- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.081
kadın doğumcu ile görüşmeyi düşünüyorum yumurta takibi yaptırcam eşim bir doktor buldu mersin ünv. muhittin telliydi sanırım ona gidelim dedi başka 2 doktorada gidicem hangisi ile frekans uyarsa onda takibe devam edecemSchonerDuft canım üzüldüm ama umudunu kaybetme.Verecek Allah sen istesen de istemesen de o yavruyu kucağına verecek.Hiç çocuğun olmaz denilen kişiler hiç beklemediği anda anne oluyor.Canını sıkma hayat yine güzel yine devam ediyor.Şu an ne yapmayı düşünüyorsun canm?
Canimsin....:)yok anacım yok, bitmiyor dertler, endişeler, ben organ taramasından sonra rahatlarım diyordum bommmm yeni bir bomba çıktı.. İnşallah rahatlarsın sende.
benimde 12-13. haftalara kadar kahve kahve geldi hep, sonra kesildi, Allahın izniyle seninki de kesilir, Masal da 22. haftaya kadar kesintisiz gelmişti, sonra durdu, biz de 26. hafta iğneyi kesebilmiştik. ama tecrübelerimle sabittir ki, kahverengilerden korkma...
kendine dikkat et, seviyom seni..
Canim vala ozledim seni..Aynen canim kafa dinliyorum.Kkya giriyorum da sayfaya pek bakmadım sürekli aynı konulara odaklanmamak için.Vicdanazabi etiketleyince gördüm.Hepiniz dualarimdasiniz.Sen de artık rahatla canm.Bebiş Allah'in izniyle iyi.Hamileliklerde lekelenmeler olabiliyor.Tabi kontrollerini aksatma.
canım büyük kızla uğraşıyorum bu ara canım sıkkın
kızımın özel bölgesinde 1-2 kalın tüy vardı artmaya başladı, bende bi cocuk druna götürdüm bazı hormon testleri yapıldı, erken ergenlikten şüpheleniliyor, çocuk endokrin takip etmeli dendi, ama maalesef ki devlette uzmanlık branşları bomboş, adam akıllı bir hoca bulamıyorsun, randevu alınamıyor, bazı testleri sadece çapa ve marmara üni yapabiliyor, kaç gündür hastane hastane dolanıyorum. şükür bugün biraz yol aldım.. Marmara ünide ptesi günü eksik kalan testler, kemik yaşı tespiti falan yapılacak..
annelik çok başka bişey, yoluna koyamadım diye o kadar üzüldüm ki, bi de koşturmaca içindeyim, kaç gündür karın ağrısı yaşıyordum.. bugün şükür iyiyim. kendi risklerimi unuttum walla, sonra dün akşam artık eşim dedi, karnındda da bir evladımız var biliyorsun değil mi dedi, bu kadar harap edecek bir şey yok sakin ol diye kızdı bana
bu ara hep masal la uğraşıyoruz, diş derken bi de bu çıktı, Allah dermansız dert vermesin kuzularımıza, göbüştekilere - yanımızdakilere şifa versin İnşAllah.
Çok teşekkür ederim canım..Kalplerimiz gönüllerimiz bir..Güzel enerjini burdan aliyorum emin ol.:))Sen de kendine çok dikkat et canm.Göz açıp kapayana kadar bir bakmışsın yavrun kucağında.Rabbim sağ salim bagişlasin inşallah..Canim vala ozledim seni..
Baya ilerledim canim hayirlisiyla sonuda guzel olur insallah
Cok girmemekle iyi yapiyosun uzaklas biraz kafani bosalt...benimde dualarimdasin hersey guzel olucak hepimiz icin
Kendine cok iyi bak
Öyle yapın canım. İnşallah bu defa istediğin gibi olsun herşey.Belki de kendiliğinden gelir kim bilir.Yeterki rabbim istesin.,kadın doğumcu ile görüşmeyi düşünüyorum yumurta takibi yaptırcam eşim bir doktor buldu mersin ünv. muhittin telliydi sanırım ona gidelim dedi başka 2 doktorada gidicem hangisi ile frekans uyarsa onda takibe devam edecem
Canm pgt ile ilgisi yok bazı yerler 1.2.denemede iki embriyo konulması yasal değil diyor.3.ve üzeri denemelerde iki embriyo yerlestiriyorlar.Ama bazı yerler de ilk deneme de olsa iki embriyo yerlestiriyor.Benim drum da önce kabul etmemişti ama hem ısrar ettik hem de embriyo kalitesinden dolayi iki tane transfer etti.2.tedavimde yine öyle olmuştu.Tabi ikincisinde kalite iyiydi de olumsuz sonuçlandı. Tutundu ancak myomdan dolayi düştü diye tahmin ediyoruz.Drum öyle söyledi.Kızlar pgt ile elde edilmiş sağlıklı embriyolardan sadece 1 tane mi transfer ediyorlar benim doktrum neden 1 tane koycam diye ısrar ediyor bana bi cevap yazar misiniz size kaç tane transfer edildi
Niye bana kimse bişey demiyor ya çok enteresan iyi sohbetler size kızlar allah herkesin yardımcısı olsun.
