Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar benim bu pıhtılaşmadan gözüm korktu açıkçası. Doktoruma yaptırmak istediğimi söylesem.
chnb kaç çeşit pıhtılaşma testi var biliyor musun?

nesrincim hosgeldin ben daha pihtilasmatesti hic yaptirmadim dr lar hep kromozomlara bagladilar sanirim birbucuk yildir tsh dan ilac aliyom

pihtilasma varmi bilmiyom ama benim trombositlerim düsüktü 5 hafta önce ins yükselmis normal degere gelmistir am is ciddiyete girince hamatolojiye gider pihtilasmaalara baktiririm sanmam olcagini bilmiyom amaburnum kanar sa uzun sürerdi

Kızlar benim bu pıhtılaşmadan gözüm korktu açıkçası. Doktoruma yaptırmak istediğimi söylesem.
chnb kaç çeşit pıhtılaşma testi var biliyor musun?
isi varken...

Bencede canım. Kürtaj topiğinde arkadaşlar var ilk düşükte dr tavsiye etmiyor arkadaş düşük yaptı yaptırmadı testleri. Beraber hamile kaldık kalbi durmuş bebişin kürtaj oldu.Allah korusun pgt zorlu hem bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için. Canım önemlileri dr söyler ben 6 çeşit yaptırdım en az. 2 si sorunlu benim...Allah korusun sen şansa bırakma bir iğnelik tedav

Hoş bulduk canım. Ne bileyim canım kanın hemen kesilmemesi pıhtılaşma olmadığını gösterir mi?Baktır bence. hamilelikte troid sorunum çıktı tsh larım kötü. bunu da takip ettirmem lazım...

Tamam canım ben sorayım onu. Umarım gerek yok demez.

Canım yazıda tam olarak neyi soruyor ? Merak ettim. ?? :26:
bilmiyorum canım sgk dan gelmiş yazı, ödemelerle ilgili olabilir diye tahmin ettim sadece. soruşturma için bilginize ihtiyaç var diyo. zaten bana tarihi geçtikten sonra geldi gitmedim.

pıhtılaşması olanlarda genelde trombosit yüksek olur ama.
folbiol ve coraspini hamile kalmadan 6 ay kullanmak bile çözüm olabiliyo pıhtılaşmaya, çoğu kişide olan basit bi sorun aslında ama tam anlamak lazım.
pıhtılaşma yüzünden B12 düşüktü bende, beslenme eksikliğinden değil.
üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyo bu testleri para vermeden orda yaptırabilirsininiz.

günaydııın bugün geç kaldın,nerelerdesin?nasıl hissediyorsun bugün?

günaydın..sabah iğne vuruldum sağlık ocağıda.pruluton depot diye bir iğne..
ay hemşireye gösterdim yok doktor baksın ,doktor baktı ,ne için bu dedi ,dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ,genelde progestan veriyorlar dedi filan ,hemşirye uyuz oldum nasıl hemşireyse daha iğnenin ne olduğunu bilmiyor ,daha önce yaptırdığım hemşire hemen vurdu valla
o yüzden işe servisle gelmedim dolmuşla geldim.
9,15 te iş yerindeydim..
demin girdim aslında ama sayfa sürekli atıyor gıcık oluyorum..
sen öğretmen miydin yaa aklıma geldi de
bugün iyiyim bi değişiklik yok .
kasık batmalarım genelde dinlenik vaziyetteyken oluyor o da hafif..
öyle belirtili bir durumum yok yani..
bu gece iki rüya gördüm
ilkinde testte negatif çıktı
sonra bi başka kan testi yaptırdım
onda da pozitif çıktı ve değerim 142 idi
gel de şimdi hangisine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…