Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu da canım ben 2. tüp bebek tedavimi bu ay yaptırdım veeeee şükürler olsunnnn müjdemle aranızdayımmmm

sifam ister misin ikiz olsun
ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyo

süper bi haber valla iki gündür moralim sifirdi 3. kahveyi iciyom siniriomde bu haber iyi oldu kucagina almak nasip olsun insallllllaaaaaaah
canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummm

kızlar 5 yumoşum toplandı 2 si dölllendi bölündü ve transfer oldu ve PGT nasip olmadı işte

11. gün değerim 38.27 (salı günü )

ve bugün 13. gün değerim 106.54

1 olsun 2 olsun yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun

ben de soracaktım sonra silmişsin zilli dedim herhalde yanlışlıkla oldu
keşke sorsaymışım
seni zilli tüp yaptırdım da demiyor hiç aşkolsun
neyse bebiş hatrına affetim seni
hayırlısı ile kucağına alırsın inş.
yaaa yok ben ermişim diyorum inanmıyorsunuz
ben size baştan beri bu ay pozitif demiyormuyum
nasıl da ispatlanıyor
çok şükür..

evet bir silip bir ekliyordum kaptırmayım kendimi diye canım benim çok sağol ay bu ay olsun bu yıl olsun ama ben bereket bu yılbaşından bu ayna çokk şahit oluyorumm sırada bekleyenlerin sayısı gitgide azalıyoo inşş sıfırlanacakkkkk

Kızlar bir hamilemiz daha varmış, birazdan gelip müjdeyi verir
kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Allahımmmmmmmm şükürler olsunnnnn nasıl sewindim canımmmm bilemezsinnnnnn allahım sağlıklaaaa kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh....
hemen detay istioruzzz hemennnnn

Kimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın
ayy tam benlik bir karar bu sonuna kadar destekliyorummmm inşallah yaaaa çokkkk isterim hepimizin müjdesini almayı inşallah Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı

ALLAH seni emi
bir silip bir ekliyormuş zilli
bu ay nazefsa ,ben ,hazade ,şifa .
maş. suphanallah
RABBİM arttırsın inş.
turkuaz görünmüyor o da tedavide ne yaptı acaba merak ediyorum
msnde de yok
turkuaz okuduysan bir haber et
eylülde de diğerleri akasya ,laveg,inci hepiniz birden haber vereceksiniz

Kimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın
olmaz öyle
biz söyledik ama

canımm hazademm çok sağol ALLAH razı olsun aminnn hepimiz inşallah

maşallah bize bu sayı yetmez daha çok bereket olsun inşallah bekleyen özleyen kimse kalmasın inşallah sağlıklı evlatlarımız kucaklarımızda haberlerimizi iletelim inşallahhhhh

Canım sizde sorun neydi??
Nasıl pgt olmadı anlamadım ve nerede yaptın ay çok heyecanlandım yaaaa

Cnmm benmmm çoooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnn inşallah (amin)
çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsun amin amin hepimizin artık mutluluk üzerine paylaşımları olsun inşallah

Canım sizde sorun neydi??
Nasıl pgt olmadı anlamadım ve nerede yaptın ay çok heyecanlandım yaaaa
canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bende ilk tedavimi Kayseri acıbadem de yaptırmıştım 2 . tedavimde yine aynı yerde nasip oldu

Ay canımm benim nasıl sewindim bilemezsin ay nasılda gizledin ayollll vallahi bravooo ben olsamm hayattaaa duramazdımmm

çok şükür bu sefer yüzün güldü
darısı diğerlerinin başına inş.

Ay canımm benim nasıl sewindim bilemezsin ay nasılda gizledin ayollll vallahi bravooo ben olsamm hayattaaa duramazdımmm
canım kociş 1 hafta izinliydi vee aslında dr um çok da umutlandırmadı ilk başlarda her an iptal olabilir diye hazırlıklıydık aslında bu yüzden gizledim zaten bu niyetle başladık ne yapalım dedik iptal olursa tedavi daha sonraki eylül ayı düşünüyorduk o ara kısmet olur dedik yani canım hep tetikdeydik :18: bu yüzden gizleyebildim ama sonu güzel bitti inşallah hepimizin tedavilerimizin sonu güzel bitsin müjdeler yağmur misali yağsınn inşallah

sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…