Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

akasya bisey sorcamanacigim emekli maasini cekmesi icin kardesime vekalet vermis simdide pisman
yeri degil amabelki bilgin vardir diye sorayim dedim
bide sanirimorda kartlami cekiyolar ben almanyadayimoranin islemlerini bilmiyom

annem karti vermeyip gittigim yere götürürsem cekebilirmi diye soruyo bura

Vekalet verdiği Noter'e gidip vekaletten azletsin. Vekaletimi geri alacağım derse Noter anlar. Bu yazıyı Noter bankaya gönderirse artık annenin parasını çekemez. Eğer kart verdilerse kart ile de çekebilir. İçerden de ( Bankadan vezneden ) çekebilir. kart verdilerse ve kardeşine teslim ettiyse ; kart şifresini de değiştirsin.

canım bencede hamilsin tatlım.hep böyle pozitif ol tamamı.inşaAllah bize umut olacan

canım bencede hamilsin tatlım.hep böyle pozitif ol tamamı.inşaAllah bize umut olacan

AYY sende mi hamilesin diyorsun ,zaten bence hamile değilsin diyen çıkmadı bugüne kadar
beni kandırmıyorsunuz dimi
yani gerçekten içinizden böylemi geçiyor ,umutlanıyorum o zaman
eşim de nedense çok umutlu bu sefer ,ilk defa böyle görüyorum onu..
RABBİM inş. yanıltmaz..

sorularla islamiyet diye bir site va ben çok seviyorum her soruya mutlaka bir cevap var ,cevap veren kişinin de cevaplarına güveniyorum iyi bir hoca..
neyse orda şöyle bir şey okudum ve çok hoşa gitti paylaşmak istedim sizinle

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne­yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri­mede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi­zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al­lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara­tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in­sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Çocuğu ol­mayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü­tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla­rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.
Evet, çocuk istemeli, bunun yol­larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

canım inan benim içimden öyle geçiyor.hatta delikız hamile kalacak diyede düşündüm başlamadan.bakalım inşaAllah hiç birimizin hisleri yanıltmaz.rabbimin izniyle c.tesi parti var burda.

ben birde neyi merak ediyorum biliyormusun.şimdi benim üç embriyo donduruldu,inşaAllah yakında tekrar başlayacam yine iyi embriyo olursa onlarda dondurulacak sonra bir daha düşünüyıorum.peki bunlar çözülünce inşaAllah birkaçtane sağlıklı çıkar eğer sağlıklı sayısı fazla olursa,örneğin 4 5 tane olursa ikinci kere dondurulurmu?

inş. yaa RABBİM HEPİMİZİN beraber yüzünü güldürsün inş.
bence ikinci kere dondurulmaz
çözülen bitmiştir bence öyle geliyor ama bilemiyorum araştırmak lazım netten

iyi akşamlar kızlar, ben de haziranın 22 si gibi volkan beyle görüşmeye gideceğim pgt için, ama önce sanırım bir takım tahliller isteyecek, tam kromozom analizi vs. elimdeki sonuçlar yeterli gelmeyeblir, sizler ilk önce hangi tahliilleri yaptırdınız, sonuçların çıkması ne kadar sürüyor, mesela kromozom analizi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamet canım sen pıhtılaşmaları yaptırmıştın sanırım ama bu pıhtılaşma testleri çeşit çeşit. Hatta pıhtılaşma topiği var orada ne değişik pıhtılaşma sorunları var. o kadar düşüğün hepsi genetik değildir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…