yapıldı, erken ergenlikten şüpheleniliyor, çocuk endokrin takip etmeli dendi, ama maalesef ki devlette uzmanlık branşları bomboş, adam akıllı bir hoca bulamıyorsun, randevu alınamıyor, bazı testleri sadece çapa ve marmara üni yapabiliyor, kaç gündür hastane hastane dolanıyorum. şükür bugün biraz yol aldım.. Marmara ünide ptesi günü eksik kalan testler, kemik yaşı tespiti falan yapılacak..

annelik çok başka bişey, yoluna koyamadım diye o kadar üzüldüm ki, bi de koşturmaca içindeyim, kaç gündür karın ağrısı yaşıyordum.. bugün şükür iyiyim. kendi risklerimi unuttum walla, sonra dün akşam artık eşim dedi, karnındda da bir evladımız var biliyorsun değil mi dedi, bu kadar harap edecek bir şey yok sakin ol diye kızdı bana

bu ara hep masal la uğraşıyoruz, diş derken bi de bu çıktı, Allah dermansız dert vermesin kuzularımıza, göbüştekilere - yanımızdakilere şifa versin İnşAllah.

merhaba kızlar, hep okuyorum takipteyim sizleri. ben de transfere hazırlanıyorum. şubat adetimle başlayacağız hayırlısıyla.. dualarınızı bekliyorum..
ay bu çok güzel bir haber yaaa hadi bakalım maşaaAllah, peki tahminii ne zaman geliyor kırmızılar

yok anacım yok, bitmiyor dertler, endişeler, ben organ taramasından sonra rahatlarım diyordum bommmm yeni bir bomba çıktı.. İnşallah rahatlarsın sende.

benimde 12-13. haftalara kadar kahve kahve geldi hep, sonra kesildi, Allahın izniyle seninki de kesilir, Masal da 22. haftaya kadar kesintisiz gelmişti, sonra durdu, biz de 26. hafta iğneyi kesebilmiştik. ama tecrübelerimle sabittir ki, kahverengilerden korkma...

kendine dikkat et, seviyom seni..

allah yardimcin olsun. Bene ayni yollardan gectim. Her hafta bu sefer kalbi durmustur kesin diyerek gittim doktora. O kadar dusuktrn sonra insan cok tedirgin oluyo
maşAllah ona, artık sıkıntı olmaz canım tüm herşeyi tamamladı sadece buyuyecek hayırlısıyla. şişmanlıycak

Kızlar Merhaba benim doktorum da 3.tup bebek denememde Embriyolara genetik test yapacak fakat ben sağlıklı olursa iki embriyo transferi istiyorum bana Hayır diyor tutmazsa ikinci de de 1 koycam diyor iki embriyoyu unut dedi
Ama hocam önceki tüp bebekte dondurulmuş embriyolardan 3 tane koymayı teklif ettiniz ben şaşırdım sonra ben iki tane olsun dedim diye söyledim bana bunlar çok değerli kıymetli embriyolar o yüzden 1 tane 1 tane koycam dedi
Nasıl. Bi fark var ki bunda 3 tane embriyo transfer edelimmi diyen doktor şimdi 1 tane diyor 2 asla diyor

Valla yorumunu pek okuyamadim.Takvimin dikkatimi çekti. Çok mutlu oldum.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benim..

Aynen canim kafa dinliyorum.Kkya giriyorum da sayfaya pek bakmadım sürekli aynı konulara odaklanmamak için.Vicdanazabi etiketleyince gördüm.Hepiniz dualarimdasiniz.Sen de artık rahatla canm.Bebiş Allah'in izniyle iyi.Hamileliklerde lekelenmeler olabiliyor.Tabi kontrollerini aksatma.

Canim cok sevindim senin adına. Bu defa rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Geçmiş geçmişte kaldı ileriye odaklan güzel şeyler düşün. Bu defa güzel haberler alacaksın innnşallah..İnanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…