Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.461
Hiç evde oturuyorum cnm genetik sınuçu bekliyorum bir tanecik embriyomun bazen ağlama krizleri geçiriyorum eşimde görümcemin doğumuna gönderiyor yarın beni kızı sevmiyorum ilk bebeğim için olay çıkarmıştı çok ağlatmıştı beni oda haftasına erken doğdu .Kavimlergocu nasılsın nasıl durumlar
Ne zaman çıkacak canım sonuç ben inanıyorum güzel çıkacakOkuyorum internetten 9 10 tane gonderen var ama sağlıklı olan yok 2 tane gonderen var ikiside temiz bende 3 tane gönderdim ama nasıl. Olacak ne olacak uykudan ağlayarak uyaniyorum inan rüyalar goruyorum
Bilmiyorum kii yarın arayacağım 13 de aramislardi beniNe zaman çıkacak canım sonuç
500 usd fayiş rakam ben araştırdım o rakamlar Yok cnm indirim istesen yapmazlar mı?Maddi düşünüyorum karşılayabilirmiyim eğer bunlar temiz çıkmaz ise gerisini gondermek için ise girip para biriktirmem lazım tekrar cokk Zorr bi donem
İnş temiz çıkar cnm haberdar et olur mu ?Bilmiyorum kii yarın arayacağım 13 de aramislardi beni
Yok canım yapmıyorlar denizlide yok ankaraya gonderiyorlarmis tanesi 1800 allahım sen yuzumuzu guldur hayırlısıni ver bize500 usd fayiş rakam ben araştırdım o rakamlar Yok cnm indirim istesen yapmazlar mı?
Beni o gün ağlatmışlar dı son dk indirim yapamıyoruz dediler .
Ya 10 tane olsa bugün dedim
Tabikide ederim zaman vakit gecmiyorİnş temiz çıkar cnm haberdar et olur mu ?
Tatlım
Cnm Ankara da 350 dolar üzerini kendileri alıyor microgen 300 usdYok canım yapmıyorlar denizlide yok ankaraya gonderiyorlarmis tanesi 1800 allahım sen yuzumuzu guldur hayırlısıni ver bize
Yinede konusayim o zaman ben canım ınsalalh yaparlarCnm Ankara da 350 dolar üzerini kendileri alıyor microgen 300 usd
İlk sayfada benim aldığım rakamlar var onlarla git düşsün bu pgt rakamları Türkiye de usd bazlı rakamlar ya olur mu?Yinede konusayim o zaman ben canım ınsalalh yaparlar
İlk aradılar 10-15 gün dediler verince 3 hafta falan dediler tek embriyo cnm iptal edeceğim işte sonra yine bakacağım başımın çaresineAynen canimm benim... sana kaç gün sonra gelir dediler
Öyle tatlım Allah yardımcımız olsunAnladım canım hayırlısı olsun demekten başka ne gelir ki elden
Hadi hayirli haberler insAllahBilmiyorum kii yarın arayacağım 13 de aramislardi beni
transferin için rahminin adetin 2. gününden itibaren hazırlanması lazım. bu adet başlamadıysan diğer adetten itibaren başlatır doktor.Kızlar aradım sonuçlar gelmiss 3 embriyo gönderdik 2 tanesi temiz çıkmış şükürler olsun Rabbime şimdi bilenler adetten sonra mı yükleme yapılacak opudan sonra adet oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?