- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.101
Ankarada ganartta olmustum tedaviyi.simdi burada okuduklarima gore fazla sayida embriyo olmasi onemli bu pgtde.dr zaten embriyo 5.gune gitmezse tedavi iptal olur demisti.siz nerdesinizSelam Seda benim hep yumurta sayısı 1 yada 2 olduğu için tüp bebek yapalım dedik yaş bu ay itibariyle 43 oldu. Tedaviyle 4 yumurta oluştu 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Yaş nedeniyle pgt kesin istendi. Genetik Sağlik sorunumuz yok tedbir amaçlı. Sonuçta 1 embriyo transfer ediliyor fazla olursa içlerinden en iyi kalite nakledilir.
Sağlıklı embriyo baska sorun yok ise tutunma ihtimali %50 gibi. Nerde tedavi oluyorsun?
Ben normal yolla dogum yaptim, ama bende genetik sorunu oldugunu bilmiyordum, kizim agir hasta, engelli, eger böyle bi sorununuz varsa cok düsünün, cok zor bi durumVar canım topicte.Arkadaşlar görünce yazarlar.
Ben de anlamadım tamam pgtli olanlar kıymetli ama atılmıyor ki transfer ediliyor.Bir de 3. denemense 2 tane transfer etmesi lazım ki 1. 2.denemelerde bile 2 tane transfer edebiliyorlar.Sen konuş ikna etmeye çalış canım. Bize de olmaz dediler ama sonra sagolsun iki tane yerleştirdi drum.Bir transfer olsa da Allah korusun tutunmazsa diğer embriyonu transfer ederler.Elinde yine bir embriyon oluyor yani ama iki embriyo da şansı arttırıyor diye biliyorum.O kadar uğraş veriyoruz sonuçta olmuşken iki tane yerleştirilse keşke. Nerde tedavi görüyorsun canm?Bu benim 3.tup bebek denemem olacak ilk iki denemelerde iki tane embriyo koydu hatta 2.tup bebegimde 6 haftalik düşügum var ama bu sefer tutmazsa 2.transferde yine 1 tane yine tutmazsa yine 1 tane dedi niye hocam 3 tane koyacaktiniz ben 2 olsun demiştim size dedim bu sefer 1 1 gidecek diye tutturdu 3 tane embriyo transfer yapmaya kalkan adam şimdi 1 diyor da ondan ne fark var diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Doğru canm genetik rahatsızlık varsa doğal gebelik düşünmek büyük risk ama hani sağlıklı doğuran da oluyor.Onun için de ancak 11.haftada cvs ya da amniyosentezle bebek sağlıklı mı değil mi anlaşılabilir. Bu yöntemler olmazsa tabi 9 ay sonunda nasıl bir sürprizle karşılaşacağımızı bilemeyiz.Yani hersekilde zor da çok isteniyorsa tedavi için de gücün yoksa doğal denenebilir.Anneliği layığıyla yapabilecek her canlı anne olmayı hakediyor çünkü.Ben normal yolla dogum yaptim, ama bende genetik sorunu oldugunu bilmiyordum, kizim agir hasta, engelli, eger böyle bi sorununuz varsa cok düsünün, cok zor bi durum
