Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ranacığım Allah yardımcın olsun canım.. Hangi merkezde yaptırıyorsun ? Senin sorun neydi ?

canım ben eurofertıl konyada yaptırıyorum sorun sebepsiz 5. denemem inş bukez anne olurum eşim şeker hastası sanırım bendede endemetrumda çikolata kistlermi öyle bişeyler demişlerdi 4 5aylık bebek kaybım olmuştu inş bukez yüzüm güler..

slm kızlar yarın opum olcak inş sıkıntısız hallederiz çok heyecanlıyım kaç yumurta var kaçı döllenecek kaçı sağlıklı çıkacak
ALLAH a emanet olun iyi geceler rabbim hepimizi sevindirsin.

Allah yardımcın olsun. İnşaallah güzel haberlerle gelirsin

Canım sen hatırlat 18. haftadan sonra düşebiliyor...
ALLAH KORUSUN yaaa o kadar ilerleyip kaybetmek de çok zor olur

inşallahh canımmm benmm az kalmışşş bebişlerine kavuşmana :)
evet ama zaman geçmiyor
inş. bi sıkıntı yoktur ..
sende belirtiler başladımı dün onu soracaktım unutmuşum
bende tık yok da

ALLAH işini rast getirsin ..
Çok boşlama burayı yeter
Arada haberleri ver kaç olmazsa
Merakta bırakma bizi.
Ben de haziran sonu temmuz başı gibi 2 hafta tatil düşünüyorum ama bakalım hayırlısı ALLAh tan ..
tatil sezonu geliyor artık ramazan başlamadan bi posta atmak lazım
sonra bi posta da bayramdan sonra inş. tamamdır

slm kızlar yarın opum olcak inş sıkıntısız hallederiz çok heyecanlıyım kaç yumurta var kaçı döllenecek kaçı sağlıklı çıkacak

aa hadi bakalım ALLAH YARDIMCIN OLSUN dualarımız seninle ..
ama haber vermeyi unutma biz de meraktan çatlıyoruz ona göre

Canım benim inşallah dileklerimiz gerçekleşicek en kısa zamandaa...
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tatile gider bizede foto gönderirsin
Eylülde bende başlarım sanırım hadi bakalım birlikde bakalım nasıl bir yol izliycez

Canım Allah yardımcın olsun inşallahh herşey sağlıkla sorunsuz ilerler ..

günaydın hazade ,bilmiyorum ki içerde neler oluyor
bende bi durum yok çok şükür iyiyim inş. ieçrdekiler de iyidir
senden naber hazade

neden ki :44:
İnşallah çok çok iyilerdir canım benimm sen konuş onlarlaa uslu durmalarını söle :)))
seni milkayla mutlu edeceğim merak etme sen :))))
cumartesi kalp atışlarını da duyarsam inş. bayağı bir ferahlayacağım
Oleyy milkam geliyor :))
Ay bilmeyende hiç yemedim sanar
Sağlıkla gelsinlerde milka hiç dert deil bakalım aydanda söz verdi pozitif alsın inşallahhh oda alıcakk aydanda pozitif alırsaa vallahi herkesden istiycemmm
Sıfırı tükettik ondan kızlar

Canım benimmmm vallahi hepimiz öleyiz olsun sizde hafta sonları kısa tatiller yaparsınız cnm n olcak önemli olan huzurrr

İNŞ. HAZADEM az kaldı şafak 3

olsun milka bahane bebişler şahane
aydanın test günü de yarın bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum
evet bence de haftasonu kaçamkları ne güne duruyor dimi
bu arada hazade sende msn yok mu vereyim de ekle beni

kolay gelsin canım, özletme kendini..
tedavin geç olsun da güç olmasın, sonu güzel olsun yeter ki.

allah yardımcın olsun canım, bi seninle aynı şehirdeyiz burda

Sıfırı tükettik ondan kızlar
biz de aynı durumdayız canım, daha tedavinin borcu yeni bitti, hele sen 2 tedavi oldun. öde öde bitmez. allah bereketini verir sen içini ferah tut.

delikız sen daha önce gebe kalmamıştın di mi, mutlaka vardır sende değişiklik ama insan ilkinde anlayamıyo.
pıt pıt atıyodur kalpleri de sağlıkla inş.

DELİKIZ

canm inanki hiç bi belirtim yok bu nasıl hamilelik anlamadım vallahi bazen sabahları birazcık midem bulanıyo oda hemen geçiyor..akıntım falanda eskisi gibi çok degil ara sıra yogunlaşıyo sadece belim agrıyo bazen..ama sende başlar artık kuzum ikiz oldugu için daha erken ve yogun yaşarsın bu dönemi..sen nasıl geçiyorsun günüünü sürekli uzanıyormusun yoksa normal hayata devammı ediyorsun ben korkuyorum bazen iş yapınca

birde kızlar hepinize bi sorum olacak..ben tam emin olamadıgımdan dolayı namazımı kılamıyorm..doktorum verdigi crinone jel var günlük kullanıyorum.çubuk gibi bişey vajinanın içine dogru itip sıkıyorsun.bu acaba gusül abdestini bozarmı ??

bozmaz canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…