Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kavimlergocu nasılsın nasıl durumlar
Hiç evde oturuyorum cnm genetik sınuçu bekliyorum bir tanecik embriyomun bazen ağlama krizleri geçiriyorum eşimde görümcemin doğumuna gönderiyor yarın beni kızı sevmiyorum ilk bebeğim için olay çıkarmıştı çok ağlatmıştı beni oda haftasına erken doğdu .
Şimdi yarın bebeği olacak kıskanmak değil ama içim çok buruk küçücük çocuk için olay çıkarmıştı ;(

Okuyorum internetten 9 10 tane gonderen var ama sağlıklı olan yok 2 tane gonderen var ikiside temiz bende 3 tane gönderdim ama nasıl. Olacak ne olacak uykudan ağlayarak uyaniyorum inan rüyalar goruyorum

Okuyorum internetten 9 10 tane gonderen var ama sağlıklı olan yok 2 tane gonderen var ikiside temiz bende 3 tane gönderdim ama nasıl. Olacak ne olacak uykudan ağlayarak uyaniyorum inan rüyalar goruyorum
Ne zaman çıkacak canım sonuç ben inanıyorum güzel çıkacak

Maddi düşünüyorum karşılayabilirmiyim eğer bunlar temiz çıkmaz ise gerisini gondermek için ise girip para biriktirmem lazım tekrar cokk Zorr bi donem

Maddi düşünüyorum karşılayabilirmiyim eğer bunlar temiz çıkmaz ise gerisini gondermek için ise girip para biriktirmem lazım tekrar cokk Zorr bi donem
500 usd fayiş rakam ben araştırdım o rakamlar Yok cnm indirim istesen yapmazlar mı?
Beni o gün ağlatmışlar dı son dk indirim yapamıyoruz dediler .
Ya 10 tane olsa bugün dedim

500 usd fayiş rakam ben araştırdım o rakamlar Yok cnm indirim istesen yapmazlar mı?
Beni o gün ağlatmışlar dı son dk indirim yapamıyoruz dediler .
Ya 10 tane olsa bugün dedim
Yok canım yapmıyorlar denizlide yok ankaraya gonderiyorlarmis tanesi 1800 allahım sen yuzumuzu guldur hayırlısıni ver bize

Kızlar aradım sonuçlar gelmiss 3 embriyo gönderdik 2 tanesi temiz çıkmış şükürler olsun Rabbime şimdi bilenler adetten sonra mı yükleme yapılacak opudan sonra adet oldum ben
transferin için rahminin adetin 2. gününden itibaren hazırlanması lazım. bu adet başlamadıysan diğer adetten itibaren başlatır doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…