Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oh oh maşallah :) Piknik sezonu da açıldı. Dün her yerden mangal kokusu geliyordu :)
Doktorla konuşmadım, çağrı merkezindeki kadınla konuştum, kadın bu ne bilmiş demiştir kesin

Ay vallahi canım öle bana çok iyi gelio kafamı dağıtıorum ... Kuzenimde hamileymiş 1 senelik ewli bana sölemeye başlarlar yinee sen nie bekliosun die

günaydın millet ben geldim
kursta net var mış
sabah kanımı verdim bakalım ne çıkacak..
doktor 2 kat katlarsa tek 4 kat katlarsa çift tir dedi..
bakalım ne çıkacak merak ediyorum..

Ay vallahi canım öle bana çok iyi gelio kafamı dağıtıorum ... Kuzenimde hamileymiş 1 senelik ewli bana sölemeye başlarlar yinee sen nie bekliosun die

O söyleyenler çok ben canım. Biz de şimdi yazın memlekete gidersek inan en az 10 kişi sorar hadi yok mu daha çocuk diye Zor tutuyorum kendimi bir şey dememek için.

günaydın millet ben geldim
kursta net var mış
sabah kanımı verdim bakalım ne çıkacak..
doktor 2 kat katlarsa tek 4 kat katlarsa çift tir dedi..
bakalım ne çıkacak merak ediyorum..

Günaydın taze anne adayı :)
Hadi hayırlısı, inşaallah sağlıklı olsun da tek olmuş ikiz olmuş farketmez.

öyle tabi ama heyecanlıyım bakalım ne çıkacak ,hala adet sancısı gibi hafiften sancılarım devam ediyor ,ikiz gibi geliyor ama hayırlısı artık

İnşallah canım benim ikiz olur ama n bilim ben korkuoum hep ikiz gebeliklerden amaa inşallah senin herşeyin sorunsuz olucakk...
Sizin mozaik di cnm dimi kimdeydi hangi kromozlar ve mozaik neydi :)
ay n çok soru dordum

İçimizden gelen o ama söylenemiyor maalesef. Bir insan başka bir insanın çocuk sahibi olmasıyla neden bu kadar ilgilenir bilmiyorum. Çok meraklıyız çok
ben söylüyordum valla
kimsenin gereksiz lafını çekemem doğrusu ,onlara ne sanki başka işleri yok ,gerçekten boş insanlar böyle işlerle uğraşır anck ..

İnşallah canım benim ikiz olur ama n bilim ben korkuoum hep ikiz gebeliklerden amaa inşallah senin herşeyin sorunsuz olucakk...
Sizin mozaik di cnm dimi kimdeydi hangi kromozlar ve mozaik neydi :)
ay n çok soru dordum

hayırlısı neyse o olsun istiyorum ben de zaten..
mozaik benim 45x,47xxx olayı var bende ..
est olurmu öyle şey sen sor ben cevaplarım:))

Canım translokasyon melesela parça kopuklugu oluo benim 3 ve 7 senin nasıl oluo ..
Allah razı olsun cnm bu arada sonuç gelmedimi

Canim merhabaaa. Cok sevindim insallah hersey yolunda gider saglikla alirsin bebisini kucagina. Tum hamilelere yardim etsin Rabbim. Benim gibi beklemede olanlara da tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah dualarinizla....

mrb cnm bnm..senn tedavi yanıtı olumsuzmu olduu çokk üzüldüm şimdi ögrendimm bitanemmm sakın üzülme bak tammmı..dondurulmuş embriyo varmıydı?devam edecekmisin tadeviye ?

DELİKIZZZZ
Nasılsın bitanem?Başladımı hafif hafif belirtilerin nasıl hissediyorsun kendini..kan degerlerin nasıl çıktı ve doktorun ne zaman çagırdı?bizimde 2 günümüz kaldı kalp atışlarını duymaya :)heyecan dorukta :)

Canlarım benim, nasılsınız?

Delikız bugünkü heyecanımız daha hafif ama tek mi, ikiz mi heyecanı olacak sanırım...

İnci, Hazade hafta sonu gezmişsiniz ne güzel...Ben 7-24 yatıyorum...

Polik arkadaşım hayırlı olsun tedavin.

Kızlar nasılsınız?

Ben 15.15 te dr ye gidiyorum...

Çok şükür canım. Evet biraz kafa dağıttım iyi geldi.
Bebeğin için yatıyorsun, ona kavuşmak, mis kokusunu içine çekmek için... Sabır güzelim :)
Serklaj günü belli mi?

Çok şükür canım. Evet biraz kafa dağıttım iyi geldi.
Bebeğin için yatıyorsun, ona kavuşmak, mis kokusunu içine çekmek için... Sabır güzelim :)
Serklaj günü belli mi?

Canım öyle. Razıyım yatmaya. İnşallah sonu güzel olsun. Allah sizler de nasip etsin. Canım bugün belli olacak...

Canım translokasyon melesela parça kopuklugu oluo benim 3 ve 7 senin nasıl oluo ..
Allah razı olsun cnm bu arada sonuç gelmedimi

işte bizimki de mozaik yapı deniyor:))
cinsiyet kromozomundaki sorun bizimki ve yumurtaları etkiliyor..

selam iyiyim sen nasılsın ..
saat 2 gibi çıkacak inş. kan değerim ..
heyecanla bekliyorum ben de ..
bugünki sonuca göre çağıracak inş.
valla belirtim yok öyle sadce adet olacakmışım gibi belirtiler var hepsi o ,adetimdeki ağrılarım ama hafif öyle daha bulantı vs yok çok şükür ,hem hemen olmaz sanırım
sende varmı belirti..
ayy ne güzel daarısı başıma inş. bakalım bizim kese günü hangi gün olacak ..
kan değeri 1000 in üzerine çıktığında kese görülebiliyormuş ancak ..

yine de heycanlı yaaa
hayırlısı olsun tabi ama inş. sağlıklı bir şekilde değerlerim yükselir merak ediyorum tabi etmemmi ,ağrılarımdan dolayı çift gibi geliyor bana ama bakalım ..
hadi hayırlı haberlerle dön inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öyle. Razıyım yatmaya. İnşallah sonu güzel olsun. Allah sizler de nasip etsin. Canım bugün belli olacak...

Kucağına aldığın günü de göreceğiz inşaallah :) Önce mattika ardından sen...
Dualarını eksik etme...
Haberini bekleyeceğim.

Ewet cnm dışarısı iyi gelio insana ewvde kasfetleniorum hadi cnm inşallah şu serklajı yaptırda rahatla ya bizde yanına gelelim :)

İnşallah sonu güzel olucak hepimiz duacıyız canım sana ..

Delikız kuzum nerdesinnn sonuç çıkmadımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…