Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem benim arkadaş amniyo yaptırdı. Hem de gebeliği bayağı ileriydi. Taksimde muayenesi olan bir prof yapmış. Amniyodan sonra yattı. Dinlendi. Allah'a şükür hiçbirşey olmadı. Bebekte de birşey yoktu. Bebek doğdu. Çok da sağlıklı maşallah

Son düzenleme:
sen ne güzel pişirebiliyorsun yemek ben yemek filan yapamıyorum kokusundan etkileniyorum
bizimkine çorba yapasım var çok sever mercimek çorbamı
bugün bi deneyeyim diyorum inş. bir sıkıntı olmaz
ohh ben de geliyorum aç kapıyı
aaa niye öyleki kayınpederin isteyen tutar isteyen tutmaz herkesin kendi tercihi
oğluna da kızıyor mu peki

yok maiumut zaten ben de onu kastettim yazmıştım da hatta okumadın ya da denk gelmedin sanırım
hamişlere hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar
hamiş olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı evlatlar niyetiyle başlayalım diye yazmıştım

Kızlar şunun güzelligine bakınnn allah aşkınaa

ay çok tatlı yaaaa
RABBİM hepimize o günleri de göstersin inş.

turkuaz nerdesin gittinmi

Maşallah canım ne güzel ya canım risk çok yüksek deil fakat korkuyorum işde ne bilim ...
Şimdi annemle tartıştım durmadan yapma yapma dio ama annem benim 1 kere tüp denedgimiz bilio ya anlatıorum anne kromozom sorunum var diorum olsun yapma dio bebek düşer dio ay deliricem ya vallahiii

Canım kadın korkuyor. Sakince konuş, şimdiki olanaklardan bahset. Eskisi gibi büyük risk taşımadığını anlat, hatta gerekirse doktora birlikte gidin, içi rahat etsin.

Canım bilmiyorum ki zor bir karar gerçekten de.. Eğer sağlık sorunu varsa aldıracak mısın ? Aldırmayacaksan yaptırma derim. Ama sağlık sorunu varsa aldırmayı düşünüyorsan mutlaka yaptır derim. En azından yol haritanı belirlersin. Mesela amniyo yaptıran arkadaşımın bebeğinde kistik fibrozdan şüphelenmişlerdi. Bayağı da güçlü bir şüpheydi. Arkadaşım hastalığı araştırdı. Çok zor bir hastalık ona da yazık dedi. Ve aldırmaya karar vermişti. O nedenle tüm riskini alıp amniyo yaptırdı. ŞÜkür ki bebek hasta değilmiş. Ondan sonra hamileliğini rahatça tamamladı.

Canım kadın korkuyor. Sakince konuş, şimdiki olanaklardan bahset. Eskisi gibi büyük risk taşımadığını anlat, hatta gerekirse doktora birlikte gidin, içi rahat etsin.

Canım kuzenimin eşi yaptı ya çapada bugün heyet karar vericek çocuk susuz kaldıgı için özürlü olabilirmiş o yüzden alabilirlermiş vee zaten hala suyu geliomuş sende öle olursun dio günahını alabilicekmiisn yaa ya suss dedim kapattım telefonu yaa benim ne halde oldugumu bilmio sanki anlatıorum ya anne risk % 50 diorum kadın hala yapma dio yaaa deliricem vallahi kan ter içinde kaldım yaaa

Canım şuan aldırmam diorum ama bilemiorum inan kafam çok karışık ama ben tek çocugum kimse yok başka annemin bana destek olması gerekirken annem bana yapma dio ya birde günahını alabilicekmisin dio yaa ben istermiyim seneler sonra onu kaybetmeyii hiç iyi deilim ya vallahi bunaldım artıkk

Allah yardımcısı olsun. Amniyo sonucu ne çıktı peki?
Hazadem Allah korusun eğer bir sorun çıktığı takdirde aldıracağım diyorsan yaptır. Yok ne olursa olsun aldırmam diyorsan yaptırma. Allah ikilimde bırakmasın inş.

aradım ama doktorun hastası varmış,biz siz hasta çıkınca arayacağız dediler,hala aramadılar,nerdeyse yarım saat oldu,bu stres boyutunu hiç mi düşünmüyor bunlar?

Zor biliyorum ama sakin olmalısın. Hasta çıkmıştır şimdiye kadar, bir daha ara bence. Bazen unutabiliyorlar.

Kötü bir örnek olması nedeniyle korkmuş. Bence sakince açıkla. Risk çok az de. Gerekirse doktora beraber gidin. Ama tabii ki karar verecek olan sen ve eşin. Hazadem benim hislerim bu bebeğin sağlıklı olduğu yönünde. Doktorla konuştun mu ? Sağlıklı olmasaydı düşmez miydi ? Mesela Özlem demişti ki 16 haftaya kadar birşey olmazsa sağlıkldır. Öyle bir süre yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…