Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallah

Şifammm gözün aydınnnn canımmmm Çokkk güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... Bu ay topik çoştu Harikaaaaaaaa.. İnşallah her ay böyle güzel haberler gelir

Şifammm gözün aydınnnn canımmmm Çokkk güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... Bu ay topik çoştu Harikaaaaaaaa.. İnşallah her ay böyle güzel haberler gelir
çok sağol akasyacığım hepinizi tanıdığıma o kadar çok memnunumki çok sevdim ayrı ayrı hepinizi ve tanıdığım ilk günden itibaren çok hemde çok dualarıma kattım hepinizi yetmedi kısa kısa kocişe tanıttım sizleri bir evden çift kişilik dualar aldınız ve alacaksınız da inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun tüm dualarımızı ve bekleyen tüm arkadaşlarıma sağlıklıca hayırlı evlatlar dilesin sizlerinde müjdesi çok yakın olsun çokkkkk

Aaaa neden iptal edilicektiki canımmm?
Allahım sağlıkl kucagına almayı nasip edicek canım benimmm ben çok inanıorummm ..
Sıra kızlarda hadi hayırlısıyla inşalllaaahhh

Allah razı olsun canım benimmmm bizlerde sana hep dua ediyoruzzz....
Ben sizlere hep dua ediyorummm, Allahım inşallahhh bizlere sağlıklı ewlatlar nasip edecek ben inanıorummmm

Aynen canım. Ben de hepinizi çookkk seviyorum. Burada paylaşarak rahatlıyorum. Bu topik olmasa sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum. İyi ki burada paylaşıyoruz. Dertleşiyoruz. İyi ki varsınız... İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız.. Benim de dualarım herkes için Herşey iyi olacak

Daha bizim küçük avukatımız gelicekkkk bizlere yol göstericekkk ben inanıorum akasyacımm herşey çok güzel olucakkk

Aaaa neden iptal edilicektiki canımmm?
Allahım sağlıkl kucagına almayı nasip edicek canım benimmm ben çok inanıorummm ..
Sıra kızlarda hadi hayırlısıyla inşalllaaahhh
canım malesef yumurta rezerv azlığı gibi ekstra bir sorunum var veee o kadar iğne ilaca rağmen ilk tedavimde sadece 1 adet olgundu tamam bu tedavide başlarken rahat 5 adet vardı folikül ama malesef ilaçlara cevap vermeyedebilirdi yumoşlarım ve istenilen olgunluğa erişemezdi ve bu yüzden iptal olabilirdi

Allah razı olsun canım benimmmm bizlerde sana hep dua ediyoruzzz....
Ben sizlere hep dua ediyorummm, Allahım inşallahhh bizlere sağlıklı ewlatlar nasip edecek ben inanıorummmm
ALLAH razı olsun hazadem canım benim ya güzel gönlüne sağlık dualarımız daim olsun kabul olsun inşallah hepimizin güzel haberleri olsun inşallah

ALLAH razı olsun senin yerin burda bambaşka çok aydınlatıcı bilgiler paylaşıyorsun çok emeğin var üzerimizde çok inşallah Yüce Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını çokkkk hoş bir şekilde mükafatlandıracak

Daha bizim küçük avukatımız gelicekkkk bizlere yol göstericekkk ben inanıorum akasyacımm herşey çok güzel olucakkk
evet yaaa küçük avukatımız gelecek bende çokkkk inanıyorummmmm çok da dualarımızla

Şükürler olsun bak yumurtanda oluşdu bebişindeee Allahım akşam eşime anlatıcam hemen çok mutluyummmm

Tatlım ne güzel bir haber bu, az önce yorum yazdım ama silindi galiba..
kendiliğinden mi geldi diye sormuştum ama :))
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, canım...

