- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.921
kasık ağrısından ala belirti mi olur
inş seninledir bebişin, yarın merakla beklicez haberini..
Ah canım o heyecanı en iyi bilenlerdeniz. Ben inanıyorum ki kızlar hamileyim yazacaksın buraya. Umutla bekliyoruz güzel haberini. Dualarımız seninle... Bu arada kasık ağrısı güzel bir belirti
Mattika sen nasılsın, bebişin nasıl? Herşey yolunda galiba, dr lar hep en kötü senaryo yu söylüyorlar maalesef ama inanıyorum ben sağlıcakla gelecek bebişim :)
Gerçekten miiiiii, daha önce kasık ağrım olmamıştı hiç, bende üzülüyordum kendi kendime bu sefer de olmadı galiba diye, ama genede fazla umutlanmak istemiyorum, allahım hayırlısı neyse onu versin....
Gerçekten miiiiii, daha önce kasık ağrım olmamıştı hiç, bende üzülüyordum kendi kendime bu sefer de olmadı galiba diye, ama genede fazla umutlanmak istemiyorum, allahım hayırlısı neyse onu versin....
hoşgeldin ..Kızlar merhabalar,
1 günüm kaldı hiç heyecanlanmamaya fazla ümitlenmemeye çalıştım ama bugün başaramadım.
Bir heyecan sardı, hiçbir belirti de yok arada kasıklarım ağrıyor sadece,
bilemiyorum inşallah bu sefer ümitlerim boşa çıkmaz, hem bu sefer eşim de çok hevesli, offfff of
Delikız ikizlerin sağlıcakla gelişsin inşallah, diğer hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun,
inşallah yarın bende katılırım aranıza..
Chnb neler yaşamışsın çok üzüldüm bundan sonra inşallah daha sıkıntısız geçer hamileliğin...
Akasyam, İncim, Hazadem, Laveguem, diğer ismini yazamadığım bütün arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Allah cümlenizden razı olsun, inşallah birgün hepimizin kucakları dolacak..
Yarın öğleye doğru kan veririm sanırım öğleden sonra çıkar sonuçlarım, size yazarım mutlaka..
Herkese selamlar.....
Delıkız bak senı unutmuyorum. Bu ısı kıvırdınama senınle hala ılgılenıyorum. Senın de belırtın yokmus. Buyuk sans bence bulantın olmaması vesaıre.
Bunyen zaten pek algılamıyormus bu tur seylerıo halde ters gıden bır sey yok. Asayıs berkemal ıcerıde .
.
ay ne güzel yaa inş. biz de kıpırdanmalarını hissederiz sağlıcakla ilerdelaveque sağolasın, ben yine çok düşünüyorum da oğlum hareket ettikçe mutlu oluyorum kafam dağılıyo..
allah sağlıkla kavuşturur inş ama bu duyguyu yaşadığıma da şükrediyorum, sonu ne olursa olsun..
delikız çok bulantılı bi tip olmıcaksın anlattığına göre ama zaten daha erken bulantı vs. için.
genelde 7.haftada başlar böyle şikayetler..
bazılarının hamile kaldığı gün başlıyomuş tabi o bünye meselesi artık
kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:
geçmiyor yaa evde de işte de geçmiyor:)))
evet aynen ben de aynı şeyleri hissediyorum valla
ben 55 im şuanda
yok yaa o kadar kilo almam dikkat ederim ben
boş kilonun ne anlamı var
işe gittiğime göre namazımı da kıldım ben hep. evde yatsam bile namazı bırakmak olmaz. hiç biyerin tutmuyosa gözünle kılmak gerekiyo.
ben 10 kilo aldım şu anda, bulantım oldu ama kusma olmadı, bulantıyı da yiyerek bastırdım hep.
16.haftadan sonra bulantı bitti çılgın bi iştah var şimdi de.
neyse ki yaz geldi sıcakta su içmekten bişey yenmiyo
bakalım siz kaç alcaksınız
35 çok fazla tabi ama başa gelen çekiliyo işte
bizim arkadaş sadece 9 kilo aldı maş. tosun gibi de doğurduaynen caımm vvalla boş kilonun hiç bir anlamı yokben 12 kilo almayı hedefliyorum ama hayırlısı bakalım :)bu arada ekledim cnm seni ama özel msj gönderemiyorum 100 msjım dolamadıgı için :)
kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:
geçmiş olsun canım, inş bol bol sağlıklı çıkıcak..kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:
26.haftayı bitirdik.. son 3 ayımız işte.aynen dediginiz gibi valla başa gelen çekilir :)siz kaç haftalıksınız şimdi ??
ben de hep böyle planlar yapıyodum ama hamile olduğumu öğrenmeden bile aşırı bi iştah vardı bende.bizim arkadaş sadece 9 kilo aldı maş. tosun gibi de doğurdu
önemli olan bebeği iyi besleyecek eşyler yemek her bulduğunu yemek değil
dikkat edilirse bünye de elverişli ise normal kilo ile tamamlanır inş.
ama kilo umrumda değil hayırlısı ile sağlıkla doğurayım da kilo en son iş
mesaj daha çok yaz o zaman da dolsun nazefsa
bizim arkadaş sadece 9 kilo aldı maş. tosun gibi de doğurdu
önemli olan bebeği iyi besleyecek eşyler yemek her bulduğunu yemek değil
dikkat edilirse bünye de elverişli ise normal kilo ile tamamlanır inş.
ama kilo umrumda değil hayırlısı ile sağlıkla doğurayım da kilo en son iş
mesaj daha çok yaz o zaman da dolsun nazefsa
geçmiş olsun canım, inş bol bol sağlıklı çıkıcak..
26.haftayı bitirdik.. son 3 ayımız işte.
ben de hep böyle planlar yapıyodum ama hamile olduğumu öğrenmeden bile aşırı bi iştah vardı bende.
eşim hayret ediyodu yediklerime
o iştahla az bile aldım aslında. hormonlar ele geçiriyo insanı hamilelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?