Var canım topicte.Arkadaşlar görünce yazarlar.Kromozom bozuklugu olup dogal yolla hakile kalip cocuk doguran var ni
merhba.durumumuz benzedigi icin sormak istedim.rezervazligini amh testi ile mi ogrendiniz.bendede var cunku kasimda tup bebek yaptirdim 7 yumurtam olustu 1 tane 1.kalite embriyo olustu o da kimyasal gebelik oldu.simdi ikinciyi deniycem dr pgtli yapalim bu sefer dedi.ama benim zaten cok az embriyom oluyor onada pgt uygulaniyor mu.bu arada benim yas 37 baska problem yok genetik flnBende zaten rezerv düşüktü. 2 si dollendi 1 tanesi istenilen kalite değil diğeri 5. Gün emb. Olarak yaşim yüzünden pgt gitti. Sonuç bekliyoruz 15 güne belli olur dediler. Umutlu olmaya sağlam durmaya çalışıyorum ☺
Ilk tedavide kullanmadim 5 toplandi 3 tanesi 5. gune gitti. Ikincide kullandim 11 toplandi 5 tanesi 5. güne gitti en iyi durumda olan da pgt den sağlam geldi çok şükür. 1 tane de donduruldu.Araştırdım onu .. kullandıktan sonra ve öncesini kıyaslarsan kaç yumurta kaliteli oldu
Iyi geceler kizlar doktordan geldigimden beri internette bakiniyorum beynimde binlerce cevapsiz soru,pgt yontemi.embriyolara zarar veriyomu. Pgt icin ortalama kac embriyo gondermek gerekiyo biz 3 diye dusunduk cunku tanesi 450 dolar ortama beşbin liraya geliyor sadece pgt. Ve gercekten gebelik sansini arttiriyomu ne olur cevap verin . Yumurta toplamadan sonra 15 gun gibi bir sure verdiler yani ben adet olmus olucam ee sonra yine yumurta olusmaya baslamickmi bende nasil olucak
Bu benim 3.tup bebek denemem olacak ilk iki denemelerde iki tane embriyo koydu hatta 2.tup bebegimde 6 haftalik düşügum var ama bu sefer tutmazsa 2.transferde yine 1 tane yine tutmazsa yine 1 tane dedi niye hocam 3 tane koyacaktiniz ben 2 olsun demiştim size dedim bu sefer 1 1 gidecek diye tutturdu 3 tane embriyo transfer yapmaya kalkan adam şimdi 1 diyor da ondan ne fark var diye düşünüyorumCanm pgt ile ilgisi yok bazı yerler 1.2.denemede iki embriyo konulması yasal değil diyor.3.ve üzeri denemelerde iki embriyo yerlestiriyorlar.Ama bazı yerler de ilk deneme de olsa iki embriyo yerlestiriyor.Benim drum da önce kabul etmemişti ama hem ısrar ettik hem de embriyo kalitesinden dolayi iki tane transfer etti.2.tedavimde yine öyle olmuştu.Tabi ikincisinde kalite iyiydi de olumsuz sonuçlandı. Tutundu ancak myomdan dolayi düştü diye tahmin ediyoruz.Drum öyle söyledi.
Selam Seda benim hep yumurta sayısı 1 yada 2 olduğu için tüp bebek yapalım dedik yaş bu ay itibariyle 43 oldu. Tedaviyle 4 yumurta oluştu 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Yaş nedeniyle pgt kesin istendi. Genetik Sağlik sorunumuz yok tedbir amaçlı. Sonuçta 1 embriyo transfer ediliyor fazla olursa içlerinden en iyi kalite nakledilir.merhba.durumumuz benzedigi icin sormak istedim.rezervazligini amh testi ile mi ogrendiniz.bendede var cunku kasimda tup bebek yaptirdim 7 yumurtam olustu 1 tane 1.kalite embriyo olustu o da kimyasal gebelik oldu.simdi ikinciyi deniycem dr pgtli yapalim bu sefer dedi.ama benim zaten cok az embriyom oluyor onada pgt uygulaniyor mu.bu arada benim yas 37 baska problem yok genetik fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?