Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet cnm benim malesefki öle aslında dediğim gibi eşim çok iyidir hoştur ama bu ara ben iyi deilim ((

Biliyorum canım ama niye ısrarla boşanalım diyorsun ki yaşadığımız şeyler kolay değil
Erkekler fazla naz çekmez tamam deyip boşanmayı kabul ederse ne olacak
Bütün dertlerin bitecekmi yokk..
Bide üstüne yuvan yıkılmış olacak Allah esirgesin
Allah onların karşısına çıkarırdı zaten baba olmak varsa kaderlerinde
Henüz hiçbir şey bitmiş değil
Genciz sağlıklıyız çok şükür
Herkes evlat sahibi olacak diyede bi kural yok ne yapalım

Hazadem kuzum sen şuan bir imtihandasın
Allah'a sığın bol bol dua et namaz kıl abdest al
O kadar iyi geliyorki insanın ruhu aydınlanıyor

Ya bide rahim büyüyor genişliyor ya ondan olmasın
Doktorun niye öyle demiş ya inşallah bi aksilik çıkmaz
Bide yoruluyorsun galiba dikkat et

Ya bide rahim büyüyor genişliyor ya ondan olmasın
Doktorun niye öyle demiş ya inşallah bi aksilik çıkmaz
Bide yoruluyorsun galiba dikkat et

büyüme ağrısından farklı gibi. çok aşırı olmadıktan sonra olcak bunlar dedi dr:26:
normalse olsun da, biz stres olduk eşimle.

Canım haklısın ama işde ne bileyimm aman ya herşey üst üste gelio artık bunaldık iyicee ben onu çok sewiyorum oda beni çok sewioobundan şüphem yok ama işde gerginlik bu ara huzursusuz.Ewet illaki maçtayken aklındayımdır şüphesiz ama n bilim ya ben öleyken beni tek bırakmamalı bence ben olsam hayatta bırakamam

((( öle deme bizde anne olucaz canımmm ben hep dua ediyorumm

Evet fazla yumurta olması da iyi değil kalite açısından. Benim doktorum 40 yumurtası olan bir hasta söylemişti Az olsun öz olsun. İnşaallah hepsi kaliteli çıkar ve güzelce döllenir.
ay yok o kadar yumurta taşınmaz be
inş. az öz olur inci sağolasın

Dondurulmuş embriyo olması ilerideki tedavilerin için önemli canım.
öyle ama dondurma aşmasına gelmez sanmıyorum o kadar çok değil ,önce ilk basamak olsun 2 tane çıksın da gerisni sonra düşünürüz ..

amin inş. hazade sağolasın

delikız Allah yardımcın olsun... Yarın akşam çatlatmayı yapıyorsun. Çok heyecanlı :) İnşaallah senden güzel haberler alırız.

delikız Allah yardımcın olsun... Yarın akşam çatlatmayı yapıyorsun. Çok heyecanlı :) İnşaallah senden güzel haberler alırız.

ALLAH RAZI OLSUN
Ben de heyecanlıyım valla.
Bişey socağım yumurta toplandıktan 5 gün sonra transfer dimi ..
Peki toplama günü de dahilmi 5 güne o günden mi sayacağız yani
bugün puregon 150 ye düştü ..orgalutran da devam..
yarın da aynı bugünki gibi dozlar..
yarın gece saat 10 da da çatlatma iğnesi vuracağım inş.
cuma sahı da 9 da orda olacağım ..
inş. güzel devam eder..

canım maşaAllah tedavinin sonuna yaklaşıyorsun.benim bişdiğim toplama günü sayılmıyor.zaten dr sana söyleyecektir canım.hayırlısıyla sonucunu alırsın inşaAllah.bizde seninle günleri sayacaz.

Canım embriyoların gelişimine göre günü değişiyor. Toplama gününü saymıyorlar. 2.-3.-4.-5. günde de transfer edildiği oluyor. Çatlatmanın saati çok önemli, 1 dakika bile gecikmemesi gerekiyor aman dikkat :)

canım maşaAllah tedavinin sonuna yaklaşıyorsun.benim bişdiğim toplama günü sayılmıyor.zaten dr sana söyleyecektir canım.hayırlısıyla sonucunu alırsın inşaAllah.bizde seninle günleri sayacaz.
ALLAH RAZI OLSUN daha da heyecanlandım şimdi yaa
İnş. hayırlısı ile sonuçlanır..

merak etme inci ben iğneleri bile dakika geçmeden vurdum çok dikkatliyimdir asla şaşma bu konuda
perşembe boş günümmüş geceden aç ve susuz kalacakmışım ..
kuruyacağım iyice anlaşılan
yani toplama günü 1.gün olmuyor ertesi gün mü 1.gün oluyor..
Bana pazar günü pgt belli olur demişti daha önce ama

Evet canım narkoz alacağın için gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin. Perşembe ve cumayı iğnesiz geçireceksin. Cumartesi progestan iğneleri başlar. Onları hastanede veya sağlık ocağında yaptıracaksın tabi doktor iğne verirse. Kimi doktor jel veriyor. İşte embriyonun gelişimine göre değişiyor. Pazar günü düşük bir ihtimal, pazartesi veya salı olabilir.

gün boyu su içeyim de bari içim kurumasın
hayatımda ilk kez narkoz alacağım ,ameliyathaneye götüecekler sanırım ayy çok korkunç yaa
ben pgt 3.gün yapııyor 5.gün de transfer oluyor diye okumuştum nette ama doğrumu

Yok heyecandan aklına ne su ne de yemek geliyor :) Koldan uyuşturucu ilaç veriyorlar. Yarı uykulu yarı uyanık oluyorsun. Ameliyathane gibi bir yer :) Pgt 3.gün yapılıyor genelde ve sonuç çıkar çıkmaz transfere alıyorlar. Mesela benim embriyolar pazar sabahı pgt'ye gitmişti transferim de pazartesi akşamı olmuştu.

ayy şimdi bile heyecandan çişimgeldi
inş. korkup kaçmam
acı yok ama sanırım dimi..
ben transferi daha çok düşünüyorum ..
idrara sıkışık oluyormuşsun ..
benim için çok zor bi durum hayatta çişimi tutamam valla ne yapacağım bilmiyorum.
aşılamada da kaçırmıştım azıcık işlem sonrası
eskiden beri öyleyim bi de heyecandan çok çişim gelir benim yaa ne yapcam bilmiyorum

Toplama kolay :) Ben de transferde en çok ona takılmıştım. Pgt sonucu belli değil bekliyorum hastanede, transfer olacak mı olmayacak mı belli değil ama ben durmadan su içiyorum. Fazla abartmıştım. Transfer esnasında tutuyorsun da sonra yatarken tutmak zor. Sen yavaş yavaş iç, zaten ultrasonla kontrol edip yetersiz görürlerse biraz daha bekletiyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…