- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.421
aysun hoca aradı kızlar
pgt bugün 3 te belli olacakmış
transferi yarın yapalım dedi,5. gün daha dayanıklı olur dedi
Temiz çıktı canım yaşı 38 die yaptılar sadece.Canım diorum yaa onu gördüm artık hissediorum aldıramam diorum ama o zaman ne olur bilmiorum insanın psikolojisi bozuluo çok zor yaa ...Allah yardımcısı olsun. Amniyo sonucu ne çıktı peki?
Hazadem Allah korusun eğer bir sorun çıktığı takdirde aldıracağım diyorsan yaptır. Yok ne olursa olsun aldırmam diyorsan yaptırma. Allah ikilimde bırakmasın inş.
Kötü bir örnek olması nedeniyle korkmuş. Bence sakince açıkla. Risk çok az de. Gerekirse doktora beraber gidin. Ama tabii ki karar verecek olan sen ve eşin. Hazadem benim hislerim bu bebeğin sağlıklı olduğu yönünde. Doktorla konuştun mu ? Sağlıklı olmasaydı düşmez miydi ? Mesela Özlem demişti ki 16 haftaya kadar birşey olmazsa sağlıkldır. Öyle bir süre yok mu ?
aysun hoca aradı kızlar
Temiz çıktı canım yaşı 38 die yaptılar sadece.Canım diorum yaa onu gördüm artık hissediorum aldıramam diorum ama o zaman ne olur bilmiorum insanın psikolojisi bozuluo çok zor yaa ...
Ewet canım yakındaki örnek kötü die annemde korkuo ama canım bende korkuorum ama aldırsamda aldırmasamda 6 ay bunun endişesiyle yaşayamam ben.Canım doktorlar ewet bu zaman gelmişse sağlıklıdır diolar ama downlu olupda doğan bir sürü çocuk var onlarda bu zmanlara geldi düşünsesi doktorların bu done lerini çürütüo
hadi hayırlısı turkuaz
bak gördünmü arar mutlaka aysun hoca
belli olmamış ondan aramamıştır dedim ben sana
5,gün transferinin tutma olasılığı daha yüksek
inş. Güzel olacak herşey
turkuaz öğlen buluşalım istersen ben hazırım vallakızlar dualarınızı eksik etmeyin
sizlerde benim kadar heyecanlandınız hepinizden allah razı olsun
bak görüşecektik güya delikız nazefsa
ne güzel olacaktı,
aysun hoca aradı kızlar
Ewet cnm 5. gün embriyosu blastosist oluo inşallah sağlıkla geçer herşey.aysun hoca aradı kızlar
hazedecim ben yaklaşık 2.5 3 yıldır bu formda yazışıyorum sadece bir kişi bu yolla bebeğini kaybetmiş.benim bildiğim,sadece bu konuyla ilgili topik varmı bilmiyorum.ama nedense bende korkuyorum.geçen yıl 42 yaşında aşılamayla bir arkadaşımız amino sentez yaptırdı.bir hafta dinlendi.hiç bişey olmadı üstelik sonradan serklaj da yapıldı ona ikiz olduğu için.çok şükür ocak ayında doğum yaptı bebekleri şu an gayet iyi.darısı sana inşaAllah.sağlıkla doğur canım.
hazadem RABBİM nasibini hayırlı kılsın inş.
turkuaz öğlen buluşalım istersen ben hazırım valla
Ewet cnm 5. gün embriyosu blastosist oluo inşallah sağlıkla geçer herşey.
Canım benim var yok deil amniyosentezde bebegini kaybedenler topiği ama bu kısmet şans ne bilim ne denir.kuzenlerimden 4 yaptı olmadı kuzenimin eşinde oldu bendede olucak yada olmuycak anlamına gelmioki ...
Ama annemi aradım ve tüp bebekleri gizliodum hepsini söledimm dedim 3 tüp 3 kürede kürtaj oldum.sen yapma diosun ama kolay deil dedim.bu sefer üzüldüm çünkü şeker hastası aman ya vallahii deliricem Rabbim hayırlısını versinn
sen ne güzel pişirebiliyorsun yemek ben yemek filan yapamıyorum kokusundan etkileniyorum
bizimkine çorba yapasım var çok sever mercimek çorbamı
bugün bi deneyeyim diyorum inş. bir sıkıntı olmaz
ohh ben de geliyorum aç kapıyı
aaa niye öyleki kayınpederin isteyen tutar isteyen tutmaz herkesin kendi tercihi
oğluna da kızıyor mu peki
yok maiumut zaten ben de onu kastettim yazmıştım da hatta okumadın ya da denk gelmedin sanırım
hamişlere hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar
hamiş olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı evlatlar niyetiyle başlayalım diye yazmıştım
ay çok tatlı yaaaa
RABBİM hepimize o günleri de göstersin inş.
turkuaz nerdesin gittinmi
Canım kuzenimin eşi yaptı ya çapada bugün heyet karar vericek çocuk susuz kaldıgı için özürlü olabilirmiş o yüzden alabilirlermiş vee zaten hala suyu geliomuş sende öle olursun dio günahını alabilicekmiisn yaa ya suss dedim kapattım telefonu yaa benim ne halde oldugumu bilmio sanki anlatıorum ya anne risk % 50 diorum kadın hala yapma dio yaaa deliricem vallahi kan ter içinde kaldım yaaa
aysun hoca aradı kızlar
BULUŞALIM MI?ben dikmendeyim eşim zaten cumaya gidecek arada geleyim
turkuaz ben 5 dakikaya çıkacağım öğlene
istersen ankamall da buluşalım
ya da kızılay da olabilir
canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?