Umudunu yitirme canım. Dondurulmuş embriyolarına mı kromozom taraması yapilacak?Sen pgt değil galiba cgh yapacaksın dimi? Bak embriyoların da fazla sağlıklı şansın yüksek yani.Burdaki kızlar görse daha tecrübeliler var yardimci olurlar canm. İnşallah görüp yazan olur.Ben ilk tüp Bebeğimi malesef Acıbadem de yaptırdım 26 yumurta toplandı 24 tanesi 5.gune gitti ankaraya gittim çok yumurtluyorsun gonalin dozunu düşürelim dedi yine 18 tane yumurtladim orda da 17 tane embriyo 5.gune kadar sağlam gitti 2.transferimde hamile kaldım 6 hafta sonra düşük yaptım yaşım 28 oldu şimdi yine aynı hastaneye aynı doktora 3.tup bebeğe başladım adetimi bekliyorum embriyo başına 250 dolara kromozom taraması yapacak ben butun yumurtalara test yaptiramamki ya kalanlar mecburen imha edilecek ya onlarin icinde dogru embriyo da giderse sikildim artik dusunmekten çok umudum yok ama dua ediyorum artık bu son olsun
Zaten doktorlar hamileyken bana dediler, bebegimin engelli olcagini, ama ben o cana kiyamazdim, RAbbimin verdigi bir emanet,Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Doğru canm genetik rahatsızlık varsa doğal gebelik düşünmek büyük risk ama hani sağlıklı doğuran da oluyor.Onun için de ancak 11.haftada cvs ya da amniyosentezle bebek sağlıklı mı değil mi anlaşılabilir. Bu yöntemler olmazsa tabi 9 ay sonunda nasıl bir sürprizle karşılaşacağımızı bilemeyiz.Yani hersekilde zor da çok isteniyorsa tedavi için de gücün yoksa doğal denenebilir.Anneliği layığıyla yapabilecek her canlı anne olmayı hakediyor çünkü.
İnşallah güzel sonuçlar alır sağlıklı yavrularına kavuşursun canm.Rabbim yavruna da acil şifalar versin inşallah.Çektiklerinin mükafatını rabbim en güzeliyle karşına çıkarsın inşallah..Zaten doktorlar hamileyken bana dediler, bebegimin engelli olcagini, ama ben o cana kiyamazdim, RAbbimin verdigi bir emanet,
Bende 4. ayda pgt denemesi yapacagim, insAllah bizde hayirli saglikli bi sekilde bebegimize kavusuruz
Amin canim sagol Allah razi olsun, Rabbim cümlemizi sevindirsinİnşallah güzel sonuçlar alır sağlıklı yavrularına kavuşursun canm.Rabbim yavruna da acil şifalar versin inşallah.Çektiklerinin mükafatını rabbim en güzeliyle karşına çıkarsın inşallah..
Cnm zaten 4 ay pgt yaptiracam dogal yolla hamile kaldim cok kafam karisik 4 tane nerdeyse dusugum var belkide bu saglikli o yuzden tutunuyo diyorum nasipBen normal yolla dogum yaptim, ama bende genetik sorunu oldugunu bilmiyordum, kizim agir hasta, engelli, eger böyle bi sorununuz varsa cok düsünün, cok zor bi durum
InsAllah Rabbim sevindirir ve bebegin saglikli olur,Cnm zaten 4 ay pgt yaptiracam dogal yolla hamile kaldim cok kafam karisik 4 tane nerdeyse dusugum var belkide bu saglikli o yuzden tutunuyo diyorum nasip
Aynen öyle 35 yas üstüne 1 embriyo transfer ediyoruz ikiz gebelik anneye bebege risk dedi zaten. Dolayısıyla 5. Güne giden zaten iyi kalite 1 adet bile büyük şans. Ist. Memorial da tedavi. Bende pgt sonucu bekliyorum.An
Ankarada ganartta olmustum tedaviyi.simdi burada okuduklarima gore fazla sayida embriyo olmasi onemli bu pgtde.dr zaten embriyo 5.gune gitmezse tedavi iptal olur demisti.siz nerdesiniz
Aynen öyle 35 yas üstüne 1 embriyo transfer ediyoruz ikiz gebelik anneye bebege risk dedi zaten. Dolayısıyla 5. Güne giden zaten iyi kalite 1 adet bile büyük şans. Ist. Memorial da tedavi. Bende pgt sonucu bekliyorum.
