- 23 Temmuz 2016
- 193
- 258
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.481
Tamam canım anladım tam bayrama denk geliyor hayırlısı bakaliktransferin için rahminin adetin 2. gününden itibaren hazırlanması lazım. bu adet başlamadıysan diğer adetten itibaren başlatır doktor.
Gözünaydın bebeğimmmmm oyyyyyy bebiş gelecek gözyaşların artık sevinç için aksın tatlımmmmm benimKızlar aradım sonuçlar gelmiss 3 embriyo gönderdik 2 tanesi temiz çıkmış şükürler olsun Rabbime şimdi bilenler adetten sonra mı yükleme yapılacak opudan sonra adet oldum ben
Canım. Benimmm çok teşekkür ederim ınsalalh sevinçten akar stres bitmiyor ki şimdi de tam bayrama denk geliyor konuşmaya gidiyorum doktor ile tez vakitte sende sevincli haberler al insallahGözünaydın bebeğimmmmm oyyyyyy bebiş gelecek gözyaşların artık sevinç için aksın tatlımmmmm benim
Çok sevindim cnmmmm
Darısı başıma
1 ay sonra olsun hayırlı olsun bebişimCanım. Benimmm çok teşekkür ederim ınsalalh sevinçten akar stres bitmiyor ki şimdi de tam bayrama denk geliyor konuşmaya gidiyorum doktor ile tez vakitte sende sevincli haberler al insallah
Öyle canimm 1 eylül is başı benim üniversite yurdunda çalışıyorum da okullar açılacak1 ay sonra olsun hayırlı olsun bebişim
Kızlar aradım sonuçlar gelmiss 3 embriyo gönderdik 2 tanesi temiz çıkmış şükürler olsun Rabbime şimdi bilenler adetten sonra mı yükleme yapılacak opudan sonra adet oldum ben
Hiç evde oturuyorum cnm genetik sınuçu bekliyorum bir tanecik embriyomun bazen ağlama krizleri geçiriyorum eşimde görümcemin doğumuna gönderiyor yarın beni kızı sevmiyorum ilk bebeğim için olay çıkarmıştı çok ağlatmıştı beni oda haftasına erken doğdu .
Şimdi yarın bebeği olacak kıskanmak değil ama içim çok buruk küçücük çocuk için olay çıkarmıştı ;(
İlk sayfada benim aldığım rakamlar var onlarla git düşsün bu pgt rakamları Türkiye de usd bazlı rakamlar ya olur mu?
Şimdi Doğum oldu hizmet ediyorum yoksa kıskandı diyecekler.tatlım bende senınle aynı durumdayım
ama rabbımıze sıgınmaktan baska bısey yok
benımde altı folıkulden sadee bırı dollendı o da besıncı gun yavaslamıstı altıncı gun hucre aldılar
haftaya falan cıkıcak sonucu ve duruma gorede eylul ayında transfer edecek
cok umudum olmasada kendımı bıralmıyorum
rahatsız oldugun yere gıtme
iş cıkar
nezle ol
hastayım de
ateşlendım de
ishal ve mıde bulantısı var de
bişey de
başkası için degıl kendın ıcın yasa
eşin öle bile dese makul bır sekılde anlat
Şimdi Doğum oldu hizmet ediyorum yoksa kıskandı diyecekler.
Evine de gideceğim kendi utansın bir bebeği bana nasip görmedi ortalığı yırtmıştı onun oldu benim olmadı diye
Hayırlı olsun canm..Rabbim inşallah guzrl sonuçlar almayi nasip etsinKızlar ben tedaviye başladım, dün ve bugün gonal f vurdum 225'lik. Dua edin bize
Valla öylesine ne denir ki..sen yine de yapacağını yap utansın ..ki Öyle leri pek utanmazda..inşallah iyiliğin in karsiligni embrio n sağlıklı gelip tutunmasi ile sonuçlanirŞimdi Doğum oldu hizmet ediyorum yoksa kıskandı diyecekler.
Evine de gideceğim kendi utansın bir bebeği bana nasip görmedi ortalığı yırtmıştı onun oldu benim olmadı diye
Sağol canım.. Allah'ım 1 tane sağlıklı evlat ver, kötü insanlar değiliz, ben bu dünyaya kendi canım kanım bir evlat veremezsem yaşamanın ne manası varHayırlı olsun canm..Rabbim inşallah guzrl sonuçlar almayi nasip etsin
Amın insallah duaların kabul olur..bnde öyle düşünüyorum tutmadı gi zaman acaba hak etmiyor muyum dedim..Rabbim bizlere sabır versin..Hayırlı sağlıklı evlat versin insallah..Sağol canım.. Allah'ım 1 tane sağlıklı evlat ver, kötü insanlar değiliz, ben bu dünyaya kendi canım kanım bir evlat veremezsem yaşamanın ne manası varLütfen Allah'ım dualarımızı boş çevirme.
Suriyeliler patır patır doğuruyor, doğu ülkeler, Türkiye'nin doğusu ama biz ?Amın insallah duaların kabul olur..bnde öyle düşünüyorum tutmadı gi zaman acaba hak etmiyor muyum dedim..Rabbim bizlere sabır versin..Hayırlı sağlıklı evlat versin insallah..
Aynen doğuru p çöpe atanlar..bakamayanlar..Suriyeliler patır patır doğuruyor, doğu ülkeler, Türkiye'nin doğusu ama biz ?
İnşallah canım evimiz şenlensin boşmoş karı koca birbirimize bakıp duruyoruzyazıklar olsun öylesine
sen yapacağını yap allah rızası ıcın
allahım gorsun
bizimde bi mükâfatlarımızı alacağımız zaman vardır ınsallah
Evet tatlım serbest piyasa ve herkes tutturabildiğine rakam istiyor ABD vatandaşı değiliz Türk vatandaşıyız kur çok yüksek Türk lirasında fikslenmeli fiyatbende bir adet gonderdim
400 usd dedıler
bide tl sini de degıl
usd olarak istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?