Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazedecim ben yaklaşık 2.5 3 yıldır bu formda yazışıyorum sadece bir kişi bu yolla bebeğini kaybetmiş.benim bildiğim,sadece bu konuyla ilgili topik varmı bilmiyorum.ama nedense bende korkuyorum.geçen yıl 42 yaşında aşılamayla bir arkadaşımız amino sentez yaptırdı.bir hafta dinlendi.hiç bişey olmadı üstelik sonradan serklaj da yapıldı ona ikiz olduğu için.çok şükür ocak ayında doğum yaptı bebekleri şu an gayet iyi.darısı sana inşaAllah.sağlıkla doğur canım.

aysun hoca aradı kızlar

pgt bugün 3 te belli olacakmış

transferi yarın yapalım dedi,5. gün daha dayanıklı olur dedi

hadi hayırlısı turkuaz
bak gördünmü arar mutlaka aysun hoca
belli olmamış ondan aramamıştır dedim ben sana
5,gün transferinin tutma olasılığı daha yüksek
inş. GÜZEL olacak herşey

Temiz çıktı canım yaşı 38 die yaptılar sadece.Canım diorum yaa onu gördüm artık hissediorum aldıramam diorum ama o zaman ne olur bilmiorum insanın psikolojisi bozuluo çok zor yaa ...

Ewet canım yakındaki örnek kötü die annemde korkuo ama canım bende korkuorum ama aldırsamda aldırmasamda 6 ay bunun endişesiyle yaşayamam ben.Canım doktorlar ewet bu zaman gelmişse sağlıklıdır diolar ama downlu olupda doğan bir sürü çocuk var onlarda bu zmanlara geldi düşünsesi doktorların bu done lerini çürütüo

hazadem RABBİM nasibini hayırlı kılsın inş.

hadi hayırlısı turkuaz
bak gördünmü arar mutlaka aysun hoca
belli olmamış ondan aramamıştır dedim ben sana
5,gün transferinin tutma olasılığı daha yüksek
inş. Güzel olacak herşey

kızlar dualarınızı eksik etmeyin
sizlerde benim kadar heyecanlandınız hepinizden allah razı olsun
bak görüşecektik güya delikız nazefsa
ne güzel olacaktı,

aysun hoca aradı kızlar

Ewet cnm 5. gün embriyosu blastosist oluo inşallah sağlıkla geçer herşey.

Canım benim var yok deil amniyosentezde bebegini kaybedenler topiği ama bu kısmet şans ne bilim ne denir.kuzenlerimden 4 yaptı olmadı kuzenimin eşinde oldu bendede olucak yada olmuycak anlamına gelmioki ...
Ama annemi aradım ve tüp bebekleri gizliodum hepsini söledimm dedim 3 tüp 3 kürede kürtaj oldum.sen yapma diosun ama kolay deil dedim.bu sefer üzüldüm çünkü şeker hastası aman ya vallahii deliricem Rabbim hayırlısını versinn

hazadem canım annene de hak ver.tek evladı var bebeği sağlıklı olsun istiyor.sen de haklısın ne deyim bende annele oturun eksilerini artılarını konuşun birlikte karar verin.bak kardeşim yok diyorsun tek annen var onunla karar ver hatta eşinde olsun.her açıdan düşünün.rabbim kolaylık versin.

trkuazcım yarın beşinci günse demekki bu gün pgt sonucu çıkmış ve sağlıklı var o sağlıklıları 5. güne bekletiyorlar.Allahın izniyle yarın transferin olacak inşaAllah.rabbim tamamına erdirsin.

turkuaz heyecanlı bekleyiş devam ediyo, sonu güzel olcak inş.

hazade bence amniyo kararı senin ve eşinin vereceği bi karar, anneni bu işin dışında tut.
ben belki de tek sağlıklı bebeğim bu, bi daha allah nasip etmeyebilir de, binde bir de olsa riske atamam bebeğimi diye yaptırmadım amniyo. sağlıksız olsa bir sene makinelerle yaşıyo bizim translokasyonda, ama aldırmayı düşünmedim, hasta da olsa bi canı var, hiçbir canın kaderi benim elimde olamaz diye düşündüm.

amniyo yaptırıcaktım ben de kızlar hatırlar senin gibi burda çok kafayı yedim. eşim yaptıralım diyodu. içimden gelen sesi dinledim.
sen de öyle yap. düşünmekle ya da riskleri hesaplamakla çıkamazsın işin içinden.
annene hiç söyleme bile, eşinle karar verir yaptırırsın yaptırcaksan. ben cesaret edemedim ama şimdi kan alır gibi amniyon sıvısı alınıyo.
tıp fakültesinde her gittiğimde rastlıyorum nerdeyse.

Cnmmm şundan 10 gün önce inan mutfaga bile giremiyordumm ama geçti sennde geçer bak gör ayrıca işatahımm çok açıldı mesela.
Gel kız birlikte yiyelim ayy ne güzel olurrr ben sana yaparım güzel güzel yemekler ,sonra güzel sohbetlerrrr
Ama azıcık kayınababama katlanman lazım çok konuşur bıktırır senide Bu arada mercimek çorbasına patates havuçta koy vitamini artsın tamammı..biliyorsunki mercimek çorbası çok yararlıValla şekerim eşimde oruç tutmuyor daha dogrusu tutamıyor,çünkü akşama kadar parayla ugraşıyormuş ufak bi dalgınlıgı bile çok kötü sonuçlara yol açabiliyormuş.Tutamadıgının parasını veriyo yardıma ihitiyacı olan birine.

Cnm benimde görümceme yaptılar amniyoyu ama çok şükür birşey olmadı sonuçlarıda temiz çıkmıştı korkmanı gerektirecek bi durum degilmiş kolay bişeymiş.allahın izni ile güvenli ellere bırak yeterki kendini kuzucum.

aysun hoca aradı kızlar

BULUŞALIM MI?ben dikmendeyim eşim zaten cumaya gidecek arada geleyim

Yaa nereye buluşuyorsunuz banane banane kıskandım yaa

turkuaz ben 5 dakikaya çıkacağım öğlene
istersen ankamall da buluşalım
ya da kızılay da olabilir

Bide kızılayda buluşacaklarmış hıh

canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal

Genetik testler normalse pgt'ye gerek yok ki. Sadece boş gebeliğe dayanarak mı pgt diyor doktor? Pgt yapılabilmesi için belli bir genetik problem olması gerek. Nerede tedavi görüyorsun?

hazade,

kesinlikle eşinle oturup kendin karar ver. Kaçıncı aydasın sen bu arada, ne kadar oldu?
sen olsan napardın dersen, 9 ay dayanamazdım. ben amniyo yaptırırdım. risk çok düşük. zaten yaptırmayanlar bazı şeyleri göze alıp yaptırmıyorlar. Sen de işin bu noktasını düşünmelisin (hepimiz aslında). Neleri göze alabileceğini.

Doğru kararı vereceğine inanıyorum her ne karar verirsen.
Ama bu karar senin kararın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…