Insallah olur.iste 1 tane olunca embriyo o da genetigi bozuk cikarsa bi tedavi bosa gitmis oluyo allah yardimcimiz olsun umarim guzel sonuclanirAynen öyle 35 yas üstüne 1 embriyo transfer ediyoruz ikiz gebelik anneye bebege risk dedi zaten. Dolayısıyla 5. Güne giden zaten iyi kalite 1 adet bile büyük şans. Ist. Memorial da tedavi. Bende pgt sonucu bekliyorum.
Bende yaptiracagim eger devam ederse peki hic oncelerde hamile kalip dusurmedin mi o zaman anlasilirdi sanirim benim cok dusugum oldu bu saglikli olunca bizde cok sasirdik ama herseyde vardir bi hayir evt dunyaya getirelebilir bakilabilir ama sen oldukten sonra kim bakacak en buyuk korkum o yuzden tereddutluyum birsey yok su an tani dorduncu ayda hersey belli olacak cnm ama karar asamasi gerckten cok zor hamileyim ama hic sevinemiyorum hatta saka gibi gelio herseyin hayirlisi olsun insİnşallah güzel sonuçlar alır sağlıklı yavrularına kavuşursun canm.Rabbim yavruna da acil şifalar versin inşallah.Çektiklerinin mükafatını rabbim en güzeliyle karşına çıkarsın inşallah..
Canim pgt embriyonun tutunma ihtimali yuksek saglikli oldugu icun.ams 2 de koyulabilir egerr embriyolarin durumu iyiyse dr yuksek gebelik ihtimali veriyosa belki o yuzden tek diyodurBu benim 3.tup bebek denemem olacak ilk iki denemelerde iki tane embriyo koydu hatta 2.tup bebegimde 6 haftalik düşügum var ama bu sefer tutmazsa 2.transferde yine 1 tane yine tutmazsa yine 1 tane dedi niye hocam 3 tane koyacaktiniz ben 2 olsun demiştim size dedim bu sefer 1 1 gidecek diye tutturdu 3 tane embriyo transfer yapmaya kalkan adam şimdi 1 diyor da ondan ne fark var diye düşünüyorum
Malesef dondurulmuş yok. Herşey sil baştan başlıycaz. Uç ay kadar dinlenmek istiyorum.Imdesire canim cok gecmis olsun. Acin cok taze daha. Bu topikteki en zor sey kayiplari yasamak bence. Hamile kalsan bile 3-4 ay elin yureginde bekliyosun. Allah buyuk canim umudunu kaybetme. Dindurlumus embryolarin varmi
Hiç olumsuz düşünme inşallah bebişin sağ salim gelecek.Çok haklısın böyle düşünmekle ama içini ferah tut güzel haberler alacaksın inşallah.Benim iki kaybım oldu doğal gebelikle elde ettiğim.Sonrasında tedavi denedik olmadı. Şu an yeni bir tedavi için zamanımız var.Bir an önce zaman geçsin de deneyelim tekrar diye acele de etmiyoruz.Rabbim hayırlısını çıkarsın karşımıza.İnşallah güzel sonuçlar alacaksın sen iyi düşün. Bu şekilde olup sağlıklı bebekler doğuran da oluyor sonuçta.Bende yaptiracagim eger devam ederse peki hic oncelerde hamile kalip dusurmedin mi o zaman anlasilirdi sanirim benim cok dusugum oldu bu saglikli olunca bizde cok sasirdik ama herseyde vardir bi hayir evt dunyaya getirelebilir bakilabilir ama sen oldukten sonra kim bakacak en buyuk korkum o yuzden tereddutluyum birsey yok su an tani dorduncu ayda hersey belli olacak cnm ama karar asamasi gerckten cok zor hamileyim ama hic sevinemiyorum hatta saka gibi gelio herseyin hayirlisi olsun ins
Hastalığını bile bile mi hamile kaldin canım. Problem neydi. Kaç yaşında cocugun
Drkumut ne kadarlik oldun canim. Nasil gidiyo hamilelik.hayat_gun den haber var mi? Neler yapiyo acaba. Maysa, deep, eastanbul nerelerdesinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?