- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.461
ben baştan beri 2şer 2şer ,bazen de 3er 5 er doğurun diyorumya hazade84 lü canım artık herkes soruo çok sıkıldım bebek yokmu die
Sende inşallahhhh allahımm üstü üste üçüz hamile kalırsınnn delikız ne olur içten şöle inci için dua ett hamilesin sen
bezler arasında boğuş kal emi
Evet öyle oluyor bazen.
Ama şu an o bile zor bizim için. Çok borçlandık, önce onları ödeyeceğiz. Bitirebilirsek hayırlısıyla ancak ondan sonra.
Allah bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun.
Aminnn bizimde var canım hala taksitler offf offff piyango çıkmazki hepinizi dogurturayım
Aminnn bizimde var canım hala taksitler offf offff piyango çıkmazki hepinizi dogurturayım
amin inş...Evet öyle oluyor bazen.
Ama şu an o bile zor bizim için. Çok borçlandık, önce onları ödeyeceğiz. Bitirebilirsek hayırlısıyla ancak ondan sonra.
Allah bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun.
Üst üste üçüz müİkiz olsun benimki de kız
Soranlara hayırlısı diyip geçeceksin. Daha da ileri giderlerse ağzını hafiften bozacaksın
aynen yaa şuan ne yazacaktım benden önce yazdın
diyecektimki çok zengin olsam hepinizin hesabına 50,000 er gönderirdim 5-10 kere deneyin diye
amin inş...
aynen
benim tersim pistir valla hiç lafımı esirgemem herkese herşeyi söylerim
huyum kursun
ben baştan beri 2şer 2şer ,bazen de 3er 5 er doğurun diyorumya hazade
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
Allah iyiliğini versin
seda sayan öle diodu yaa gelin anam doğurtturayım die
ay incimmm biz ne zaman hamile kalıcazz
ALLAH sizden de razı olsunAllah razı olsun arkadaşım
En güzeli öyle olmak aslında. Bakalım laftan anlamayan tayfaya ben de öyle yapmayı hedefliyorum
Zamanı gelince kuzum. Ne zaman bilmiyoruz ama inşaallah en hayırlı zamanda sağlıkla...
Zamanı gelince kuzum. Ne zaman bilmiyoruz ama inşaallah en hayırlı zamanda sağlıkla...
olurmu öyle şey hazade kızıyorum ama ,daha evlatlığa çok var o en son aşama ,inş. olacak ben inanıyorumİnşallah canım bazen gücüm kalmadı artık diorum bitti diorum buraya kadar ewlatlığı düşünmüorum allaha büyük konuşmayıp tabikki ilerde n olur bilemem ama şimdilik düşünmüorum ...
Bazende sen güçlüsün neler atlatmadınki bunuda atlatmıycakmısın diorum sanırım ben kendimi kandırıorum
İnşallah canım bazen gücüm kalmadı artık diorum bitti diorum buraya kadar ewlatlığı düşünmüorum allaha büyük konuşmayıp tabikki ilerde n olur bilemem ama şimdilik düşünmüorum ...
Bazende sen güçlüsün neler atlatmadınki bunuda atlatmıycakmısın diorum sanırım ben kendimi kandırıorum
Yok cnm ben düşünmüorum ztn de hani bazıları işde uğraşma ewlatlık al bilmem ne dio ben dediğim gibi düşünmüorum fakat kesinlikle almamda demiorum .. maddi gücü bir şekilde hallerim die düşünüorum fakat negatif alırsam artık zor toparlanırım die de korkmuyor deilimolurmu öyle şey hazade kızıyorum ama ,daha evlatlığa çok var o en son aşama ,inş. olacak ben inanıyorum
bence de atlatabilirsin ,maddi gücün varsa hemen başla
Döveceğim seni
Herşey güzel olacak inşaallah...
Herkes sustu
Kızlar pazar gününden sonra ev neden savaş alanına döner
Sizde de öyle oluyor mu?
Yok cnm ben düşünmüorum ztn de hani bazıları işde uğraşma ewlatlık al bilmem ne dio ben dediğim gibi düşünmüorum fakat kesinlikle almamda demiorum .. maddi gücü bir şekilde hallerim die düşünüorum fakat negatif alırsam artık zor toparlanırım die de korkmuyor deilim
Döw beni incim akıllanırım birazcık belkiii
Nesrin abla nerdesinnnn
Ay cnm hakkını yiyemem benim kocam pek dağınık deildirHerkes sustu
Kızlar pazar gününden sonra ev neden savaş alanına döner
Sizde de öyle oluyor mu?
hazadeyi dövmeye hazırlanıyoruz ondan sustuk
ay sorma eşim de biraz dağınıktır ,haftasonu topluyorum hafta içi pazartesi daa ilk gün dağılmış oluyor
millete konuşmak kolay tabi ,öyle söyleyenler gidip kendileri alsaya
tabiki en son aşamada neden olmasın..
ben çocuğum olsa da olmasa da ilerde inş. bir kimsesiz çocuk alıp okutup büütmek istiyorum
bu illaki çocuğu olmayanlar için geçerli değilki çocuğu olanlar da alabilir
Ay cnm hakkını yiyemem benim kocam pek dağınık deildir
Ya canım inanki insanları anlamıorum ya insanın canı acır yan hani acaba bu kız n düşünür daha yaşı kaç ki ben ewlatlık al diorum n bilim ya aman ..
Ama bende hep diodum tek çocuk old. için hep kalabalık ailelere özenmişimdir hep diodum ben bir çocuk alıcam gücüm yetene kdr bakıcam die sanırım sonumda öle olucak
inş. gerek kalmayacak hazade
yaşın kaçtı senin yaşın küçükse 40 a kadar yolu var
Yaşım 28 canım ama kendimi daha yaşlı hissediorum
aa benden de gençsin sen ne bu yılgınlık ,daha çoooookkk seneler var hazade ben de sandım 40 ına geldi de evlatlık olayını konuşuyorBu arada beyaz milkalarım nerede göremiorum
aa benden de gençsin sen ne bu yılgınlık ,daha çoooookkk seneler var hazade ben de sandım 40 ına geldi de evlatlık olayını konuşuyor
peşpeşe doğuracaksın inş.
adres yolla göndereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?