- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.601
sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallah
sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallah
çok sağol akasyacığımŞifammm gözün aydınnnn canımmmmÇokkk güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... Bu ay topik çoştu Harikaaaaaaaa.. İnşallah her ay böyle güzel haberler gelir
canım kociş 1 hafta izinliydi vee aslında dr um çok da umutlandırmadı ilk başlarda her an iptal olabilir diye hazırlıklıydık aslında bu yüzden gizledim zaten bu niyetle başladık ne yapalım dedik iptal olursa tedavi daha sonraki eylül ayı düşünüyorduk o ara kısmet olur dedik yani canım hep tetikdeydik :18: bu yüzden gizleyebildimama sonu güzel bitti inşallah hepimizin tedavilerimizin sonu güzel bitsin müjdeler yağmur misali yağsınn inşallah
çok sağol akasyacığımhepinizi tanıdığıma o kadar çok memnunumki çok sevdim ayrı ayrı hepinizi ve tanıdığım ilk günden itibaren çok hemde çok dualarıma kattım hepinizi yetmedi kısa kısa kocişe tanıttım sizleri bir evden çift kişilik dualar aldınız ve alacaksınız da inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun tüm dualarımızı ve bekleyen tüm arkadaşlarıma sağlıklıca hayırlı evlatlar dilesin sizlerinde müjdesi çok yakın olsun çokkkkk
çok sağol akasyacığımhepinizi tanıdığıma o kadar çok memnunumki çok sevdim ayrı ayrı hepinizi ve tanıdığım ilk günden itibaren çok hemde çok dualarıma kattım hepinizi yetmedi kısa kısa kocişe tanıttım sizleri bir evden çift kişilik dualar aldınız ve alacaksınız da inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun tüm dualarımızı ve bekleyen tüm arkadaşlarıma sağlıklıca hayırlı evlatlar dilesin sizlerinde müjdesi çok yakın olsun çokkkkk
Aynen canım. Ben de hepinizi çookkk seviyorum. Burada paylaşarak rahatlıyorum. Bu topik olmasa sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.İyi ki burada paylaşıyoruz. Dertleşiyoruz. İyi ki varsınız... İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız.. Benim de dualarım herkes için Herşey iyi olacak
canım malesef yumurta rezerv azlığı gibi ekstra bir sorunum var veee o kadar iğne ilaca rağmen ilk tedavimde sadece 1 adet olgundu tamam bu tedavide başlarken rahat 5 adet vardı folikül ama malesef ilaçlara cevap vermeyedebilirdi yumoşlarım ve istenilen olgunluğa erişemezdi ve bu yüzden iptal olabilirdiAaaa neden iptal edilicektiki canımmm?
Allahım sağlıkl kucagına almayı nasip edicek canım benimmm ben çok inanıorummm ..
Sıra kızlarda hadi hayırlısıyla inşalllaaahhh
ALLAH razı olsun hazadem canım benim ya güzel gönlüne sağlık dualarımız daim olsun kabul olsun inşallah hepimizin güzel haberleri olsun inşallahAllah razı olsun canım benimmmm bizlerde sana hep dua ediyoruzzz....
