Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

esim benim yüzümden ikinci 3. evlata sahipolamiyo bide benden kaynaklanan sebeb den dünyanin parasini harcayacak

mahkemelik isini bilmie ama eger onlar miras aldi diye silerse kardeslik iliskisini ben simdiden bitiririm benim hakkimi yiyen kardesi benim derdimi anlamiayani ben napiyim allahim affet estagfrullah ya cok doluyumcok

BU ARADA ISTANBULA TELEFON EDIYOM DÜN BURDAKI DR DA RANDEVU VARDI TERCÜMAN ZAMANINDA GELEMEDIGI ICIN GERCEKLESMEDI CENAZELERI VARMIS DÜN BAYAGI SIKINTI YASADIM KONUSAMADIGIM ICIN BASLADIM AGLAMIYA DR 10 gun SONRA GELIYOMUS TATILDEYMIS BI 10dakika DAHA BEKLEYEMEDILER YAAA
BENDE SIMDI MEMORIALA TEL ETTIM NUR HANIM BENI ARASIN YADA BEN ONU
NE GIBI TESTLER TAHLILLER LAZIM RAHIM FILMI GIBI LAZIMSA MAILATSIN YADA ARSIN SÖYLESIN CUMHUR BEYLE FALAN KONUSTUM DEDIM (HAKIKAT KONUSTUM)NUR HANIMDA YEMEKTEYMIS UNUTTUM SEMRA HANIMDA OLUR DESEYDIM

amaaan canimhakki hukuku kim biliyo kaynim bile bacilarina s....cileremi kalcak dedi bende abi seninde 3 kizhin var onlaradami ayni düsünüyon dedim sesi cikmadi olurmu canim o kizlari neymis bacilarinin evleri dayali döseliymis arabalari alttlarindaymis gecimleri iyiy
iyiymis sende calis haziri yeyip bitirene kadar kardesimde kiniyodu o da bana aynisini yapiyo düsünemedi isteyecegim bi nevio cahiliyeyi yasiyoz

hep sayfalari okudum amatek cevapliyamasanirim unuturum anladigim kadariyla
cnbh biraz daha iyi ccooooooooooook sükür

incide sagolsun beni merak etmis ist telefondu tahlilerdi drlardi ugrasiyom sendede kipirdanmalar var heral hadi hayirlisi

hazadem innsaaaaalllah bukez saglikla gelecek yavrun allah sigin kuran oku hatta hatime basla nolur

mattika kurbanim insallah zamaninda sahlikla gelcek hem biöliyonmu BISEY DAHA PAYLASIYIM BENIM KIZ DOGUMA 2 HAFTA KALASI TERSTI YANI DOGUM POZISYONUNDA DEGILDI DÖNDERTTIK NORMAL DOGUM OLSUN DIYE DÖNDERDTTIK AMA YINE O BICAGI YEDIM YANI SEZERYANLA DOGDU YAVRUM BIDE KROMOZOM DERDINI NEY BILMIYOM YINEDE NE CESARET YA AMAN ALLAHIM NE MANYAKMISIM BEN SIMDI OLSA ALLAH KORUSUN O RISKI GÖZE ALAMAM

nesafse masallah iyi gidiyo

delikiz senide unutmadim baci ikizlerimin ikizkardesleri olcak insallah

laveg merve bende ikiyildir hamile kalamiyom

akasyam insallah korkttogun olmaz

maimut emeklerin bosa cikmaz insallah

Son düzenleme:

Delikız benim de ilginç bir durumum var. Doktorlar senin söylediklerini destekler bilgiler verdi. Benim hastalığım tek gen hastalığı. 7. kromozomdaki COL1A1 genindeki bozukluktan kaynaklanıyor. Benim 7. kromozom COL1A1 genim tarandığında 2 adet mutasyon bulundu. Biri hastalığa sebep olan ispatlanmış, milyonlarca cam kemiklide teyit edilmiş bir mutasyon. Bu mutasyon cam kemiğe sebep oluyor buna eminler. Ama bir tane daha mutasyon var. O da COl1A1'de. ancak bunun cam kemiğe sebep olduğuna dair hiçbir bulgu yok. Benim haricimde tek bir kişide bile bulunmamış. Böyle olunca doktorlar dediler ki ; bu mutasyon zararsız olabilir. Her insanda bir sürü mutasyon oluyormuş. Yani sağlıklarda bile birçok mutasyon varmış. O nedenle zararlı zararsız mutasyon ayrımı yapıyorlar. Yani zararsız birçok mutasyon da çıkabiliyor. Ama tabii sorun şu ki benimle ilgili emin değiller.. :18:

Tabiki öyle sağlıklı insanların yüzde doksanında farklı kromozomlarda farklı sorunlar var .
Zaten kromozomların her birinin bir hastalığa yatkınlığı körükleyici etkisi olduğundan biz kanser olunduğunda neden diyorduk önceden ana artık içindeyiz biliyorz ki bu da bir kromozom hatasından ileri geliyor..
Yani bizim tamamen şifrelerimiz kromozomlarımız ondaki hatalar bizim ileride yaşayacağımız bütün hastalıkların dökümünü çıkartıyor önümüze.
Mesela normal bir insan bile kromozom analizi yaptırıp hangi hastalıklara yatkın olduğunu öğrenebilir
Çünkü nasılki herkesin bırakın üreme olayını her konuda az veya çok bir hastalığımız yokmu ?
Kimimizde migren kimimizde mide sorunları vs.
Bunlar işte hep kromozom hatalarından ileri gelen şeyler.
Ha KİMİNDE bu kromozom hatasının oranı fazla adam mide kanseri oluyor kimisinde az sadece ülser oluyor..
Tamamen mantık bu ..
Yani biz ta embriyo aşamasında iken bütün şifrelerimiz oluşmuş durumda ,kaderimz çizilmiş ,hayatımız kromozomlara şifrelenmiş durumda..

kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum şifammmmmmmmmm
geçenlrde ben senin hamilelik takvimini gördüm soracaktım sana bu ne iş diye
yoksa o bu muydu
bak yine ilk ben farketmişim
Çok mutlu oldum şifaaaaaa ALLAH tamamıa erdirsin
ne zaman öğrendin nasıl oldu anlat hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…