Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anlamazmıyım canım o kadar tedaviler görünüoruz hem maddiyen hem maneviyen fakat iki tane yerine tek gebeliği istiorum neymiş efendim millete n diycez hay bu milleti allah ıslahh etsinn

yok asla tek istiyorum demedim gönlüm ikizden yanaydı benim hatta 2 gündür kuzucuklarım diye seviyorum karnımı ama böyle olunca buna da şükür babında söyledim iyi tarafından bakmak lazım herşeye

delikız
hayırlısı olsun
allah tamamına erdirsin inşallah
gerçekten topiğe neşe kattın
uzun zamandır iyi haberler duyamıyorduk
sıra aydan da herhalde
başka tedavide olan var mıydı

yok asla tek istiyorum demedim gönlüm ikizden yanaydı benim hatta 2 gündür kuzucuklarım diye seviyorum karnımı ama böyle olunca buna da şükür babında söyledim iyi tarafından bakmak lazım herşeye

yok cnm istemiordun demiorum ama ikiz mutluluğunu buruk yaşıycaktın n bilim ay biri diycekti çocugu olmadı gitti tüp yaptı biri diycek acaba çocuk onlarınmı trk toplumu işde n kdr geri kafalı o yüzden teklilde açıklama derdin yok cnm senin kaçıncı denemendi ilkmiydi

Hayırlı olsun delikız :)
Tek olsun çift olsun yeter ki sağlıklı olsun, millet ne derse desin hiç de açıklama yapmak zorunda değilim. Allah'a layık bir kul, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun insan daha ne ister...

ya aslında elaleme hiç takmam ben ama yine de dediğin gibi insanları susturmak mümkün değil ,çok cahilce hareket edenler var malesef.
azğıları torba değilki büzesin
aynen o sevinci yaşarken bi yandan da dert anlat millete..
ama olsun ben senin için ikiz diye dua ediyorum.
RABBİM sana bi verecek tam verecek inş.
evet benim ilk denemem ..
delikız
hayırlısı olsun
allah tamamına erdirsin inşallah
gerçekten topiğe neşe kattın
uzun zamandır iyi haberler duyamıyorduk
sıra aydan da herhalde
başka tedavide olan var mıydı

sağolasın.
amin inş.
evet bi geldim pir geldim hemen umut oldum herkese inş. çok mutluyum bu açıdan da sevincim 2 kat
aydanı ben de çok merak ediyorum yaa

evet aynen benim de tek dileğim bu ..
darısı başınıza inş. inci
inciiii bizdemi başlasak yaa ay çok heveslendim

bence hemen başlayın

Vallahi cnm ben tek çocugum tek çocugun buruklugunu çok yaşadım allahım bana hayırlısıyla ikiz ewlat versin insalllah ...
Saol cnm hamilelerin duası kabul olurmuş

Vallahi cnm ben tek çocugum tek çocugun buruklugunu çok yaşadım allahım bana hayırlısıyla ikiz ewlat versin insalllah ...
Saol cnm hamilelerin duası kabul olurmuş

Allah sana üst üste ikiz evlatlar versin inşaallah :) Üçüz diyeceğim ama o çok zor olur, riskli :) 4 çocuklu bir gacı olasın

Boşver kuzeni muzeni :)
Bizde taksitle ödeme imkanı yok maalesef. Peşin alıyor hastane.
hazadem sen kaçlıydın?

biz de peşin ödedik ama bazı kartlar peşini bölüyo mesel vakıfbanktan 2000 çektirmiştik sonra aradık müşteri hizmetlerini faizsiz 2 ye bölüyorlar aklınızda olsun bankaların öyle anlaşmaları var

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşver kuzeni muzeni :)
Bizde taksitle ödeme imkanı yok maalesef. Peşin alıyor hastane.
hazadem sen kaçlıydın?
84 lü canım artık herkes soruo çok sıkıldım bebek yokmu die
hazadeee üstte senin için ettiğim duayı kaçırdın

Allah sana üst üste ikiz evlatlar versin inşaallah :) Üçüz diyeceğim ama o çok zor olur, riskli :) 4 çocuklu bir gacı olasın

Sende inşallahhhh allahımm üstü üste üçüz hamile kalırsınnn delikız ne olur içten şöle inci için dua ett hamilesin sen
bezler arasında boğuş kal emi

Evet öyle oluyor bazen.
Ama şu an o bile zor bizim için. Çok borçlandık, önce onları ödeyeceğiz. Bitirebilirsek hayırlısıyla ancak ondan sonra.
Allah bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun.

Üst üste üçüz mü İkiz olsun benimki de kız

Soranlara hayırlısı diyip geçeceksin. Daha da ileri giderlerse ağzını hafiften bozacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…