- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.941
sabret derken delikiz sencede gidemmi tüpe yoksa kaderime razi olup oturammi
Hamet canım sen pıhtılaşmaları yaptırmıştın sanırım ama bu pıhtılaşma testleri çeşit çeşit. Hatta pıhtılaşma topiği var orada ne değişik pıhtılaşma sorunları var. o kadar düşüğün hepsi genetik değildir bence...
isi varken...Kızlar benim bu pıhtılaşmadan gözüm korktu açıkçası. Doktoruma yaptırmak istediğimi söylesem.
chnb kaç çeşit pıhtılaşma testi var biliyor musun?
Canım merhaba. Ben senin pgt yaptırmandan yanayım. Az değil tam 10 düşüğün var
nesrincim hosgeldin ben daha pihtilasmatesti hic yaptirmadim dr lar hep kromozomlara bagladilar sanirim birbucuk yildir tsh dan ilac aliyom
pihtilasma varmi bilmiyom ama benim trombositlerim düsüktü 5 hafta önce ins yükselmis normal degere gelmistir am is ciddiyete girince hamatolojiye gider pihtilasmaalara baktiririm sanmam olcagini bilmiyom amaburnum kanar sa uzun sürerdi
isi varken...
Bencede canım. Kürtaj topiğinde arkadaşlar var ilk düşükte dr tavsiye etmiyor arkadaş düşük yaptı yaptırmadı testleri. Beraber hamile kaldık kalbi durmuş bebişin kürtaj oldu.Allah korusun pgt zorlu hem bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için. Canım önemlileri dr söyler ben 6 çeşit yaptırdım en az. 2 si sorunlu benim...Allah korusun sen şansa bırakma bir iğnelik tedav
degilmi bende diyom anomalilerde 10da 1- 2 saglam yumi olasiligi varsa eger o bir iki yidse neyden dolayi kayip ettim bu sorunun cevabini bulamadim
Tamam canım ben sorayım onu. Umarım gerek yok demez.
kaygılarını anlat önemlilri belki yaptır der. genlde 8 de 1 deniyor ya...
SGK ödemeleri araştıracağına bizlerin PGT ve TÜP BEBEK giderlerini ödesin. Sosyal Devletliğini göstersin. Neyini araştırıyor ki acabaDavayı kazanırsak , hukuki düzenleme yapmak zorunda kalırsa kişi başı kaç para ödemek zorunda kalacak bunun peşine mi düşmüş
bilmiyorum canım sgk dan gelmiş yazı, ödemelerle ilgili olabilir diye tahmin ettim sadece. soruşturma için bilginize ihtiyaç var diyo. zaten bana tarihi geçtikten sonra geldi gitmedim.Canım yazıda tam olarak neyi soruyor ? Merak ettim. ?? :26:
pıhtılaşması olanlarda genelde trombosit yüksek olur ama.nesrincim hosgeldin ben daha pihtilasmatesti hic yaptirmadim dr lar hep kromozomlara bagladilar sanirim birbucuk yildir tsh dan ilac aliyom
pihtilasma varmi bilmiyom ama benim trombositlerim düsüktü 5 hafta önce ins yükselmis normal degere gelmistir am is ciddiyete girince hamatolojiye gider pihtilasmaalara baktiririm sanmam olcagini bilmiyom amaburnum kanar sa uzun sürerdi
mattikacım nasılsın? Yormuyorsun kendini değil mi?
günaydın kızlar bu gün ve sonraki günler tümmmm dilediklerinizi getirsin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııın bugün geç kaldın,nerelerdesin?nasıl hissediyorsun bugün?
iyiyim ama yürüsem yoruluyorum ben
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?