- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.881
slm kızlar yarın opum olcak inş sıkıntısız hallederiz çok heyecanlıyım kaç yumurta var kaçı döllenecek kaçı sağlıklı çıkacak
ALLAH a emanet olun iyi geceler rabbim hepimizi sevindirsin.
Ranacığım Allah yardımcın olsun canım.. Hangi merkezde yaptırıyorsun ? Senin sorun neydi ?
slm kızlar yarın opum olcak inş sıkıntısız hallederiz çok heyecanlıyım kaç yumurta var kaçı döllenecek kaçı sağlıklı çıkacak
ALLAH KORUSUN yaaa o kadar ilerleyip kaybetmek de çok zor olurCanım sen hatırlat 18. haftadan sonra düşebiliyor...
evet ama zaman geçmiyorinşallahh canımmm benmm az kalmışşş bebişlerine kavuşmana :)
ALLAH işini rast getirsin ..Kızlar herkese selamlar ;
Tek tek hepinize sevgilerimi yolluyorum.Kader arkadaşlarım benim.. İnşallah bu stresleri hep beraber aşıp ; yavrularımıza kavuşacağız.. Her daim hepimiz için dua ediyorum. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın.. Gönülleri kırılmasın. Dualar, motivasyonlar..Bu aralar bir tuhafım yani Yazdıklarınızı okuyorum. Hamilelerimizin sevinçli haberleri ile seviniyorum.. Benim gibi bekleyenlerin umutlu halini görünce ben de umutlanıyorum. Okuyorum ancak çok sık yazamıyorum. İşyerinde yine eğitim mevsimi başladı Bavulumu alıp yine yollara düşeceğim.. Eğitim için hazırlık içerisindeyim. Çook çalışmam gerekiyor çokkk.. Allah'ın izniyle temmuzda eğitimler bitmiş olacak.. Ondan sonra kendimi salacağım kumsallara.. Tabii iş yine devam.. Sadece haftasonları Böyle işte..Eylül ayında da bir terslik olmazsa ya Allah bismillah başlarız.. Bir süre okuyup da yazamazsam bilin ki arada derede giriyorum.. Evliya Çelebi yollarda
Canım benim inşallah dileklerimiz gerçekleşicek en kısa zamandaa...Kızlar herkese selamlar ;
Tek tek hepinize sevgilerimi yolluyorum.Kader arkadaşlarım benim.. İnşallah bu stresleri hep beraber aşıp ; yavrularımıza kavuşacağız.. Her daim hepimiz için dua ediyorum. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın.. Gönülleri kırılmasın. Dualar, motivasyonlar..Bu aralar bir tuhafım yani Yazdıklarınızı okuyorum. Hamilelerimizin sevinçli haberleri ile seviniyorum.. Benim gibi bekleyenlerin umutlu halini görünce ben de umutlanıyorum. Okuyorum ancak çok sık yazamıyorum. İşyerinde yine eğitim mevsimi başladı Bavulumu alıp yine yollara düşeceğim.. Eğitim için hazırlık içerisindeyim. Çook çalışmam gerekiyor çokkk.. Allah'ın izniyle temmuzda eğitimler bitmiş olacak.. Ondan sonra kendimi salacağım kumsallara.. Tabii iş yine devam.. Sadece haftasonları Böyle işte..Eylül ayında da bir terslik olmazsa ya Allah bismillah başlarız.. Bir süre okuyup da yazamazsam bilin ki arada derede giriyorum.. Evliya Çelebi yollarda
Aaaaa neden canımmBenim yerime de tatil yapın, bana bu sene pek tatil yok
eylülde topikte şenlik var
ay bi de eylül doğumluyum doğumgünümde bana çifter çifter süpriz yapın
günaydın hazade ,bilmiyorum ki içerde neler oluyorDelikız günaydınnn ikizler nasıl bakimmm
Benim yerime de tatil yapın, bana bu sene pek tatil yok
Aaaaa neden canımm
İnşallah canım bakalım hayırlısıyla sen bizi bir mutlu etdee :)
biz de öyle ama birşeyler ayarlayacağız artık ne yapalımSıfırı tükettik ondan kızlar
İnşallah çok çok iyilerdir canım benimm sen konuş onlarlaa uslu durmalarını söle :)))günaydın hazade ,bilmiyorum ki içerde neler oluyor
bende bi durum yok çok şükür iyiyim inş. ieçrdekiler de iyidir
senden naber hazade
neden ki :44:
Oleyy milkam geliyor :))seni milkayla mutlu edeceğim merak etme sen :))))
cumartesi kalp atışlarını da duyarsam inş. bayağı bir ferahlayacağım
Sıfırı tükettik ondan kızlar
İnşallah çok çok iyilerdir canım benimm sen konuş onlarlaa uslu durmalarını söle :)))
Oleyy milkam geliyor :))
Ay bilmeyende hiç yemedim sanar
Sağlıkla gelsinlerde milka hiç dert deil bakalım aydanda söz verdi pozitif alsın inşallahhh oda alıcakk aydanda pozitif alırsaa vallahi herkesden istiycemmm
Canım benimmmm vallahi hepimiz öleyiz olsun sizde hafta sonları kısa tatiller yaparsınız cnm n olcak önemli olan huzurrr
kolay gelsin canım, özletme kendini..Kızlar herkese selamlar ;
allah yardımcın olsun canım, bi seninle aynı şehirdeyiz burdaslm kızlar yarın opum olcak inş sıkıntısız hallederiz çok heyecanlıyım kaç yumurta var kaçı döllenecek kaçı sağlıklı çıkacak
biz de aynı durumdayız canım, daha tedavinin borcu yeni bitti, hele sen 2 tedavi oldun. öde öde bitmez. allah bereketini verir sen içini ferah tut.Sıfırı tükettik ondan kızlar
birde kızlar hepinize bi sorum olacak..ben tam emin olamadıgımdan dolayı namazımı kılamıyorm..doktorum verdigi crinone jel var günlük kullanıyorum.çubuk gibi bişey vajinanın içine dogru itip sıkıyorsun.bu acaba gusül abdestini bozarmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?