- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.901
sormadım kimseye ben zaten imam hatip mezunuyum dini bilgim var ,babam din alimi ,abim din öğretmeni ..
vay dılıne kubanderdımın cevabı bas ucumdaymısda haberım yokmus
pekı babana sorabılıdın mı yoksa benım kafamda mı varya bazen kendıme cok kızıyorum ama elımde degıl
öyle özellikle soru yöneltmedim..Senı yormak ıstemıyomama sorularını nasıl yönelttın cevabı nasıldı
zahmet olmasza yenıden dogmusgıbıyım
tüpbebegin caiz oldugunu okudugum bildigim kadariyla öyle ama bu bizim islem yani embriyodan hücre al incele saglikli transfer sagliksiz imha yada basaka amacli kullanma durumu ben hücreyi alipinceleme islemini hasa allahla birlikte calisiyo gibi bi duygu seline yada nebileyim sucluluk duygusuna kapiliyodum
böyle hiisederken bide ayiklanmis ve geriye kalmis embriyolari imha etme güvenirlilik olayida cikti
mattika evi taşıdınız mı canım? Gelirsen ses ver bize, merak ettik seni
hamet sormakla iyi yapmışsın. ben de çok araştırmıştım, tamam mantığıma uyuyo ama yine de içime sinmeyen bişeyler vardı.
bazı avrupa ülkelerinde pgt yasal değil, embriyo seçmini etik bulmadıklarından. tabi onlarda sağlıksızsa sonlandırma anlayışı var.
allah hakkımızda hayırlısını versin.
eve kağıt gelmiş tüp bebek merkezleriyle ilgili soruşturma yürütülüyo ifadeye gelin diye. hala güveniyorum tüp bebek merkezine ama içinde bu kadar para olan her işte başka şeyler olabilir.
yani keyfi cinsiyet seçimi olsa o zaman farklı olurdu ,zaten cinsiyet seçimi yasak şuanda..bu da mantikli delikizcim bu acidan bakinca
biz keyfimize göre cinsiyetde aramiyoz
bide benim
bi kizim varya bi evladiniz var kaderinize razi olun gibi bi cevaptanda korkuyodum yada bekliyodum sanirim
bu da mantikli delikizcim bu acidan bakinca
biz keyfimize göre cinsiyetde aramiyoz
bide benim
bi kizim varya bi evladiniz var kaderinize razi olun gibi bi cevaptanda korkuyodum yada bekliyodum sanirim
mattikacim oglun oluyomus hayirli saglikli iki cihanda yüz akiniz olur insallah
insanrahat edecegi bi cevap ariyo cok sükür bi kapi aralandi bide su trombosit testim iyi cikarsa ins bismillah deyip basliyalim diyoz inseallah
ne kagidi anlamadim canim
delikiz bence haklisin ins ikizin olur benim icimdende ikiz geciyo önce allahim bi tane daha ver saglikli hayirlisindan yeter diyodum ama simdi allahim ikiz ver bi kiz bi ogla diyom asil kizlari cok severim allah isteyin diyorya bende gücünün yetecegin servetinin bitmeyecegin bildigim icin istiyom istemeyi bilmekte önemliymis
butopikteki aci cekmis bagri yanik canlarima ikizler nasip etsin banad isteyenede amin
akasya sanirim memorial herzaman aklimdaydi ta test sonucunu ögrendigimden belli yani alti yila yakin
ozaman eksiler coktu kizim kücüktü istanbulda kizi bi yere birakip muayeneydi kontroldu onunla gitmek uygun olmazdzdi tezyemvar simdi ist da ona birakirim bizde otelde kaliriz
sonra borc aradim o test zamani
bu agir sorunun cevabi -caizmi degilmi-
simdide yas sorun ama allaha siginiyom
bu arada asermis gibi aklimdan ikiz geciyo bide hic cikmiyo allahim söylettirmistir insallah
tşk ederim canım.
ödemelerle ilgili bi soruşturma sanırım, sgk dan gelmiş.
inş herşey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?