Şükürler olsun bak yumurtanda oluşdu bebişindeee Allahım akşam eşime anlatıcam hemen çok mutluyummmm
dr um da dedi işte demekki hiç tahmin etmediğimiz ay da yumoşlar kendiliğinden çoğalabiliyormuş ve dediki mucizeleri bizler oluşturmuyoruz canım bende senin müjdeni hemen kocişe söylemiştim o kadar seviniyoruz ki kocişlere de iletiyoruz demi

Tatlım ne güzel bir haber bu, az önce yorum yazdım ama silindi galiba..
kendiliğinden mi geldi diye sormuştum ama :))
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, canım...
yok yorumun silinmedi tatlım az önceki yazdığın yer ben hamileyim diye topik açtım oraya sormuşsun bende orda cevapladım ama burdanda cevaplarım canım 2. tüp bebek tedavim de nasip oldu 8 haziranda transferim olmuştu bugün 2. testi tekrarlayışımdı şükürler olsun pozitifi gördüm darısı sana ve tüm bekleyen özleyen isteyen arkadaşlarıma tez zamanda inşallah

:))) ay canım çok güzel..inşallah sorunsuz bir dönem geçirirsin..
Bu arada amin canım..Aminn, artık bize de bol bol et, ben umudumu kaybettim çünkü.. ;(

Ya neden bizimle paylaşmadın yaa inanmıyorum sana nasıl saklı tuttun ben olsam duramam valla hemen paylaşırdım allah seni davul etsin emi

ah canım ya eşin sessiz mi kalıyor bu duruma, onun susturması lazım annesini.
allah sabır versin sana..
Sağol canım sağol valla çok zor bi 8 gün geçirdim sürekli la havle çektim çok zor insanlarla uğraşmak
İncim eşimde sessiz kaldı o sessiz kaldıkça kayınvalidem dahada üstüme geldi
aslında anne karışma bu bizim hayatımız dese daha iyi olacaktı

Delikız bende yumuşak yüzlüyüm biraz ben sessiz olunca beni salak zannediyo
Oysaki ben saygımdan yetiştirlme tarzımdan böyleyim ne yapacam bilmiyorum çıkmazdayım bu konuda

Sorma zaten havalaanına bıraktık elini öptüm bi teşekkür bile etmedi bu sıcaklarda gezdirdim çok yoruldum
arkamı döner dönmez şıkıdım şıkdım oynamaya başladım valla

Abla sorma bende eşime kızdım ama diyoki boşver takma kafana bi kulağından girsin öbür kulağından çıksın diyo
ama gelip bana benim evimde hakaret ediyo bana neler diyo ne şişkoluğum kaldı nede içimin geçmişliği kaldı
Saçma sapan şeyler diyo en sonunda dayanamadım eşimin silahını dayadım kafama yeter dedim annen biraz daha sütüme gelirse intihar ederim dedim
ama o an gözüm hiçbir şeyi görmedi mübarek kandil gecesinde bunları yaşadım çok tövbe ettim allaha
benim imtihanım bu kadın ama malesef ben bu imtihanda sabırlı olamıyorum

Son düzenleme:
:))) ay canım çok güzel..inşallah sorunsuz bir dönem geçirirsin..
Bu arada amin canım..Aminn, artık bize de bol bol et, ben umudumu kaybettim çünkü.. ;(
çok çok sağol canım benim aminn inşallah aaaa umutu kaybettim de ne demek umut nefes almaktır hepimiz için başta ben çok inanıyorum çok da dua ediyorum olacak hepimizin hasreti son bulacak inşallah

Şifaaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim....

darısı kızlara....
çok teşekkürler canım benim tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda inşallah

Bi dakika bi dakika ben anlamadım şifam hamilemisin şimdi valla şoktayım şuan

Ya neden bizimle paylaşmadın yaa inanmıyorum sana nasıl saklı tuttun ben olsam duramam valla hemen paylaşırdım allah seni davul etsin emi
canım bi çok yere yazdım yine sana da yazayım çok sıkıntılar atlattım hem tedaviyle ilgili hem sağlık sorunlarımla ilgili geçti gitti şükür müjdem hem beni ve kocişimi hem de sizleri sevindirdi darısı hepimize inşallah çok dua ediyorum bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…