- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.861
aaa ne güzel bak bu doktor da aynı şeyleri söylemiş .
ben de genelde bi kaç doktora mail atar sorarım huyumdur
okuyunca benim de içim çok ferahladı çok şükür yapılanlar doğru imiş ve herşey normalmiş çok sevindim
inş. yakın zamanda da topralayacaksın
dualarımım seninle
heyy ben yazınca herkes kaçıyormu ne
yanlış anlamadım canım, türkiyede bikaç ay yumurta toplayıp biriktirme var ama ilaçsız olanı yok henüz.
ilaçsız çok mantıklı geliyo bana.
pgt de hiç sağlıklı çıkmayınca dr daha önceki düşüklerinizin nedeni bu, sakın doğal denemeyin yine düşük olur demişti.
ama doğal yolla 3. hamile kalışımda gebelik oluşurken pgt ile kaçıncıda olucaktı allah bilir.
ilaçsız tedavi olsa ihtimal çok yükselirdi.
Merhaba
Dun yumurtalarim toplandi 10 tane yumurtam olusmus bugun genart dan aradilar.7 si dollenmis 5 i olgunmus persembe gunu de pgt ye giricek sizce bu sayi iyi mi yeterli mi bilemedim cok tedirgin oldum.cuma gunu de cagiricaklarmis pgt den cikmasini bekliycekmisiz ona gore transfer olucakmisim.hic pgt den cikmama ihtimali varmi ki en zor kismi bu sanirim ne oldugunu bilememek ve beklemek
Hayırlı olsun tedavinAhh ahh cnm biliorum zordur tabikki keşke kafana göre iş bulabilsen n güzel olur ...
Ewet cnm bahçeçide deniycem inşallah ama tabikki şimdi deil eylül sonrası bakalım hayırlısı canım yaaa
Ewet cnm farklı yöntem bakalım hayırlısı n zaman başlarım bilemiorum ama tatail sonrası düşünüorumm
ikili test temiz çok şükür hiç korkma cnm içini ferhahh tut herşey çok güzel olucak ben inanıorumm.
Ewet ilaçsız çok daha sağlıklı ve iyi bakalım cnm işde bana ilaçlı deniycek ama sanırım 2-3 ay topluycak tabi maliyet n olur bilemiorum :18::18::18:
Canım merhaba hiç tedirgin olma 5 iyi bir sayı kaliteli 1 tane bile sana yeter inşallah emeklerin boşa gitmezz sağlıkla yavrunu kucagına alırsınn
Canım çok sağ ol rahatladım biraz.Yok kız niye kaçalım.Ben 3 topik birden idare ediyorum..
Kızlar birkaç gün önce kk dan Dr Bora Cengize soru sormuştum. Cevaplamış çok sağ olsun...
Merhabalar, ben 14 haftalık gebeyim. 3 gün önce 3 saat süren bir laparoskopik serklaj oldum. Operasyon esnasında daha önceden olan (8 sene önce) sezaryen dikişine mesane yapışmış. Operasyonda ayırmışlar. Sonda ile bir hafta geçirmem gerekiyor. Çok zor bir operasyon olmuş 12. haftada rahim ağzı uzunluğum 2 cm indiği için daha önce 2 düşük bir de 25 haftalık erken doğumum olduğu için dr m bu yöntemi seçti. Ama çok zorlanıyorum hala. Bu sezaryen dikişine mesana neden yapışmış olabilir ben tekrar vakti gelince normal doğum yapabilir miyim? Artık bu acılardan sezaryen olmak istemiyorum . Serklaj dikişim vajinal alınamaz mı sezaryende mi alınmak zorunda?Bir de pıhtılaşma problemi için 0.6 cleksan kullanıyorum.
Daha önceden sorduğum soruya cevap vermiştiniz yine cevaplarsanız çok sevineceğim...
çOK GEÇMİŞ OLSUN. Yapılanlar sizi endişelendirmesin. Doktorunuzun önerileri doğru. Sezaryen sorası mesane sezaryen kesisine sıklıkla yapışmaktadır. Zor bir operasyonu başarı ile gerçekleştirmişler, tebrik ediyorum. Maalesef sezaryen ile doğum yapacaksınız. doğum yaptığınızı duymak, sağlıklı olduğunuzu duymak isterim.
Hazade canım çok sağ ol... Şimdi bu sorunlarla uğraşmaktan bebeğim sağlıklı mı diye düşünmüyorum inşallah sağlıklıdır. Benim dr m amniyo önerdi ama biz kabul etmedik. Şükür ikili test de çok güzel gelince rahatladım biraz. Benim embriyolarımdan biri down çıkmıştı ya. Çok korkmuştum. Ama 47 meselesi tabi belli değil. umarım sorun yoktur...
Ben de inci ve senin yine başlayıp hemen hamile kalmanızı istiyorum...
Merhaba
Dun yumurtalarim toplandi 10 tane yumurtam olusmus bugun genart dan aradilar.7 si dollenmis 5 i olgunmus persembe gunu de pgt ye giricek sizce bu sayi iyi mi yeterli mi bilemedim cok tedirgin oldum.cuma gunu de cagiricaklarmis pgt den cikmasini bekliycekmisiz ona gore transfer olucakmisim.hic pgt den cikmama ihtimali varmi ki en zor kismi bu sanirim ne oldugunu bilememek ve beklemek
Ahh ahh cnm biliorum zordur tabikki keşke kafana göre iş bulabilsen n güzel olur ...
