Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar ben tedavi olacaklar, tedavide olanlar ve hamileler için 100 tane okudum Allah kabul etsin yarına da 100 okurum...

haklısın canım sağlıkla gelsin de yatıcaz artık. halimize şükür. allah sağlık afiyet versin bütün hamişlerimize.
hamile olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin.

amin canim benim ALLAHim insALLAH sag salim kucagina almayi nasipeder

bende sezeryanla dogurdum
hemde testi dogumdan iki hafta önce döndertmistim ne salaklik yinede bicak yemeden kurtulamadim olsun yine saglikli bulamda bicak yiyem ALLAHim yardim ediyo

bende okudum 100 tane arkadaşlar,hatta annemde 11 tane okudu:) Rabbim kabul eder inşallah

kızlar ben tedavi olacaklar, tedavide olanlar ve hamileler için 100 tane okudum Allah kabul etsin yarına da 100 okurum

.
ALLAH KABUL ETSİN
ben de bu akşam okuyacağım inş.

bende 100 tane okurum şimdilik.isterseniz burdaki herkes için okuyalım daha iyi olmazmı.sonuçta hepimiz sağlıklı bebek için uğraşıyoruz.
zaten hepimiz için okuyoruz maiumut bir kişi için değil

Günaydın

Chnb canım maşallah Ahmet Arda'ya :) Kızlara katılıyorum bir sorun olsa Arda Bey söylerdi. İnş o kist en kısa zamanda kaybolur.

Hazadem kuzum dün azıcık özlem giderdik :) Bulantıların geçmesine çok sevindim. Amniyo konusuna gelince, hakkında en hayırlı kararı verirsin inş. Hepimiz bebeğinin sağlıklı olduğuna yürekten inanıyoruz. Merve'nin kayınvalidesi gelecekti. Onun için giremiyordur.

Hamet korkma, opu bayrama gelse de bir sorun olmaz :) Kalkma işini sormuşsun. Hayır hiç bir sorun olmaz. Burada o kadar çok okudum ki transferden kalkıp işe başlayanı :) Zaten iğne yaptırmak için her gün dışarı çıkacaksın. İçini ferah tut.

Akasyam tatilin tadını çıkar, moral depola :)

Mattika inş bir sorun çıkmaz. İçini ferah tut canım. Allah yardımcın olsun. Paşanın gelmesine az kaldı inş :)

Hitucim hoşgeldin. Allah nasip ederse eylül sonu ya da ekim başı inş başlayacağız. Ben de okuyayım inş. Bugün 50 alayım daha fazla okursam yazarım.

trkuaz hakkında hayırlısı olsun. İnş güzel, hayırlı haberlerle gelirsin. Dualar seninle...

Son düzenleme:
cbnb 100 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane (okudum)

Başka okuyanlar varsa söylesin yazıyım kızlarrrr

Kuzularrrr ve kuzuların kuzucuklarıı hepiniz günaydınnn..

DELİKIZ cnmm ohhh ne güzel keyif yapmışsınnn Bense bugün yemekle ugraşıcam ufffKayınvalidem sessiz bir kadın ama kayınbabam herşeye karışıyor bende pek sessiz kalan biri degilim zıtlaşıyoruz

Kendini kayınvalidem yerine koyuyor Amannn hiç umurumda degil inankii..Bugün çok kötü rüyalar gördüm ama geçti çok şükür
Salavatı da çekersin cnm acelesi yook nasılsa.bende dün 100 çektimm bugün de çektikce ekliycem listeye.

günaydınnnnn...
iyi oldu valla yemkler de lezzetliydi benimkiler kadar olmasa da
ama menü güzeldi
çorba zeytinyağlı fasulye
pilav karnıyarık
ortaya meze salata meyve tatlı
derken hepsinden yedim valla kuzular bayram etti
karnıyarıkı çok harika yapmıştı valla tebrik ediyorum kıvamı çok güzel olmuştu
ne yemek yapacaksın kayınpederine
erkeğin titiziyle de hiç uğraşılmıyor
aman sen takma boşver sen yap yerse yesin yemezse kendi evinde kendi yapıp yesin

hazade ve nazefsa maAşallah bebeklerinize.tam anlaşıyor artık.

bende 100 tane okurum şimdilik.isterseniz burdaki herkes için okuyalım daha iyi olmazmı.sonuçta hepimiz sağlıklı bebek için uğraşıyoruz.
Allah razı olsun canımm ..
Ewet artık belli oluyor Rabbim sağlıkla kucagımıza lamyanı nasip etsin inşallah.
Ewet cnm bulantılarım çok azaldı çok şükür.Bugün seni arıycam daha çok özlem gidericez
Bu arada kuzenimin eşinin sabah duşda çok suyu gelmiş ve heyet bugün ne yapıcagına karar vericek.Ve ben emniodan feci korkmaya başladım ya sağlıklıysa ve sadece amnio yüzünden kaybedersem :18: Allahım çok büyük sınav sen yardım et
günaydın delikız

hala aramadılar

beklemek ne zor

Canım benim geç olsun güç olmasın diycem ama ben o anları bilirim çok stresli oluo ama inşallah altın yumurta bulunucak be sana sımsıkı tutunucakk

Ayyy ne güzel valla cnm istedi şimdi kızzaynen bende öyle ypcam valla canı isterse ,hiç umurumda degil
Yemekte bugün sulu köfte,pilav,çorba,börülce bide cacık yapcam ,çok bile
Zaten oruç filan tutmuyor ,tutanada kızıyor inançsızmıdır nedir anlamadım acayip biadam.
Allahtan eşim hiçç çekmemiş ona

trkuaz beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliriz canım. Geç olsun güç olmasın. İçinden inş sağlıklı çıkacak. Sen arasan merkezi?

günaydın kızlar

delikız bende zaten bir kişi için demedim canımbenim.hani arkadaş hamileler için okuyalım dediya ondan dedim tedavide olanlar ve olacaklar içinde dedim.rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun meleklerimize amin.

trkuazcım inşaAllah hayırlı haber gelecek rahat olmaya çalış diyecem ama şimdi sen yerinde oturamıyorsundur.

hazadem bende amniyodan korkuyorum.benim pgt olacağı için sanırım yaptırmayacam.inşaAllah o günlere gelmek kısmet olursa.

Kızlar şunun güzelligine bakınnn allah aşkınaa

Eklentiler

• $bebişşşşşşşşş.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
ah canım inşallah dediğin gibi olur,bir aksilik yoktur inşallah
Yoktur canım yoktur Hepimizin duasıyla Allahın izniyle bebişini alıp geliceksinn

İnşallah canım o günlerde gelicek inşallahh o günleri hep birlikde görücezz sağlıkla huzurlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…