Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben baştan beri 2şer 2şer ,bazen de 3er 5 er doğurun diyorumya hazade
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

Aminnn bizimde var canım hala taksitler offf offff piyango çıkmazki hepinizi dogurturayım

aynen yaa şuan ne yazacaktım benden önce yazdın
diyecektimki çok zengin olsam hepinizin hesabına 50,000 er gönderirdim 5-10 kere deneyin diye

Evet öyle oluyor bazen.
Ama şu an o bile zor bizim için. Çok borçlandık, önce onları ödeyeceğiz. Bitirebilirsek hayırlısıyla ancak ondan sonra.
Allah bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun.
amin inş...

Üst üste üçüz mü İkiz olsun benimki de kız

Soranlara hayırlısı diyip geçeceksin. Daha da ileri giderlerse ağzını hafiften bozacaksın

aynen
benim tersim pistir valla hiç lafımı esirgemem herkese herşeyi söylerim
huyum kursun

Allah razı olsun arkadaşım

En güzeli öyle olmak aslında. Bakalım laftan anlamayan tayfaya ben de öyle yapmayı hedefliyorum

Allah razı olsun arkadaşım

En güzeli öyle olmak aslında. Bakalım laftan anlamayan tayfaya ben de öyle yapmayı hedefliyorum
ALLAH sizden de razı olsun
burda çok şey öğrendim ,dualarınıza nail oldum ,bana çok destek oldunuz
ay ben hiç tutamıyorum dilimi yaa

Zamanı gelince kuzum. Ne zaman bilmiyoruz ama inşaallah en hayırlı zamanda sağlıkla...

inş. en hayırlı zamanda en kısa zamanda

Zamanı gelince kuzum. Ne zaman bilmiyoruz ama inşaallah en hayırlı zamanda sağlıkla...

İnşallah canım bazen gücüm kalmadı artık diorum bitti diorum buraya kadar ewlatlığı düşünmüorum allaha büyük konuşmayıp tabikki ilerde n olur bilemem ama şimdilik düşünmüorum ...
Bazende sen güçlüsün neler atlatmadınki bunuda atlatmıycakmısın diorum sanırım ben kendimi kandırıorum

olurmu öyle şey hazade kızıyorum ama ,daha evlatlığa çok var o en son aşama ,inş. olacak ben inanıyorum
bence de atlatabilirsin ,maddi gücün varsa hemen başla

Döveceğim seni
Herşey güzel olacak inşaallah...

olurmu öyle şey hazade kızıyorum ama ,daha evlatlığa çok var o en son aşama ,inş. olacak ben inanıyorum
bence de atlatabilirsin ,maddi gücün varsa hemen başla
Yok cnm ben düşünmüorum ztn de hani bazıları işde uğraşma ewlatlık al bilmem ne dio ben dediğim gibi düşünmüorum fakat kesinlikle almamda demiorum .. maddi gücü bir şekilde hallerim die düşünüorum fakat negatif alırsam artık zor toparlanırım die de korkmuyor deilim
Döveceğim seni
Herşey güzel olacak inşaallah...

Döw beni incim akıllanırım birazcık belkiii

Nesrin abla nerdesinnnn

Herkes sustu
Kızlar pazar gününden sonra ev neden savaş alanına döner
Sizde de öyle oluyor mu?

hazadeyi dövmeye hazırlanıyoruz ondan sustuk
ay sorma eşim de biraz dağınıktır ,haftasonu topluyorum hafta içi pazartesi daa ilk gün dağılmış oluyor

millete konuşmak kolay tabi ,öyle söyleyenler gidip kendileri alsaya
tabiki en son aşamada neden olmasın..
ben çocuğum olsa da olmasa da ilerde inş. bir kimsesiz çocuk alıp okutup büütmek istiyorum
bu illaki çocuğu olmayanlar için geçerli değilki çocuğu olanlar da alabilir

Herkes sustu
Kızlar pazar gününden sonra ev neden savaş alanına döner
Sizde de öyle oluyor mu?
Ay cnm hakkını yiyemem benim kocam pek dağınık deildir

Ya canım inanki insanları anlamıorum ya insanın canı acır yan hani acaba bu kız n düşünür daha yaşı kaç ki ben ewlatlık al diorum n bilim ya aman ..
Ama bende hep diodum tek çocuk old. için hep kalabalık ailelere özenmişimdir hep diodum ben bir çocuk alıcam gücüm yetene kdr bakıcam die sanırım sonumda öle olucak

inş. gerek kalmayacak hazade
yaşın kaçtı senin yaşın küçükse 40 a kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…