Ewet cnm bahçeçide deniycem inşallah ama tabikki şimdi deil eylül sonrası bakalım hayırlısı canım yaaa
Aminnnnnnnnnn.........
İnşallah canım ya çok dua ediyorum size...
millet size daha önce bir akdaşımdan bahsetmiştim
rahmi perdeli 3 kere ameliyat oldu iileşemedi bi türlü o da bu ay tüp bebek yaptırdı demiştim
hatırladınızmı bilmiyorum
düşük riski %50 olmasına rağmen yaptırdı demiştim
arkadaşımın da pozitifmiş çok sevindim
o da çok sıkıntılar çekti çok şükür muradına erdi
bu aralar pozitif bir enerji var gerçekten hep pozitifler geliyor
inanıyorum ki sizden de gelecek
belki size umut olur bunlar
teşekkür ederim inci darısı başına inş
ben de son zamana kadar almayacağım öyle planlıyorum
son ay alırım inş.diyorum
daha onları düşünmek benim için çok erken
hazadeeeee lütfen yaaa
aaa ne güzel ,için ferahlamış ..
bu yöntemi ben de tvde izlemiştim
kendi kendine yumurta üretiyorsun
aslında yeni ve başarılı bir yöntemse neden olmasın değil mi?
belki şifanız bu yöntemdedir
sen bunu iyice araştır bakalım daha neler çıkacak bu konuda
sen de bi alemsin
bugün ben de progestan yazdırmak için kadın doğumcuya gittim
gitmişken baktırayım dedim sonra vazgeçtim
ilacı yazdırdım döndüm
iyice psikopata bağlamak istemiyorum
yerinde baktırmak zamanında baktırmak istiyorum
yoksa alışırsam hergün doktor kapısını arşınlarım
bu arada gözünaydın yeniden maş.. diyelim
ben de cumartesi dinlerim artık inş.bıdıklarımı
ya bismillah deyin başlayın hepiniz birden
ben burdan takip etmek istiyorum yaaa
canımmm sorma valla byle olacagım aklımın ucundan geçmezdi ama oluyormuş..senn cumartesimi kontrolün ?
millet size daha önce bir akdaşımdan bahsetmiştim
rahmi perdeli 3 kere ameliyat oldu iileşemedi bi türlü o da bu ay tüp bebek yaptırdı demiştim
hatırladınızmı bilmiyorum
düşük riski %50 olmasına rağmen yaptırdı demiştim
arkadaşımın da pozitifmiş çok sevindim
o da çok sıkıntılar çekti çok şükür muradına erdi
bu aralar pozitif bir enerji var gerçekten hep pozitifler geliyor
inanıyorum ki sizden de gelecek
belki size umut olur bunlar
Canım maşallah. Çok tatlısın ya millet demişsin ya ne hoş geldi...Bu arada söyler misin arkadaşına perde ameliyatları rahim ağzı yetmezliğine sebep oluyor bizim bu yüzden serklaj yapılan arkadaşlar var mutlaka bu durumu araştırsın. Topikte Ankarada Süleyman eserdağ, filiiz bilgin yanık isimli dr lerin ismi geçmişti. Araştırsın lütfen...
öyleyimdir huyum kurusun
ya o burda yaşamıyor ama o da çok dolaştı proftu doktoru da ..
vucut bu rahim perde olayında ameliyat olsa da eski halini alıyormuş ,ameliyatı kabul etmiyormuş
son bize geldiğinde 3.ameliyatı olacağım demişti
sonra oldu ,tüp bebeğe geçti ve çok şükür hamile ama doktor baştan düşük riskin %50 demiş.
bile bile pes etmedi uğraşıyor işte ama çok şükr şimdi hamile..
tamam mutlaka söylerim ,haırlattığın için sağol
bu arada ben millet kelimesini çok kullanırım aslında ama yeni denk geldi galiba
evet ne yapalım zor elde edince öyle oluyor
evet inş. cumartesi ikisinin de kalp atışını duyarız
incim s.a gede konusalim
Kızlar herkese selamlar ;
Tek tek hepinize sevgilerimi yolluyorum.Kader arkadaşlarım benim.. İnşallah bu stresleri hep beraber aşıp ; yavrularımıza kavuşacağız.. Her daim hepimiz için dua ediyorum. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın.. Gönülleri kırılmasın. Dualar, motivasyonlar..Bu aralar bir tuhafım yani Yazdıklarınızı okuyorum. Hamilelerimizin sevinçli haberleri ile seviniyorum.. Benim gibi bekleyenlerin umutlu halini görünce ben de umutlanıyorum. Okuyorum ancak çok sık yazamıyorum. İşyerinde yine eğitim mevsimi başladı Bavulumu alıp yine yollara düşeceğim.. Eğitim için hazırlık içerisindeyim. Çook çalışmam gerekiyor çokkk.. Allah'ın izniyle temmuzda eğitimler bitmiş olacak.. Ondan sonra kendimi salacağım kumsallara.. Tabii iş yine devam.. Sadece haftasonları Böyle işte..Eylül ayında da bir terslik olmazsa ya Allah bismillah başlarız.. Bir süre okuyup da yazamazsam bilin ki arada derede giriyorum.. Evliya Çelebi yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?