Ben sizlere hep dua ediyorummm, Allahım inşallahhh bizlere sağlıklı ewlatlar nasip edecek ben inanıorummmm
ALLAH razı olsun senin yerin burda bambaşka çok aydınlatıcı bilgiler paylaşıyorsun çok emeğin var üzerimizde çok inşallah Yüce Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını çokkkk hoş bir şekilde mükafatlandıracakAynen canım. Ben de hepinizi çookkk seviyorum. Burada paylaşarak rahatlıyorum. Bu topik olmasa sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.İyi ki burada paylaşıyoruz. Dertleşiyoruz. İyi ki varsınız... İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız.. Benim de dualarım herkes için Herşey iyi olacak
evet yaaa küçük avukatımız gelecekDaha bizim küçük avukatımız gelicekkkk bizlere yol göstericekkk ben inanıorum akasyacımm herşey çok güzel olucakkk
canım malesef yumurta rezerv azlığı gibi ekstra bir sorunum var veee o kadar iğne ilaca rağmen ilk tedavimde sadece 1 adet olgundu tamam bu tedavide başlarken rahat 5 adet vardı folikül ama malesef ilaçlara cevap vermeyedebilirdi yumoşlarım ve istenilen olgunluğa erişemezdi ve bu yüzden iptal olabilirdi
ALLAH razı olsun hazadem canım benim ya güzel gönlüne sağlık dualarımız daim olsun kabul olsun inşallah hepimizin güzel haberleri olsun inşallah
dr um da dedi işte demekki hiç tahmin etmediğimiz ay da yumoşlar kendiliğinden çoğalabiliyormuş ve dediki mucizeleri bizler oluşturmuyoruzŞükürler olsun bak yumurtanda oluşdu bebişindeee Allahım akşam eşime anlatıcam hemen çok mutluyummmm
yok yorumun silinmedi tatlım az önceki yazdığın yer ben hamileyim diye topik açtım oraya sormuşsun bende orda cevapladım ama burdanda cevaplarımTatlım ne güzel bir haber bu, az önce yorum yazdım ama silindi galiba..
kendiliğinden mi geldi diye sormuştum ama :))
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, canım...
yok yorumun silinmedi tatlım az önceki yazdığın yer ben hamileyim diye topik açtım oraya sormuşsun bende orda cevapladım ama burdanda cevaplarımcanım 2. tüp bebek tedavim de nasip oldu 8 haziranda transferim olmuştu bugün 2. testi tekrarlayışımdı şükürler olsun pozitifi gördüm darısı sana ve tüm bekleyen özleyen isteyen arkadaşlarıma tez zamanda inşallah
kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM
yok yorumun silinmedi tatlım az önceki yazdığın yer ben hamileyim diye topik açtım oraya sormuşsun bende orda cevapladım ama burdanda cevaplarımcanım 2. tüp bebek tedavim de nasip oldu 8 haziranda transferim olmuştu bugün 2. testi tekrarlayışımdı şükürler olsun pozitifi gördüm darısı sana ve tüm bekleyen özleyen isteyen arkadaşlarıma tez zamanda inşallah
Sağol canım sağol valla çok zor bi 8 gün geçirdim sürekli la havle çektim çok zor insanlarla uğraşmakah canım ya eşin sessiz mi kalıyor bu duruma, onun susturması lazım annesini.
allah sabır versin sana..
İncim eşimde sessiz kaldı o sessiz kaldıkça kayınvalidem dahada üstüme geldiGözünaydın :) Tabi ya olumlu düşünelim olumlu olsun inş.
mervecim eşin bir şey demiyor mu bu duruma?
Nasıl bir vicdansızlıktır ya, çok sinirleniyorum böyle insanları gördükçe.
Allah yardımcın olsun.
Yakın bir arkadaşım var. Kayınvalidesi kıza sürekli çöz şu çocuk işini diyormuş. Lafa bakın sanki kızın elinde olan bir şey. Kızın derdi zaten kendine yetiyor bir de kayınvalide derdi çekiyor.
Delikız bende yumuşak yüzlüyüm biraz ben sessiz olunca beni salak zannediyoya takma başkalarına boşver sen ,benim eltim de evlendi eşinden de bi yıl ayrıydı o arada derede halletmişler ,6 ay sonra hamile kaldı
ama ben hiç takmadım biliyordum ki herşeyin bir zamanı var .
hele de onun elinde olmayan birşey için neden ona imrneyimki ,kendi çabası mı ,kendi ürünümü,tamamen ALLAHIN takdiri ,o yüzden sen tedavine odaklan böyle şeylerle üzme kendini
hadi gözünaydın darısı başıma inş.
