- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.421
Ewet cnm dışarısı iyi gelio insana ewvde kasfetleniorumhadi cnm inşallah şu serklajı yaptırda rahatla ya bizde yanına gelelim :)
İnşallah sonu güzel olucak hepimiz duacıyız canım sana ..
Delikız kuzum nerdesinnn sonuç çıkmadımıııı
saat 2de inş.
Aman kemal sunalın dediği gibi şunun şurasında 2 n kaldı
delikız cnmmm kan degerim 2000 oldu ve doktorum karından ultrasyonla gördü.kan degerlerin iyi çıkarsa bi daha çagırmaz kese için gün verir..hadi bakalım sen 2 ye kadar biraz heyecan yap :)bu arada bugün 6+2 oldum hafif hafif bulantım başladı sabahları,akıntım çok fazla ve çok uyumak istiyorum vücudumu çok yorgun hissediyorum darısı sana inşallah tatlım :)
delikız cnmmm kan degerim 2000 oldu ve doktorum karından ultrasyonla gördü.kan degerlerin iyi çıkarsa bi daha çagırmaz kese için gün verir..hadi bakalım sen 2 ye kadar biraz heyecan yap :)bu arada bugün 6+2 oldum hafif hafif bulantım başladı sabahları,akıntım çok fazla ve çok uyumak istiyorum vücudumu çok yorgun hissediyorum darısı sana inşallah tatlım :)
tabi zaten kese için çağıracak..
heyecanlıyım yaa zaten:))
ben de 4+3 gözüküyorum netten hesaplayınca ama bilmiyorum:)))
bende çok şükür yok birşey henüz daha biz nasıl hesaplıyoruz acaba hamilelik gününü..
Hayırlı olsun cnm seninde bebişin sende sorun neydii
Daha küçük annesii kesesi bile oluşmamıştır belirtilerinin olmaması normal 2 haftaya kadar başlar :)bizde aynı hesaplıyoruz bitanem son adet tarihinin ilk gününden yani ..
Ama bazen yanlış hesaplanabiliyor o yüzden keseyi görmeye gittigin de ,keseyi ölçüp sana doktorun belirtecektir ..
Ankaradamı yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun?
belki oluşmuştur teyzesi:))
daha oluşmadan ağrı yapmaya başlar mı acep:))
olsun hayırlısı ile gelsin de ne ypalım çekeceğiz o kadar..
ankaradayım ben genartta gittim sen ?
bi de sana tek embriyomu naklettiler
ben de medicana düşünüyordum ve bayan doktor ..cnm bana iki tane embriyo verdiler ama 1 tane kese görünüyor gerçi doktorum hiç sevinme süpriz 2. kesede çıkabilir sonradan dedi :)rabbim saglıklı versinde ..:) Ben bilkentte medicana var tülin dabakoğlu hocama gidiyorum mükemmel bi insan ..eger doktorunu degiştirmeyi düşünürsen kesinlikle tavsiyemdir:)
Bitanem bende arada sırada olan ani kasık ve bel agrılarım oluyo 5.10 sn sonra geçiyor :)
cnm bizde eşimdeydi sıkıntı 13 ,14 kromozlarında sıkıntı vardı pgt yaptırdık..İlk denememizde oluştu maşallah gebelik tek kese :)Senin sorun neydi cnm gebelik varmı?
değerim 763 ,yani büyük ihtimal tek
alın size ikinci bir süpriz daha
hayırlısı böyle imiş demekki ,ALLAHın yalnış işi olmaz inş.
aslında böylesi daha ii oldu ,ikiz olunca tüp olacağı anlaşılacaktı ,riskli gebelik olacaktı ,herkese tüp diye anlatacaktık her kafana bi ses çıkacaktı ,şimdi normal gebelik gibi olacak kimseye bişey anlatmamız da gerekmeyecek.
hem eşimle bu ikiz olursa geride de var onlar ne olacak diyorduk ,üst üste ikiz yerine ilki tek sonraki ikiz olsa daha ii olacaktı ,iyi olur inş.,cumartesi kese için gidiyoruz inş.
anladım zaten:))Ay heyecandan görmedim ayoll ...
Ahh ahh şu millet varya allah onları ıslah etsin yaa yıllar sonra ewladına kavuşuosun ama ikiz olmasına gönlün razı gelmioo çünkü millet tüp old anlar bende hep öle diodum ay ikiz olursa kim n deriz die ...Çok mutlu oldum cnm allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
anladım zaten:))
ya hazadem biliyorsun zor bir süreç yaşadık bi daha bunu yaşamak istememek normal ,ikiz olsa söyleyecektik gocunmazdık da ama böyle psikolojik olarak daha rahatladık ,hem ben her işte bir hayır olduğunu da düşünüyorum ,bir de daha çok riskli gebelik olur diye korkarız çok tedirgin oluruz diye de düşünüyordum,yani aslında her işe iyi tarafından bakmaya çalışıyorum heps bu
sağolasın hazade
anlıyorsun ama beni dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?