Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah canımm nasıl anlıyorum duygularını.. bırgun burda sevınc gozyaslarımızı paylasırız ınsallah.
Zaten ngs ücreti falan bahanem oldu aslında
ben embriyolarıma ağladım eşim adlarını bile hazırlamıştı ;(

Zaten ngs ücreti falan bahanem oldu aslında
ben embriyolarıma ağladım eşim adlarını bile hazırlamıştı ;(
Aynı durumları aynı yurek agrıları ıle atlattık. Toparlanıp yenılenıp tekrar baslayacagız. Maddiyat bı yamdan cevre bı yandan bızım psıkolojımız bır yandan. Sizler dısında konusurken rahatladıgım tek bır kımse yok. Caresiz hissettıgımız anlarda bırbırımıze umut oluyruz umut hep var canım.

Tatlım annemle konuştum dün de bebek için uğraşan bir arkadaşla benim anneannem var 9 çocuğu var kimse bakmak istemiyor annemin amcası da tekel de baş müdürdü çocuğu olmadı tutacak bir bakıcı arkadaşımda aynı sorunları var dedeyle ilgili çok üzülmüş Allah'ım hayırlısını versin hayır da şerde ondan bizim görmediğimiz bir hayır vardır bilemeyiz biz elimizden geleni yapıyoruz.
Bu günümüze bin şükür Allah'ım vatana millete bize hayırlı evlat nasip etsin bunu kaldırabilecek güç İhsan etsin .

Canim benim okudum yorumlarını bişey diyemedim.Neden ayıp olsun öyle düşünme. O kadar masraf yapıyoruz paragozlukle ilgisi yok.İnşallah en yakın zamanda yavrularını kucağına alırsın. Üzülme canm umut var oldukça başarı şansımız herzaman vardır.Ben transfer oldum olumsuz sonuçlandı.Ama ilk günler üzüldüm şuan yine umutluyum.Sen de umudunu yitirme.

Bugün gittim 1550 tl yi tek embriyom için ödedim .
Biraz zaman lazım canım

Yaaa o kadar pahalı mı gebelik olursa birde 4 ay her hafta
Neyse umarım o fiyat değildir
Hangi hastane sizinki

benım 2 li fiyatı 800.. özel muane hastane değil... tarsnfer oncesı 2 ker ekullanılcak..hamılelık olusursada devamm 3 aya kdr... ama haftada 1 mi 15 de 1 mı ıınan suan konusmadık. hele bır gebe kaldaaaa dıyor doktorumm

arkadaslar birşey merak edıyorum. pgt ye kaç emgb yollatıyorunuz mesala benım 5 .gune 6 tane gıtmıstı. mesla kaç tane secmem lazımdı ? hos suan 2 si basarısız oldu..4 kaldı ama.. sunu merak edıyorum butce cook pahalı malum kactane yurt dısına yollamak gerekıyor ? 2 tane yeter mı içinden sectırıp?

O hic belli olmiyor canim, bazilari 1 tane yolliyor saglikli geliyor bazilari 10 tane yolliyoe saglikli gelmiyor
Biz 9 tane embryo yolladik, 2 tane saglikli geldi,
Mevlam insAllah sizdede hayirli haberler almanizi nasip eder, saglikli embryolar gelir ve tutunurlar

ben henuz pgt yollamadım.aminn cnmmm..... benım suan gerek yok demıslerdı ılk tedvıye baslarken....ama ne yazıkkı gerek varmıs.. yola cıkmadan anlasılmıyor...

ben henuz pgt yollamadım.aminn cnmmm..... benım suan gerek yok demıslerdı ılk tedvıye baslarken....ama ne yazıkkı gerek varmıs.. yola cıkmadan anlasılmıyor...
L lena86 parça parça da gönderebilirsiniz. Maliyetli bir şey olduğu için biz önce 6 sonra 4 göndermiştik mesela. Ama en başta blastokist aşamasında mutlaka biyopsi için hücre almalılar, onlar bilir o kısımları zaten.
Hayırlı haberler inşallah

Arkadaşlar merhaba. Bir şey merak ediyorum. NGS yönteminde embryolarda oluşabilecek sendromlar da belli oluyor mu acaba? Mesela bir arkadaşımın oğlu var. Russel Silver sendromu var. Hamileyken anlaşılamadı. Kromozomlarında sayısal olarak bir anomali yok. (46xy)

Hepsi anlaşılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…