Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

SchonerDuft canım üzüldüm ama umudunu kaybetme.Verecek Allah sen istesen de istemesen de o yavruyu kucağına verecek.Hiç çocuğun olmaz denilen kişiler hiç beklemediği anda anne oluyor.Canını sıkma hayat yine güzel yine devam ediyor.Şu an ne yapmayı düşünüyorsun canm?

kadın doğumcu ile görüşmeyi düşünüyorum yumurta takibi yaptırcam eşim bir doktor buldu mersin ünv. muhittin telliydi sanırım ona gidelim dedi başka 2 doktorada gidicem hangisi ile frekans uyarsa onda takibe devam edecem

Kızlar pgt ile elde edilmiş sağlıklı embriyolardan sadece 1 tane mi transfer ediyorlar benim doktrum neden 1 tane koycam diye ısrar ediyor bana bi cevap yazar misiniz size kaç tane transfer edildi

Canimsin....:)
Lekelenmelerde uzuldugumde sen geliyosun aklima saglicakla ilerledin yaaa o yuzden icim ferahliyo biraz
Az kaldi 12 haftaya insallah benimde kesilir cok sinir bozucu....
Kaybetme korkusu o mucadele cok zor.....
Karnim biraz cikti cok azicik dokununca sanki inaniyorum herseyin guzel olacagina.....

Canim vala ozledim seni..
Baya ilerledim canim hayirlisiyla sonuda guzel olur insallah
Cok girmemekle iyi yapiyosun uzaklas biraz kafani bosalt...benimde dualarimdasin hersey guzel olucak hepimiz icin
Kendine cok iyi bak

Canim vala ozledim seni..
Baya ilerledim canim hayirlisiyla sonuda guzel olur insallah
Cok girmemekle iyi yapiyosun uzaklas biraz kafani bosalt...benimde dualarimdasin hersey guzel olucak hepimiz icin
Kendine cok iyi bak
Çok teşekkür ederim canım..Kalplerimiz gönüllerimiz bir..Güzel enerjini burdan aliyorum emin ol.:))Sen de kendine çok dikkat et canm.Göz açıp kapayana kadar bir bakmışsın yavrun kucağında.Rabbim sağ salim bagişlasin inşallah..

Öyle yapın canım. İnşallah bu defa istediğin gibi olsun herşey.Belki de kendiliğinden gelir kim bilir.Yeterki rabbim istesin.,

Kızlar pgt ile elde edilmiş sağlıklı embriyolardan sadece 1 tane mi transfer ediyorlar benim doktrum neden 1 tane koycam diye ısrar ediyor bana bi cevap yazar misiniz size kaç tane transfer edildi
Canm pgt ile ilgisi yok bazı yerler 1.2.denemede iki embriyo konulması yasal değil diyor.3.ve üzeri denemelerde iki embriyo yerlestiriyorlar.Ama bazı yerler de ilk deneme de olsa iki embriyo yerlestiriyor.Benim drum da önce kabul etmemişti ama hem ısrar ettik hem de embriyo kalitesinden dolayi iki tane transfer etti.2.tedavimde yine öyle olmuştu.Tabi ikincisinde kalite iyiydi de olumsuz sonuçlandı. Tutundu ancak myomdan dolayi düştü diye tahmin ediyoruz.Drum öyle söyledi.

merhba.durumumuz benzedigi icin sormak istedim.rezervazligini amh testi ile mi ogrendiniz.bendede var cunku kasimda tup bebek yaptirdim 7 yumurtam olustu 1 tane 1.kalite embriyo olustu o da kimyasal gebelik oldu.simdi ikinciyi deniycem dr pgtli yapalim bu sefer dedi.ama benim zaten cok az embriyom oluyor onada pgt uygulaniyor mu.bu arada benim yas 37 baska problem yok genetik fln

Merhaba kizlar pazartesi keseyi görmek için dr ye gidicem.Ilk defa bu kadar heyecanlaniyorum.Standart tedavide jel , kan sulandirici iğne ve 4 günde bir prolutona ne kadar devam ediliyor. Pzt 7 haftalik olucaz inşallah..

Araştırdım onu .. kullandıktan sonra ve öncesini kıyaslarsan kaç yumurta kaliteli oldu
Ilk tedavide kullanmadim 5 toplandi 3 tanesi 5. gune gitti. Ikincide kullandim 11 toplandi 5 tanesi 5. güne gitti en iyi durumda olan da pgt den sağlam geldi çok şükür. 1 tane de donduruldu.

Canim ben biryerde pgt'den gecen embriyolarda sansin %68 oldugunu okumustum .Rahimin durumu bence %68 etkiler

Bu benim 3.tup bebek denemem olacak ilk iki denemelerde iki tane embriyo koydu hatta 2.tup bebegimde 6 haftalik düşügum var ama bu sefer tutmazsa 2.transferde yine 1 tane yine tutmazsa yine 1 tane dedi niye hocam 3 tane koyacaktiniz ben 2 olsun demiştim size dedim bu sefer 1 1 gidecek diye tutturdu 3 tane embriyo transfer yapmaya kalkan adam şimdi 1 diyor da ondan ne fark var diye düşünüyorum

Selam Seda benim hep yumurta sayısı 1 yada 2 olduğu için tüp bebek yapalım dedik yaş bu ay itibariyle 43 oldu. Tedaviyle 4 yumurta oluştu 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Yaş nedeniyle pgt kesin istendi. Genetik Sağlik sorunumuz yok tedbir amaçlı. Sonuçta 1 embriyo transfer ediliyor fazla olursa içlerinden en iyi kalite nakledilir.
Sağlıklı embriyo baska sorun yok ise tutunma ihtimali %50 gibi. Nerde tedavi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…