ben de bu aralar zaman geçirmekte zorlanıyorum
kusmam bişeyim de yokya tedirgin oluyorum içerde neler oluyor diye
senin durumlar nasıl hala kusmasız mısın
bu arada kasıklarıma batmalar oluyor sende de var mı
böyle insanlara da hakkaten ne yapmalı bilmiyorum
o kim oluyor da seni çekiştire çekiştire hastaneye götürmeye kalkıyor
kendilerini ne sanıyorlar yaa
ben olsam sanane anne oğlun memnun sana ne oluyor derdim valla
kendi kayınvalideme de demiştim bunu
herşeyi onlar biliyorya hey ALLAHIM
HOŞGELDİN ..Dış takip ne ola ki :44:
setup ne oluyor bi de onu anlatın hele ikinizde de setup görünce merak ettim :44:
ohhh gazan mübarek olsun
ALLAH bi daha karşılaştırmasın
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Sorma zaten havalaanına bıraktık elini öptüm bi teşekkür bile etmedi bu sıcaklarda gezdirdim çok yoruldumHadi gözün aydın kuzummmm
Şükürler olsun Allahım çok dua ettim vallahii Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallahhh ....
Allah yardımcın olsun cnm sakın taviz verme vallahi bak seni üzeni sende üzzz
Aynen öle canım endişelenmek yooookkk artık inanıorum gerçekdennnasip işi bu iş hayırlısıylaaa sende anne olucaksın incimde ben buna çok içten inanıorum ...
Şimdiden negatif olmak yok canım Allahın izniyle herşey yolunda ve sağlıkla ilerliycek bak görr
Bende hepp imrenmişimdiristemezler ya birde ama oldu napalım derler allahım derim sınama beniiii
İnşallahhh canımmm Allahın izniyle alıcaksınız hayırlısıylaaaa ben inanıorummm
Canım benimmm artık inanıorumkii nasip kıskmet işi bak banaaa 3 tüple olmadıı düşün demekki zamanı varmış gerçi belki buda olmıycak amaa n bilim ben zamanının old. inancındayım artık ...inşallahh seninde olucak hep dualarımdasınız
AminnnnnnnAminnnnnnn Aminnnnnnnn
Allahım sanada nasip edicek canım allahın izniyleeee yakın zamanda bak göörrrr hayat mucizlerle doluuuu
Şükürler olsunnnn .... Kurma tabi yaaaa herşey güzel olucak herşey sorunsuz olucak inşallahh
Ya canım eşin nasıl susuo yaaa ben olsam hayatta durmam vallahiiiii
Günaydın icimmmm benimmm kuzummmmmmm ancak begen alıntı yap geldim
Abla sorma bende eşime kızdım ama diyoki boşver takma kafana bi kulağından girsin öbür kulağından çıksın diyocanım her dönem sıfırdan tüp parası mı veriyorsun? kime gidecek pgt ye? nerede oluyordu tedavin?
Ah canım yatalak hasta gibiyim eşim sürgü tutuyor altıma. Ama razıyım her şey iyi olsun...
maşallah çok güzel haber bu...
canım kist ne durumda eşinin sperm hızı filan normal mi? ben de çok kızdım kayınvalidene... ben seni bir psikiyatıra götüreyim demek lazım ... eşine de kızdım bak...
günaydınnnnnnnnnn....
hazade sen pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı?
çok çok sağol canım benim aminn inşallah aaaa umutu kaybettim de ne demek:))) ay canım çok güzel..inşallah sorunsuz bir dönem geçirirsin..
Bu arada amin canım..Aminn, artık bize de bol bol et, ben umudumu kaybettim çünkü.. ;(
çok teşekkürler canım benim tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda inşallahŞifaaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim....
darısı kızlara....
Bi dakika bi dakika ben anlamadım şifam hamilemisin şimdi valla şoktayım şuan
canım bi çok yere yazdım yine sana da yazayımYa neden bizimle paylaşmadın yaa inanmıyorum sana nasıl saklı tuttun ben olsam duramam valla hemen paylaşırdım allah seni davul etsin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?