Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar aradım sonuçlar gelmiss 3 embriyo gönderdik 2 tanesi temiz çıkmış şükürler olsun Rabbime şimdi bilenler adetten sonra mı yükleme yapılacak opudan sonra adet oldum ben
Gözünaydın bebeğimmmmm oyyyyyy bebiş gelecek gözyaşların artık sevinç için aksın tatlımmmmm benim
Çok sevindim cnmmmm
Darısı başıma

Gözünaydın bebeğimmmmm oyyyyyy bebiş gelecek gözyaşların artık sevinç için aksın tatlımmmmm benim
Çok sevindim cnmmmm
Darısı başıma
Canım. Benimmm çok teşekkür ederim ınsalalh sevinçten akar stres bitmiyor ki şimdi de tam bayrama denk geliyor konuşmaya gidiyorum doktor ile tez vakitte sende sevincli haberler al insallah

Canım. Benimmm çok teşekkür ederim ınsalalh sevinçten akar stres bitmiyor ki şimdi de tam bayrama denk geliyor konuşmaya gidiyorum doktor ile tez vakitte sende sevincli haberler al insallah
1 ay sonra olsun hayırlı olsun bebişim

tatlım bende senınle aynı durumdayım
ama rabbımıze sıgınmaktan baska bısey yok
benımde altı folıkulden sadee bırı dollendı o da besıncı gun yavaslamıstı altıncı gun hucre aldılar
haftaya falan cıkıcak sonucu ve duruma gorede eylul ayında transfer edecek
cok umudum olmasada kendımı bıralmıyorum
rahatsız oldugun yere gıtme
iş cıkar
nezle ol
hastayım de
ateşlendım de
ishal ve mıde bulantısı var de
bişey de
başkası için degıl kendın ıcın yasa
eşin öle bile dese makul bır sekılde anlat

Şimdi Doğum oldu hizmet ediyorum yoksa kıskandı diyecekler.
Evine de gideceğim kendi utansın bir bebeği bana nasip görmedi ortalığı yırtmıştı onun oldu benim olmadı diye

Evine de gideceğim kendi utansın bir bebeği bana nasip görmedi ortalığı yırtmıştı onun oldu benim olmadı diye

yazıklar olsun öylesine
sen yapacağını yap allah rızası ıcın
allahım gorsun
bizimde bi mükâfatlarımızı alacağımız zaman vardır ınsallah

Valla öylesine ne denir ki..sen yine de yapacağını yap utansın ..ki Öyle leri pek utanmazda..inşallah iyiliğin in karsiligni embrio n sağlıklı gelip tutunmasi ile sonuçlanir

Hayırlı olsun canm..Rabbim inşallah guzrl sonuçlar almayi nasip etsin
Sağol canım.. Allah'ım 1 tane sağlıklı evlat ver, kötü insanlar değiliz, ben bu dünyaya kendi canım kanım bir evlat veremezsem yaşamanın ne manası var Lütfen Allah'ım dualarımızı boş çevirme.

Amın insallah duaların kabul olur..bnde öyle düşünüyorum tutmadı gi zaman acaba hak etmiyor muyum dedim..Rabbim bizlere sabır versin..Hayırlı sağlıklı evlat versin insallah..

yazıklar olsun öylesine
sen yapacağını yap allah rızası ıcın
allahım gorsun
bizimde bi mükâfatlarımızı alacağımız zaman vardır ınsallah
İnşallah canım evimiz şenlensin boşmoş karı koca birbirimize bakıp duruyoruz

bende bir adet gonderdim
400 usd dedıler
bide tl sini de degıl
usd olarak istediler
Evet tatlım serbest piyasa ve herkes tutturabildiğine rakam istiyor ABD vatandaşı değiliz Türk vatandaşıyız kur çok yüksek Türk lirasında fikslenmeli fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…